Välkommen på kattkalas!

Micael Bindefeld postar ett inlägg som visar hur familjens son smäller på med ett hejdundrande kalas för att fira familjens katt som fyller år. 
Jag vet vad ni tänker, men jag har faktiskt aldrig uppmärksammat THKs födelsedag, och då är han ändå tvärgammal.
Vi kommer säkert fira Saurons första fördelsedag, men sen lär jag glömma bort även det. Chockerande information, jag vet. 😁

Kändisar kommenterar” har kommenterat kalaset och är inte helt imponerad av varken kalaset i allmänhet och stylingen i synnerhet. Den stackars katten har nog fått en sked i röven av en sockerstinn unge en gång för mycket. 🙀🙀🙀

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Off topic men lyssnade precis på Det Skaver. Cass pojkvän har nu flyttat ut ifrån henne. Vem mer än jag kunde se det komma då han var hemlös direkt efter sin tid i fängelset för väpnat rån osv så han flyttade ju självklart in hos henne. Cass som alltid velat ha barn och gjorde sin viktresa pga kunna bli gravid och blir sedan gravid med pojkvännens barn men han övertalar henne till abort..
    att han skulle flytta ut så fort han kommit mer på fötter kunde vem som helst räkna ut

      Har de gjort slut eller blivit särbos och isf why särbo? 🤔 Har inte lyssnat på podden sedan hon blev med honom och de blev pro-droger 😬

      Jomen det var ju tänkt hela tiden att han skulle bo där ett tag bara, säger hon i poddden. De visste alltså sedan innan att han skulle flytta till eget, hur det går till när man suttit inne har jag dock ingen aning om. Har han ett jobb liksom? Man lär väl få hjälp av socialen? Enlighten me nån som vet

    Äh, vi hade kalas för vår hund när han fyllde 1 och 2. Han är vårt allt, vi har inte barn. 20 pers, presenter, buffé. Det är en rolig grej och vi såg det som socialt med våra vänner. Här vill ett barn styra för sin bästa vän, det är ju jättekul och fint att de känner sån kärlek till sitt djur. Lite larvigt och överdrivet får det vara, bara kul 🙂 jag gillar det!

    Den där tårtdekorationen – vad ser den ut som? En surikat, en liten apa?

      Smutsigt får med skräck i ögonen?😄

      Som nåt Henrik Wahlström skulle skriva en caption till

        ”Tårtdjur tänker på saker”

    Fira på säger jag, kan man hitta ljusglimtar för barnen i dne här jävla världen som inte innefattar att låta dem spela tv-spel så kör på.

    Sen såg katten på tårtan jäklig chockad ut, men jag hade inte kunnat göra det bättre så jag hade varit mer än nöjd!😄

      Och då menar jag katten på tårtan🤪😂

      Jag tycker samma, fira allt som kan firas! Vi har alltid firat vår hund, det ger en anledning att få samla familjen och alla barnen (och jag) tycker att det är så kul.

      Så klart den är chockad den kommer ätas upp. Fira allt man kan fira och ha kul. Njut av livet så länge man kan.

    Är det Simon Sköld som har bakat tårtan? 😉

    Varför var inte läckbergs yngsta där tro? De var väl bästisar tidigare

      Dom kanske hade annat för sig?

      Hahahah, snacka om att vilja få igång spekulationer om detta 😂

      Pälsallergi?

    Allt som gör människor lite gladare och som funkar för dom- GO AHEAD AND DO IT! Fira en katt, ett mål en ny vän. Bindefeld har en son och ser säkert sina katter som familjemedlemmar som ska firas. Jag tycker det är gulligt. Kändisar kommenterar verket vara en surkärring ibland med noll distans. Vad är problemet? Måste man ta allt på så förbannat stort allvar när världen är tung och mörk som den är? Vad blir bättre om jag klär mig i aska?
    Och att göra sig rolig över en ful tårtkatt är billiga poäng…

      Finns det människor som har husdjur och inte ser dom som familjemedlemmar? Va?

        Ja tyvärr…

        Fast även om jag ser ett djur som familjemedlem så behandlar jag ju inte min katt likadant som jag behandlar mitt barn?

        Stora delar av världen ser inte husdjur som familjemedlemmar. Ganska fåtal länder som behandlar sina djur som många av oss gör i Sverige.

          Inte förvånad. Tyvärr har djuren inte mycket värde i en del länder och det får stå för deras oempatiska invånare.

      Jag tycker man kan fira ett djur utan att för den skull se det som en familjemedlem. Det var en gullig variant av barnkalas, jag hade tyckt att det hade varit jättecharmigt om mina barn blivit inbjudna att fira en kompis husdjur. Håller med flera här i kommentarsfältet, ta alla chanser att låta barnen ha kalas!

        Och varför ska man inte se ett husdjur som en familjemedlem? Vad är problemet 😂

          Handlar väl mer om att man inte ska behandla den som en människa utan faktiskt ett djur

            Men vadå behandla olika jag ger empati och kärlek både till ett barn och djur. Så enkelt är det. Prova.

        Den som inte ser sina husdjur som familjemedlemmar borde ej ha djur!!

          Håller med!

          Men vad är skillnaden? Jag köper presenter och sjunger för mina barn när de fyller år men har inte koll på när mina katter fyller år. Gör jag fel då enligt dig?

    Har alltid firat mina djurs födelsedag. Inte med kalas men att de kanske fått extra god mat eller en ny leksak. Det är väl inget konstigt, tror många gör så?

