April x 9 med Egoina

Kvinnan som tog rengöring av läskburkar till en helt ny nivå – den gode Egoina – har skrivit ett blogginlägg om sina nio senaste aprilmånader.
Hon startar 2015 med outfit-collage och examenstentor och tar oss i mål 2023. Vad 2024 har i sin linda får vi läsa om i ett inlägg om en sisådär nio år.
En sak hon skriver händer mig titt som tätt, nämligen det här:

Men drömmer ibland mardrömmar om att jag plötsligt upptäcker att jag har en tenta kvar, så nej tack. // Egoina

Jag drömmer det ganska ofta. PANIK!
Jag undrar vad det betyder på drömtydiska? Vill man ens veta?
Jag har slutat drömma om att jag tappar mina tänder så tydlgen är jag inte rädd för att bli äldre längre.

Jag som läst Egoinas blogg sedan före 2015 känner igen allt hon postar och det verkar inte bara vara jag som verkligen uppskattar det här inlägget, utan även läsarna verkar gilla det.
Ett tips till andra influencers – sånt här uppskattas nästan alltid.

Vem skulle ni vilja göra en tillbakablick?  
Jag hade gärna sett en från Bianca Ingrosso.

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sorry men fruktansvärt tråkigt inlägg. Skåpmat när det är som tristast

      Egoinas blogg är så tråkig. Snark.

        Hur uttalas namnet Regina? Har nog aldrig hört någon säga det faktiskt och har alltid undrat. Haha.

          Exakt som det stavas, med hårt G. Alltså inte som i Gina Tricot utan som i Gustav.

            Tack! 🙂

              Är samma person som Agnes alltså! Lika nick på data och telefon, haha

          Regina Lund?

            Känner igen namnet men kommer ej ihåg att jag skulle ha hört någon säga det, kan inte koppla det till ngt ansikte, men det är ngn tv-personlighet va? Skådis eller programledare eller dylikt? Kollar i princip aldrig på tv och har aldrig gjort, så du får ursäkta min bristande allmänbildning på området, haha.

          Förlåt men tacksam att inte heta det. Inte så vackert

    OT men Bachelorette. Många av killarna är riktiga jubelidioter, men Sonja? Är inte hon rätt arrogant och oskön?

      Tycker också Sonja verkar vara en ganska dryg person, hon behöver komma ner från sina höga hästar och kanske inse att hon är där och söker en man, vara lite ödmjuk och inse att killarna behöver också godkänna henne ( även om de flesta killar där inte verkar vara där för hennes skull )

      Sandors nya tänder är dock det mest häpnadsväckande

        Alltså de är så otroligt fula 🤯

        Från Turkiet troligen.

    Jag vill hellre diskutera att Sandra Beijer släpper låtar 🙂

      Jättefint att folk har någon de ser upp till och att Sandra ger dem saker de behöver (?) men all I hear is sheep go baa.
      Var inne på hennes blogg och jäklar vilken sekt det är där inne. Axplock:

      ”Alltså jag började gråta en liten skvätt nu – på riktigt! – för att detta låter så himla drömmigt och roligt! Åh, vilken lycka att få göra detta och sedan, för oss, att få lyssna på. Såklart att det ska heta Tjejdikter! Såklart att det är en kanin! Du är en sån stjärna så jag smäller av!”

      ”fy farao vad kreativt och coolt.
      ser SÅ mkt fram emot att lyssna!
      ä l s k a r att tjejdikter är en kanin.
      tjejer!!!!!! kaniner!!!!!! kanske livets/världens bästa varelser.”

      Och alla ska liksom uttrycka sig exakt så quirky som Sandra själv (eller hur var det nu, hon gör det inte längre för hon är inte quirky eller vadå?)

        Hahaha vad i hela. En tjejkanin? Va

        Haha retar mig också på hur kommentarsfältet kopierar hennes sätt att skriva.

        Sandra skriver ju faktiskt inte att hon slutat vara quirky utan att hon är trött på alla som ska vara quirky – inkl sig själv (väldigt förståeligt om influensers blir trötta på sig själva….) Funderar på om hon inte också bär otroligt trött på sina läsare också? Hon om någon lär ju störa sig på hur de skriver?

