Julia Frändfors känga till Linnéa Claeson

Bildkälla: STELLA Pictures/Jari Kantola – STELLA Pictures/Peter Grannby

Dags att sabla ner Linnea Klässon igen. Hon e ute och ljuger. // Julia Frändfors

Sen följer ett inklippt inlägg från Linnea Claeson där hon skriver att ”I am so honored to be a part of the European Parliment’s European Leadership…” illustrerat med en bild från ett möte i en av Europaparlamentets plenisalar.
Under bilden fortsätter Julias analys och sen tar det fart….

Hmm
Märkligt
Jag menar…allt jag kan hitta om European Leadership Academy är att det är en veckas sommarskola, men du får bekosta resan dit själv…..lite som att gå en språkkurs.. vad jag kan se så har inte heller kursens ansökningstid  för i år stängt…men hon kanske var med något annat år vad vet jag… Ah, hon är jätteglad för eu-valet…det kanske är det hon menar med inlägget haha my bad

Men varför antyda som att hon har något med det att göra…och använda en gammal bild från nått möte…och med videon innan när hon äter ett äpple för att få det att framstå som att hon är med på mötet?
Och på alla andra bilder är det inte en enda käft med…precis som hon egentligen är där när det bara är en guidad tur?? Kan ju ha fel. ¯\_(ツ)_/¯
Men hon har väl varit i blåsväder förut med att försöka förvilla eller förvanska sanninge? Man ser iaf i de övriga bilder hur eu-parlamentets sal ser ut tom 2024. Dvs helt annorlunda än den hon lagt upp med folk i. Nån annan journalist kanske är sugen på att gräva…tips från… // Julia

Sen är det en bild på Linnea Claeson, ensam i en lokal med information om eu-parlamentet i bakgrunden. Julia har skrivit ”Guidad Tur” på bilden.



I nästa inlägg har Julia klippt in ett inlägg från Linnea, i vilket hon skriver att hon blivit ”shadow bannad” av Instagram, och uppmanar alla sina följare som er hennes inlägg att kommentera med en tumme upp, eftersom hon ”måste testa algoritmerna”.

Julia skriver:

Hon är igång igen???
Men det ÄR väsentlig information hon vilseleder om och undan håller. Att @euleadershipacademy inte har något med EU-parlamentet att göra. Utan @euleadershipacademy anordnas av Huawei. Så det enda Linnea Claeson gör är att gå en kurs Huawei startat.
Kan tycka att det är problematiskt när en blivande jurist helt uppenbart sysslar med mytomani. Att det är ett ohederligt agerande för en person som säger sig arbeta för demokratiska och feministiska värden.

Och sedan även använda sina följare (makten) till att toppa upp inläggets algoritm genom att följarna ska kommentera, för att hon påstår att det är något fel på inlägget. Det är kvacksalveri i så många led att jag baxnar. Allt går att kolla upp. Och åter igen…det borde en journalist göra.

Nästa bild är en skärmdump från European Leadership Academys hemsida, terms and conditions, organiser:
The organiser of the competition is the Public Affairs and Communications Departement of the Huawei EU Office, which is part go Huawei Technology Belgium NV, Boulevard de la Woluwe 2b5, 1150 Woluwe-saint-Pierre, with company number BE0550614956,(hereinafter referred to as the ”Organiser”)

Bildkälla: Friendforce Instastory

Det sista är en skärmdump på Linnea Claesons inlägg, där Julia ringat in Linneas text och skrivit texten ”Hahaaahahahahahah”
Linneas text:

I’m so honored and happy to be a part of the European Parliament’s European Leadership Academy. We had a big meeting in Brussels with 250 leaders from all the different membership countries. This year is an extremely important year for the democracy in Europe. The elections is 6-9 June and before that it will be very important to really step up the mobilization of every actor in society that works for a sustainable democracy. I’m greatful to be a part of this important mission and excited for this journey. 🇪🇺

Jag kan inte annat än hålla med Julia här. (Nu kommer alltså mina – Camillas – åsikter.)

I’m so honored and happy to be a part of the European Parliament’s European Leadership Academy. We had a big meeting in Brussels with 250 leaders from all the different membership countries.

