Paows kärleksrelation dundrar vidare

Bildkälla: Paow Sociala medier

Vid lunch idag publicerade jag ett inlägg med alla de inlägg jag publicerat under veckan som gått och där finns det med ett inlägg med om Paow, där hon pratar om sin relation med Christian. 
Så här skrev Paow då om och till pojkvännen:

Galen omtänksam snäll och känslig, typ blir ledsen när han ser katter göra sig illa på Tiktok, okej nu blev det långt här. Men med det vill jag säga. Men med det vill jag säga att jag kommer kämpa för dig även om jag tappar bort mig själv. Jag älskar dig @christianbrennhovd // Paow

Idag låter det lite annorlunda. Paow har postat det här inlägget på ett annat av sina konton mer kopplat till Onlyfans än hennes primära konto, men på bilden skriver hon följande:

Ring och väck Christian på alla sociala medier som finns! För han har en transa hos sig nu. :/
Inget snällt och har tömt kontot.
Ring snap, WhatsApp ja allt!

Dramat dundrar vidare och har nu förvandlats till lite ett triangeldrama.
Den tredje stackarn hade inte en aning vad han blev inblandad i för sörja….

Tack för tips!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Herregud! Hur ska detta sluta? :/

      Hon har ju varit med om mycket om då brukar man få livserfarenhet. Tar nog några år tills hon vaknar upp men samtidigt vill hon ju ha såna här tramskillar?

    Paow borde ta första bästa flyg hem och checka in på Baravara!

      Yes

      🤣😂🤣😂

    Destruktiv relation el ej, hur tänker hon när hon skriver om att dra in ett barn också i detta..

      Men tror du hon var i sina sinnes fulla bruk när hon skrev eller nånting hon skriver (som detta tillexempel)?

        Då borde hon kanske omyndigförklaras som Britney. Antal dåliga beslut är verkligen never ending.

      Vadå dra in ett barn?

        Hon skrev att
        Dom planerar att få barn inom
        Några år

          😱😱😱😱😱😱

    Med tanke på att Paow förlåtit C efter att han misshandlat henne flers gånger tidigare så ska hon nog kunna förlåta en otorhet med en ladyboy också. Ett par nya solglasögon och en liten handväska som plåster på såren och sen kommer ett långt inlägg på Instagram om hur deras förhållande är starkare än någonsin. 💪

      Jag tror inte hon förlåter något, hon förtränger det bara.

      Nått i stil med ”du och jag mot världen baby, ingen fattar hur stark vår kärlek är”
      Låt det sen gå någon vecka så börjar det om igen.

    Helt OT egentligen men hur fan ser han ut?

      Hahaha, sjukt att öppna kommentarerna och läsa exakt dom ord som gick genom mitt huvud när jag såg bilden på honom.

      Lite som Rodrigo Alves…

      Tänkte samma. Nu är jag taskig, men hon har lika dålig smak i män som i kläder.

      Han ÄR verkligen Ken.

        Ja och not in a good way..

        Sålänge jag är hetero hade jag ej rört denna feminina wannabe barbiedocka-pojke med tång ens.

          Vi vill inte heller ha honom! /lesbian

            Han konfirmerar min asexualitet å det grövsta!

      Som en allergisk reaktion.

      Hur gammal är han?

    Vem vet inte vad den gav sig in i? Jag antar att du Camilla syftar på transan som Paulina pratar om? Är det ett antagande att transan i fråga är en han, eller har det framkommit vem transan är?

    Hur som helst skulle inte heller blint anta att personen som följt med hem till Christian inte vet vad den gav sig in i…. 😏

    Men vidare, vad menar hon beträffande kontot? Har transan tömt Christinas konto? Hue vet Paulina det i så fall? Har Paulina och Christian ett gemensamt konto som transan tömt? Har Paulina tömt Christians privata eller deras gemensamma konto? Antar att hon pratar om något bankkonto?

    Är den så kallade transan samma person som Paow hänvisar till i ett annat inlägg (frkeventyr på TikTok, som postar öppet om att C varit otrogen med henne/honom(?) mot Paulina, vilket både Paow och Christian ser ut att bekräfta)?

