Alice & Klara livepoddar i sommar

Alice Stenlöf gjorde 2019 en hejdundrande succé-livepodd i Globen tillsammans med Bianca Ingrosso, och nu är hon på g igen med en ny livepodd.
Den är inte i Globen och inte tillsammans med Bianca Ingrosso, men annars är allt som tidigare. 😉

Alice kommer nämligen poddar live från Sollidens scen på Skansen, den 23:e augusti och tillsammans med Klara Elvgren – som hon har podden ”Va fan hände? mes” 
Jag har försökt hitta vad som mer ingår i Vip-biljetterna än själva sittplatserna, men gått bet än så länge.


41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har de ens läst alla negativa recensioner de fått på sin podd via podcast appen? De har aldrig tagit till sig av kritiken heller så förstod inte hur de tänkte när de släpper en liveshow…

      Tänkte skriva liknande 😬

      Läste precis kommentarerna! Aldrig sett det innan. Håller HELT med. Klara är outhärdlig och att lyssna på en uppmärksamhetssökande fjortis som vill få allt att handla om henne är absolut inget för mig 😅

        (Känner mig elak som skrev ”uppmärksamhetssökande fjortis” om en annan människa. Vill inte kalla folk för sånt. Men kom verkligen inte på annat för att beskriva känslan, så tänk er något mildare alternativ om ni kommer på det 😊)

          Förstår vad du menar, har dock inget bättre ord/uttryck för att beskriva känslan 😂
          Synd att hon tar över så mycket i avsnitten och ska höras såpass mycket, hon verkar ju vara en härlig person men lite ”too much” om man säger så 😊

      Vart hittar jag dom negativa recensionerna? Eller ännu hellre, vad handlar kritiken om?

        Att det är en komplett ostrukturerad podd som låter likadant varje vecka, där Klara ständigt avbryter och vänder allt till henne.
        Uppenbart att de inte är intresserade av att ha en genomtänkt och givande podd utan endast casha in på unga lyssnare som inte vet bättre 🥴 Finns en UPPSJÖ av kritiska kommentarer i Podcaster-appen, som de inte verkar kännas vid.

        Kolla Podcaster (app i iPhone) och sök på deras poddnamn.

    Varför är det 18+ på vip men bara 15+ på de vanliga?

      Det kanske finns en bar där. Vilka dyra biljetter för att lyssna på två instabrudar babbla.

    Om man klickar på det lilla I:et kan man få info om VIP-biljetterna:
    ”Uppgradera din upplevelse till VIP och mingla med kvällens stjärnor! VIP-biljetten inkluderar sittplats på bästa plats, ett exklusivt eftermingel med Alice och Klara, ett glas bubbel (eller alkoholfritt alternativ) och en specialdesignad goodiebag fullpackad med överraskningar. Ta chansen att göra din kväll extra minnesvärd med VIP-biljetterna!

    OBS: Du måste ha fyllt 18 år för att kunna köpa VIP-biljett.”

      Så det beror på ett glas som man måste vara 18 för? Eller vill de inte mingla med 15åringar?

        Tror inte de vill mingla med 15-åringar, men skyller på annat.

          Tror inte att någon frivilligt hade velat mingla med 15-åringar i det sammanhanget.

        Kanske är det på en bar? Du får ju inte gå in på krogen och köpa alkoholfritt när du är femton heller. Vissa event har åldergräns pga alkohol. Även om du inte köper.

        Vettiga vuxna vill inte mingla med 15-åringar!

    Ett stort framsteg för klimatet

    Vem vill ens betala för att se dem?

    Klara som ska vara totalt respektlös mot allt och alla (inklusive familjemedlemmar) och sedan säga ”sån är jag” samt hela tiden ta över alla samtal. 😅

    Även ”kul” att de kör livekoncept i tron om att de är Bianca och Alice. Nej. Klara kan absolut inte jämföras med Bianca, och kommer aldrig att kunna, och när förstnämnda duon körde sin livepodd var det ett ganska nytt koncept efter många års poddande.

    Klara har glidit på räkmacka på alla influencer i Stockholm genom sin brun utan sol-verksamhet, där hon självklart skulle bjuda Kenza och Janni (de som då – och även idag är bland Sveriges 10 största influencer). Tjejen går dessutom över lik för pengar, vilket hon ofta sagt i poddar mv. Hade aldrig köpt något hon tipsat om 😅

    vad fan hände mellan Alice och Bianca?

      Den duon saknar jag!

