Triss i Instagram

För en sekund, innan jag tittade på kontonamnet – trodde jag att det var den äkta Fröken Snusk. Vilken implodering om hade avslöjat sin identitet efter att inte ha gått vidare till final i mello. 🙂

Bara för att jag inte är ute till 05 på krogen så betyder det inte att jag tycker någonting negativt om de som gör annorlunda. Jag är ju bara trött, inte mer än så…:-)

Inte så ”influenciskt” kanske men jag ÄLSKAR äkta tegelväggar.
Pizzeriatapeter gör sig alltså inte besväret här, men äkta tegelväggar. 🙂

 

 

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    AI genererade bilder kommer starkt och folk fattar inte att det inte är på riktigt .Kolla hennes kommentarsfält. Hon har inte heller skrivit ut bildkällan vilket inte är ok såvida det inte är hon som själv skapat bilderna @lulucartersweden

      Det tar tid att lära sig att det kan vara AI. Både text och bild. Så det är bra att du tar upp det.
      Men en riktig sån här tegelvägg, hur smutsigt kan det bli där på en skala från myra till mögel?

      Hon påstår inte att det är hennes bilder. Man kan väl fortsätta visa konst och dela den oavsett om man vet vem som gjort den eller ej, kanske någon annan vet 🙂 Det är inte brottsligt att dela (reblogga) såvida du inte påstår felaktigheter som att du är skaparen och cashar in väl? Ser ändå många som taggar med #notmine #inspiration osv (tex Bianca) . Hela Communityn tex Tumblr är väl uppbyggt på detta? Hoppa ikre på mig om jag har fel nu bara 🫣🫣🫣

    Inget fel i att vara ute sent om man tycker det är kul och orkar, det är väl mest att Vimmelmamman ofta tar upp att hon har sömnproblem och behöver ta sömnmedicin. Att det viktigaste är att hålla en fast dygnsrytm vet nog de flesta.

      Men det kanske är värt det för henne. Inga övriga jämförelser men kommer att tänka på Kerstin Thorvall som älskade att dansa och hon levde i en tid då det var omöjligt att vara ute och dansa på detta sättet så det känns roligt att det går an.

        Ja det är säkert värt det. Men hon skriver att hon undrar varför hon sover dåligt, som att hon inte förstår att den typen av ”skiftarbete” påverkar sömnen. Det man försöker få ungdomar att förstå.

      Vill hon inte alltid vara lite speciell den där Vimmelmamman?

        Håller med. Hon är ju ute för att bli raggad på, bli beundrad och socialisera med andra människor, allt annat är hittepå. Dansa kan man ju göra på Zumbaklass eller hemma inom rimliga tider, om det är att just dansa man är ute efter. Hon är rätt bra på att kokettera med att verka obrydd om saker & ting. Hon verkar dock bry sig oerhört mycket hur hon ser ut, fillers i hela facet, hårt filtrerade bilder, hårförlängning, lösögonfransar och fan och hans moster. Har svårt för när människor inte står för att det bryr sig, dessutom mer än de flesta, i detta fall. Hon blev nobbad av en (yngre) kille på ett uteställe och kunde inte för sitt liv greppa varför..Ältade detta i veckor. HUR kunde denna kille nobba henne liksom. Sen uppfann hon orsaker, såsom att hon var offentlig? mm, inte tillstymmelse till självinsikt att killen kanske inte ville ha en milf, eller henne öht.

    Stockholm är ett märkligt undantag i acceptansen av folk i 50+ på krogen, jämfört med Berlin, NYC osv…

      Upplever Sverige som extremt segregerat, ålder, etnisk, socioekonomisk bakgrund etc. Vi är ett trist land på det sättet.

        Instämmer

    Verkligen snygg inredning, ser underbart ut, mycket grönt blir så mysigt och snyggt. Fantastiskt att orka vid 57 års ålder wow.

      Det är ju goals men till 05 vete tusan, det är knappt att jag orkar dansa och partaja så länge nu och jag har inte fyllt 40 än.

    Jag går upp 05.30 när jag ska jobba.

    Hade inte lyckats vända rätt på dygnet igen om jag partade till fem på söndagsmorgonen.

    Så det ger sig självt.

    Alltså Linda Maries Fröken Snusk-videor är cringe. Det handlar inte om henne personligen utan hela Fröken snusk-grejen är bara så sunkig.

      Förstår inte riktigt varför man känner behov av att visa sig halvnaken på insta överhuvudtaget, men det kanske bara är jag.
      Obs, bryr mig inte ett skit om kroppsform etc. Känns bara som ett märkligt fenomen och lite smått… narcissistiskt?

    Alltså drömhuset oavsett AI eller inte ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.