Dumheter, trams och tuttar!

Därför ville jag förminska och lyfta med ett implantat (silikon). Mindre, fasta och runda bröst som sitter högre upp var målet. Samt mindre vårtgårdar. Jag vill absolut inte ha ett ”naturligt fall” utan fasta och runda. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip har uppdaterat igen från sin operation och jag måste bara uppmärksamma en kommentar som hon fått under inlägg. 
Precis som Isabella svarar, ”hur kan man skriva så till en annan människa”? <–trams och dumhet om tuttar
Det undrar jag faktiskt också, men kan samtidigt flika in med ett lugnande besked.
Mina tuttar är pangsnygga, även utan implantat och Isabella har både lyft och satt in ett litet implantat för att få dem fasta och runda. Jag måste operera om ett av brösten, men det är fortfarande snyggt, till och med nu.
Isabella kommer få tuttar hon är jättenöjd med, det är jag helt övertygad om.
PANGTUTTAR!

2015 lät det så här på tuttfronten. Då var det luftigt i bhn enligt bilden i hennes blogginlägg:

Och nu. Nu är det dags att uppdatera bh:arna. Efter två amningsfaser i livet är jag inte längre än 75E. Jag trodde att det skulle kännas snopet men det känns härligt. Slippa krångla med dyra sport-bh:ar, leta efter blusar jag inte ser ut som ett tält i. Jag kanske till och med kan köra mjuka bh:ar utan byglar? Det vore drömmen.

Så här skrev Isabella 2016, men jag förstår henne. Tunga bröst kan få den bästa av oss att tänka om.

… Utan såhär! Ena bröstet är större än det andra, bröstvårtorna sitter på olika ställen och får brösten bestämma själva så vill dom ligga så nära armhålan som det går. Men jag tycker jag är lika fin i alla fall. Jag kommer aldrig någonsin lägga mig under kniven och lyfta brösten. Jag väger ca fem kilo mindre än innan jag fick barn men det är inga kilo jag har ansträngt mig för. Jag äter husmanskost (har aldrig någonsin hoppat över en måltid, frukost/lunch/middag plus mellis), fikar ofta och gottis på helgerna. Däremot lever jag ett mer aktivt liv med två små. Vi är jämt igång, busar och spelar fotboll på tomten innan läggning. Jag blev märkligt nog rakare, fick plattare rumpa och jag kan lägga en fjärkontroll under brösten. Men kroppen och jag är som alltid bästa kompisar. Livet blir roligare så.

Så här lät det också 2016:

Titta här vad jag har upptäckt! Mitt ena bröst korvar sig. Är det någon post amning kanske? Jag försökte förresten använda en push up-bh häromdagen och det blev katastrof! Brösten tryckes ihop men det blev en enorm glipa i mellan samt att allt rynkades till hehe…

Folk är fan mer nyfikna på Isabellas nya bröst än Biancas.
Fascinerande ändå!

Bildkälla: Isabella Löwengrip via Aftonbladet och Nyheter24

Hur Isabellas tuttar ser ut nu kan ni se på hennes blogg.

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bella… vänder kappan efter vinden och ljuger sig helt blå. Varför är hon relevant? *jäsp*

      Men är det verkligen att ljuga att 9 år senare omvärdera det man tidigare har tänkt och tyckt. En gång i tiden röstade jag på M, i dag skulle jag aldrig göra det, ljög jag då med mina åsikter ?

        Tycker inte heller att det är att ljuga, men däremot är jag försiktig med att säga ALDRIG och ödmjuk inför att min ståndpunkt kan ändras. Kan säga ”Idag skulle jag aldrig göra blablavla, men vem vet hur jag känner om ett par år!”

        Isabella borde kanske använda det mer, då blir det inte lika markant när hon ändrar sig! För ändrar sig, det gör ju i princip alla!

          eller så kanske andra borde lära sig att inte bokstavstolka allt. Att man ändrar sig hör till livet. Vem är samma person idag som för 15 år sedan?