      Klara borde inte ha en podd med någon annan än sig själv. Hon älskar att prata om sig själv heeeeela tiden. Köra över alla i samtal. Höja rösten och leka farlig (nej gumman, ingen är rädd för dig 🥴).

      Bianca berättade att hennes pojkvän tyckte det var jobbigt eftersom hon var så gränslös med vad hon berättade. Hon kan ju välja vad hon berättar om sig själv men hon gick ju in på hur han är utrustad, om deras sexliv osv. Hon sa att det blev till ett problem i deras förhållande att hon lämnar ut allt. säkert inte heller något hans familj uppskattade att höra sådant, det är en familj som inte velat vara med alls på hennes sociala medier.

    Att influencer finns är väl en sak, men att folk FÖLJER dem och faktiskt vill betala dyra pengar för att höra en spraytan-kvinna och någon kändis kompis sitta och tjattra om världens mest betydelselösa ämnen är ett mysterium… Man tappar hoppet om mänskligheten.

    Tänkte skriva nåt liknande som Elin. Det finns folk som är villiga att betala för detta?

    OT men Tingleinn ska skaffa hund med hennes ex som ska bo varannan vecka?? Hur ska det gå med en hundvalp?

      Hon borde bli omyndighetsförklarad!

      Det måste väl vara ett aprilskämt.

      April april?

      Istället för en ny graviditet kanske? Har hört att dessa är populära att samla på.

      Gick in och kikade men blev mer förundrad över hur man kan ha en så skitig bil invändigt! Sanitär olägenhet! Dessutom städa den i vit kappa! Oj oj oj! Hon har sagt att hon är perfektionist och hade MVG i svenska, det märks inte. Eksalterad haha:-) En dag stod det ljungfru istället för jungfru gällande stjärntecknet jungfrun.

    Är mäkta underhållande att alla som avskyr deras podd så mycket vet så mycket om dem. Har aldrig förstått det där med att följa någon för att kunna få se ner på någon eller vara otrevlig mot en person. Skrolla vidare, lyssna inte, bry dig inte, var en vuxen människa 🤷‍♀️ måste ta sån oerhörd energi att aktivt kommentera negativt och bry sig så mycket om folk man inte ens tycker om. Jisses folket.

      Nja, det väl en poäng med att bilda sig en uppfattning innan man säger vad man tycker?

        Självfallet, men vad är poängen i at fortsätta lyssna/följa om man inte tycker att det är någon man tycker om? Och framförallt inte skriva skit om folk. Gynnar ju ingen. Håll det för dig själv 🤷‍♀️

      Underbart att vara så lättroad som du är. Även fantastiskt att du är så storsint och ädel som aldrig tänker en negativ tanke om någon och som ställer dig över alla andra som pratar skit om dom man inte klickar med.
      Nu tror jag i och för sig inte för en sekund att du är bättre än resten av oss vilket gör din kommentar så djvl pretentiös.

        Har väl aldrig sagt något av det du beskriver? Endast sagt att jag inte förstår poängen med det. Nog har jag självinsikt att veta att man har åsikter om andra, men det betyder ju inte att jag nödvändigtvis behöver skriva det till personen i fråga. Inte ens för att dem är offentliga influensers.

        Alltid stör det någon att man har lite folkvett. Tydligen dig ☺️

        Dessutom rätt roligt att du bevisar min poäng. Underhållande liksom 👌

      Hur tänkte du att man skulle kunna bilda sig en uppfattning utan att ha lyssnat på ett avsnitt först? Självklart fortsätter jag inte lyssna?

        Nu pratar vi ju om personer som fortsätter följa. Skapa dig en uppfattning ska du självfallet göra. Men att fortsätta lyssna för att störa sig på någon och innehållet i deras podd? Det är ju bara löjligt. Har noll förståelse för folks ork att hata på andra 🤷‍♀️

          Jag ogillar Klara för att hon är dryg, respektlös och spelar ”farlig”. Gumman nej, du är inte farlig och gled på alla andra människors kändisskap och tar noll konstruktiv kritik.

            Ja, men då har du ju det väldigt uppenbara valet att inte bry dig om henne. Inte följa, inte kolla, inte hennes fel att hon sticker i dina ögon. Kolla någon annanstans 😊

    Äh tycker att dom är rätt roliga. Tror att 90% av alla omdömen i appen är skrivna av samma person, formulerar sig så iaf. Jag gillar Klara! Verkar öppen och varm. Sen är hon inte särskilt svensk i personligheten och det brukar ju sticka i ögonen. Uppskattar människor som inte är copy paste på alla andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.