Caia ❤️ Mentos

Bianca Ingrossos Caia Cosmetics slår skönhetspåsarna ihop med inga mindre än Mentos, mest känt för många kids från Mentostricket som går ut på att stoppa Mentosbitar i en flaska Cola och se strålen stå mot skyn likt ett vulkanutbrott. 
Kanske är det så dessa läppljor med de nya Mentossmakerna kommer appliceras? Att den ”sprutas” på läpparna, snarare än stryks på?

Eller så får man helt sonika hålla till godo med att det faktiskt kommer finnas en läppolja med just colasmak, och nöja sig med att det inte blir mer sprut än så här, i alla fall för den här gången. 😁

Läppoljorna släpps på onsdag och kostar 195kr/styck eller alla fyra för 595kr.
Synd att colasmaken var på den färg jag gillat minst. 😕

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Totally off topic, men såg Filippa Toremos senaste vlogg där hon skolar in sin nyblivna 1 åring på förskolan och undrar vad hon skall göra med all tid som hon nu får för sig själv. Berättar hur hon skall ligga på sängen och bara andas.
    Lämnar man inte barn på förskolan för att jobba? Eller är det nya tider nu som gått mig helt förbi?

      Men är det inte den där soft girl trenden som gäller nu? Då hinner de nog inte med just att jobba.

        Aha jag har missat den trenden

          Läs Dagens Nyheter till exempel. Finns mycket annat där också som kallas ”Nyheter”

        Nä, men då har man väl inte rätt till förskoleplats heller.

          I Stockholm har man det. Frågan är varför man skolar in en 1 åring om man inte måste. Vanligtvis brukar man ju vänta till 2-2,5 år.

            Vet ingen som har skolat in så sent. Skulle snarare påstå att den vanligaste åldern är runt 1.5 år.

              Ja, tror genomsnittet ligger på 17 månader, så typ 1.5 år.

            17 månader är vanligast.

            Vi skolade in nån månad efter att min son fyllt två år men jag vet också att det är få förunnat. Ofta handlar det väl om att man inte har råd? Det är dyrt att en i hushållet inte jobbar så som samhället ser ut nuförtiden. Tyvärr.

      Tror hon menar under inskolningen, så tolkar jag det ialf

        Ja, det är nog under inskolningen.
        Man är ju med första dagarna sen får man vara hemma och invänta om ngt händer. 🙂

      Tror hon bara menade under inskolningen, sen ska hon väl jobba som vanligt när han börjar på riktigt.

      En legitim fråga ändå. Tycker det känns typ märkligt att influensers lämnar sina barn heltid på förskolan och sen går och typ tränar och fikar?

      Nej nej fattar inte varför influencers får kritik. hör o häpna man har rätt till att ha barnen på förskola 15 TIMMAR i veckan utan att jobba och detta är för BARNENS skull och vad föräldrarna gör medan spelar ingen roll men många jobbar tyvärr varje dag och har inte tid att göra skönhetsbehandlingar som dessa influencers gör. Men tyvärr ni får hata hur mycket ni vill barn i Sverige har rätt till 15 timmar efter 1-1/5 års ålder, då får man göra vad man vill under den tiden och de är väl vad dom gör eller så gör dom kanske content under tiden som ses som ett arbete då dom får en mer än en vanlig persons inkomst av det och content är ju att måla naglarna och laga wraps och kolla på serier för dom. hur löjligt ni än tycker det är. Så gör dom inte fel eller nåt som är orättvist.

        Haha förskola för barnens skull, roligt skämt!
        Förskola är 100% för att föräldrar ska kunna jobba. I länder där förskola är jättedyrt är mammor ofta hemma med barnen istället, och hör och häpna, de barnen utvecklas lika bra som svenska barn som går i förskola från 1-2 års ålder!
        Känner många mammor i min mans hemland som var hemma med barnen tills de började skolan (vid 5-6 års ålder) och de ligger inte efter svenska barn i någonting.