Byt ut ”European Parliament’s European Leadership Academy” till valfri språkresa, scoutläger eller träningsresa till Mallis med Dermot Clemenger, och det hela blir en smula löjligt. Jag kan gå en rundtur på Stockholms slott, men jag blir inte per automatik mer blåblodig för det.

I went to the zoo yesterday, now I’m a koala bear.

Vad säger ni?


Jag söker Linnea Claeson för en kommentar.
Inlägget kan komma att uppdateras.

Tack för tips!

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns långsökt och som att det letas fel..

      Långsökt? Det är ju inte särskilt märkligt med tanke på alla lögner Linnea kommit undan med.

      Det är sånt här som gör att jag fullständigt älskar Julia. Ibland tröttnar jag lite på henne men så dyker något sånt här underbart och on point upp och då älskar jag henne igen.

        Tycker det hela känns överdrivet och som en häxjakt.

          Så det är bättre att bara ignorera rena lögner?

            ”Rena lögner” är det ju inte. Hon skriver så att det antagligen ska tolkas på ett visst sätt men det är inte som att hon skriver att hon är en euparlamentatiker. Det hade varit en ren lgön.

              Men hon skriver ju att hon är en del av european parliament’s european leadership academy när european leadership academy inte har med eu-parlamentet att göra och dessutom hålls i Warszawa i år, och hur kan hon vara det om antagningarna 2024 presenteras i maj?

              Finns det en annan european leadership academy som har möten nu? Eller är det någon slags infoträff för att locka sökande hon är på?

                Det anordnades en European Parliament Leadership Academy den 19 mars så det är ingen lögn. Många olika aktivister och politiskt aktiva från olika länder som deltog, finns massa inlägg och reels om det eventet på insta och Tiktok publicerade den 19 mars eller strax efter. Så det är verkligen inte så att hon bara varit där och tagit en guidad tur haha.. Sommarskolan vet jag inte heller var Julia fått ifrån? Dålig googling och en önskan om att allt var lögn I guess..

                  Nej, det är Linnea som skriver fel bara. Hon skriver European Leadership Academy, vilket är det Julia pratar om, men det Linnea var på kallades bara Leadership Academy. Kan tyckas som en liten skillnad, men det är det som gjort att Julia tror Linnea pratar om just European Leadership Academy.

                  Leadership Academy var för volontärer till together.eu – som är till för att engagera folk i EU-valet och att rösta. Vem som helst kan anmäla sig som volontärer och kunde gå på eventet om man så ville.

                  Linneas bild från inne i Europaparlamentets stora sal (Hemicycle) är i allra högsta grad en slags visitor grej. Man kan besöka och lyssna på möten som hålls där eller om det inte är sessions igång så kan man bara kolla på rummet. Själva Leadership Academy som Linnea och alla andra volontärer gick på hölls i annat rum, såg ut såhär: https://www.flickr.com/photos/european_parliament/53612256978/in/album-72177720315681347/

                Någon postade en länk längst ner: https://www.flickr.com/photos/european_parliament/53612385709/in/album-72177720315681347/

                Linnea är alltså inte en del av denna European Leadership Academy, hon skriver flera gånger just ”European Leadership Academy” men det var inte riktigt namnet på det hon egentligen var på. Det hon var på kallades enbart ”Leadership Academy”. Så därav förvirringen.

                Det hon gick på var en dag av training och networking för volontärer som vill uppmana folk att rösta i EU-valet. Vem som helst kan anmäla sig som volontär online och vem som helst kunde (om de ville och hade möjlighet) delta i detta event.

                Jättebra grej att göra, men Linnea försöker ju uppenbarligen framställa det som något annat. Som att det är ett större mer officiellt ledarskapsprogram och som att hon valts ut till det. Hade hon skrivit som det var rätt upp och ner, inga problem. Bra snarare, och hon kan ju snarare uppmuntra andra att engagera sig också isåfall. Men hon har ju en ganska rik historia av att just överdriva och rent av ljuga i försök att framhäva sig själv.

