Isabella Löwengrips botoxhaveri

Förra året, innan Elle-galan, testade jag botox längre ner i ansiktet och det blev KATASTROF. Att lägga i pannan har jag gjort innan men aldrig liksom runt munnen. Hon sjuksköterskan sa att min mungipa liksom åkte ner och att jag såg sur ut och ”det kunde hon fixa”.

Jag går väldigt sällan på just quick fix:es men jag var väl peppad inför galan så jag sa att jag kunde testa. Resultatet blev att jag inte kunde le… Alltså titta: // Isabella Löwengrip 

Det blir alltså ingen botox för Isabella Löwengrip inför en här omgången av Ellegalan, för nu berättar hon nämligen om vad som händer förra året. 
Då gick hon till en sköterska som sa att hon kunde fixa Isabellas ena mungipa, vilket inte är vad som hände. Tvärt om, snarare. Det hela slutade med att Isabella inte kunde le på Ellegalan röda matta och tre månader framåt i tiden, så det är ett misstag hon inte kommer göra igen.

Jag undrar vad Isabella ska ha på sig på årets Ellegala? 
Jag ÄLSKAR ju den här tillställningen eftersom folk verkligen går ””ALL IN” vad gäller röda mattan och vad man har på sig på den.
Jag gissar att Isabella kommer ha en klänning som är djupt skuren i ryggen, eftersom det är en av sakerna som hon verkligen sig fram emot att kunna göra efter sin bröstförminskning.
Sandra Beijer ska ha en svart klänning med prickar på, och trumpetärm, men det är nog alla, vars outfit jag på rak arm vet med mig att jag sett när jag skriver det här.

Sauron, THK och jag är peppade och kommer sitta bänkade! 

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är nyfiken på varför hunden heter Sauron? Är det från uppfödaren? Har gullhunden orange ögon? Är ni i hemlighet väldigt onda?

      Supergulligt namn ju

        Nej. Inte om man läst Sagan om Ringen. Då är frågan om ondska befogad. Sedan kan ju jag som hängivet Ringen-fan uppskatta namnet oavsett. Och vovven är nog det sötaste jag sett. Han kanske borde heta Sam? Eller Gandalf? Vidstige?

          Nästa hund vi skaffar vill jag ska heta Gandalf haha. Underbart namn på en hund

    Hände samma med Sandra Lindahl när hon gjorde botox runt munnen

      Donatella Versace från Borås slog ändå alla rekord med sina läppar. Sandras var ingenting i jämförelse. Michelas läppar gick inte ner på två år… Två pringleschips…

        ”Donatella från Borås”🎯 Minns ett dejtingprogram där hon skulle dejta en Fjällräven typ & hurtbulle som typ ensamseglat över Atlanten i en jolle. Joråsåatt…den krocken!😂 Kul programidé ändå.

    Varför tar dessa tjejer botox alls. De är så snygga utan det.

      Hur vet du det? Du har väl inte sett dom utan?

        Jo, det har man nog gjort 🙂 inte som de föddes med det insprutat.

          En 19 åring har inget behov av botox. Du vet ju inte hur de ser ut nu utan.

          Haha nej självklart har dom inte fått det ”insprutat” när dom föddes 🤣 Lika självklart så har du inte sett hur dom såg ut/ser ut före eller efter botox.

    OT – men är det vara jag som får känslan av att tingelinn går in och provar massor av kläder i butiker för att kunna posta adlink till dem? Alltså inte köper något utan går in för att ta bild och har inget sammarbete med dem
    Är ju egentligen inget fel i det men hur ställer sig klädkedjorna till det?

      Vem bryr sig vad klädkedjorna tycker? de lär väl bara vara glada att de eventuellt får något sålt, oavsett lär de ju inte förlora något på det 🤷🏼‍♀️

      Man behöver inte ens prova eller ens ha sett plagget irl för att kunna lägga in en adlink.

      Jag är mer intresserad av hur mycket i influencers tjänar på adlinks?

        Det beror på; dels beror det på hur många följare hen har och dels beror det på vilken procent affiliate-företaget erbjuder i avtalet. Lite olika, även hos ett och samma affiliateföretag kan olika företag där erbjuda olika procent. Från 3%, till 7% eller mer (ofta mer i samband med nationella kampanjer t ex Alla Hjärtans Dag).

        Gå gärna in på Adrecord, Adtraction, Tradedoubler och läs vad de erbjuder. Det är fascinerande olika.

        Men summan av kardemumman: ju fler följare som faktiskt klickar på adlinken och köper (och inte bara tittar) desto mer pengar till influencern.

        Och eftersom ersättningsprocenten ofta är låg så vill influencern därför hellre göra reklam för dyra saker än för billiga. Eftersom det ger större utdelning.