    Jag vet inte om det är en transa dock, personen verkar framställa sig som en kvinna och pratar i något inlägg om att hen varit gravid, det behöver förstås inte betyda att personen inte är en transa men utifrån det hen postat på sitt skulle jag antagit att det är en cis-kvinna.

    Det låter ju som att Christian träffat den här norska TikTok-personen tidigare, bakom Paows rygg, och att Paow därefter förlåtit honom, så är detta med transan en ny otrohet med en ny person (eller är det ens en otrohet? De har tidigare tillsammans skapat kontent med en lady boy i Thailand och nu verkar hon typ mer oroad över att transvestiten tömt kontot än att hon har någon annan hos sig (och hon vet uppenbarligen om det?)? Vet inte riktigt hur deras gränsdragningar vad gäller otrohet ser ut)

    Eller är det helt enkelt så att han träffat samma TikTok-person som han tidigare varit otrogen med en gång till (transa eller ej)?

      Eller snackar hon om att typ tömma något instagram eller deras gemensamma OF konto eller liknande (typ tömma på material eller typ plocka ut något innestående eller hur den där världen nu funka?)?

      Han* har någon annan hos sig. Christian alltså.

      Enligt Nessas story verkar det handla om samma kvinna som tidigare (Paow skriver att hon heter Frkevent på TikTok men kontot verkar alltså heta Frkeventyr).

      Den här kvinnan åkte alltså återigen hem till Christian efter att både Paow och Christian ful- och fatshameat henne efter att hon avslöjade otroheten för Paulina, vartefter Christian hävdat att hon är tjock, inte hans smak, att hon luktar rutten tonfisk, etc.

      Hon verkar känt till att Christian är tillsammans med Paulina redan första gången de setts, därefter har hon berättat det för Paow, enligt egen utsago gjorde hon det av hänsyn till Paow, men ja, med dessa typer känns väl intentionerna kanske inte alltid glasklara.

      Särskilt inte då hon nu uppenbarligen valt att åka hem till Christian igen trots allt som följde efter senast? Ville hon bevisa att han vill ligga med henne och inte alls tycker att hon är så äcklig som han påstod efter senast? Eller är hon typ kär i någon eller något?

      Att Paulina kände till historiken mellan Christian och TikTokaren framgår av TikTok-inlägg där meddelanden från typ en månad tillbaka visas. Så det som nu utspelar sig verkar vara ett nytt drama med samma tjej eftersom Paow ger Nessa namnet på TikTok-kontot efter att den kommentar som Camilla postat här ovan gjorts (dvs om transan) och uppger att Christian varit otrogen igen.

      Christian bär naturligtvis all skuld för otroheten gentemot Paow, men denna frkeventyr (dvs den Paulina kallar för transan här ovan, om jag förstår saken rätt) verkar ju inte helt stabil heller. och hennes försök att måla upp sig som den goda i situationen känns ju tämligen genomskinligt?

      Tycker så synd om Paow, hoppas hon så småningom lyckas finns sin inre frid så hon kan se sitt eget värde och tillåta sig att ta hand om sig själv, så hon ger sig en chans att faktiskt må bra, på djupet.

        Lite för insatt nästan…

          Hennes och Nessas stories är typ de enda influencer-relaterade storiesarna jag kollar på instagram (eftersom jag kollade deras stories flera gånger i samband med något gammalt drama och i princip aldrig har kollat någon annan influencers stories hamnar de alltid först i listan tillsammans med alla inrednings- och matlagningskonton jag följer 😂), så blev engagerad nu när jag för en gångs skull insåg att jag faktiskt råkar ha koll på vad som pratas om här. 😂

            Nu låter du manisk faktiskt.

        Hjälp du är creepy…

          Hennes och Nessas stories är typ de enda influencer-relaterade storiesarna jag kollar på instagram (eftersom jag kollade deras stories flera gånger i samband med något gammalt drama och i princip aldrig har kollat någon annan influencers stories hamnar de alltid först i listan tillsammans med alla inrednings- och matlagningskonton jag följer 😂), så blev engagerad nu när jag för en gångs skull insåg att jag faktiskt råkar ha koll på vad som pratas om här. 😂

        Är det verkligen så synd om henne? Man attraherar väl det man själv är?

