Uppmana följarna att följa ens barn?

När jag såg det här inlägget så fick jag direkt flashbacks till de gånger Schulmanklanen pimpat ut sina ungars Instagramkontot till sina vuxna följare och uppmanat dem att följa deras barn. 
Jag tycker det är sinnessjukt, oavsett vem du är.
Varför vill man att vuxna främlingar ska följa ens barn? Med tanke på hur den här mamman själv haft det på sociala medier stundtals, så förstår jag inte att hon inte tänker ett snäpp längre med dottern?
Jag tycker det är en dålig idé, oavsett vilken influencer det är som är förälder.

Dålig, dålig, dålig idé!

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Surprice och supporta? Det här är alltså nån som är tillräckligt gammal för att ha ett ganska stort barn? Herregud.

      Återigen ett fall av en flunsa som inte kan engelska men ska prompt försöka skriva på engelska. Det heter surprise och inte surprice. 🙄

    ”Så långt allt går bra så är det inga problem egentligen”. Och hur funderar hon kring om bara något litet inte går bra??

      Att tänka efter före är nog inte hennes starkaste gren.

      Om man anmäler kontot så borde väl Instagram ta bort det för att de inte följt villkoren?
      Har inte de en åldergräns?

        13 årsgräns för att ha instagram har jag för mig. Så dottern får ju inte ha egentligen.

        Sen tycker jag det är sjukare med föräldrar som gör konton i sina barns namn och lägger upp massa. Tex som Jocke och Jonna, varför har man ett öppet konto för sin 6 åring? Eller hur gammal dottern nu är. Antar att sonen också har ett.

          Det är väl bra kanske om hon kan ta över när pappa inte finns kvar då hon är gammal nog

        De kanske gör som Ilmrud gjorde med dotterns konto, de skriver att det är föräldrarna som hanterar kontot.

          Men vad är vitsen? Tjänar dom pengar på kontot?

    Tycker uppriktigt sagt synd om dagens barn som växer upp i den här like-kulturen, där allt dom räknas är hur många följare man har och hur många likes man får.
    Det är verkligen äckligt, och borgar för osunda beteenden och dåligt mående.

    Jag är glad att jag föddes på 80-talet, och fick vara barn ”på riktigt”.

      Black mirror, Nosedive. Första avsnittet i 3 säsongen

      Sett så många inlägg på fb i tjejgrupper där mammor ber folk följa och gilla deras barns instagram och tiktok.

      En dotter var så ledsen för hennes video på tiktok inte fick lika många like och kommentarer som klasskompisar fick. Att hon kände sig ful och hade dåligt självförtroende för hon inte var lika populär men det tyckte mamman skulle ordnas om alla i gruppen gillade så dottern fick fler likes än kompisarna.. ”man ser hur lycklig hon blir för varje like och kommentar hon får”.

    Känns jättemärkligt gjort av mamman, speciellt när hon själv säger att hon fått mycket hat, drev osv. Varför vill man utsätta sin dotter för möjligheten att uppleva det?

    Nästan 800 följare fick hon, varför skulle främlingar vilja följa en 11åring?

    Var inne på hennes live när hon såg att dottern plötsligt började kommentera och hon blev inte glad. Sa att hon inte gett henne tillåtelse, att hon inte får ha instagram och att det skulle bort. Till att dagen efter tigga följare åt henne.

    Hur ska man kommentera om man inte vet vem det handlar om?

      För att det är fenomenet inte personen i sig

      JÄTTE MÄRKLIGT talar dels om för barnet att följare och likes är viktigt? Dessutom är det åldersgräns? Tycker barn ska ha privata konton med vänner och familj så man kan ha någorlunda koll på vem som följer, vad som skrivs. Sjukt att man uppmanar VUXNA man inte känner att följa sitt barn

    Vad har en 11-åring för glädje av att ha vuxna följare? Hade jag varit 11 år hade jag tyckt att det varit jättemärkligt och lite obehagligt.

      Nej, MYCKET obehagligt.