            Nu var ju varken 2016 eller 2020 för 15 år sedan

              Nej men om hon nu känt länge, vilket det ju faktiskt låter som i de gamla inläggen, att hon besvärats av hängande tunga bröst så är det väl inte konstigt att hon gjort slag i saken och nu förminskat. Nu kan dessutom alla se här att hon haft stora bröst för många år sedan också och således troligtvis INTE gjort någon bröstoperation innan. Man ser att de är stora redan 2015 ju och 2020 så har hon en tjock vadderad bh på vilket man också ser och då ser brösten större ut. Modigt av henne att visa upp dem på sin blogg.

            To be honest så skulle jag reagera om min kompis sa ALDRIG till ett ingrepp och 2-3 år senare gjorde sagt ingrepp, tror det är mänsklig natur att man gör det och säkert mer så när det är en influenser ☺️

            P.S inte så till den grad att det påverkar mig eller mitt liv, menar bara att ja jag skulle reagera!

              Camilla: Jag förstår att det är DIN blogg, men bloggen ska ju handlar om andra bloggare/influencers, blir lite tröttsamt (i brist på mindre starkt ord) när du refererar till dig själv hela tiden (även om du också gjort operation osv..)
              Läser din blogg varje dag och älskar den, men lite feedback bara <3

            Visst att ändra sig hör till livet men det intressanta är varför Isabella nu väljer att aktivt skriva om två av sina tidigare grundprinciper. 1. Att inte lämna ut barnen. I dag lämnar hon ut dottern och det spelar ju ingen roll att hon har en fjantig emoji framför ansiktet när vi får veta allt annat om henne. 2. Isabella har tidigare varit en mycket aktiv förespråkare för att både hennes egen och andras kroppar är fina som de är. Nu skriver hon mycket detaljerat och mycket om sina bröst och bröstoperation. Det intressanta är alltså inte att Isabella ändrat sig utan att hon valt att skriva på det sätt hon gör i dag. Misstänker att det är pengar det handlar om, löwengripska försäljningen räcker inte i all oändlighet med den levnadsstandard hon eftersträvar.

              Vill bara rätta dig lite Madde. 1. Isabella har som princip att inte visa barnens ansikte och det gör hon inte – så du har fått det lite om bakfoten. 2. Bra att hon förespråkat att alla kroppar är fina men alla påverkas vi av ideal, känslor etc och olika saker kan få oss att ändra oss och det är okej.

                Isabella har valt att inte visa barnens ansikten för att skydda dem och deras integritet och fått välförtjänt cred och beröm för det. Det blir i det närmaste löjligt när hon som nu använder dottern som content med allt inklusive hennes röst. Lätt igenkännlig dessutom. Isabella har ändrat sig tusentals gånger under sin bloggkarriär utan att för den skull göra det offentligt i SoMe. Tidigare bröstop. botox etc. etc. Min fundering är inte att hon ändrar sig (det vore väl fånigt) utan varför hon väljer att släppa dessa principer offentligt just nu.

        Det är mest att hon så stensäkert använder orden aldrig och alltid. Det är ju rimligt när man är en kaxig tonåring och vet och kan allt, inte så klädsamt av en vuxen människa som ändå upplevt många upp- och nedgångar i livet. Då bör man veta med sig att prioriteringar kan ändras och skriva ”så som jag känner just nu har jag svårt att se att jag skulle….”. Men nu är hon en person med pengar som umgås i välbärgade kretsar, så antar att hon snart kommer att se ut precis som alla andra Stockholmsdamer med fillers och fix både här och där. Tror inte hon kommer att kunna stå emot när ålderstecknen kommer och de andra Lidingöfruarna gör både det ena och det andra.

        Hon vill fortfarande ha tuttar uppe i halsgropen, hon får väl panik sen vid 40-50

      Ljuger sig blå??? Vad är det hon ljuger om menar du, vad är det du Ellie tror hon ljuger om? Att ändra sig är väl inte att ljuga, många är det som säger ”Kommer aldrig…” vanligt.

    Vad är det här för inlägg ens?

