Kritiken mot Isabella Löwengrips reklaminlägg

Bildkälla: Under your skin pressbild

Schampot och balsamet använder man som vanligt och serumet applicerar jag i hårbotten på kvällen, det fungerar även i torrt hår vilket är toppen. Jag älskar verkligen serien så mycket! // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip är ambassadör för hårvårdsprodukter från företaget ”Under your skin” och hon kan inte tala sig nog varm om dem.
Hennes läsare köper dock inte lovorden och är kritiska mot ungefär allt i hela inlägget.

Jag tänker att Isabella inte får hävda att det är Under your skins produkter som resulterat i hennes långa och starka hår, om så inte är fallet, men det är ju heller inte helt ovanligt att influencers har noll koll på vad som gäller.
Jag menar, Isabella visste ju inte ens hur man sammanställer sin statistik, stackarn, så det är kanske för mycket begärt att hon ska kunna sånt här?
Hon kan nog bara le och flippa med det långa håret om hon får problem, så löser det nog sig. 🙂

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför är du ofta så spydig Camilla? Tycker du att det är roligt? Personligen tycker jag att det är väldigt otrevligt.

      Camilla bara älskar Löwengrips
      Haha… hon tål inte henne så är det bara!

      Fasen va tröttsamt detta gnäll är. Bellas historik talar för sig själv men ni snyftar över alla små skämt på denna blogg

        Man kan ju faktiskt skämta utan att håna och nedvärdera någon🤷🏼‍♀️

      Dessutom allmänt trist, trött och uttjatat.

      Du behöver inte läsa och det är dessutom upp till läsaren att tolka texten som spydig eller inte. Så sluta!

    Jag har aldrig och kommer aldrig att köpa något som marknadsförs av influensers. EVERRR!

      Samma här! Särskilt inte av Vanja Wikström

      Jag älskar Löwengrips deodoranter…. De doftar underbart!

    Undrar om folk är nöjda med de produkterna för håret. Vad säger ni som provat? De är ju duktiga på att synas i alla fall. Skulle gärna prova dem.

      Jag har använt dessa och är nöjd. Men man måste använda dom ett tag för att se och känna resultatet. Nått som jag ångrar att jag köpte var bobbys schampoo/balsam. Dessa 2 är de enda influenser reklams grejer jag köpt.

        Intressant. Jag har köpt exakt samma produkter från Influensers men upplever precis det motsatta från dig 🙂

      Mitt hår blev svinto av de här produkterna!

        Ja mitt hår blev också väldigt torrt av produkterna tyvärr. Men jag har supertunt skandinaviskt går…

      jag har testat och det blev väldigt fint och glansigt. Tyvärr blir det väldigt väldigt strävt av schampot i duschen, löstes av balsamet, men jag upplevde att friktionen gjorde att det blev som en stor hårkaka när jag schamponerade vilket gjorde att jag tappade mycket hår i i duschen. Så jag var kluven, slutresultatet var ändå jättebra. Slutade köpa sen för det var så provocerande dåliga reklamer i på facebook. Plus Bella som ambassadör, lögnaren av lögnare. Kan inte vara positivt. Köper nu Bruns istället, tips.

      Jag provade när Julia Wiberg hade kampanj för ngt år sen. Märkte ingen skillnad alls. Då var reklamen att håret höll sig rent och inte behövde tvättas lika ofta. Ingen skillnad.

    Du framstår verkligen som en oskön person Camilla. Det här är ett nedlåtande och elakt sätt att skriva på om andra. Du är så konsekvent i dina spydigheter att jag på riktigt tror att det är så här du är som person.

    ”Jag menar, Isabella visste ju inte ens hur man sammanställer sin statistik, stackarn, så det är kanske för mycket begärt att hon ska kunna sånt här?
    Hon kan nog bara le och flippa med det långa håret om hon får problem, så löser det nog sig. ”

      Men vadå. Isabella framställer sig som en framgångsrik entreprenör men har inte lyckats uppdatera sitt ”about me”-avsnitt på bloggen de senaste 3-4 åren. Inte så handlingskraftigt. Allt är bara blaha blaha med dagens Isabella.

        Så då får man vara elak och håna henne?

          Det är det ingen som sagt.

      Du har rätt. Det är sån hon är. Riktigt oskön. Dålig självkänsla antagligen. Personer som blivit mobbade trycker ofta ned andra.

        Betänk då att Camilla är 43 år..

        Vad spelar könet för roll?! 😄

        Lägg ner. Snarare tvärtom. Personer som blivit utsatta har snarare STÖRRE empati för andra.

          Därmed inte sagt att jag inte tycker Camilla trycker ner folk..