          Ja, skulle nog säga att förskola varken är för föräldrar eller barn specifikt – är för samhället i stort. Samhället tjänar på att föräldrar (kvinnor främst i praktiken) jobbar och att ha barn på förskola istället för att en förälder försvinner från arbetsmarknaden minst 5-6 år (eller längre om det blir fler barn inom det tidsspannet).

          Vet att du inte sa att förskola är för föräldrarnas skull alltså, men bara inflikar det för att en del brukar skriva så här inne.

          Du är ju inte klok du jag sa att 15 timmar i veckan har man rätt till för barnens skull.

          Barn till arbetslösa ska erbjudas förskola under minst tre timmar per dag eller 15 timmar i veckan. Detsamma gäller barn vars föräldrar är föräldralediga med ett annat barn. Barn ska också erbjudas förskola om de av fysiska, psykiska eller andra skäl behöver särskilt stöd i sin utveckling i form av förskola. Källa Skolverket sök upp det själv.
          Nu pratade jag om Influencers och deras jobb är ändå att göra vad fan dom än vill för dom kan göra content av allting och tjäna pengar på det och det ses ända som ett arbete

            Håller med dig i alla dina kommentarer ♡
            Ha en fin dag!
            Kattis

    Men varför vill man att läpparna ska lukta mint eller cola? Eller är det ett försök att flörta med det gamla läppglanset som smakade banan? 🤔

      Är man ett barn kanske, jag kände mer att de gick från lite mer exklusiva till att vända sig mer åt barn även om de är limitied edition.
      Den lite exklusiva känslan färsvann lite.

      Hon har ju massa tonåringar som fans och vet ju att i den åldern tycker man dofter på läppgrunkor är häftigt.

      Det är väl för att det smakar gott när man har det på läpparna. Älskar jordgubbssmak på gloss och cerat! Det är väl ingen som går runt och ”doftar” på läpparna..?

    Det här lät som ett aprilskämt

    Det här är ju såå perfekt för alla kids därute som avgudar Bianca! Smart!
    Det kommer att sälja slut! Kom ihåg var ni läste det först!

      De säljer väl typ alltid slut, så tror inte man behövde läsa det någonstans för att veta det 😅

    Detta är vidrigt. Det går inte att missta sig på vem som är målgruppen för produkterna. Nej det är inte Maj-Britt 58, sjukpensionär, det är barn födda efter 2006. Det är ett gammalt beprövat trick Caia ger sig in i när man kopplar samman smink med godis och det är helt givet att det är de yngsta målgrupperna man vill åt. Det är också tydligt att det pågår en hysterisk jakt på att hausa upp försäljningen för att Verdane ska få så bra betalt som möjligt. Hennes förannonserade visit på NK pumpas ut på hennes stories, allt för att visa upp långa köer av barn som trängs för att träffa sin idol som de gråtande kramar om. Nu en godiskampanj för att sälja kosmetika till 8 åringar.

      När har maj-Britt 58 sjukpensionär någonsin varit målgrupp för caia?

      Jag är 33 och nyss befordrad till lektor, har ett par caiaprodukter som jag gillar. Har även ett läppglans från ett annat märke som luktar bubbelgum, älskar det.

        Grattis till din befordran. Vad har du din PhD i? Titeln, lektor, används inte så ofta i Svergie så du får ursäkta min nyfikenhet.
        Målgruppsundersökningar av vilka som knyts till Caias produkter via Bianca Ingrosso visar att det finns några större grupper. Den ena är just medelålders kvinnor, vilket kan te sig lite märkligt eftesom Bianca redan 2012 hävdade att den gruppen är hatiska mot henne. En annan stor grupp är unga vuxna kvinnor19-25. Men hennes viktigaste grupp är barn och unga under 18 eftersom det är väl känt att ju tidigare du bygger märkeslojalitet ju större är chansen att du inte tappar den målgruppen när de blir äldre och mer penningstarka.
        Du är en individ som är 33, gillar några Caiaprodukter och gillar läppglans som luktar bubbelgum. Det gör dig knappast till ett specifikt kundsegemnt utan en kund med sina unika preferenser.
        Man vet, genom forskning, det finns många PhDs inom just marknadsföring, Consumer Behaviour, Marknadskommunikation mm, där man vet hur effektivt det är att godisifiera vuxenprodukter när man vill vill ner i åldersgrupper.
        Kul att du gillar läppprodukter med godisdoft, sorry to say du är dock inte målgruppen för Caias kampanj, det är kidsen.