                  Ja det förklarade ju saken. Misstänkte nästan att det var något sånt för det var en för dålig lögn om det var som Julia trodde.

            Vad skulle vara rena lögner menar du? Uppenbarligen har Linnea besökt Europa Parlamentet den 16/3. Julia har inget som bevisar motsatsen. Sen att Julia inte rör sig utanför ankdammen och inte heller är den vassaste kniven kan knappast Linnea rå för.
            Julia, som vanligt, har inte riktigt förstått det hela. European Leadership Academy är inte typ EF. Julia har uppenbarligen hittat sidan men antingen inte läst eller inte fattat vad hon läst. Det är en organisation som vill ge unga kvinnliga ledare ett nätverk för att utvecklas inom entreprenörskap och digitalisering. Ja det kostar pengar att delta men det är inte säkert att du blir antagen. De som finansierar organisationen är bland andra EU och en rad kända universitet och företag. Organisationen är relativt ny då de har öppnat ansökning till programmet gör sommaren, den 5e i ordningen.
            Ja Linnea gjorde bort sig, ordentligt, med sina kopierade och påhittade inlägg om mäns beteenden. Å andra sidan nämn en influenser som håller sig till sanningen och inte blåser upp sin egen förträfflighet.
            Nej detta luktar. Min gissning är att Julia behöver content som ger likes och går få på någon hon inte gillar.

              Fast det är ju lögn inblandade här ändå. Linnea skriver ju bl.a. ”European Parliment’s European Leadership Academy”, vilket inte alls stämmer på något sätt. Det är inte European Parliment som arrangerar, står bakom eller ens lånar ut sitt namn till detta, det är Linneas påhitt.

              Sen tolkade jag inte det som att Julia ifrågasätter huruvida Linnea var i Europaparlamentet, men hon vill få det till att Linnea var på en guidad tur snarare än ett möte i Europaparlamentet.

                Det är ju en tolkningsfråga förstås men att påstå att det inte har något med EU att göra är en ren lögn. European Leadership Academy är som jag redan skrivit delvis finansierat av EU och syftet är att framhäva kvinnligt entreprenörskap och att vaska fram morgondagens ledare och tjänstemän till EU.
                Det var knappast en guidad visning hon gick på.

                  Skrev inte att det har noll med EU att göra, skrev att det inte är European Parliment som arrangerar eller står bakom European Leadership Academy. Men att European Leadership Academy kan ha t.ex. ansökt om och fått bidrag från olika EU-instanser, ja det betyder tekniskt sett att det har något med EU att göra. Det är dock väldigt annorlunda än att benämna programmet som att vara ett EU/Europaparalemntets program, det är inte en tolkningsfråga. Även om det nu dock visat sig att det inte rör sig om European Leadership Academy alls, Linnea skrev fel.

        Kan inte Julia lära sig att skriva lite bättre bara. Hon skriver så dåligt att det är störande att läsa.

          Orkade inte läsa

    Har Linnea Claeson en miljon hatare är jag en av de. Har Linnea Claeson en hatare är det jag. Har Linnea Claeson 0 hatare betyder det att jag lämnat världen.

    Seriöst. Finns ingen mer falsk influencer/politisk aktivist. Det jag stört mig mest på senaste är hennes queerbaiting, men att få det se ut som hon är del av viktiga grejjer i EU när hon istället betalat för en kurs(?) är såklart värre.

      Känns lite onödigt att lägga så mycket energi på att hata en annan människa…

        Ingenting som du blir drabbad av ändå.

    Fick mig att tänka på en annan gång Linnea väldigt uppenbarligen ljög om något som skulle ha hänt henne när hon var ”the head speaker” på ett sidoevent med Europeiska kommissionen.

    https://www.instagram.com/p/B2_jHDcHZog/

    ”I have to tell you one of all the funny situations my hair and appearance has gotten me in to: I was invited as one of very few speakers to a colloquium with the European Commission. I turned up in a leather jacket, sparkly pants, my hair, and my attitude. Looked great basically! 😉 Haha.

    In a coffee break before my speech an ambassador from a European country started to hit on me and trying to convince me to go on a date with him later that night. He was talking down to me very much and it was obvious that he presumed I was just young, a little stupid and would be extremly impressed by his status. Frankly, he was pretty sure I wouldn’t say no to a night with an ambassador.

