Is Google broken?

Vad tror ni syftet med Malin Gabrielssons inlägg är? Nog för att sociala medier drabbats av diverse hackerattacker den senaste tiden men sist jag kollade fungerade Google fortfarande som det ska.
Jag tror nog att sanning ligger närmare alternativt ett än två, jag gissar att Malin Gabrielsson är ute och trålar efter spons för det kalas hon vill hålla – men inte ha hemma – för sin och Jonas Fagerströms son Lowe.

Jag fick nämligen upp mängder av alternativ för kalas för barn i alla olika åldrar med en enkel sökning på Google, men jag tror inga av de jag hittade var kostnadsfria, så därav Malins inlägg månne?

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT
    Kikade just på Alice Stenlöfs nya kontor.
    Jag är så fascinerad över hur verklighetsfrånvända influensers faktiskt är.

    Alla dessa influensers kontor är jättefina. Men ergonomin????? Alla sitter gemensamt vid ett stort bord på fina (icke ergonomiska) stolar.

    Inga externa skärmar utan alla sitter med laptops. Jag menar kontor på ett ”vanligt” bolag är ju ”fula” av en anledning? Folk ska klara av att vara där 40h/veckan utan att få problem.

    Hur lång tid tror ni det dröjer innan poletten trillar ner för flunsorna?

      Men är det inte mötesrummet du tänker på?? Det ser ju ut som ett mötesrum bara. 😅

        Haha nej! Rummet med det stora bordet är ”kontoret”.

      Ett förtydligande:
      Jag kikade alltså på hennes yt. Jag var inte där personligen 😂

      Gillar också whiteboarden som de skriver en massa hemligheter på (och därför har de suddat bort det för videon) som samtidigt är vänt mot de stora fönstren ut mot gatan 😄

      Men de sitter inte på kontoret och jobbar hela dagarna som oss andra. Sen är det väl smidigare med en laptop när man är på språng hela tiden. Personligen gillar jag mer att sitta vid laptop än med en stor extern skärm, men är väl en vanesak.

      Jag sitter hemma vid mitt skrivbord och jobbar med bara en laptop och en köksstol och har gjort det sen 2020 haha

        Gud samma här!! Haha min rygg och nacke är paj. Vi blev erbjudna att få hem stolar och skrivbord när pandemin började men hade liksom inte plats. Plus att det är så fult..

    Bryr mig verkligen inte om hon fiskar spons. Hade också gärna fått barnkalas sponsrade.

    Halva öppet spår är ju också saker folk lätt hade kunnat googla så…

    Njaaa jag brukar fråga om tips även kring sådant man kan googla. Då kan man få rekommendationer och slippa att gå på de värsta nitarna.

    Folk ställer den där typen av frågor i granngrupper och mammagrupper hela tiden, utan spons i sikte.

    Jag frågade också om råd för att hitta ett ställe där jag kunde ha kalas för min tvååring 👍 fick många bra tips som Google inte hade gett mig!

      Vill veta vad du fick för tips 😄

    Stör mig mer på alla som ska ha så ”coola” och ”speciella” stavningar med w, z, h osv men inte fattar att namnet då också uttalas annorlunda.

    Mvh en som aldrig skulle döpa sitt barn till tex Winzenth……

      Finns väl inget så WT som att stava ngt med z!

        Jag tycker det är ännu mer WT att håna folk för deras barns namn.

          Det tycker inte jag. Det är ingen tillfällighet att det är förortsmamman Sanna, 24 år gammal och som tycker SD är toppen, som väljer mellan namnen Cevin eller Melizzah till sitt ofödda stackars barn.

      Glöm inte Familjelivsklassikern ”Chewin”!

        Cewin/cecin var det väl?

          Ja det var Cevin, minns det där 🙂

      Jag tycker inte heller att det är vackert med tillkrånglade stavningar, men i fallet Lowe ändras ju inte uttalet. W uttalas som v på svenska.

      Ett par i min by döpte sin unge till Diezel. Pappan är en 25 årig raggare så resten kan man ju plussa ihop.

    Håller med om att de är lite slappt instället för att googla men samtidigt så tänker jag att man frågar efter rekommendationer när man frågar sådär. Har man massa följare så har man ju en enorm styrka i att få råd, de hade jag nog också utnyttjat. Googla ger en massa ställen, men fråga på instagram så får man rekommendationer från de som använt de ställerna. Lite annorlunda

    Tror absolut hon fiskar. Tycker hela hennes content är reklam. Har slutat följa henne pga det.

    Tänker inte alls så när jag ser inlägget. På samma sätt som jag kollar recensioner/frågar nära & kära om restaurangtips gör hon med kalas, med enda skillnaden att hon frågar följare. Att få konkreta svar på platser använder man Google till, att få faktiska bra tips med personers egna erfarenheter & upplevelser är något helt annat.
    Om nu ett företag hör av sig och vill sponsra med ballonger så är det win win:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.