Vilket snyggt samarbete av Paula Rosas

Paula Rosas har publicerat ett reklaminlägg för Strongers träningskläder, bestående av en video som är både snygg och proffsigt gjord. 
Det är ju sånt här som höjer yrket influencer och som ger det en stämpel av proffessionalism, och därför vill jag lyfta fram der lite extra.

Jag kan tänka mig att Stronger är mycket nöjda med det här samarbetet! 

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Paula känns äkta på något sätt. Gillar henne.

      Jag tycker precis tvärt om. Falsk, kär i sin egen förträfflighet, oförmögen att ta till sig andras tankar och åsikter, samt inte så smart.

      Intressant att intrycket är så olika.

        Säger ganska mycket om dig som person, om du söker och finner det negativa.

          Men hon är ju verkligen inte den vassaste kniven i lådan? Och överkär i sin egen persona och förmåga, på ett obehagligt sitt. Dessutom skapar hon påhittade scenarion många gångar, där hon ljuger eller förvrider situationer, som andra kan bekräfta inte stämmer, exempelvis om att folk skulle ha stannat upp skällt ut henne och barnen.

          Dessutom är inlägget märkligt vad gäller marknadsföringen, den står sig absolut inte lika starkt som t.ex. Ellen Bergströms. Förstår faktiskt inte alls varför Camilla lyfter Paula, som många gångar skrivit nedlåtande om denna vloggen.

            Obs – jag är inte samma som kommenterat ovan, håller dock helt med Anonym 09.49.

          Det är tråkigt med människor som söker det negativa i allt. De får banne mig skylla sig själva att andra inte vill umgås med dom.

            Hej! Jag har ett stort och härligt umgänge trots min ärliga feedback om Paula (jag är anonym 12.08). 😊 Tack för omtanken.

        Håller med dig, skenhelig och falsk, kan inte alls med Paula, tur kan man välja vem man följer på tex instagram osv

        Håller med! Långt ifrån ”äkta”.

        Hon brukade handla i en matbutik jag jobbade i. Fruktansvärt dryg uppsyn och nedlåtande ton när hon frågade personalen något.
        Hon verkar allt utom trevlig och äkta

      forutom nar hon tar recept fran internet (avne matinfluencers, inte bara fran ICA recept ect) och far det att verka som det ar hennes egna recept med noll kallhanvsning

    Jag tycker att Isabella Löwengrip gör snygga samarbeten också, även hennes reklamlänkar är snyggt förpackade så jag tycker inte att det gör något om hon har flera samarbeten samma vecka för det finns en story bakom.

    Gillar också Paulas engagemang i sitt yrke som influencer, oftast väldigt proffsigt och många gånger genuint.

      Men hur är detta ”genuint”? En hel produktion för att visa upp träningskläder?

    Själv tycker jag det är tråkigt när det blir för ”reklamigt” och proffsigt gjort. Försvinner inte det personliga som hela influencer-marketing bygger på? 🤔

    Men absolut- fin video och bra caption! 🙂

      Exakt! Det är ju inte en TV-reklam jag önskar att se. De scrollar jag förbi. Så varför försöker återskapa det? 😅

    Håller med om att det är snyggt gjort! Älskar för övrigt Strongers träningskläder.

    Tycker Joanna Swica också gör otroligt snygga samarbeten! Se hennes senaste med Salomon från 18 mars

    Håller med, Paulas samarbete var både snyggt och genomtänkt och charmigt som min mormor hade sagt. Någon nämnde Isabella ja hon har också gjort en del bra kampanjer. En annan som alltid leverera är Sandra Beijer. Har lite svårt för hennes person men hon är duktig på bild och budskap.
    Tyvärr finns många stora som inte ens klarar av att lägga upp en skarp bild eller där allt är enformigt tradigt med fokus på den egna kroppen.

      Det håller jag med dig om, och nu när Paul fotar och filmar så har Isabella cementerat den nivån av professionalism på sina sociala medier.

      Alltså nog för att Beijers samarbeten brukar vara välarbetade men de är ju typ alltid extremt fåniga…

    Det blir ju en helt annan sak när en influencer hyr in professionella filmare, klippare och redigerare likt vilken reklamfilm som helst.

    Är det verkligen Paula som ska creddas då? På ett sätt, eftersom investeringen visar att hon tar reklamsamarbeten på allvar. Samtidigt är det tråkigt om detta blir det nya normala (bland dem som har råd). Det personliga, genuina och enkla har ju varit vad som skiljt influencers från klassisk reklamproduktion.

      Exakt! Riktigt konstigt inlägg faktiskt. Blir nästan upprörd haha.

      Detta är ju som en klassisk reklamfilm? Det är väl det absolut sista man önskar att se som följare? Nu följer jag inte Paula, men tycker inte det känns genuint för fem öre att ha en hel produktion för att marknadsföra träningskläder.

    Var ju inget till vardags här kände jag, hon tränar ju bara

    Såg att samarbetet med Stronger inte förlängdes..

    Yes så härligt att hon gör sitt jobb som man ska , hurra !

    Får du betalt för att skriva om Paula?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.