    After having a monologue for ten minutes he asked me why I was there and if I was a dancer (nothing wrong with being a dancer of course, I just think his presumptions are funny and classic) and if I was invited to the big conference to dance a little at the dinner later to entertain. So I answered him: Well, actually I’m the head speaker. So you better sit down and listen because you seem to have a lot to learn.

    And then I walked on stage.”

      De pratade om detta i Haveristerna, tydligen fanns varken någon manlig ambassadör eller ens scen vid tillfället detta skulle skett…. Och Linnea var en av många ”head speakers”

        Ja, hon var en av 40 och hennes medverkan var inte ett ”speech” hon gav eller att hon var ”head speaker”, hon medverkade i en paneldiskussion med fyra personer + moderator under en av tre parallella 90 minuter långa sessioner.

      And everyone clapped

    Tycker det var coolt av Linnea istället 😀 Gillar lite lurighet.

      Lögner menar du..
      Det är inte klädsamt om man har en tendens på att rucka på sanningen när man ska bli advokat..

        Kreativt menar jag.
        Var inte så tråkig – var lättsam! 😀

        Hade inte velat ha henne som advokat🙂

          Ingen som tvingar dig!

        Ska hon bli advokat? Var väl någon kurs juridik hon läste bara?

    Patetisk människa LC. Finns mycket jag skulle kunna skriva, men då blir min koppling till henne too obvious…

      Spill it för fan

      Men berätta!!!

    Kan du inte lägga in en sån där AI-genererad summering på dina inlägg som tidningar börjat med?

      Är det för jobbigt att läsa att HELT inlägg? Herregud…

        Jag kan nog hålla med om att det är ganska röriga inlägg som är svåra att hänga med it. Olika typsnitt, felstavningar och märkliga hänvisningar hit och dit. Ingen dålig ide tbh.

          Då hade ju en AI-sammanfattning inte hjälpt eftersom den inte riktigt kan hantera liknelser, referenser eller felsyftningar. Den är aldrig bättre än datan den får liksom.

          Kanske bättre att önska tydligare inlägg då. Men det får man ju inte göra 😆

            För vem?

    Jag tycker Linnea är snygg, så det gör inget att hon ibland skriver lite fel.

      Beauty fades, dumb is forever.

        Linnea har även ett vackert inre, så det är ingen fara.

          Fast det har man ju inte om man ljuger?

      Hej Linnea

        Mitt namn är Pingu.

      Om någon som är snygg är elak korkad eller ljuger, så syns inte det vackra.

    European Parliment’s European Leadership

    😂🤣😂

    Alltså är det bara jag som reagerar på att det är lite problematiskt att det just är huawei som anordnar det också!? Det har ju varit väldigt mycket kontroverser om företagets kopplingar till den kinesiska staten, de har stängts ute från upphandlingar i Sverige och andra länder, deras mobiler används inte av staten osv osv. Vet att Zara Larsson fick väldigt mycket kritik för hennes sponsorsammarbeten med dem. Även simmerskan Sarah Sjöberg fick kritik för samma sak. Men Linnea anmäler sig ändå frivilligt TROTS allt detta till deras event och försöker sedan ljuga om vad det är? Tycker detta är rätt allvarligt faktiskt.

      https://www.resume.se/alla-nyheter/nyheter/zara-larsson-avbryter-samarbetet-med-huawei-efter-kritik/

      Exempelvis detta. Allt är bara en googling bort så Linnea kan inte på något sätt missat vilken typ av bolag Huawei är och vad de sysslar med. Att då försöka smussla in deras aktiviteter till att bli sammankopplade med EU är riktigt illa och riskerar ju att lura hennes följare

        Tycker du bör gräva lite vidare i detta. Vem betalar för hennes resa och att hon ska göra reklam för detta? Huawei är alltså klassat som en så stor säkerhetsrisk att det är utestängt från massor av saker i EU och USA (googla för exempel med se PTS och EU-kommissionens varningar om dem). Huawei har allt att vinna av att försöka nå den yngre generationen och att Linnea ställer upp på detta är sjukt ohederligt. Vore verkligen intressant att veta om hon får betalt för detta. Ursäkta för rant, men jag jag blir så trött när influencers beter sig såhär.