      Alla inlägg om Isabella är så otroligt märkligt skrivna

      Jag har läst flera ggr och begriper ingenting. Känns som tre inlägg som klippts ihop på måfå. Vilken kommentar, var? Fattar inte.

      Det är mycket Isabella, varje dag är det inlägg om henne här nu, skribenten verkar väldigt intresserad av henne.
      I inlägget menar hon ju att kommentaren Isabella fått på sin blogg var elak och att Isabella redan för många år sedan skrev om att brösten blivit hängiga men då skrev att hon aldrig skulle operera dem MEN hon förstår samtidigt att hon ändrat sig angående det.

    Alltså ordet ”tuttar” – det känns så:

    -jag är en fräsig medelålders kvinna som vill vara ärtig, jag kallar även mitt barn för ”dottra min”, jag går ut och tar ett glas vin med ”tjejerna”, jag är med i ett padel-häng med andra ”tjejer” där jag har allt det senaste men inser inte att padelkjol dessvärre inte var skapat för mig.

    Ja typ lite så, är väl bara något år kvar sen är jag nog i rätt ålder för att säga tuttar, är redan lite fräsig i alla fall….

      Haha vad kul att man har så olika bilder av ord. För mig är ordet tuttar något som små barn säger, gärna med lite fniss i rösten. Tycker det låter lite gulligt.

      Den kvinna du beskriver tycker jag snarare är den som kallar sina bröst för girlisar.

        ja!!
        Du har helt rätt i det. Ännu värre i mina öron 😅

          Hahaha jag kallar mitt barn för dotra min ibland 😂 resten stämmer dock inte in på mig som aldrig har spelat padel, inget tjejgäng och är nykterist 🥲

        Var väl Anna Book som brukade säga mina girlisar om sina bröst.

      Wow jag är prick tvärtom ! Jag förstår precis vad du menar med en bild du beskriver, en kvinna som kallar sig ”tjej” tycker hon är FRÄSCH för sin ålder (speciellt då hon snott dotterns ansiktsmask föreställande lejonkungen o glatt postat bild på IG).
      Hon drar upp stringen lite för högt o hon har LITE för mkt ringar och akryl på naglarna. Jag uppfattar dock som oftast att denna typ av kvinna kallar sina bröst för ”tjejerna”.

      Jag säger turrat eller bröst, har sagt hela livet. Jag är inget av det du påstår.

        Ah turrat, det ska jag börja säga.

      Jag känner en kvinna 70+ som kallar sitt kompisgäng från ungdomen för ”tjejjerna”
      -Tjejjerna var här på middag.
      De har väl alltid sagt så om varandra. När tänker du att man måste byta? I vilken ålder? Till vilket annat ord?
      Kvinnorna, tanterna, kärringar, damer…

        Tanterna.

    Men alltså hur kan det ens vara rimligt att göra ett sånt här inlägg för vuxna människor? Varför uppmuntra att kommentera enskilda individers kroppar? Det är rätt skevt!

    Varför göra content på detta? Har du liksom gått in på hennes blogg och sökt på ”bröst” hahahah

      Är ju Bella som gör content av sina bröst och bloggbevakning skriver om det eftersom det är…bloggbevakning…där det skrivs om innehållet (content) i andras bloggar. Eller har jag missuppfattat det?

      ”Folk är fan mer nyfikna på Isabellas nya bröst än Biancas.”

      Jag tycker det verkar vara Camilla som är mest nyfiken på Isabellas bröst.

    Det här är vad sociala medier gör med kvinnor. Hjärntvättar dem .Flödet fylls av ”perfekta” opererade och fyllda kroppar.Manipulerade och filtrerade bilder samt olika behandlingar och produkter som influensers och kändisar gör och använder för att slippa åldras.
    Så mycket bortslösad tid och pengar som kvinnor lägger på sitt utseende när de istället kunde leva livet ,för en sak som är säker det är att människan inte har evigt liv.
    Sorgligt och patetiskt att operera sig till porriga små bröst . Ja du har lyckats igen Bella jag känner mig extremt provocerad över att du är så blåst.
    Och snälla låt er inte påverkas av Bellas operation om ni har olika stora bröst för det är nästan en regel än undantag att man har. Kom ihåg att vi inte är kloner och stöpta i samma form utan alla ser olika ut och inget är mer rätt el bättre än något annat.