          Inom universitet så används titeln universitetslektor (eller biträdande lektor) ofta och de flesta på min avdelning (och även kollegor på andra universitet) är anställda som detta. Jag jobbar med inomhusklimat så marknadsföring ligger långt utanför mitt område. Däremot så vet jag så mycket som att jag inte är något statistiskt underlag, det trodde jag inte att jag behövde klargöra, men visst har du rätt i det 😊

          Var bara en poäng att inte alla som köper caia är maniska tioåringar som köper det för att de älskar Bianca (eller att alla som gillar smak på läppoljor är småbarn). Även om hon givetvis gör sitt för att sälja.

          Men tack för klargörandet. Vi är båda överens om att jag är en kund med mina unika preferenser 😊👍

            Tack för svar! Inomhusklimat, känns som angeläget. Det var inte mening att låta dryg. Blir väldigt illa berörd av hur man exploaterar barn.

          Kanske var lika mycket raljerande som när du drog in maj-britt 😜

          Föräldrar som förser sina småflickor med så mycket pengar att de kan handla smink och ett gloss, t.ex, för 200 pix är de som bär ansvaret! Inte Caia och definitivt inte Bianca. Om det är pengar de fått i present och får göra vad dom vill för eller en födelse/julklapp är dock en helt annan sak. Är det Mc D’s, Coca C’s, chipsttillverkares fel att ungar köper skitmat och blir feta av? Spelutvecklarnas fel att ungarna hänger vid skärmen all ledig tid efter skolan? Börja där och sedan kan folk ta sitt FÖRÄLDRA ANSVAR ist för att förvänta sig att ”dagens samhälle” ska lära ungdomar rätt och fel samt etik och moral

            Snyggt Anette att du skuldbelägger föräldrarna. Undrar om du är lika cynisk den dagen du själv faller offer för smart marknadsföring och gör av med pengar du inte har på skit. Tro mig Bianca garvar hela vägen till banken.

        Men vad fan har smink med ålder att göra. Trams. Jag menar uppåt då.

      Flera i åldern 26-35 som jag känner gillar CAIA. Tror absolut inte tanken är att bara personer födda efter 2006 ska köpa. Och sen varför skulle målgruppen ens vara Sjukpensionären Maj-Britt, är väl inget sminkföretag som har det som sin största målgrupp.

        Målgruppen för smink har väl alltid varit från tidiga tonår (minns att jag började intressera mig redan i 11-12års åldern, och det är väldigt längesen nu) till vuxna. Och ja även Maj-Britt får väl sminka sig, även om man kanske får välja ett lite billigare märke om man inte har så mycket pengar 🙂 men så är det ju med allt.

        Ber om ursäkt om det kan uppfattas som att jag raljerar när jag pratar om Maj-Britt sjukpensionär. Det var inte min mening att vara nedsättande mot någon grupp. Dock vet man att det finns en stor andel äldre kvinnor som är positiva till Bianca och Caias produkter. Även om de kanske inte köper produkterna själva har de både barn och barnbarn som köper dem. Åldersgruppen 26-35 är absolut representerade men är varken den största och viktigaste målgruppen. Den viktigaste målgruppen är barnen och det är den man vill få upp inför försäljningen av Caia.

          Sjukpensionärer är ju inte en så köpstark grupp, så det är nog väldigt få som har dem som målgrupp. Företag vill sälja grejer.

            Ja, det är många som redan sagt det nu.

        Jag är 40 och gillar Caia, det är väl inte det som dt handlar om. Utan att Mentossminket kanske helt enkelt vänder sig till den lägre åldersgruppen av deras kunder.

        Jg kan också uppskatt bubbelgumsdoft på lippgloss, men då köper jag ett billigt märke.

      58-åringar heter inte Maj-Britt. En 58-åring är född 1966 och den generationen heter Annika, Helena, Petra, Anneli, Åsa.
      Maj-Britt heter de som idag är i 75-årsåldern.

