Sport-washing?

Blotta tanken av Bianca Ingrosso med vänner på en fotbollsmatch får mig att svettas lite, men som tur är stod de inte i klacken.
Det hade ju kunnat bli upplopp annars…
Den som vet vet, alla andra kan klicka här.

Är det Taylor Swift som helt plötsligt gjort det lite coolt att stå i en loge och titta på manlig lagsport?
Ve och fasa, är det ”sport-washing” vi ser här?

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är väl bra med lite uppblandning bland alla självutnämnda ”riktiga” sportälskare.

  Kanske kan placera vanlisar (alltså de som enligt ”riktiga ” sportälskare inte är lika sporälskliga) på huligansidorna. Varannan vanlig girlis och varannan hormonstinn.

  Hade nog mjuknat upp stämningen under vissa matcher

   Nej tack inga @%&€^!%^€ influencers på sportarenor.

  Spelar Guidetti?

   Tror inte han spelade den matchen, men han har ju varit skadad och börjat träna med laget igen. Så snart lär han väl spela

  Ja, för tjejer kan ju inte vara intresserad av en manlig lagsport eller vilja gå på ett event utan att de måste ha påverkats av en annan kvinna.

   Fast sannolikheten att Bianca har ett fotbollsintresse känns ju otroligt låg🥲 ett växande ”intresse” för allsvensk fotboll på herrsidan märktes ju tydligt bland influensers redan ifjol

    Varför skulle sannolikheten vara lägre för henne än nån annan?

     För att hon aldrig tidigare visat intresse för sport och för att det som sagt är en ”sporttrend” bland influensers?

      Så man kan inte ens gå på fotboll längre utan att riskera att hamna i nån jävla vlogg…😭😭😭

   Jo naturligtvis, men det är inte något Bianca med ”vänner” brukar visa intresse för. Därav inlägget.

    Hon var ju där med fotbollsfrun Sanna G bl. andra. Jag är mest förvånad att kompisar ens vill umgås med Bianca efter det hon sa hos Bergfeldt- att hennes vänner inte är roliga och peppiga som Benjamins vänner men å andra sidan så vill väl folk umgås med henne för att synas och bli bjudna på drinkar kanske. Inte konstigt förresten att Bianca betalar för annars kommer hon ju inte iväg på en resa hon vill åka på för hon vill inte åka ensam samt att hon får ju det mesta gratis- hon får hem kläder, snacks, mat gratis så hon kan gott betala för något eftersom att hon tjänar in på så mycket som vi andra måste betala för att få.

     Alltså vilken bs. Du låter inte alls bitter 😂

      Det är S, som lika mycket som hon älskar Isabella avskyr Bianca och My Martens.

       Alltså va? Heter inget på S och vad vet du vem jag älskar eller inte hahaha vad är du för en lustig en? Nej jag älskar ingen Isabella och vad är det i min kommentar som får dig tro att jag avskyr Bianca? Vad är det som är bs eller indikerar bitterhet?? Hon står bredvid Sanna G och hon sa så hos Bergfeldt och självklart bjöd hon med vänner för hon inte ville åka ensam och hon får mycket grejer hem och tjänar mycket så inget bs alls.

  lägg ned sport som underhållning

  den bara distraherar människor från vettiga sysslor

   Man måste få ha lite kul också 🙂

   Ja, precis! Vettiga sysslor som att lära sig skriva ordentligt.

   🙄

   Då kan alla intressen läggas ner om vettiga sysslor går före intressen.

    Jag kan tillägga att jag skulle ha svårt att utföra vettiga sysslor i längden utan mina intressen som vissa tycker är ytliga 🤷🏼‍♀️

  Just det här gänget går väl för att dom är vän med Sanna guidetti

  Jag är 0 intresserad av fotboll, men matcher på stora fullsatta arenor är ju nästan som en folkfest. Jag bodde något år i Holland och lärde känna några som spelade i det lag som vann den högsta divisionen ett år och jag blev bjuden på alla deras matcher. Jag gjorde också en ”Bianca” och stod uppe på diverse VIP-läktare och hojtade, dansade och levde med i stämningen. Det var otroligt roligt även för någon som inte var särskilt intresserad av sporten och inte heller var intresserad av spelarna som annat än kompisar.