    Men tror män att de är coola i sånna brillor? 😀 Man ser ju bara äldre ut och sliskig.

      Vilken trevlig kommentar…
      Glasögon har man främst för glasögonens funktion. Han har opererat ögonen och bär därför solglasögon eller glasögon med tonade glas.

      Kan man inte bara få ha sin smak och vilka glasögon man vill 🤷🏼‍♀️

      Och gay

        Åh nej, gay.

    Fascinerad av att folk ”testar” att spruta in nervgift i sitt ansikte. Tänker ibland på hur man kommer prata om vår tid i framtiden. Vi förfasas över dåtidens bundna fötter och revbenskrossande korsetter och andra ideal, men sprutar vi glatt i gift i fejset. Helt övertygad om att det kommer visa sig ge cancer och/eller annan skit.

      Hur kan du vara så övertygad om det? Låter bara som en vanlig killgissning 😂

      Superbra mot spända käkar och rynkor. Love it.

        Funkar det mot spända käkar alltså? Har haft det hela mitt liv och får bara massa löjliga övningarna för ”käkmotion” hos tandläkaren som aldrig gjort någon skillnad. Svintrött på det! Villig att prova typ allt. Inklusive nervgift 🙃

          Yes, kör en rejäl dos var 6:e månad.

          Nä, övningarna hjälpte inte mycket…

      Det var ju samma med cigaretter och typ allt som har kopplats till cancer, att man i början säger att det är helt ofarligt – hela populationen konsumerar – och några år senare har många dött i cancer och oops, vi hade visst fel

      Nu är botox ett läkemedel som används inom vården och testat på ett helt annat sätt än korsetter och cigaretter..

        Lik förbannat ett nervgift.

          Cytostatika är också ett ”gift” som används som läkemedel.

            Jag skulle nog ta cytostatika om jag hade en cancerdiagnos. Förstår vad du menar.
            Botox är också ett läkemedel men att spruta in ”gift” bara för att se yngre ut 😱

              Eller för att få överspända muskler att slappna av.

                Måste väl finnas andra sätt än att spruta in botox? Typ face yoga eller nåt? Akupunktur? Massage?

        Absolut, men inom vården används det väldigt restriktivt och man gör en samlad bedömning där man väger för- och nackdelar mot varandra. Vi vet fortfarande inte vad som händer med levern och övriga organ om 30 år om man börjar spruta in det en gång i halvåret från att man är 20.

        Används nog mer utanför vården nu för tiden.

          Tror jag också tyvärr.

    Fast Isabella har berättat om det även tidigare. Le kunde hon ju lite iaf men leendet såg stelt ut så det syntes att det gjorts något. Modigt av henne att berätta om ingrepp dock medan många andra förnekar ingrepp de gjort. Blir spännande att se vad för klänning hon ska bära, och även vad andra kommer ha på sig. Prickig klänning hade jag aldrig valt.

      Hehe ser ut som när Chandler försökte le på hans och Monicas förlovningsannons 😄

      Modigt?! Ok. ”spännande att se vad för klänning hon ska bära…” 😂🤣

      Jag gjorde just en stor affär i veckan med en äldre kvinna iblandad som såg så konstig ut i ansiktet efter att ha använt botox och fillers och allt annat man kan tänka sig i alla år att hon var tvungen att gömma sitt stela ansikte bakom stora runda färgade glasögon under hela mötet. Ansiktet rörde sig inte därbakom och det var uppenbart att hon inte kunde komma in i det annars avslappade samtalet på ett naturligt sätt. Som en clown, ett stort skämt där på hörnan av bordet. Det fick mig att släppa alla tvivel på mina skrattrynkor och mimik och smala, naturliga läppar en gång för alla.

    Ett onaturligt framtvingande leende ser det ut som. Jaja, så kan det bli.

      Sharksmile

    Men Paul har ju botox att det räcker för två

      Ja eller hur? Och hans ögonlocksoperation som gör att han ser permanent förvånad ut.

    Ser ut som när Petra tungården ler 😬

      Precis vad jag tänkte, så där ser Petra Tungården ut hela tiden! Förstår inte varför man vill se ut sådär.

    Jag skulle vara alldeles för lat för att ”underhålla” det där botoxandet på sikt. Orkar ju knappt tvätta håret med balsam OCKSÅ utöver schampot 😂🙈😮‍💨

    Botox och opererade ögon – det ser ändå ut som om Isabella är i sällskap med sin pappa.

      Då passar de bra ihop, Isabella ser ut som sin egen mor på bilden.

    Undrar mer vad Paul ”Tootsie” Duvbröst ska ha på sig, och vilka solglasögon han kommer välja för röda mattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.