          Det där är ganska vanligt tycker jag. Att dom som följer, skriver på samma sätt. Inte bara hos Sandra. Lite fånigt……

            Det kanske faller sig naturligt för vissa, typ att de börjar känna sig som ”kompisar” med influencern de följer (även om ”relationen” är ensidig) och att de liksom hakar på ”jargongen”, typ som i en kompisgrupp/ett kompispar där folk ibland liksom har interna ”jargonger” sinsemellan? Men vad vet jag, följer inga influensers och har inga kompisar, haha.

        Ja blir galen på det. Dessa dyrkare av influenser. Vilket smörande för henne och elsa. Det har blivit larvigt. Som om deras bloggar är läsarens hela liv.

          Kolla hos Bianca då hahahaha.

            Haha, ja Sandra har samma sektlika fanatiker som Bianca. Skillnaden ligger dock i IQ där Biancas tillhör bottenskrapet medan Beijer prickar in medelmåttorna.

    OT Vlads fiskande efter content kan vara det värsta jag sett. Flickvännen insjuknar i denguefeber och precis allt ska dokumenteras. Sjukvårdspersonalen kan inte ens få göra sitt jobb utan att få en kamera upptryckt i ansiktet, och Vlad ifrågasätter deras kunskap offentligt trots att han aktivt valt att inte ta deras råd om att uppsöka sjukhus. Han klagar även på vårdpersonalens könstillhörighet och menar att den gör dom mer hårdhänta. I allt har han dessutom mage att skriva att ha respekteras andras integritet när detta beteende blir ifrågasatt? För att inte tala om selfien med flickvännen halvt utslagen med dropp. Exponeringen han utsätter vårdpersonalen för är inte okej. Vilka jobbar dessa individer åt och går det att uppmärksamma företaget om detta på något sätt?

      Undrar varför dom inte vaccinerat sig om denguefeber innan avresa?

    Otroligt ointressant inlägg av henne. Vem följer henne ens, haha. Så tråkigt liv?

      Min son har sovit dåligt. Vi har ätit mat. Jag har träffat kompisar. Min son har sovit dåligt. Rinse and repeat.

      Jag följer henne och har gjort sedan typ bloggarnas begynnelse. Det ÄR ju så livet för majoriteten ser ut? Eller? Jag är också småbarnsförälder. Jag äter, jag sover (dåligt), jag jobbar, jag träffar kompisar. Jag försöker träna. Jag ser på tv. Äter chips på fredagen. Upplever att det är så livet ser ut för majoriteten av alla omkring mig också.

      Så, av nyfikenhet, hur ser ditt liv ut? 🙂 Som är inte ”så tråkigt”?

        Mitt liv är också tråkigt så jag har inte satsat på livet som influencer 😂 Det är därför jag ifrågasätter. Folk kanske vill följa mitt tråkiga liv också? Ska bila genom Europa i sommar, det är ju lite kul.

          Haha jag hade säkert gjort det! Är inte road av att följa personer med ouppnåeliga liv och ständiga resor och ett utseende som jag varken kan eller vill skaffa mig. Däremot allmänt nyfiken och kul att få uppdateringar om vad som händer i folks liv som man har följt sedan de tog studenten, det är lite som att få en uppdatering av en avlägsen släkting liksom. Men då är jag ju mer ute efter ”feelgood” än ”influerande”.

      Jag tycker hennes blogg är mysig. Typ som att följa en god vän fastän jag inte känner henne 🙂 Följer hellre en ”normal” person än de som är gifta med svinrika hockeyspelare utomlands eller som gör ny plastikkirurgi varannan månad…

    Mina mardrömmar handlar om att jag inte packat tillräckligt…. Jag hinner inte fram. Och i verkliga livet är jag aldrig sen.

      Det drömmer jag också!!! Så sjukt! Undrar vad det symboliserar? 🤔

    I mina drömmar har jag inga vänner 🙂

      Mardröm eller önskedröm?

        alla drömmar, jag irrar runt ensam, ofta i överfulla hus (har vuxit upp i en samlares hus)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.