  Känns som att just benämningen sportswashing inte riktigt passar in i sammanhanget

   +1

   Haha nej det är ju något helt annat. Märkligt att blanda in det här, även om det är med glimten i ögat så blir det bara konstigt

  Inga konstigheter tycker jag. Dock hade jag som offentlig person helst inte blivit förknippad med just AIK. De har ju en väldigt problematiskt och aggressiv kultur som inte direkt hjälper ens varumärke 😅 Att varken ledarskapet eller spelarna vågar ta ställning mot deras aggressiva supportrar (inte ens när de kastar bengaler på barn!?) är otroligt problematiskt och även unikt för just AIK 🫣

   Tror ingens rykte kommer påverkad av att de gick på en AIK match 😅

    Påverkas*

   Hammarby är mycket värre.

   😂😂

   Vad pratar du om?

  Alltså Alexandra Brings barn är 6 och 4, dom lagar alltså mat till henne och familjen. Hon har dessutom skrivit det under ett par år. Jag har barn i samma ålder, dom lagar inte mat!? Alexandras äldsta gjorde tacos och mellanbarnet stekte köttbullar och kokade makaroner.

  Hon skriver aldrig som om dom hjälpt till, utan dom gör allt själva. Gör era sexåringar mat till er??

   zzz

   Hon skriver ju bokstavligen att det är så roligt att de nått åldern då de kan hjälpa till med maten, inte att de lagar allt helt själva och att hon bara sitter och slappar i soffan och bara väntar på att bli serverad 😅

    Tacos och att steka köttbullar är ju inte speciellt komplicerat, det är nog många barn som hjälper till med det ☺️ Tycker bara det är positivt att man låter barnen vara med i köket. Förstår inte hur man kan hitta fel i det

     Ser inte vart jag skrev att det var fel? Frågade om era sexåringar gör det 😆

      Men du verkade ju helt chockad över att det finns barn som hjälper till i köket 😅

      Det är väldigt vanligt att barn är nyfikna och vill vara med och hjälpa till i köket (åtminstone om man själv är med och uppmuntrar till det och låter dom hjälpa till)

      Min 4 åring hackar grönsaker till tacos tex. Vi har köpt ett eget barnknivset till honom. Han älskar att vara med och hjälpa till. Skulle dock inte lämna honom själv i köket och jag känner mig inte riktigt redo att han ska stå och hjälpa till allt för mycket vid just spisen.

   Skulle ju kunna se olika ut i olika familjer, faktiskt…

   Har en 7-åring som lätt kan laga mat själv. Han dubbelkollar dock när pastan bubblar tillräckligt mycket och är inte så bra på att röra runt i korven, men lagar det gör han!

   Min 6 åring lagar mat själv men när hon använder spisen är en vuxen med. Men det är liksom inget unikt. Steka köttfärs till tacos och tacka är liksom inget svårt..

  Finns ett klipp på paret Guidetti när de åker omkring i en bil klädda i Hammarbytröjor och sjunger Just idag är jag stark. Svårt att tänka sig att supporterskap här är genuint. Mer instamässigt.

   Kan du länka till videon där dom har Hammarbytröjor på sig. Du verkar ha NOLL humor.

   Den videon som är 5 år gammal menar du eller?

   Tror nog dom båda vill att det ska gå bra för AIK, med tanke på att det är hans klubb ☺️

   Tänker du på det klippet där Sanna säger ”han är smygbajare”?

  Sen är detta klipp så underhållande. Guidetti blir arg för att en motståndare sagt ”ni är bajs” till laget och han kallar det osportsligt och barnsligt och sen kommer det fram att Guidetti sa ”jag ska döda dig” till spelaren, men det räknas tydligen inte eftersom han inte menade det. Haha.
  https://m.youtube.com/watch?v=eAN_PgPnNHw

   Obrhaglig person.. Inte konstigt att barnen uttrycker sig som de gör.

  Toppen att de är så noggranna med att skydda sina ögon när det är så starkt solljus, safety first osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *