ÄNTLIGEN!!!

Till slut lyckades Isbella Löwengrip ro iland ett samarbete med en tillräckligt lyxig säng i potten för att hon skulle nappa!
Äntligen slipper stackars Paul sova på en madrass på golvet, vilket är där han spenderat nätterna i Isabellas hus eftersom hennes förra spons-säng var på tok för mjuk för honom. Han fick ont i ryggen, och jag förstår honom. Mjuka sängar är jävulens påfund. Jag sover hellre direkt på golvet än i en mjuk säng, så jag förstår helt Pauls resonemang. 🙂
Nu kan han välkomnas upp i värmen! Han är fri att sova var han vill. Det är ju nästan så man skulle kunna tro att det ingick en liten ge bort-strumpa i den här sponsrade sovrumsdealen. ”Du är friiiiiii..att sova var du vill!!!”
Det fanns bara en säng i märket Boe så jag gissar att det är den här som Isabella fått levererad.

Inte så farligt dyr ändå. Annat var det när det vankades sängspons i den stora, opersonliga lyxvillan på Lidingö, ni vet då…innan kraschen…
Då var det en Skaftösäng från Carpe Diem som ställdes i sovrummet och de kostar från 150 000 kr och uppåt, så förmodligen gjorde hon en hacka på den när hon sålde den, om den inte står i någon gammalt gästrum och skräpar. Kanske en lite onödigt dyr säng för ett gästrum, men vad vet jag? Hon kanske också vill vara den perfekta värden, precis som Monica Geller, och då är det hotellstandrad deluxe som gäller. Jag undrar om man får en litenchokladbit på kudden i det Löwenripska gästrummet?

 

 

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Häpnade när anis sa att hans nya säng kostade över hundratusen och att 250 000 lät som en rimlig budget om man ville ha en bra säng.

      Det var alltså samma märke av säng..

      Undrar om hans föräldrar tycker detsamma :/

      Alltså har man råd, varför inte? Sängen är otroligt viktig då vi sover ungefär en tredjedel av vårt liv. Dessutom tror jag att dyrare/högre kvalité sängar har bättre hållbarhet än billigare alternativ

        Hur mycket bättre är en säng för 250 000 än en för 50 000?

          Vem har sagt att den måste kosta 250 000? En hästens för 62 000 är garanterat bättre än en säng från Mio för 10 000

            Men läser du ens vad du svarar på? 😆

              Läser du ens vad jag skrev? Den måste inte kosta 250k för att vara bättre men återigen är det bättre att satsa på en dyrare säng än en billig från Mio. Och återigen, uppenbarligen har han råd med det så varför sticker det så mycket i folks ögon vad han lägger sina pengar på

                Jag har inte sagt att den måste kosta 250. Jag vet att en säng för 50 är bättre än en för 5. Men hur mycket bättre kan en säng bli? Vad skiljer en för hundratusentals kronor från en för 60 tusen?

                  Skillnaden mellan en säng som kostar 150 000 kr och en som kostar mellan 10 000 och 20 000 kr kan vara betydande beroende på faktorer som material, konstruktion och tillverkningsprocess. Låt mig ge dig några exempel:

                  Hästens Vividus:
                  Pris: Cirka 150 000 kr.
                  Beskrivning: Hästens Vividus är en av världens mest lyxiga sängar. Den är handgjord med lager av naturliga material som hästhår, vilket ger madrassen god ventilation, håller den torr och bibehåller en bekväm kroppstemperatur. Sängen tar 320 timmar att tillverka och ger en svävande känsla för sovande personer. Köpare kan också arbeta med en sömnkonsult för att anpassa madrassen.

                  Andra sängar:
                  Sängar i prisklassen 10 000 till 20 000 kr kan vara tillverkade av olika material, inklusive skum, fjädrar, latex eller minnesskum.
                  Konstruktionen och kvaliteten på dessa sängar kan variera avsevärt. De kan ha olika lager, fjädrar, stoppning och tyger.
                  De billigare sängarna kanske inte har samma exklusiva material och handarbete som Hästens Vividus.

                  Sammanfattningsvis är skillnaden mellan de två prisnivåerna en kombination av material, tillverkningsprocess och varumärkesstatus. Hästens Vividus är en investering i lyx och kvalitet, medan de billigare sängarna kan vara mer budgetvänliga alternativ med olika kompromisser i kvalitet och design

      Och då är det ingen snack om att skänka pengarna i stället.

    Men Isabella skrev väl i en kommentar i inlägget att hon inte fått någon ny säng, utan att de tagit dit Pauls gamla säng hemifrån, eftersom han avskydde hennes säng? Detta är väl ett samarbete om sängkläder enbart.

      exakt

      Okej, inte skämta om att Paul sovit på golvet?
      Jag hittar ut själv. 🙈

        Är detta ett skämt om att Paul sov på golvet ? ”Det fanns bara en säng i märket Boe så jag gissar att det är den här som Isabella fått levererad.” Det verkar mer vara en förhastad slutsats i ett slarvigt skrivet inlägg.

        Eller så kan du bar erkänna att du missuppfattat och inte läst ordentligt 🙂

        Men det här inte en ny säng, det är sängkläder. Varför är du så tyken mot Isabella…så nedvärderande ton i de flesta inlägg om henne.
        Varför kan du inte skriva mer neutralt om du absolut måste kritisera allt och alla?
        Det känns inte som att du är en glad person Camilla, det känns som att du är bitter? Stämmer det?

          Skämt, lite ironi och en blink med ögat, är inget för er?
          Det skulle bli otroligt trist på den här bloggen, om C bara skrev rakt upp och ner. Förstår du inte skämten så gör du inte, men slita gnäll.

        Är det så hemskt att säga att man hade fel?😁

        Det var ju inte riktigt det jag skrev i min kommentar, att du inte skulle få skämta om att Paul sov på golvet. Det är väl helt ok att skoja om det. Men du baserade inlägget på ett felaktigt antagande att Isabella tiggt till sig en ny, dyr sponssäng och det stämde inte.

    Mjuka sängar är det bästa som finns <3

      Ja, så otroligt skönt. Och svårt att få tag i om man inte har särskilt mycket pengar att röra sig med, finns nästan bara fast eller medium fast numera?

      Jag väger inte så mycket så lider därför inte av att ha en mjuk säng. Min man däremot är lång och 95+ kilo. Att sova bredvid honom i en mjuk säng är omöjlig, för det blir liksom en grop och jag rullar ner på honom. Vi försökte sova på en luftmadrass tillsammans i somras. Aldrig mer, haha.

        Man ska ha två sängbottnar/madrasser så blir det ingen grop! Och så kan man välja den som passar en själv bäst utan att behöva ta hänsyn till den som sover på andra sidan.

          Hur funkar det med såna sängar när man alltid sover omslingrande?

            Man har två resårbottnar och en stor gemensam bäddmadrass 😀

              Precis 😄 Så har vi och fungerar perfekt.

              Ja men såklart! Tack för att du svarade 😀

    Har en skaftö. Värd varenda krona. Det är ju en mjuk säng men den ger bra stöd och avlastning.

    En hotellsäng! Ingår det att andra människor sover i hennes sängen också, och att dela kudde🤗? sharing is caring♥️

    Jag har läst vad hon har skrivit flera gånger nu här ovan och ni kanske har helt annat info av andra inlägg som hon har skrivit eller kanske Instagram, men jag ser inte att hon skriver att samarbetet gäller sängen. Hon skriver snarare om sängkläder, vilket jag uppfattar som samarbetet.

      Ja det är väl ingen nyhet.

      TW vikt

      Undrar om hon har planer på att medicinera sig med adhd-medicin som minskar aptiten som en del i ätstörningen.

        Alla får inte den biverkning och om man får den brukar det gå över efter ett tag.

        Nej, hon tänker inte medicinera!

          Inte just nu, sa hon.

        Finns flera mediciner utan den biverkningen.

      Ja, var det någon som inte förstod det? Hon är så glad för hon har väntat på att få en diagnos hela sitt liv, ända sen 2020…..

    Jag kan inte se att det är själva sängen hon har ”fått”? Utan sängkläder, täcke, kudde och lite annat. Detta verkar vara produkterna som avhandlas: https://homeofess.com/se/magazine/shop-the-look/isabella-lowengrip?utm_source=influencers&utm_medium=blog&utm_campaign=isabella_blog_april2024

    Hon visar upp sängkläder, lampa, sängbord och pyjamas. Sängar har de sen förut. Läste du inte hennes inlägg innan du skrev ditt?

    Jag följer Bloggbevakning eftersom det är ett lätt sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i influencer-världen och det känns relevant med tanke på den makt de faktiskt har. Jag tycker också att du har en stil när du skriver som är underhållande och vass men med stil, dessutom är du duktig på research. Däremot så begriper jag inte varför du är så slarvig och plump när det kommer till Isabella Löwengrip. Jag har kommenterat vid något tillfälle tidigare att det lyser igenom att du verkligen verkar ogilla henne alternativt att du är avundsjuk och missunnsam, att det är personligt för dig, och jag får samma känsla med det här inlägget. Jag såg samarbetet med Home of Ess och det verkar inte gälla någon säng utan enbart sängkläder, och ett inlägg som enbart verkar raljera och driva med att Paul sovit på golvet. Kom igen, du kan bättre.

    Nu var det ju Bella som skrev att de behövde en ny säng eftersom Paul fick sova på golvet… Sedan hände ingenting och ingenting och ingen ny sponssäng dök upp. Till slut hämtade de Pauls säng och var nöjda med den. Jag tror att Pauls säng var mer exklusiv än BOEs säng och att det är därför de behåller den sängen.

    Gör om gör rätt? Det är inte sängen som är samarbetet för det är Pauls gamla säng vilket Isabella har skrivit om innan. Men allt för att hitta sätt att nedvärdera?

    Fast nu far du med osanning igen. De har INTE fått någon säng i spons utan kuddar, sängkläder och nattduksbord det framgår ganska tydligt i Isabellas inlägg. Tonen är densamma som du oftast har när du skriver om Isabella, hånfull ton. Förstår inte varför det upprör dig så mycket att Isabella tidigare fått säng jag menar det finns det flera influencers som har fått. Blir du lika irriterad av allt som t.ex Pernilla Wahlgren fått i spons för hon har också fått sängkläder, lampor, ja troligtvis även sängar och andra möbler.

    Idag ska belsabub på hand in hand. Undrar om hon får sitta mellan Paulette och Farbror Mentor? Hur gick det för stiftelsen? Hennes ryggsäck av kapsejsade projekt börjar bli enorm. Vi får aldrig glömma bentakningen i Bentleyn

    Hjälp jag trodde det var en binda hon la upp på sängen bredvid tofflorna!

      No shame i att ha mens alltså, tyckte mest det var ovanligt rättframt att lägga fram ett mensskydd på sängen inför läggdags.

    Läskigt att hon bär samma smink och klänning som när Farbror Mentor fick dras med henne på börsfesten. Hon har inte släppt miljarderna än. Då Paulette har sitt alternativa liv så är han kanske med på kuppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.