Nicci Hernestig har börjat triggervarna vissa inlägg

Bildkälla: Nicci Hernestig Instastory

I slutet av december 2023 stormade det en smula inne hos Nicci Hernestig efter att hon postat vad många skulle kalla för ”kroppshets”.
Hennes förklaring och försvar var att hon borde få visa upp sin kropp, trots att den återhämtat sig snabbt, någonting hon tillskriver sin tidigare träning och bra gener på mammans sida.
Debatten tog dock slut ganska snabbt och igår postade Nicci inlägget här ovan, där hon faktiskt satt en triggervarning ovanpå.
Töntigt kanske vissa tycker, men jag tycker det är toppen! 🙂
Ett enkelt sätt att ta lite ansvar!

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det är kul när folk triggervarnar utan att säga vad varningen är för. Då måste man ju ändå läsa vidare för att för reda på vad det handlar om haha

      Vet man med sig att man blir triggad av något överhuvudtaget så är det väl bara att låta bli att läsa? Eftersom det är en bild på hennes kropp så kan man ju anta vad det handlar om.

        Idk, tycker influencers ofta kan posta bilder som har med något helt annat än texten att göra rätt ofta. Liksom Niccis text till bilden här skulle lika gärna kunna ha handlat om att hennes ex är toxisk eller vad som.

        Håller dock med oavn om att poängen med triggervarning typ försvinner helt om man inte skriver vad triggervarningen är för. Har själv inga triggers jag undviker och använder mig inte av de heller, men om man ska använda triggervarningar så borde det väl vara bra att använda dem ”rätt”.

          Kan det någonsin användas rätt då, i allas ögon? Vissa är okej med Nicci’s, vissa vill att det ska stå TW för vad, vissa vill att TW ska stå på enskild post före posten med triggande innehåll osv… sen är det ju sällan någon som faktiskt ”utbildar” i det bästa sättet att göra det på utan istället häcklar postaren med ”så kul när hen gör såhär istället för att göra det på mitt sätt som är det rätta”.

          Är verkligen dubbelt ställd till trigger varningar, tycker att det är ett snabbt och enkelt sätt att varna men också att om du vet med dig att du är i en känslig period, kanske är det bättre att inte vara på sm just då?

            Hennes konto så hon triggervarnar väl precis hur hon vill. Passar det inte kan man avfölja.

              Ja, det är klart. Men antar att hon börjat triggervarna för att följare bett om det och hon inte vill just att folk kanske ska avfölja.

                Gillar man inte 100% av innehållet så kan man dra. Det är gratis att läsa och då får man inte klaga. Det är sedan gammalt.

                  Uppenbarligen. Men det är riktigt så simplet och nog lite av en balansgång där om du försöker se det från en influencers perspektiv. Influencers lever på att folk följer dem och engagerar med deras innehåll. Det är så de får betalda samarbeten. Förstås finns det en del människor online som klagar på fåniga saker eller är otroligt negativa bara. Sådant vill säkert ingen influencer behöva ta. Som du säger, man kan välja att inte ta del av innehållet då bara.

                  Men och andra sidan, om en influencer gör något som väldigt många upplever negativt och gör att fler avföljer och/eller slutar engagera med influencers innehåll, då kan det vara något influencern vill veta och ta till sig och kanske förändra/implementera för att göra följare nöjda så influencers följarantal och engagemeng inte blir för lågt.

                  Det är ju inte som att influencers bjuder på innehåll av bara sin välvilja och för följarnas skull (även om många av dem försöker få det att verka så). De gör det ju för att få följare, få engagemeng och därmed få betalda samarbeten och tjäna pengar. Det är ju inte ”gratis innehåll” på samma premiss, influencers tjänar ju på att någon är där och konsumerar deras innehåll. Så en viss slags dos av vettig och nyttig kritik kan ju vara viktigt för influencern själv.

            Förmodligen inte, finns säkert massa åsikter om hur man gör det rätt. Men om man tänker vad poängen med en triggervarning är: att varna läsaren för att här kommer ett ämne som kan upplevas triggande för vissa. Att inte skriva vilket ämne det berör gör ju att varningen blir så generell att den inte spelar roll egentligen. Som du säger, läsare som vet att de har triggers kan ju då välja att avstå att läsa alls ifall triggervarningen skulle handla om dras triggers. Nackdelen för en influencer dock är ju att det riskerar vara dåligt för deras bottom line: följare och följares engagemeng med influencers innehåll. Tycker inte någon influencer är skyldig att behöva använda triggervarningar alls eller på ett visst sätt. Men om de väljer att göra det gissar jag att det oftast på något sätt bottnar i en vilja att inte stöta ifrån sig följare och engagemeng.

            Det är något med Nicci som många inte gillar. Hon sa det i en podd att så har det varit sedan skolan.

    Du måste triggervarna. Lewis blir triggad av triggervarningar.

    Bara trött på människan

    Gravid med nr 2 inom ett år.

      Med vem då tänkte du

        Oviktigt

    Alla dessa hjärndöda människor 😂

    Om man blir ”triggad” av att någon skriver att de tränar för att nå sina mål bör man nog inte hänga på internet.

      Blir man triggad öht så ska man hålla sej hemma i ett mörkt hörn. Folk har blivit så jävla klena och blir triggade och kränkta av precis allt. 🙄

        Kan tycka att det sista man ska göra om man blir triggad över saker är att gömma sig i ett hörn. Känns viktigare att lära sig hantera saker istället

          ja, jo det är ju sant. Blir bara så trött på allt jävla gnäll om triggad hit och kränkt dit. Väx upp för fan!

            Du låter triggad

    Hallå alltså Vanja Wikströms inlägg om sin stilresa och kapselgarderob??

    100 spänn på att hon är trött på ”70s and quirky”-stil om 2 månader.

      Alla jävla ”resor” triggar mej för fan. 🙄😂

      Hon är så blåst. De där färgerna hon beställer nu passar inte ihop med någonting annat och hon kommer garanterat tröttna. Hon har inte fattat nåt vad en kapsel-garderob är… hjälp. Människan är mentalt 5 år gammal.

    ”Mäter” kalorier

    Man mäter väl inte kalorier, man räknar kalorier.

    Ammar Nicci är det riktigt dumt att göra detta. Inte nog med att hon behöver ett kaloriöverskott, dessutom rekommenderas inte snabb viktnedgång då det frisätter tungmetaller och andra skadliga ämnen som vi alla fått i oss genom livet. De lagras i fettdepåer och vid snabb viktnedgång åker de bland annat ut via bröstmjölken.

    Varför posta bilder på sin kropp överhuvudtaget? Förmodligen uppmärksamhetstörstande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.