Samir & Viktors ”skönsång” på Tiktok

@escdenmark_

Samir & Viktor – Hela världen väntar (MIC FEED) Melodifestivalen 2024 #sverige #sweden #melfest #mello #melodifestivalen #micfeed #melodifestivalen2024 #2024 #eurovision #malmö

♬ original sound – ArtanDK

Samir Badran och Viktor Frisks återkomst i Melodifestivalen fick en ände med förskräckelse då duon direkt blev utröstade ur deltävling 1. 
Samir har själv kallat deras sång för ”kraxelikråka” och nu finns i all sin prakt att lyssna på i klippet här ovan.
Någon har roat sig med att göra alla låtar acapella – alltså med bara sången (lyssna inte på Gunilla) – och Viktor skriver så här om saken i ett sms till Expressen:

Jag och Samir sysslar med underhållning. Uppenbarligen blir människor underhållna av vår musik. Vi älskar att folk är glada och sprider vår musik oavsett form. Mer kreativitet, glädje och kärlek till folket.

Jag tror fortfarande att de låtar Samir & Viktor, Fröken Snusk och Gunilla Persson tävlade med kommer bli årets sommarplågor, trots att ingen av dem är kvar i tävlingen. 
Sätter du emot? 😁

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inte sååå illa ändå. S sjunger tveklöst bättre än jag iallafall 😯

      Inte sååå illa? Hörde vi samma klipp? 😂 Det lät inte särskilt bra och Viktor hörde man inte så mycket av, mest Samir, men med körpåslag så lät det ju betydligt bättre. Så någon i produktionen har släppt/läckt dessa mic feeds då och tagit bort kör och instrument. Detta var kul att höra.

    Absolut inte bra, men efter att ha hört så mycket om detta så var jag absolut beredd på värre…

      Är det någon som tvingar Viktor att vara med? Totalt obekväm på framträdandet, o nu hör man ju att han i stort sett bara mimar o ibland viskar han lite.
      Trodde man ville vara artist?
      Samir sjunger inte bra, men där ser man ju viljan, han tror han är ett proffs medans Viktor bara ser rädd ut… Tycker synd om honom.
      Men nu blir det sommarturné, som till 100% kommer vara playback, pengarna ska in…

    Så förvånad över hur bra frökensnusk sjunger!

      Ja hon är helt uppenbart plockad för att hon kan sjunga. Samir gjorde ändå sina försök här, det är mer än vad man kan säga om Viktor.

      Eller hur! Det var kul att höra att hon var så duktig ändå.

    Vill ju höra dom andra med 😂😂 att dom inte kan sjunga visste man ju redan

      Tror nästan alla finns uppe på tiktok. Dotter t.ex, låter hemsk😂

        Fast dotter var ju sjuk

        Har inte tiktok

          Det går att se via webbläsaren. Jag har inte heller tiktok.

    Min dotter älskar unga och fria så jag har den också på hjärnan. Jag är helt säker på att det kommer bli en riktig sommarplåga. S

      Det blir det nog i vissa umgängeskretsar. Men absolut inte i andra.

    Varför skulle ens ex kolla på ens bröllopsvideo med sin nya som finns på Youtube är det inte lite creepy speciellt om man hatar sitt ex och hans nya…

      Nån av er måste gå vidare så be the bigger person. De kanske var nyfikna, ville skratta åt nåns frisyr eller så är de helt enkelt creepy. Carry on.

      Hur vet du att han har tittat på den?

    Att Samir och Viktor och Gunilla är med i mello är ju ett hån mot alla som kan sjunga men Fröken Snusk får godkänt. Deras låtar kommer inte bli sommarplågor, de släpptes liksom i februari. Det kommer nya låtar till sommaren.

    Nja bara för personer under 20 gillar fröken snusk kommer det inte bli en sommarplåga

    Elecktra får Gunilla att låta helt okej.

    Playback är inte tillåtet i mello, ändå skiljer sig det här SÅ mycket från hur uppträdandet lät live. Hur kan detta inte räknas som playback?!

    Inget illa menat mot Samir och Viktor, tycker det är roligt med olika sorters musik och det är kul att de bjuder på sig själva, men hur är detta rättvist mot riktiga artister i en SÅNGtävling?!

      Dotter hade till 100% playback.

        Ja, syntes otroligt tydligt, speciellt vid andra tillfället hon sjöng.

      Det är inte en sångtävling.

      Det är en musiktävling.

      Det är barnunderhållning.

      Mello är väl singback?

      Förinspelad musik med sången live.

    Förvånad över att Viktor mimar så mycket. Sorgligt att snygghet och charm ska vara viktigare än musikalitet i en MELODIfestival.

    Åhh fy f.nnn, vad hemskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.