      Ja, men mamman matar in i ungen att du har så många följare för nu är du ”känd”.

    Vem är det?

    Såg Gabriella Joss ungar på en affär i Umeå häromdagen och tänkte men vart ifrån känner jag igen de där barnen…? Så sjukt att barnen är ”kändisar” helt ofrivilligt pga att deras förälder bestämt att de ska vara det? Borde vara förbud att visa upp ungarna sådär, hemskt och sorgligt.

      Håller med, såg Emilia och Marcelos barn på skansen förra året (med vad jag antar var mormor eller farmor) och visste direkt vem barnet var trots att jag inte är speciellt intresserad eller dagligen följer varken Emilia eller Marcelo.

      Sjukt märkligt också att Gabjoss aldrig granskas för att hela tiden använda sina barn i reklaminlägg.

    Vad är syftet med att man vill att vuxna människor ska följa ens barn. Man har ju ingen aning om vilka människorna är bakom profilerna. Är glad att min dotter inte har instagram.

    3..2..1 innan hennes instagram är inaktiverad igen…

      Åh hon har en ”paus” men lockar folk till sitt privata istället 😂 Men kommer nog ett par uppdateringar snart om inaktiveringen

        Undra hur noga hon kollar igenom dom hon accepterar på sitt privata, bara såna hon känner igen har jag för mig hon sagt. Känner man verkligen igen över 2000 instanamn?

        Är det bara 100% tjejer som följer henne?

        Lockar o Lockar, hol godkännes inte hur som

      Paus för ramadan nu. (Är en annan P)

      Såg hennes story om att hon tar en paus för att fokusera på religionen under ramadan och tänkte att något säkert hänt och ja… inlägget förklarade det mesta 😅

    Har inte barnet en pappa som kan vara den vuxna här?

      Hon är inte tillsammans med pappan och han verkar inte vara särskilt närvarande vad jag förstår.

      Hon har skrivit att de två äldsta barn inte har någon relation/kontakt till sina respektive pappor.

        De äldsta flickorna har samma pappa.

    Inte alls länge sen någon kommenterade ”är hon gravid?” eller något liknande på en bild på hennes dotter.
    Om någon kommenterar något sånt på As instagram, hur stor är inte risken att någon gör det på dotterns också?

    Först en story angående kommentaren, att man inte säger så osv.
    Sen gjordes ett inlägg där man skulle skriva massa fina saker om henne som hon sen skulle visa dottern dagen efter. Då låter det ju som att hon lät dottern veta att någon tycker hon är tjock, eller hur förklarar man att främlingar plötsligt skriver massa fina saker?

    Personen i fråga har inget konsekvenstänk, om man följt henne ett tag svänger det hejvilt. Ena dagen blir hennes barn mobbade pga något HON postat på sin instagram om dom, då inaktiverar hon och ett par dagar senare är det full rulle igen plus att dottern nu har ett eget konto. Känns bara som en ostabil situation, hon fattar beslut åt sina egna barn som hon vore ett barn själv.

      Hon är nog väldigt omogen. Vet inte hur mycket hennes autism spelar in, men den gör säkert sitt till också.

        Det behöver definitivt inte vara kopplat till hennes autism. Jag tycker inte det är okej att ens spekulera om det. Personer med autism möter många fördomar i samhället. Inte sällan kopplas alla negativa egenskaper personer med autism har ihop med deras diagnos, trots att det inte behöver bero på diagnosen överhuvudtaget.

          Fast i det här fallet så skriver hon ju ofta att det är det som ställer till det för henne, men det känns ju även som att hon är en omogen vuxen person generellt.

          Men hon säger ju själv att det är ett problem för henne.

    ”Ska vi surprice henne?”

    13-årsgräns på instagram.

    Men vem är det??

    Surprise. Med s. Snälla!

    Svårt sjukt fenomen. Från en muslim dessutom?! Moral, värderingar å heder är väl bra mkt viktigare än likes å följare? Jag tappar det på alla dessa dumma föräldrar.. vidrigt verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.