Kleanse eller kram?

Inlägget innehåller reklam för podden ”Sanning & Konsekvens”.

Bildkälla: Paow Instastory

Ungefär 21:30 in i avsnittet pratar vi om Paow, som nu återigen är hemma i Sverige där hon bor hos sin mamma och käkar Calzone. 
Hon har kommit på att det kanske kan vara bra för henne att göra en cleanse, särskilt som hon har så mycket otur ni livet. En cleanse, tja kanske kan det fixa allt som går dåligt? Vem vet?

Jag kan inte erbjuda någon cleansing-hjälp tyvärr, vad jag däremot kan jag erbjuda är en kram. Om det kan vara något? Nej? Hellre en cleanse? Okej, kör i vind!
Vad tror ni om en sån här cleanse? Jag tror det är humbug.

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Apropå cleanse så tror jag att humbug eller inte humbug inte spelar någon roll då placeboeffekten bevisligen existerar. Så har man behov av en cleanse för att markera en positiv brytpunkt i sitt liv så kör bara.

      Det låter logiskt.

    Hon kanske borde åka till Bara Vara? 🤔

    Ayahuasca i Costa Ricas djungel med en erfaren shaman är mitt tips till Paow.

      Ja för att riskera en livslång psykos är ju rimligt. Känns mer som hon behöver en psykolog, rutiner och ett riktigt jobb. Att sälja sex på only fans lär ju dra till sig en del ”dålig energi”.

        Att sälja sin kropp är påfrestande för psyket. Inte konstigt att både hon och exet är i en ”mörk” period så som de levt. Ett armband från Gucci, en Care Bear och en green juice kan inte fixa ens välmående. Så jävla tomt och eländigt liv.

          Måste vara ett fruktansvärt liv hon lever..

          Ja många som brukar sluta riktigt illa med missbruksproblem, självmord mm ingen människa mår bra att inte göra något vettigt år ut och år in.

    Jag hoppas hon kommer ur sitt missbruk. Hon har mycket kvar av livet om hon bara kommer bort från det. Efter det har hon mycket livserfarenhet att göra vad hon vill.

    Hoppas hon får ordning på allt 🫶🏻

    Jag tänker att hon kanske borde satsa på vi terapi via nysnö?

    Gör kloka val så ska du se det kommer bra energier. Varför inte plugga eller skaffa ett vettigt jobb?

      På tal om kloka val gör du bäst i att artigt sitta ner och hålla din söta lilla mun stängd i frågor du inget vet om. Missbruk och samsjuklighet är ett exempel.

        😄 Eh nej men var du tyst det är helt okey med mig!

        Har man psykiskohälsa bör man verkligen leva ett ordnat liv med rutiner för att må så bra som möjligt.

          Livsviktigt ja! Hoppas hon förblir singel ett tag och jobba med sig själv och inga fler åsnor till ”män”.

            Paow lever 0 % mer hälsosamt eller vettigt oavsett om hon har kille eller ej. Singel-Paow verkar ha exakt samma drivkraft som när hon är ihop med valfri idiot och det är Only Fans, bråka i sociala medier, lösdriveri och droger/alkohol. Att vara singel lär inte hjälpa henne tyvärr, verkar inte ha en enda vettig vän i sin krets heller.

      Tror inte hon kommer ändra sina levnadsvanor.

        Nej tyvärr och har hon ingen insikt utan skyller sina dåliga livsval på ”otur”!

    Man behöver inte vara anti vaccin bara för att man inte tar covid vaccinet. Jag fick covid först efter jag tog min tredje dos. Därefter fick mina barn och mina föräldrar det. Jag känner flera som inte tagit vaccinet, som inte haft covid. Världen är inte svart/vit.

      Är du ännu en som tror att vaccinet gör att man inte får covid? Herregud alltså. Förstår inte hur man lyckats undvika fakta så oerhört länge.

      Vaccinet gör att man smittar mindre och att man blir inte dödligt sjuk när man får Covid.

    Problemet är att Paow inte vill ändra sitt liv. Hon tror att alla dåliga val är otur. Otur att hon aldrig gick gymnasiet, otur att hon började knarka, otur att hon började sälja sex, otur att hon blev tillsammans med en dålig kille. Hade hon haft ett vanligt jobb och en utbildning i ryggen hade hon inte behövt ta så dåliga val i livet, men nu är hon en latmask och jag kan helt ärligt inte se hur hon ska komma ut ur loopen med att sälja sex och knarka? Vad är alternativet? Ett vanligt jobb hade hon aldrig klarat av.

      Håller med helt!!

      Tänk vad sjukt att allvarlig psykisk ohälsa kan debutera i unga år. Vad har du för ursäkt?

      Jag är mer chockad över den tilltro som folk i som läser den här bloggen har till Paows inre. Läser ofta kommentarer i stil med ”hon skulle må bra bara hon gjorde detta, hon förtjänar ditten och datten, synd att ingen hjälper henne” – ALLA val som Paow gör är ju medvetna?

      Hon är väl 30 år gammal och har hållt på på exakt samma sätt nu i 15 år… vägrar jobba eller studera, spenderar pengar på skit, tar aldrig tag i sin psykiska eller fysiska hälsa, väljer droger, porr och våldsamma killar gång på gång. Kanske är hon bara en sunkig, lat egoistisk tjej med dåliga vanor och utan ambition. Varför ens tycka synd om henne?

