Bäst i Mello

Mello är över för den här gången. Marcus & Martinus kommer representera Sverige i Malmö när den stora finalen av Eurovision går av stapeln, men deras vinst fick stå tillbaka för en lite annorlunda programpunkt.
Björn Gustafsson drog nämligen i lite trådar och satte i sista stund ihop ett 13:onde finalnummer bestående av hans band ”Björnzone”.
Bland medlemmarna hittar du, förutom Björn själv, Eric Saade, Victor Leksell, Måns Zelmelöf, Casper Jarnebrink, Ulrik Munther, Boris Rene, Filip Berg, Loa Falkman och Adam Lundgren. Skepp å’hoj! Varning för boyband hunks coming right up! Vad säger ni, ska vi skicka dem till Malmö istället?

Allting annat med 90-talet kommer tillbaka, så varför inte pojkbanden? 😁

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Önskar att denna versionen av låten hade funnits på Spotify. Har aldrig kommit ut pojkbandsfascinationen och detta var så kul.

      Den finns på Spotify!

        Den versionen är bara med Björn dock och inte med resten av gänget tyvärr

          Fast Loa och Casper sjöng ju INTE bra på scen

    Tyckte helt klart detta var bästa låten i lördags. Hade utan tvekan röstat på Björnzone om det gått. Och Filip Berg är ju en favorit dessutom

    Detta var min favorit 🙌

    Björnzone och Medina.

    Väldigt ofta är mellanakten mycket bättre än bidragen. Det borde få upphovsmännen till bidragen att tänka till, men tydligen inte. De fortsätter att göra copypaste på sina kaffepauslåtar.

      Ja, de musikaliska mellanakterna är ofta riktigt bra! Jag minns när Linnea Henriksson sjöng ett mellanaktsnummer och det kändes som att alla ba ”vad fan, varför är hon den enda i kväll som kan sjunga?”. 😀

      Har varit väldigt fattigt i år, inga pengar?

    Vad händer nu med Paow och christian?

      Svårt att veta🤓

      Tjejen han har vart otrogen med heter frkevent på TikTok och där ska Hon ha pratat om otroheten. Har dock inte TikTok så jag kan inte gå in och kolla.

      Jag tänkte direkt när jag såg att Paow var ute med ett gäng utan Christian. Nu händer det grejer! Jag hoppas ju att det hon skriver stämmer, att hon lämnat honom. Tydligen ska han tömt kontor. Verkar verkligen vara en drömman.

        Finns ingen vid namn ”frkevent” på tiktok, är väl felskrivet. någon som vet vem hon menar?

          Ok det ska ha varit en transa enligt paow?

          Frekvent? Står på exobtheph.

            Det går inte att hitta nån sån heller.

            Fröken event?

        Vilket kontor?

    Jo det var kul men rätt mycket copy på detta (som fö är sjukt roliga) https://www.youtube.com/watch?v=PIY6Xfe97fM

      Finns massa parodier på pojkband som gjorts genom åren (med olika stor SoMe spridning) så har svårt att tro att björnzone har kopierat detdär klippet/gruppen specifikt. Dom är bara en i mängden.

    Jag önskar vi kunde skicka de till finalen, känns helt fel med norrmän och dessutom är tävlingen i Sverige. Känns helt fel 🙃😅

      Jag tycker det är perfekt att vi skickar norrmän. Vinner vi så kan vi ta åt oss äran, går det åt skogen så kan vi skylla på de jävla norrmännen. 😀

      Hehehe, det känns som att öppningen av eurovision song contest kommer låta typ så här ” I år har Sverige INGET bidrag med trots att vi är värdland, däremot har Norge TVÅ bidrag!”

      Men snälla

    Blev orimligt varm av ”Grattis farmor på 80-årsdagen”-tshirten.

    Jag tycker Björn Gustafsson är lite överskattad… Men det är väl bara jag.

    Erik Saade är så fruktansvärt snygg nuförtiden. Han var söt som ung men nu jäklar i min lilla låda vad han kickar igång hormonerna 🙂

      Ja eric vad snygg han är!!

      Trodde det var Oscar Zia först….

        Omg de är ju inte lika för fem öre! Oscar är inte särskilt snygg!

      Han såg ju helt sjukt sliten ut!

      Absolut inte, kan inte sjunga heller

        Tack!! Äntligen någon som också tycker att Eric Saade inte kan sjunga, jag har aldrig förstått hypen kring honom och i lördags så lät det ju asdåligt när han började sjunga?

    Och en av m&m gick väl hem med Klara Hammarström från efterfesten hehe

    Björn är bedårande!

    Nja, kul idé men dom hördes ju knappt, lät mycket bättre på efterfesten ialf 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.