      Transa brukar vara en crossdresser, man kanske kan anta att det är en man. Men om paow vet det är frågan. Det kan vara en transkvinna och då är det en kvinna. Hursomhelst stackars människa. (Transan)

    Är det han som är transan? Hur kan hon tycka att han är snyggare än henne? Han ser ju inte klok ut?

      Men sluta

    Tjejen som hamnat i skottlinjen för detta heter frekventyr på tiktok och säger att det inte är henne den här otroheten avser, däremot att hon varit med C i december. Hon säger också att hon inte är transa, så Paow menar nog någon annan om hon inte använder ordet i nedsättande syfte (vilket hon most likely gör dock ifs..). Hon visar även upp Paows meddelanden till henne som är allt annat än trevliga

    Har prinsessan Kate gjort en bukplastik ?

    Någon som vet varför Sandra Lindahl gjort sin?

      Nej men om du uppdaterar dig lite förstår du ju att hon inte har gjort det

        Hur menar du att man ska ”förstå” det? Som om vi skulle fått veta om så var fallet?

        Jag säger varken att hon gjort eller inte gjort det, men skönhetsingrepp och liknande hemlighålls ju oftast bland kungligheter och dylikt, och då ges ju ofta alternativa, mer lämpliga, ursäkter ifall man behöver förklara personens frånvaro, etc.

      Vad är ens en bukplastik?

        Fettsugning?

        Tex ta bort lös hud efter att man varit gravid

          Men hur kan Sandra Lindahl som är pinnsmal ha fett att ta bort ens?

            Hon har berättat att hon var mycket större i typ gymnasiet och har sen dess gått ner mycket i vikt och har därför haft lös hud, bland annat på magen. Så tror det är det hon har tagit bort.

        Det fanns en tid Google inte fanns, man få gå till ett bibliotek och slå i kartoteket, fråga nån och vänta på ett svar osv. Nu har alla tillgång till all världens kunskap men orkar inte ens Googla det mest banala. Jag förstår det inte.

          Haha rolig kommentar faktiskt 😄 Håller med dig.

          Mitt i prick. Jag undrar detta dagligen.

      Bukplastik med 3 månaders sjukskrivning när man (vild gissning) inte har tunga lyft i sitt arbete?

      Hon berättar i några av hennes senaste videor att hon i tonåren gick ner väldigt mycket i vikt snabbt, vilket resulterade i en del lös hud. Hon har genom åren mått dåligt och försökt att banta bort det men insett att det inte går. Hon har gjort bukplastik där man stramar upp huden och tar bort det överflödiga.

      Är bara att titta på Sandras senaste videos så pratar hon om operationen och anledningen bakom flera gånger.

    Vad är en transa? En transvestit? En transperson? Vad? En prostituerad??

      Borde väl vara en hon då.

      I Thailand är det mest troligt en ladyboy dvs en man som blivit en kvinna. Många ladyboys är opererade till kvinnor ”överallt” och är extremt feminina så man skulle inte kunna ana att de var män.

        Är inte det definitionen på transkvinna?

          Anonym 18:47
          Tror att det har med fetisch att göra.
          Många tänder på en ladyboy eller en femboy och att ha sex med dem.

            Jo men att anta att alla transsexuella kvinnor i ett land säljer sex känns lite magstarkt.

              Anonym 19:54
              Ja visst är det det.

                En ladyboy har väl det manliga könsorganet kvar men i övrigt utseendet av en kvinna, hence the name ladyboy? En transvestit är en man som tycker om att klä sig som en kvinna, men igen, med manligt könsorgan kvar. Transsexuell är någon som har genomgått könskorrigering och/eller kallar sig vid det andra könet

          Jag skulle säga att det beror på om personen i fråga identifierar sig som kvinna. Dvs, inte om hen känner sig som en man innerst inne men har opererat sig för att helt eller delvis se ut som en kvinna i något annat syfte (ex. business).