      Ja samma här! När min hund fyller år gör jag en liten hundvänlig tårta till henne, hon får en inslagen present och husse och matte får extra god mat och tårta 🤩

      Det är väl skillnad på att fira sitt husdjur i familjen, mot att ha inbjudna gäster…

    Förstår inte vad som är konstigt alls.

    Alla tillfällen till att äta tårta skall såklart uppmärksammas

    Ångrar att jag inte köpte en tårta igår för att fira att vattnet jag välte ut hamnade precis bredvid datorn och inte på.

      Det borde du verkligen gjort!!! Köp en idag istället. Du kan skylla på chocken över hela incidenten igår, men nu när du har smält det hela lite så inser du hur nära döden din dator var, och det bör firas med tårta. Och om du gillar; bubbel.

      Som AI the Real AI skrev: köp en idag! Mer tårta åt folket!

        Jag menar som Anonym skrev hahaha för trött

        Ja, käka mer tårta och unna er gott folk för tusingen. Köp två! Klaga bara inte sedan på att det är svårt att gå ned i vikt och skyll på hormoner, depression eller fan och hans moster.

        OBS: Detta inlägg kan innehålla spår av ironi. Lex gårdagen.

    Tycker bara det var fint och gulligt, inget konstigt.

    Låt människor göra sådant som de mår bra av! Världen är nattsvart och vi behöver hitta all glädje vi kan. Jag firar alltid min hund med lite paket och så får han en smörgås. Han blir lika glad varje gång.

      Nej tycker inte världen är nattsvart. Och man kan göra mycket för andra så den blir ljusare. Tex strunta i att köpa onödiga saker och hjälpa hemlösa eller hjälpa människorna i Ukraina eller stötta ett katthem.

        Kul för dig om du inte ser världen som nattsvart men det var ju inte det min kommentar handlade om – utan handlade helt enkelt om att fira glädjeämnen. Om du sedan vill starta en diskussion om varför världen inte är nattsvart så kanske du kan göra det någon annanstans.

          👏👏👏

          Vet du inte vad du skriver satan vilken otrevlig typ du är. Hua.

    Hjälp!
    Har så tråkig blogglista just nu. Läser Egoina, Matplatsen, Monas universum, HoP och kanske Magdalena Graaf. Men jag är så less på allihop! Matplatsen lägger bara upp adlinks och säger aldrig nåt utan länkar bara. Jag förstår att hon är utbränd och behöver pengar men alltså så tråkigt. Mona och Magdalena är båda tågolyckor på sitt sätt. HoP är snark. Finns det inget att läsa för oss 40+ som inte shoppar allt Bianca lägger upp, har gått förbi graviditet/småbarnår och inte hänger på Stureplan eller Gekås?
    Tips emottages med stor tacksamhet!

      En bok?

        Tack är redan med i en bokklubb. 👍🏻

          Jag följer https://imitthuvud.com/ – en jättesöt ”tant” som bloggar om sin vardag.

            Tack snälla, ska kolla! 🌻

            Håller med. Hon är så positiv och har ett härligt nätverk omkring sig.

          Förutom att bryta snuttefieringsscrollandet med att läsa bok är ju film ett bra tips. Helst på bio.

      LV, nej det finns inte. Du kan ju läsa Toftby om du vill se länkar och samarbeten varvat med lite recept 🤦‍♀️

        LITE recept?? Välkommen till Allers Veckotidning

          Mod i g e n ?? Haha! Säljer fortfarande inte piller… 😂😂

      Jag läser mest trädgårdsbloggar: Fyra Årstider är bra, och Trädgårdstrollet. 😃

        Tack ska kolla in! 🌸

      Tipsar om mig själv. Fyrtio+ och bloggar om min vardag, träning och annat smått och gott. Garanterar en blogg fri från Biancashopping, barnen är med på ett hörn ibland om det är något särskilt.. 😀

    Allt gulligt och fint i denna mörka värld bör firas. Har man problem med det är man en del av mörkret. Kändisar kommenterar lever i och för sig på att hitta på spydigheter och sarkasm

    I stallet tittades det alltid lite konstigt på mig när jag hade gjort en tårta av knäckebröd, morötter och äpplebitar till min häst på hennes födelsedag och sjöng för henne.
    Men jag, min häst, mina barn och de andra hästarna i stallet uppskattade det mkt!!
    Blir liksom inte roligare än vad man gör sig 🙂

      Vad tråkigt att de gjorde så, är ju inget ovanligt enligt min erfarenhet.

      Trodde alla stalltjejer gjorde så😄

        I wish, men inte i ”mitt” stall 🙂

    Så trött på alla som gör content av sina barn.

    Jag är 30 nu men tänker fira min lille kise som fyller 1 år nu i mars. Jag har alltid gjort något så länge jag kan minnas som är lite speciellt när ett husdjur fyller år. Det är min familjemedlem ❤️

    Bindefeld borde bojkottas pga hans stöd för Israels folkmord på palestinier.

      80 procent av Gaza håller med Hamas. Terrorister.

        Men det är då ändå 20% som ska utrotas?

      Vore jag judisk skulle jag också göra det. Vore jag palestinier skulle jag med all sannolikhet stödja och försvara Hamas attack på 7 oktober. Nu gör jag varken eller och hoppas på vapenvila och fred.

    Den katt jag hade redan som kattunge firade födelsedag, namnsdag och årsdag för inflytt. Inga storslagna partyn, men rostbiff på menyn skulle det vara. Sen fick hon buffé jul, påsk och midsommar.

    Min stora kärlek som snart varit borta tre år. ❤️ Jag gråter fortfarande på kvällarna när saknaden är värst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.