      Ja håller med, det är den stora skrällen här.

    Linnea C har storhetsvansinne, det sjuka är att en massa folk följer henne fortfarande! Hennes lögner har ju blivit avklädda många gånger.

      Linnea är klok, vacker och välutbildad. Handlar bara om avundsjuka.

        Verkligen inte avundsjuk på henne, tvärtom verkar hon väldigt ensam och det blir väl så när man är så egofixerad.

        Vad är hon utbildad till ? Eller inom ?

          Linnea är jurist!

            Men har hon tagit exam, asså är hon färdigutbildad?

            Säker på det? Va inte hon en av dom som blev ” årets jurist” utan ett va jurist ? ( jurist är ingen skyddad titel )

              Det blev hon väl innan hon var färdigutbildad?

        Oj där kom den om avundsjuka igen. Du är tydligen inte heller så smart.

        Bara för att en person ljugit om vissa saker så behöver den ju inte ha ljugit om allt. Världen är inte en Disneyfilm där det endast finns antingen onda eller goda människor.

      Jag är faktiskt sjukt avundsjuk. Avundsjuk på att jag är en hederlig jävla person som värdesätter att vara trovärdig, seriös och pålitlig framför att göra raketkarriär genom att ljuga och manipulera. Jag önskar faktiskt att jag hade varit mer som LC som verkar kunna gå genom eld och över lik, bli påkommen och sen finns det inte ett ben i hennes kropp som skäms, hon bara svassar vidare och blir inte ens cancelled. Så ja, jag är avundsjuk för jag kommer aldrig komma lika långt som LC helt enkelt för att jag har ett jävla samvete, och det stör mig att kålsupare som hon tar utrymme och plats från andra som faktiskt är mer kompetenta än hon.

      Meh, Linnea försöker ju uppenbarligen framställa det som något annat än vad det är. Det är/var basically ett networking event man kunde gå på som volontär till att uppmana folk att rösta i EU-valet. Linnea med sitt ”honored to be a part of” osv försöker ju få det låta som att hon har valts ut till något inom EU eller en större leadership academy. Det var alltså ett en-dags networking event som vem som helst som anmäler sig som volontär kunde gå på (givet att man är villig och har möjlighet att betala sin resa dit förstås).

        Det är väl ändå inte Linnéas fel att du tolkar det som något som hon faktiskt inte har sagt. Man kan vara stolt över att vara med i något som faktiskt kan göra skillnad och det är inte hon som namngett eventet. Hon är en del av ett nätverk med medlemmar över hela Europa som arbetar för demokrati. Hon var en av de 250 medlemmar som deltog i detta event som ska ge networking och verktyg till hur de ska jobba med att få fler att rösta i nästa val till europaparlamentet. Hon har inte skrivit något annat.

          Det är absolut uppenbart att hon försöker framställa det (och därmed indirekt sig själv) som större och mer exklusivt än vad det var med orden hon och bilderna hon valt. Om du inte kan se det gissar jag att du har bristande förmåga att läsa av ton, eller är ett fan/närstående till Linnea.

          Tycker också att man ska känna sig stolt om man engagerar sig för att främja demokrati. Men att känna sig ”stolt” är något helt annat än att känna sig hedrad/ärad (honored). Att känna sig hedrad är en reaktion, det kräver att någon har hedrat henne. Om hon känner sig hedrad att vara en del av ett event måste någon alltså ha hedrat henne genom att låta just henne närvara, som om hon blivit personligt utvald på något sätt. Det är väl inte så konstigt om folk tycker det är en vilseledande formulering?

    Att Linnea Clåpsson är mytoman har vi väl vetat länge. Att hon får synas öht är en gåta.

      Ja, hon är en jäkla lögnhals. Lyssna bara på Söndagsintervjun och hennes upprepande om hon trodde att hennes konto inte var så stort och att hon bara ser sig som en vanlig tjej. Mm, visst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.