        Tur att jag hör till undantagen. Blev mobbad som barn och har istället vänt det till att alltid vara snäll och omtänksam mot mina medmänniskor. Skulle aldrig vilja utsätta andra för samma sak.🩷

      Också det faktum att Camilla inte ens verkar känna sig dum av att mobba och trycka ned andra kvinnor till botten? Att så många ger kritik och det inte ens verkar nuddar vid hennes samvete, säger ju en hel del om henne. Både läsare men också stora profiler har offentligt vädjat om att hon bara ska sluta med att mobba. När det är så pass många som nämner samma sak så ligger det förmodligen en sanning i det och då kanske man ska börja tänka över sitt beteende och hur man kan bli en mer genuint snäll person och en bättre människa? Jag kan inte förstå hur man medvetet vill vara en ond människa? Och någon här skrev 43 år? Och fortfarande inte kommit så långt att man förstår hur man är en godhjärtad person? Wow

      Det är också billigt och tröttsamt.

      C är verkligen en one trick pony.

    ”om så inte är fallet”. Hur vet du att det inte är det?

    Kan inte du Camilla försöka vara lite mer objektiv och professionell när du skriver dina inlägg?
    Den här tonen du har i dina inlägg, särskilt mot vissa personer, är ganska tröttsam.

    Exakt den tonen man förväntar sig i denna blogg – och som man vill ha! Raljant och humoristiskt, elakt ja visst, men det här är väl inte TT, det handlar om ren nöjesläsning.
    Dessutom står graden av ironi alltid i direkt proportion till hur korkat en influenser beter sig….

      Men det är ju inte kul. Känns bara gjort och trött.

    Varför skriver du så nedlåtande till en kvinna? Så proffsiga och barnsliga inlägg.

      *oproffsiga

      Vad spelar könet för roll?

    Undran:
    Tror folk verkligen att det går att massera in någonting genom hudens avancerade skyddsbarriär OCH sen dessutom vidare in i hårstråets själva rot och på så vis tränga in och påverka på cellnivå????

    Fatta hur livsfarligt det skulle vara om det var så enkelt att få in ämnen i i kroppen och sen dessutom in i cellerna 😅

      Huden är kroppens största organ och dessutom genomsläpplig, så det är inte alls omöjligt att det skulle funka. Tänk de olika medicinska plåster som finns att tillgå.

      Är ju inte omöjligt att huden tar upp ämnen men i det här fallet, man borde ju behöva vara försiktig så man inte får medlet i resten av ansiktet eller att det rinner på kroppen, borde ju ge ökad hårväxt där då också eller?

    Köp bra produkter som olaplex som faktiskt funkar.

      Har använt olaplex i två månader. Märker ingen skillnad alls.

        Då kan du ju prova nåt annat

      Olaplex är ju att kasta pengarna i sjön.

    Jag önskar att dessa produkter var hemligheten bakom hennes hår för det hade jag gärna haft 😒 det är säkert pga att hon slutade stressa men hennes hår har verkligen blivit fint de senaste åren.

      Hon söger alltid när hon är his frisören att hon tagit ut sitt löshår och gör snälla behandlingar för håret. Att löshåret gjorde att håret gfick vila o växa. Mindre blekning. Hennes frisör är hairtalkbyemelie

        Att ha råd att gå till en duktig frisör så ofta som hon gör. Att ha som del av sitt yrke att ta hand om sitt utseende och därmed tid ger säkert mer effekt än ett visst schampo.

    Alltså, Sveriges vidrigaste mobbare Camilla borde sluta försöka vara rolig. INGEN utom hon själv tycker att hon är rolig.

    Men stämmer verkligen det här Camilla? Då borde varenda håreklsm fällas för alla påstår att deras schampo stärker och skyddar

    Ibland undrar jag om det inte skulle vara bra om någon utomstående ej involverad person skulle granska denna blogg??? Finns ju fler undersökande journalister….undrar hur den beskrivningen/utlåtandet skulle bli…..?

    Snacka om att du förlöjligar andra kvinnor. Precis det män tänker om kvinnor, att dom bara kan flippa på håret och le.

    Sköt din skvallerblogg snygg istället och lyft andra kvinnor.

      Jag lyfter aldrig någon enbart baserat på kön. Vilket trams!

        Du har fått flera kommentarer om din otrevliga och nedlåtande ton, och detta var det du uppmärksammade?! Herregud.

        Ojoj alla sekundärkränkta självutnämnda goooda människor. Isabella Löwengrip skiter fullständigt i er och ert evangelium. Tvärtom så vill hon ha lite fart på kommentarerna, många kommentarer blir fler samarbeten och mer pengar. Varför skulle hon annars blogga? Hon och alla andra influensers lever på att lura på osäkra människor så mycket produkter som möjligt, av vilket slag det än må vara. Så med ert resonemang gör ni henne närmast en otjänst, mindre klirr i kassan.

    Jag använder Hårologis produkter, som till synes (förpackningarna) ser likadana ut som under your skin. Vet inte om ingredienserna är likvärdiga.

    Märker en VISS skillnad men inte mer än så.

    Influensers verkar hela tiden trilla över OMG produkter – det vete tusan om jag nååågonsin gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.