    Det börjar likna en fars. Lite Stefan & Christer. Olika personer som dyker opp oväntat och skapar oreda. Dags för Paow att komma hem till katterna och ta bort det grå håret och baravara.

      Det kommer inte hända. Hon vil ju leva det liv hon har nu. ?

    Jag fattar faktiskt inte varför alla tycker synd om henne & varför man alltid skriver att han är en dålig kille. HAN är obviously det värsta aset på denna jord och det är helt sjukt att hon går tillbaka till honom 500 gånger. Men samtidigt, så är hon väl lika sjuk i huvudet? Hon visar r*hålet för hela världen mot lite pengar, hur mycket krav kan man då ställa på hur en kille ska vara? Självklart kommer hon få en vidrig kille, för det är väl ingen normal person som skulle vilja ha en relation med henne, hon är lika destruktiv själv? Låter som att alla glömmer bort vilka värderingar hon har, hur hon beter sig och hur hon lever sitt liv. Allt är eget ansvar. Den där tröskeln att man tycker synd om henne är över för längesen.

      Äh, skulle själv aldrig göra porr men ser helt ärligt inte något problem med att visa upp röven för pengar. Vi alla har ändå ett rövhål så det är eg lite märkligt att det är världens grej och det utgör absolut ingen motsättning för att kunna ställa krav på män.

      Jo men att hon är kvar hos honom kan ju vara ett led i att vara destruktiv, att man inte månar om sitt eget värde. Ingen förtjänar att bli slagen.

    Oj, det var ingen rolig läsning. Tufft för henne att han gjorde så mot henne.

    Vad heter paow på insta? Hennes primära konto alltså

      Paowmeow. Tänk att hon håller på så här fortfarande, 30 år gammal. Lägger ut någons nummer i syfte att hennes följare ska trakassera personen. Det är ju inte första gången…

        Jaa .. väldigt fjortis over det .

        Tack!

    Jag fattade ingenting av det här inlägget. Det var obegripligt men det jag fick en direktångest av det och vet inte varför. Det är dyra kläder, välkammat mjukt mjukt hår, len hud som doftar av vanilj, ceder och en doft av cocos förnims. Fötterna har glidit ut ur skorna, klänningen är dimgrön, nästan vit. Tånaglarna är målade i en mild mandarin färg och benen hänger utanför sängen.
    Utanför fönstret är havet upprört. Det är mörkblå vågor med vita gäss. Havet är oroligt, molnen är i trasor och far i väg mot horisonten.
    Snäckar, krabbor, stenar, slipade glasbitar i olika färger ligger kvar när havet drar sig tillbaka. Barnen springer runt och ropar och samlar i korgar. Tre äldre damer samlar också, lyfter klänningarna för att få en skål att samla i. Det är kanske sista gången man är vid havet säger den ena kvinnan.
    De andra biter ihop och svarar inte. Tanken är vild. Hur kan man inte återkomma till havet. Det går ju inte.
    Christians huvud vilar mot en kudde. Transan vilar också sitt huvud mot en sval kudde. Än så länge är det tyst – snart ringer alla.

      Vilken makalös skildring, pissade nästan på mig av skratt😂😂😂

      Älskar din text!!

    Jag önskar henne inre frid

    Dom får skylla på exet igen men asså herregud finns inte ord för detta

    Min första tanke alltid vid otrohet är att den andre partner som är helt ovetandes om otroheten (till en början iaf) utsätts för stora risker av olika sjukdomar.

    Hon klarar ju inte av att bibehålla/skapa sunda kompisrelationer. Hon är ju så knäpp att ingen normal orkar vara nära vän med henne. Och hon kan inte vara själv. Så då träffar hon lika trasiga och knäppa snubbar. Och så får de en osund trauma-bonding/vi mot världen i någon bubbla. De blir så viktiga för henne IOM att ingen annan nära finns där att hon inte lämnar kaos-relationer med bråk, våld, lögner, otrohet etc. Hon har ju skrämt bort varenda smånormal person genom att inte blivit mentalt äldre än tonåring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.