      Hon får väl ta tag i sitt liv som alla andra! Hade valfri annan influencer betett sig som Paow hade ingen hejat på henne.. she is not going to change, hon är för osmart och obrydd.

    Mja, hon skriver själv om destruktiva val vilket inte är otur och ingenting kan hjälpa mot. Men kanske en tid hos mamma och lyssna till mamma?

      En mamma som dömts för stöld av pengar från åldringar. Tror det saknas goda förebilder.

        Ajdå! Det var inte bra.

    Jag har följt Paow sen hon började blogga och jag har alltid känt igen mig och hållt tummarna för henne (från ett storasyster perspektiv då jag är lite äldre) och jag önskar verkligen att hon hittar en trygg stabil punkt som kan hjälpa henne att hitta sig själv. Hon verkar verkligen vara så ensam och jag hoppas genuint att hon får en trygg punkt i sitt liv som inte är en ny partner. Hade jag kunnat hade jag, det gör fan ont att se en person lida så som hon gör. Hon har så mycket som hade kunnat ta henne så långt och så fastnar hon pga idioter till män 🥺

      Jag förstår inte riktigt det där att snacka om att det är idioterna till män som minsann förstör för henne. Jag vill hålla henne mer ansvarig själv för vad som händer och sker. Det är ingen oskyldig liten flicka vi talar om.

        Om man inte har en trygg anknytning och dessutom mår dåligt i sig själv, är det lätt att förväxla destruktivitet med trygghet. Det stormiga känns välbekant och därmed tryggt. Det verkligt trygga är obekant och känns därmed fel, tråkigt och otryggt. Att man då hamnar i destruktiva relationer är inte konstigt. Jag ogillar Paow, men tycker inte man kan lasta henne för allt hon blivit utsatt för i sina relationer. Paow kan lastas för sitt eget beteende, men inte sina tidigare partners handlingar. Däremot anser jag att Paow behöver komma till insikt om att hon behöver långsiktig hjälp för att ta sig framåt i livet och kunna må bättre. Utan hjälp tror jag inte hon kan bryta den negativa spiralen.

        Sedan misstänker jag att Paow har odiagnostiserad ADHD som hon självmedicinerat för i många år, men för att bli utredd behöver hon lägga drogerna på hyllan. Paow har själv gått ut med att hon gillar centralstimulantia och det gör ofta personer med odiagnostiserad ADHD.

    Paow i all ära.. men Keela är ju ute på en egen resa.. Dubai tror ja

    Saknar tiden med Paow och hennes danska ex! Enda bra valet av kille hon gjort. Synd att det inte höll.

      Ja han har ju verkligen förutsättningarna med sig, rik och populär, men känns det inte som att han är typ lite känslomässigt otillgänglig? Sätter han hoppar från romantisk relation till en annan så snabbt.. Jag kan inte lita på såna människor. Nu kanske det håller med den här nya tjejen han har, absolut, men OM han återigen har en ny kärlek inom ett par månader så har jag nog rätt – ytterligare en otillgänglig, love-bombande miljonär.

    Intressant att människor som haft det tufft ofta skyller på otur. Så mycket enklare än att konstatera att det beror på dåliga val man har gjort.

    Hej Paulina!
    Gör som artisten/författaren Jasmine Kara! Sök upp psykiatrin och se till att få en utredning. Fixa professionell hjälp innan det är för sent.
    Du är värd ett vettigt liv.
    Till alla lustigkurrar som hejar på ett socialt självmord – sluta hetsa unga olyckliga kvinnor in i döden!

      Men Paow har aldrig någonsin yttrat något som helst intresse för att ändra sin livssituation eller ens uttryckt att hon vill leva annorlunda? Hon tycker att vanliga jobb är för losers, hon vill tjäna snabba pengar på sin kropp, få gratis operationer och äta på lyxiga restauranger, Thats it. Sen skyller hon på otur när män behandlar henne som skit utan att någonsin vilja jobba på sig själv eller sitt beteende. Det här är livsstilen hon valt och hon kommer fortsätta göra det så länge hennes behov blir mötta någorlunda, dvs pengar Gucciväskor och droger.

        Håller med till 100%.
        Paow har ingen talang, tjänar inte pengar som influencer eftersom absolut inget företag någonsin skulle vilja förknippas med henne. Trots detta vill hon inte ha ett vanligt jobb, hennes alternativ hon har kvar är OF. Även om hon har psykiska besvär så tror jag inte terapi hade hjälpt henne. Hon är lat och saknar talang och har ingen framtid.

    Jag tycker synd om Paow trots att hon röstar SD o raljerar över ”sossar”. Frågan är vad hon ska försörja sig på när ingen längre vill betala för hennes OF o hon börjar bli för gammal för att vara intressant/relevant? Blir det sjukskrivning, socialbidrag, a-kassa? Men det är ju bara ”sossar” som går på bidrag enl Paow o den politik hon röstar på vill sänka FK o bidrag för fattiga (dock behålla bidrag för rika i form av Rut/Rot). Så jag är orolig för Paow på riktigt. Hoppas hon hittar kärlek o vänskap o en dräglig tillvaro. Hoppas oxå hon hittar empati inom sig samt inser att i den sits hon är så är det att motarbeta sig själv att rösta borgerligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.