        Och de som är 1 typ med ekoföräldrar😂

      Kunde inte ha sagt det bättre själv

    Nu fattar jag alla stories och inlägg om hur mycket hon älskar mentos den senaste tiden.

      Tänkte exakt samma…

    Men fyy, skulle aldrig själv önska mig dessa, min dotter (6år) köpte nyss ett lipsyl med smak av Coca Cola och hon älskar det och jag hatar det. Så om hon siktar in sig för marknaden på 6-12 åringar, bra och roligt, men annars nej. Som förälder skulle jag för övrigt inte betala sådanna summor för mitt barns läpp-stuff! 😅

      Tror inte dom flesta som köper smink från CAIA är 6 åringar nej 😅

        Med det här samarbetet skulle jag inte bli förvånad ifall deras genomsnittliga ålderspann på kundgrupp kommer sjunka 😂 Mentos är ju inget ”coolt” företag bland kidsen

          Varför skulle åldern sjunka om kidsen inte tycker att det är coolt?

            För då måste de gå ännu längre ned i åldrarna. Till sexåringarna.

      Förlåt, jag måste bara, det här är min värsta fel-grej någonsin.
      Lypsyl är ett varumärke. Ett lipsyl är ingenting. Hon köpte möjligtvis ett läppglans, läppcerat, läppbalsam eller whatever, som smakade cola. Eller så köpte hon ett cerat av varumärket Lypsyl.
      Sorry.

      Not sorry. 😛

        Tack! Precis vad jag tänkte.

        AMEN!

      Jag tycker att det låter både trevligt och kul. Har aldrig köpt något från Caia och gudarna ska veta att jag inte behöver fler läppgrejer. Men blir lite sugen faktiskt. Inte just cola, men mint!

      Är 35.

    Hon har även varit på sjukhuset o gjort full mr , menar hon hela kroppen och hur fasen fick hon igenom det?? Läk skickar inte remiss hur som det är ett som är säkert

      Varför gör hon det?

      Isåfall var väl helt enkelt en läkare som tyckte att hon behövde det.

      Känner man ngn läkare kan man nog få igenom vad som helst.

        Absolut inte. Finns inget medicinskt som motiverar en MR helkropp. Går inte att krysta fram en rimlig frågeställning i en sådan remiss ens om det är en närstående till en läkare det gäller. Detta är garanterat något hon gör privat och betalar många tiotusentals kronor för.

      Vad vill du? Att hon ska lägga ut sina läkarjournaler åt dig eller vad?

      Hon betalde väll själv.

        Att hon betalar själv spelar faktiskt ingen roll, att hon gör en MRT innebär att någon annan som kanske mer behöver undersökningen blir utan. Det råder stor brist på personal som gör själva undersökningen. Behöver man inte den ska man låta bli.

          Om hon gör det privat gör det väl fan ingenting! Låt folk göra vad dom vill.

            Hm hur var det nu med läsförståelsen för i helvete? Spelar ingen roll vem som betalar problemet är att det är personalbrist för att göra undersökningen. Det är inte så att det är ett gäng för de som betalar privat och ett gäng för resten.

            Privata aktörer använder samma maskiner som regionen, om jag förstått det rätt. De kostar för mycket för privatklinker att köpa in. Utgår från att det då är regionanställda dessutom som sköter själva undersökningarna. Undersökningar görs ju även på helger vilket stora delar av vårdens undersökningar inte gör.

          Tydligen så behövde hon ju den. Den görs ju som sagt inte i onödan!

      Via privata försäkringar kan du få i stort sätt vilken undersökning du vill, tråkigt men sant.

        Nej, det stämmer inte. Däremot kan du få snabbare vård om du har besvär.

        Man kan göra MR över hela kroppen hos privata vårdbolag. Det kostar från strax över 20 000 kr. Om de hittar något skickar de det vidare till husläkaren.

