Hudfixaren Ram och det ”snälla” Paradise (utan hotell)

Foto: Pluto TV / Viaplay

Den 9 april var det premiär för den andra säsongen av ”Paradise”, realitysåpan som har beskrivits som den snällare varianten av ”Paradise hotel”.
Efter att tittarna svek den första säsongen – som lade stor vikt vid mångfald bland deltagarna och mindre fokus på utseende och sex – så hade man planer för en helt annan typ av inriktning för den här, den andra säsongen.
Till Svenska Dagbladet sa deltagaren Josefine Holst att kaoset började redan första dagen på plats i Mexiko, där programmet spelades in 2022. Folk hade sex, redan första dagen, menar hon.

Ibland kände vi att produktionen undrade vad vi var för gäng egentligen, att de kanske hade maxat deltagarnas personligheter lite väl mycket. Men vi kände bara att ”nu kör vi”, och det blev kaos på så många nivåer. Vi ville gå in i det helhjärtat och göra riktigt bra underhållning

En av deltagarna är Ram Alshibli, 25, som en del känner igen som ”Hudfixaren Ram”, influencer och grundare av skönhetsmärket ”Zero BS Beauty” som normalt pluggar till läkare i Uppsala och ger hudvårdstips till sina 140 000 följare på Tiktok.

Den nionde april klev han in i den andra säsongen av ”Paradise” på Pluto tv – men berättar för Aftonbladet att han inte sökte själv.

Jag fick faktiskt en förfrågan. Jag funderade på det lite, frågade efter mer detaljer och sedan bestämde jag mig för att acceptera erbjudandet. Man kanske inte får ett sådant erbjudande varje dag i livet. Jag vill inte vara 50 och ångra att jag inte gjorde det när jag var yngre. Om man ska göra något sådant så kanske det är nu, när man är lite ung, säger han.

Ram hamnar i bråk under både Pandoras Ask och parceremonin, och ni är en del som skrivit att ni tycker att han är väldigt otrevlig.
Ni som sett, håller ni med?

Viaplay valde att lägga Paradise på den betydligt mindre strömningstjänsten Pluto Tv, vilket de medverkande inte var helt nöjda med, samtidigt som andra deltagare absolut inte ville att den här säsongen skulle sändas nu, så här långt efter inspelning. 

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ingen aning om vem detta är

      Hon förklarar ju inlägget vem han är 🤦🏻‍♀️

        Spelar väl ingen roll om hon förklarar. Man behöver väl inte veta vem han är för det.

          Men då hjälper det ju inte att förklara igen för P vem det är.

          Nä men det förklarars ju som sagt. Då vet man ju vem det är efter att ha läst texten

      Ok

      Det slår liksom aldrig fel. Någon måste alltid tala om att de inte vet vem det är inlägget handlar om 😅

        Aldrig sett honom el hört talas om, bättre? Gud Jesus

    herregud vilken jobbig människa😳

      välkommen tillbaka

    Om man har så dåligt omdöme borde han bli avstängd från läkarutbildningen (om det nu stämmer att han pluggar till läkare). Att utbilda läkare kostar staten 1 miljon plus per person. Se till att de pengarna går till en vettig person som kommer att göra nytta i samhället, istället för det här stolpskottet.

      Tycker det är ännu värre att man kanske riskerar att hamna hos honom som patient.

    Han verkar både omogen och väldigt otrevlig.

    Och med tanke på hur blåst han verkar så undrar jag hur han har kommit in på läkarutbildning….

      glädjebetyg och högskoleprovsfusk?

    Känns så fejk med alla ”reality”serier nu för tiden, deltagarna är ju bara med för att väcka uppmärksamhet och bli kända. När realityserier började för tjugo år sedan var det ju fascinerade att se vanliga människor på tv. Men nu vet man att många bara är med för att bli influencers, då känns allt bara så fejk och tråkigt.

      Robinson var ju underbart första typ två åren

        Underbart? Första året tog ju en av deltagarna livet av sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.