      Helt för att förminska stora bröst om man får fysiska besvär av dem, men nu visar det sig ju att det inte var därför Isabella gjorde det utan det är för att kunna ha vissa sorters klänningar och pga stora vårtgårdar (bläh hatar det ordet, och vem observerar storleken på dem?). Alltså utseendeskäl. Visst det var lite jobbigt med sportbehåar också men det verkar ju inte direkt ha varit ett huvudskäl.

        Hon har ju implantat redan som uppenbarligen är för stora. Dvs hon får ont i kroppen och huden har töjts ut.

        Men en bröstförminskningen är INTE vad hon gör – det är att byta implantat och göra ett lyft.

        Fast det kanske mest handlade om fysiska besvär sedan att hon passar på att också göra dem snyggare, när hon ändå skulle förminska dem, när de ändå håller på liksom. Och jo hon verkar ha förminskat sina naturliga dvs tagit bort vävnad om man läser på hennes blogg, sedan lagt in implantat och minskat vårtgårdar.

      Ja att det tyvärr går mode i att göra operationer är inte bra. Som tex att förstora rumpan. Tycker bröstoperationer med kvinnor som är besvärade av stora inte ska vara så dyra.

      Tänkte exakt samma. Så jäkla sorgligt.

      Kan man inte både leva livet OCH göra behandlingar ? Har du någonsin funderat över att många tycker att det ÄR att leva livet elelr att de kan njuta av livet mer med mindre bröst eller mindre rynkor ?

        Ja som Paow tex som tycker att det är att leva livet att operera sönder sig.

    Denna bloggen börjar bli värre än instagrams ”upptäck”-sida. Är det inte Biancas revben, så är det Bellas nya sillisar eller fokus på Hanna F’s kropp. Jag vet, jag kan sluta läsa osv. Tycker tyvärr att bloggen förändrats till det sämre med allt fokus på influencers utseende.

      Håller helt med! Camilla känns desperat och utan någon som helst finess längre. Hennes humor är så långsökt att det blir pinsamt ibland.

    Det mest intressanta är fortfarande varför hon väljer att ljuga om att hon gjort brösten tidigare och pushar så hårt att detta skulle vara första gången. Det går inte att ta någon på allvar som ljuger så mycket för sina läsare.

      Lena var har du sett henne ljuga och hur vet du att hon gjort bröst tidigare? Nej, att inte berätta om något är inte att ljuga. Om hon har gjort bröstoperation tidigare är det inget hon måste berätta om. Och inte kan jag se att hon ”pushar så hårt för att detta är första gången”. Ingenstans ser jag att hon ljuger och ingenstans att hon skriver att det är första gången, vilket jag tror att det är.

    Kan vi bara konstatera att Bella redan har opererat brösten större en gång tidigare? Tror att Victoria Silvstedt är/var hennes förebild då.

      Ja, det var väl Hajens preferens. Men nu är det porriga, runda, ”inte naturliga!” som gäller. Tur att det ”bara” är att ändra!

        Så sjukt att det är målet, ”porriga” bröst. Låter så j-vla osmakligt.

    Papì Paul tyckte väl att det blev för jobbigt att hans gubbpolare bara snackade om Griseldas tuttar. Sedan ville han väl radera bort tanken på att Farbrbror Mentor von Göteborg har roat sig med hennes ballonger.

      Haha är den sista Erik selin?

        Ja, han och Isabella dansade rumba i Balders hage ett tag.

    Hon är fri att göra vad hon önskar med sin kropp. Men det som är tröttsamt är hur hon förvrider sanningen…

    Det är så uppenbart att hon opererat brösten tidigare och satt in inlägg. (För några veckor sedan svarade hon dessutom jakande om det i kommentarsfältet i sin blogg.) Ändå pratar hon nu gång på gång om att hon ska göra en bröstförminskning, när hon istället ska byta till mindre inlägg och göra ett lyft. Vid en bröstförminskning tar man bort bröstvävnad.