    Och där sjönk Caia i brand/exklusivitetskänsla. Förstår inte varför Caia vill vara en sellout.. först med MTV-samarbetet och nu med…Mentos av alla företag? 😂😂😂

    Märks verkligen att dom tänker mer på att dra in pengar än på vad deras varumärke ska stå för och representera utifrån brandperspektivet. Ett till dåligt samarbete och dom har sabbat sitt varumärke för all framtid. Kan tycka att deras stakeholders borde ha en mer långsiktig plan.. Men dom kanske bara vill tjäna pengar kortsiktigt, sedan sälja av Caia och lämna det i ruiner? Att leka med sitt brand och köra ner det i botten är ingen bra strategi.. Förstår inte heller varför Bianca vill förknippas med något så undermåligt som detta när hon överallt försöker framställa sig som en seriös business person.. detta hjälper föga..

      Inte för att jag håller Caia särskilt högt men något bra för de väl eftersom att folk köper produkterna.

      Men detta samarbete måste väl vara riktat till barn? Vilka vuxna vill ha en läppgrej som smakar cola? Följer inte Bianca men vet att jag tittade in på hennes stories och undrade vad grejen var med att prata om mentos när hon var på någon flygplats. Nu fattar jag…

        Jag tänkte inte ens tanken att det var riktat till de som är barn nu utan att själva ”poängen” var att skapa nostalgi hos typ 25-35-åringar som åt Mentos som barn! Att det skulle kännas lite retro typ. Men vad vet jag 😀

      Normalt med samarbeten kolla bara hm

        Ja de hade med riktigt coola lyxklädmärken under många år. Lite skillnad.

        Det är inte samarbeten i sig jag reagerar över – utan vilka de samarbetar med.

      Detta samarbete går ut på att stärka målgruppen barn och är mycket strategiskt eftersom Verdane letar en köpare till bolaget. Man vill helst sälja till en industriaktör, dvs ett etablerat kosmetikaföretag. Det Caia varit framgångsrika med är att de har en så stor kundgrupp bestående av barn, vilket har ett stort framtida värde. Information som läckt om försäljningen har även handlat om den trogna följarbas som Bianca byggt upp. De beskrivs som sektliknande i sin lojalitet.
      Alla marknadsaktiviteter som nu genomförs handlar om att visa upp hur stor gruppen som räknas som barn är. Jippot i lördags på nk med köande barn som grät och fick krama sin idol var säkert en framgång.

        Vilka barn känner ens till Mentos 2024?! 😁 Det är åldersspannet mellan 30-40 vi snackar om, kanske lite äldre ändå. Det är även där pengarna finns😉

          Måste fråga är du korkad på riktigt eller trollar du? Det är faktiskt inte helt lätt att avgöra. Jag hoppas faktiskt att du trollar.

      Håller helt med, jag hade precis fått upp ögonen för Caia på riktigt, rent produktmässigt men köper snart hellre Este Lauder eller Chanel igen.

        Caia djurtestat dock inte

    Förstår mig inte på deras kollektioner alls. Först MTV och nu Mentos. Klickar liksom bara inte, känns ointressant och ja även om det kanske inte är sämre kvalitet på produkterna så känns det så. Det drar ner hela märket.

      Snart kommer väl ”Caia Frödinge ” ”Caia Brämmhults Exotic” eller nya Caia gelegroda.

    Så det är därför Bibzan plötsligt börjat tjata om hur mycket hon aaaalltid älskat mentos…tröttsamt 🫠

    Läppglans med smak kan man köpa i vilken välsorterad matbutik som helst. Som tidigare sagts så känns det mest för barn och det är väl fine förutom att det blir lite kontraproduktivt att satsa på en konsumentgrupp som inte är så köpstarka.

    Baaaara 600 spänn för lite mentos, lite extra färgämnen och lite fett. Kom igen ungar, hosta upp spargrisen nu.

    DRA ÅT HELVETE HELA IDIOT-CAIA. Vuxna människor. Vakna. Snälla använd iaf 1 av det två cellerna på kontoret.

    Känns sjukt random. Och vem äter ens menthos? Även MTV kändes lite… gammalt? Inte ens retro, utan bara hopplöst ointressant. Men iofs har väl inte CAIA utgett sig för att va innovativa eller trendsättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.