Isabella Löwengrips häck är borta

Men vet ni vad jag märkte när vi gick omkring på tomten för att se hur hög häcken skulle vara?

Att någon har snott en del av min häck! Alltså? Man ser på marken hur någon har dragit upp själva roten så den har ju inte blåst bort direkt. Eller kan ni komma på en annan orsak till vad som har hänt? // Isabella Löwengrip

Nej, hennes häck i trädgården, inte den där bak! 😉
Men…Isabella har alltså blivit bestulen på en bit av sin häck, som ser ut att ha blivit uppryckt med rot och allt. I ett villkvarter på Lidingö?
Hade det varit mer i stan så hade jag riktat misstankarna mot samma grupp av intoxikerade människor som snor med sig vägkoner, kundvagnar och annat bråte hem från en festkväll, men en bit häck?

Himla märkligt!
Är det någon av er som kan ”lajva” Saida och tala om vart den tagit vägen?
Var det någon som tog en AW i torsdags och vaknade upp i fredags, skedandes en bit häck?

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ett eller annat arsle har man väl fått med hem. Aldrig en häck dock, det hade varit en förbättring.

      Hahaha, tack! Just vad jag behövde idag <3

    Klart alla vill ha en bit av Bellas häck och gör ett besök när de varit i Japan?

      Hon får passa busken framöver 😉

        Isabellas lögner bara fortsätter….

          Inte för att försvara att Isabella har ljugit tidigare, men folk som helst fräckt stjäl stora buskar och andra växter är tyvärr inte helt ovanligt. Inte vanligt skulle jag säga, men har hört om det flertalet gånger ändå.

          Du är som en repig skiva… tröttsam och tramsig. Som om du tror att det är lögn, skulle allt vara lögn och hittepå i hennes liv då, precis allt hon gör och berättar om? Nej självklart inte.

    Ser ut som att hon borde kunnat se det i från garageuppfarten, eller är det grannens uppfart?

    Kan vi diskutera att Lojsan ska lansera företag ihop med Margaux?

      Vad för företag?

      Camilla Gervide, är det ok att Margareta Grääs kallar resan hon just nu är på en arbetsresa för att lära sig mer om ngt företag? Jag gissar att hon inte kommer att vilka lära sig allt om företaget helt gratis? Eller går det verkligen att jämföra med att jag ibland åker på en resa med mitt jobb, för att det är mitt arbete och absolut inte nöje.

        Det är en pressresa som hon ska förmånsbeskatta värdet av. Margareta säger att hon alltid betalar in sin förmånsskatt för resorna hon är på, vilket är mer än man kan säga om andra influencers, de känner inte ens till att det finns ågonting som heter förmånsskatt. 🙂

          Brukar du lita på vad flunsorna säger?

            I det här fallet, ja.

              Varför?

          Tack för svaret!

          Du borde granska hur de förmånsbeskattar

            I am already on it! 🙂

          Får man köpa saker på företaget och sen ge bort dom till släkt och vänner? Eller får sakerna bara användas av företaget?

    Tveksamt hur smart det är av Isabella att publicera om det här, det är ju som att skriva rakt ut ”jag har ingen kameraövervakning” och därmed bjuda in till nya och kanske värre brott.

      Fast hon har ju kameraövervakning, minns att hon skrivit om det tidigare. Detta kanske finns på kamera men är väl lite mycket att titta igenom så det har hon nog inte gjort, om det ens går, fast kanske inte filmas just där iofs. Märkligt tilltag hur som att sno en bit häck, kanske ett pojkstreck.

      Bara för att man har kamera
      Övervakning så betyder det ju inte att hela trädgården filmas

        Och som ovan skriver, om just denna biten av häcken hade synts så hade det ju varit ett oerhört jobb att gå igenom allt material och kanske ändå inte kunna göra något av det även om man skulle se en person fråga upp den.

          Det är inte ett oerhört jobb att gå igenom övervakning på ca 12h. Och oavsett om hon har kameraövervakning på andra håll så är det nu etablerat och kommunicerat till omvärlden att det inte finns nån kamera åt det hållet, så det är bara för folk som vill göra inbrott att ta den vägen. Vem vet, häcken kanske grävdes upp som ett test av ett gäng brottslingar? Konstigare saker har hänt, folk är så naiva.

            Njä, det är snarare du som inte verkar ha koll på vilka regler som gäller. Hon har kameraövervakning, men man får fortfarande inte filma hur som helst och definitivt inte rakt ut sådär.

              Seriöst, sluta tro på hennes lögner, Stållan…

                Fast i detta fall var det ju faktiskt ts som inte har någon koll på hur kameraövervakning funkar 🙂

                Du är som en repig skiva, stolle.

            Men man filmar ju inte hela trädgården? Kameraövervakning innebär ju inte att det sitter en kamera överallt.

            Och jo, finns ju inget som tyder på att det hände inom 12 timmar och jo det vore ett himla jobb att gå igenom det för att hitta någon som grävt upp häcken 😅 och hur skulle man ens identifiera människan?

            Man får inte ens ha en kamera åt det hållet 🤦🏻‍♀️ så tror knappast detta inlägget får någon att inse det.

            Vadå 12 h, finns ju inget som säger att det handlar om 12 timmar, kan väl däremot handla om många dagar. Låter som att du småbarnsmamman bara vill skamma Isabella och hitta fel, och att Du vill kommunicera ut att det inte finns kameraövervakning men det verkar ju finnas serru även om den inte filmar ända ut mot vägen.

      Hon kan ju inte ha kamerabevakning ut mot gatan 🤦‍♀️

    Jag undrar var Katrin Z varit, kan det vara något tv-program, någon tv-inspelning? Är det fler som varit iväg på något hemligt?

      Låter som ngn yoga eller annan flumgrej.

      Skönt för alla. Oavsett. Bara reklam för hennes dyra knäckebröd…

        Och reklam för sin gröt… soppa 🤮

    Jag är lite nyfiken på att Isabella nu skall bli (eller redan är?) VD för det här nya bolaget. Har hon någonsin haft den rollen innan? Tänker att det borde väl vara en heltidstjänst som kräver ganska mycket? Hon har ju så mycket annat som fyller hennes dagar, poddar, möten, samarbeten, resor osv. Känns rätt mycket att ta på sig rollen som VD då?

      Det har ju verkligen gått inflation i titeln VD. I Sverige finns det inget legalt krav att utse VD i privata aktiebolag, endast publika. Så att ha en VD i ett nystartat litet bolag är faktiskt lite småtöntigt. Så klart att det bör finnas en ledning men i Isabellas fall handlar det nog mer om att det är titeln hon vill åt 🙂

        Tror det är viktigt för Bella med titel. Tror att hon förväntar sig att bli inbjuden till styrelser mm om hon har en titel.
        Men namnet, seriöst? I’m a star? (Aimastar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.