Julia Frändfors vs Linnea Claeson del 2

Julia Frändfors postade ett gäng inlägg om Linnea Claeson och det evenemang hon medverkat i nere i Bryssel, som Haveristerna sedan delade vidare och även vi pratade om det i podden.
Julia gav inte mycket för Linneas utsagor, och gör det inte heller nu när Linnea gått ut och beklagat sig över att det sprids falska rykten om henne.
Jag kan för övrigt även meddela att jag fick det här mailet här ovan från the Media Manager på The European Leadership Academy som verkar tro att jag var först med uppgifterna:

To whom it may concern

We are writing to address your recently published article “Julia Frändfors känga till Linnéa Claeson”, which dives into Ms Claeson’s alleged participation in our program, the European Leadership Academy.
There seems to be a confusion in the information provided in the article. Ms Claeson, in fact, did never take part in our program. Instead, she participated in the European Parliament’s program ‘Leadership Academy’ which we have no correlation to and took part as one of the together.eu volunteers on the EP election campaign.
We kindly ask that you make the necessary corrections to your article to accurately reflect Ms. Cleasons’s involvement in the European Parliament’s program, and not in our European Leadership Academy. Please kindly also remove all respective references to our program from this article, for example the showcased screenshots.

Thank you in advance and please do not hesitate to contact us if you require any further clarification.

Kind regards
The European Leadership Academy

Julia har nu postat ett nytt inlägg med anledning av Linneas inlägg och det låter så här:

Det är VÄL HON SOM SKA ÄNDRA det hon skrivit? På sin Insta. Dvs hela anledningen till att det öht blev uppmärksammat som ljug.
Istället buhuhuvu och ingen som helst ursäkt om att det HON skrivit är fel.
KRAM ❤️

Jag undrar mest varför hon har regnbågshår på bilden i sitt inlägg, när hon nyss färgade håret rött? 
Är det en gammal bild eller var det röda håret ett prank?

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad jobbar claeson med nu för tiden?

    Hon laddade upp röda håret 2 april och var i Bryssel 19-20 mars. Mysteriet löst!

      Det borde ju den som har skrivit inlägget ha koll på…

    Fattar inte, var hon där hon sa att hon var eller inte?

      Ja, och nej. Hon sa att hon var på European Leadership Academy (som är ett sommarprogram som anordnas av bl.a. Huwaei), det var hon inte. Men hon var på Leadership Academy, som var en sammankomst anordnad av European Parliment för volontärer till att engagera folk i att rösta inför EU-valet.

        Så vem som helst som är intresserad av att vara volontär i EU-valet kunde delta i europaparlamentets Leadership Academy (dvs, den som inte anordnades av Huawei för ett fåtal utvalda)?

          Ah, bara man var anmäld som volontär på together.eu fick man mail om eventet och kunde registrera sig och åka dit och delta om man ville och hade möjlighet.

          Tack för att du förklarade! 🙏🏻❤️

        Fan vad smidigt och bra kommunikation att namnge två olika event med i princip samma namn

          Skiljer ändå ett helt ord som särskiljer. Linnea som skrev fel bara.

    Skriv om Blondinbellas nya VD jobb!

    Men herre, ni sitter i sandlådan hela högen. Du Camilla, Julia och som alltid Haveristerna.< Varför vill man ens ge dem luft.
    Ni söker bråk och intriger. Är ni inte alla över 40 år? För ni låter som om ni är 4.

      Lol, Linnea är en ökänd mytoman som dessutom tjänat pengar på att vara det, lägg ner!

    Även om du Camilla i te var först med att skriva om detta så har du ju bidragit till att sprida felaktigt information eftersom du inte verkar ha kollat upp fakta innan det publicerades?
    Och det enda du är fundersam över är hennes hårfärg… 🤦

      Men det är ju Linnéa själv som skrivit fel namn i sitt ursprungliga Instagram-inlägg.

        Jo men att man går igång så skarpt i sin ”kritik” är inte speciellt snyggt gjort av Camilla, och bör justeras. Intressant att hon väljer att publicera mailet men att inte göra några justeringar alls i sin egen text.

          Å andra sidan, Linnea borde ju ha koll på faktiska namnet för det event hon anmälde sig till och flög till Bryssel för att gå på och bl.a. postade bild på sin badge med eventnamnet på. Hon har inte heller redigerat sina tidigare inlägg för att korrigera felet och fortsätter skriva fel i inlägget hon postade idag.

      Cam visade vem som hävdade vad. Cam har inte hävdat något. Får medier inte *citera* Trumps felaktiga uttalanden?