    Hon skriver på sin blogg om operationen och jämför risken att behöva stanna på sjukhuset med gången då hon födde sitt andra barn. Hon har ju gjort en bröstoperation tidigare, varför inte jämföra med den.

    Det är all den här vridningen av sanningen som tröttar ut en… Känns som spel.

      Men det vet du inte att hon har snälla du. Titta på gamla bilder av henne så ser du att hon har stora bröst och på bilden från 2020 så ser man ju att hon har en tjock bh och därför ser brösten större ut, även på bilden från 2015 så ser du ju att brösten är stora.

        Jo, det har framkommit förut och hon har själv bekräftat det. Men nu vill hon inte låtsas om det.

          Nej Lena det har det inte och Nej hon har inte bekräftat det. Hon skriver ju dessutom att de tagit bort bröstvävnad så då är det väl en förminskning då.

    Först kommer det inlägg där du sprider osanning om att Isabella haft inplantat sen tidigare.
    ..Sen börjar det dyka in kritik i ditt kommentarsfält angående ditt uttalande.
    Och sen – som ett brev på posten, så kommer detdär ”positiva” inlägget. I detta fallet, detta inlägget.
    Hade det inte varit så att detta är ganska återkommande bland dina inlägg, så kanske man förbiser det.
    Men nä, det lyser solklart igenom.

      Osanningar…? Att Isabella har implantat sedan flera år, det kan du bli säker på!

      Men visst jag håller med om att det är hårdare och mer kritisk ton mot vissa personer än andra i den här bloggens inlägg. Känns ogenuint!

        Om inte Isabella gått ut någon gång med att hon har inplantat. Hur kan man då vara säker?
        Då faller det under spekulationer.

          Hon har själv bekräftat det.

            Var/när?

            Med tanke på skriverierna som alltid återkommer, huruvida hon tidigare haft inplantat eller ej. Om Isabella nångång hade bekräftat detta genom åren så hade det bara vart en googlesökning bort, och man hade fått en träff direkt. Inte från människor som spekulerar, utan från henne själv.
            Noll träff.

            Nej Lena det har hon inte gjort!

    Vem är Isabella egentligen. Verkar inte ha någon personlighet. Byter åsikt som andra byter strumpor. Helt karaktärslös.

    Alla dessa små tösers operationer hit och dit! Tror på fullaste allvar att det är helt ofarligt. Jo man tackar!

      Vem har sagt något om att det är ofarligt?
      Gör man en större skönhetsoperation så är det upp till en själv att kolla upp riskerna.
      Förstår inte riktigt din kommentar :/

        Klart du inte gör!

    Undra om Bella och Paul lagt ner det här med barn? Annars väntar man väl med att fixa brösten??

    Camilla, lyssnade nyss på eran podd.
    När jag frågade om din källa angående ditt påstående om Isabellas tidigare bröstoperation, nu nämnde du i dagens avsnitt att Isabella inte själv gått ut med dessa uppgifter, utan din ”källa” är en person från Akademikliniken.
    hur du nåtts utav denna informationen från en person på Akademikliniken är totalt orelevant.
    För det som är det sjuka i detta är att information som du nås av som handlar om någon annan, blir på automatisk en sanning?? Seriöst?!
    Och din andra så kallade källa med, Isabelles ex. Att han skulle kommit till dig och bekräftat detta.
    Jajemen..Odd som har en bra relation till Isabella och som jag förmodar vet om vad Isabella tycker om dig. Men det är dig han kommer till och bekräftar detta. Trovärdigheten lyser med sin frånvaro!
    När du sett detta och ändå sitter vid din skärm så passa på och googla Isabella innan hon träffade Odd, redan då hade hon större byst. Som dom allra flesta kvinnor som pendlar i vikt, så ändras även brösten.
    Och även efter en graviditet/graviditeter så kan brösten hos många kvinnor ändras markant.

      Hajen, inte Odd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.