    Vad sjukt att en person som tidigare modifierat sanningen blir misstänkliggjord för att fortsatt modifiera sanningen. Är solen varm?

    ”några försöker såklart bara sprida skit om mig i vanlig ordning”. Utan att ha speciellt bra koll på Linnea, så har det väl varit en hel del påhittade saker av henne själv? Håller man sig till sanningen så brukar man sällan råka ut för människor som vill sprida skit om en.. Ot, men kollat på Superstars, och där framstår hon som oerhört klängig imo. Oväntat bra fysiska resultat dock.

      Åh men tack. Håller med. Exakt klängig tycker jag också. Se mig hör mig.

    Vet inte om jag börjar bli för gammal för den här bloggen eller vad. Men jag fattar inte hälften av allt drama det skrivs om och det jag fattar förstår jag inte hur man orkar tjafsa om. Det här hör nog till bägge kategorierna.

    Äh, jag vet inte.

      Har tänkt samma sak många gånger. Får hoppa över en del för att jag inte hänger med…😅

    Nu fattar jag ingenting? Vad var det för felaktigheter som personen i mailet vill ska tas bort?

      Eu tror Cam är en trollfabrik 👏

        European leadership Academy har inget med eu att göra…det är en vanlig gräsrotsorganisation med ett flådigt namn.

    Intressant att eu(?) försöker tysta bloggbevakning. Lät de någon svenskspråkig ens läsa artikeln?

      European Leadership Academy är inte EU eller något är delaktiga i mer än att organisationen verkar möjligtvis ha ökt fått någon slags finansiering från någon EU-instans. Men det är massvis organisationer som söker och få EU-bidrag utan att EU är involverade i övrigt.

    #Team Linnea 🙂

      Hej Linnea, fortsätt tro på dig själv 💪🏻

    Det verkar ju som att de som mailat Cam absolut inte vill bli förknippade med Linnea över huvud taget, eller har jag missuppfattat? Och vilket event är det som har ”prestige” – det med samsung eller det som Linnea gick på? Och hade Julia rätt eller fel i sitt span?!

    Behöver en MYCKET tydligare redovisning än såhär för att förstå något…

      Inget event har erkänd prestige.

      Det Linnea gick på var öppet för alla som anmält sig som volontärer, vilket vem som helst kan göra online.

      Det andra kanske har lite eller mycket prestige iom att man måste ansöka och bli uttagen. Men det är såpass nytt att hur selektiv urvalsprocessen är, ”kvaliteten” på deltagare, och programmets kvalitet och rykte är väldigt okänt än.

    I flera inlägg den här veckan har det varit extremt otydligt vad det överhuvudtaget handlar om. Camilla måste bli bättre på att sätta saker i en kontext.

    Men Linnea skrev ju att hon var en del av the European Parliament’s European Leadership Academy vilket ju är vad eventet hon var på hette. Dvs Leadership Academy, som anordnades av EU-parlamentet.

    Hur man ens får det till att hon skulle vara antagen till någon Huaweisponsrad sommarkurs med namnet European Leadership Academy och på egen hand åkt till Bryssel för en guidad tur i EU-parlamentet förstår jag inte? Den naturliga slutsatsen borde varit att hon faktiskt var på eventet för volontärer organiserat av EU-parlamentet som heter Leadership Academy eftersom Linneas inlägg publicerades bara några dagar efter att det eventet ägt rum?

      Tack för förklaringen. Case closed.

      För att det hon gick på heter Leadership Academy enbart, inte European Leadership Academy. European Leadership Academy är något annat. Men Linnea skriver fel i sina poster, skriver European Leadership Academy. Så därav kunde det fås till att hon skulle gått ”någon Huaweisponsrad sommarkurs”. Bara för att det är European Parliment som arrangerade Leadership Academy så kan man inte förkorta det till European Leadership Academy utan att riskera att det förväxlas med just det som heter European Leadership Academy.

      Inte jättekomplicerat liksom.

    Fast jo, det är jättekonstigt att dra slutsatsen om sommarskolan och den guidade turen när det anordnades ett event genom EU-parlamentet exakt samma dagar som Linnea var där som heter Leadership Academy? Att hon skrev ”European” framför ”Leadership Academy” ändrar inget då det även står ”European Parliament’s” innan det, varför man borde ha fattat att det är volontäreventet hon faktiskt var på. Istället verkar det vara någon dåre som googlat fram sommarskolan i första taget och sen har resten bara hängt på utan att googla själva? En googling bort och man hade fattat vilket event hon var på, fanns till och med bilder från Linnea från eventet… Älskar verkligen inte Linnea på något sätt men blir faktiskt trött på drev som skapas för att folk har dålig källkritik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.