Margareta Grääs efter en vecka med ”zero bs beauty”

@margaretagraas

Svarar @Margareta Grääs veckouppdatering på Zero Bs Beauty!

♬ originalljud – Margareta Grääs

Margareta Grääs gjorde en ”first impression-video” på Tiktok där hon provade det omdebatterade skönhetsmärket ”Zero bs beautys” produkter. Bakom märket står ”hudfixaren Ram” och ”Tiktok-Frida” och den primära anledningen till debatten är företagets minst sagt väl tilltagna priser. Margareta var inte superimponerad i sitt första inlägg – läs mer om det här – men har mjuknat lite efter att ha testat produkterna i en vecka. 
Hon tycker fortfarande att paketeringen är ful och att rengöringen svider i ögonen, men både serumet och krämen får bättre omdömen den här gången. Serumet har slutat svida och krämen känns bra och gör sig bra under smink.
En klar förbättring alltså!

………………………………………………..

På tal om dyra produkter så har jag blivit mäkta intresserad av ”magic cream” från Charlotte Tilbury. Eftersom produkterna nu finns att köpa på NK så har jag fått upp reklam för dem på mina sociala medier och är lite nyfiken på om det är någon av er som provat den? Är den värd pengarna? Hur funkar den på en äldre hy? Ska man kanske ta sig dit för att prova och få med sig ett sample hem? På NK kostar den 780kr, vilket fortfarande är billigare än ”zero bs beautys” kräm inser jag nu. 😊

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Charlotte Tilbury har varit B kändis i så där 25-30 år. Hon var en IT tjej i london hängde med Moss knarkade osv. Var man insatt i modell och den bubblan som var kring Moss musiker modeller och it tjejer på den tiden vet man mycket väl vem hon har o pysslade med. Det här var innan Instagram influenser o nya påfund. Men var man en del av den världen om än i periferin som svensk…
  Skulle aldrig köpa något från hennes märke. Hon är ett kreddigt varumärke. Inte ett seriöst smink och hudvårdsmärke. Eller ja tycker man caia är det så.

   ?

   Ser inget som är lika galet med det du länkat? 🤔

    Är 250ml schampo för över 500kr normalt numera?

     Det är ett väldigt känt och bra märke, och det där erbjudandet var kanske inte så bra. Deras shampoo brukar inte kosta 500, du kan hitta det betydligt billigare. Men det är fortfarande inte lika sjukt som priserna på detta nystartade märke

      Hur mycket pengar jag än hade skulle jag aldrig lägga 500kr på ett schampo. I svindyra-märkesväskor-diskussionerna kommer ändå argumentet andrahandsvärde in som en orsak till att betala så mycket över bruksvärde. Men ett schampo man spolar ner i avloppet.

       Jag betalar under 30 kr för mitt schampo. 🤣

   Söker man på schampot så kostar det 300kr och ja det är högst normalt

  Jag klarar mig väldigt bra på apotekets grejer. Känns liksom tryggast. Och faktiskt billigast.

   She has a punchable face margareta

   Exakt. Nyligen har jag köpt Apolivas sensitive serie för att jag såg tips om det från allergiförbundet. Är jättenöjd. Annars kör jag l300 och det räddar huden tycker jag under vintern.

  Jag använder min Nivea blåa plåtburk till allting och får höra så ofta att jag ser ut att vara 20+ (är 40+) Senast av en kollega (är ny på jobbet) som frågade mig ”Hur gammal är du?”, jag sa som jag är ”41 år”, ”Va?! Jag trodde du var under 30”, svarade hon då alldeles förvånad 😁🥰 Dock är jag inte vacker för det, ha ha, jag är inte alls vacker, men åtminstone så ser man yngre ut! Alltid något 😁🤩 Jag har inte en enda linje i ansiktet! Trots att jag levt ett ganska så tufft liv. Jag ser ut som en bebis i ansiktet. Jag använder enbart den blåa Nivea-krämen (plåtburken), kostar 25 kr för en liten burk (den räcker länge den lilla). Ett tips!

   Tror knappast det har med den krämen att göra att du fortfarande ser ung ut. Du har nog bara tur med generna och tar hand om dig.

    Och sen har ju vissa bättre hy än andra medans andra faktiskt behöver tillföra något för att stabilisera huden.

    Den krämen (Nivea i blå plåtburk) fick väl ändå högsta betyg i den där serien om hudvård då de jämförde med dyra krämer

     När det gäller att återfukta och ge huden näring i form av fett mm, så kan säkert Niveas kräm funka alldeles utmärkt. När det kommer till fukt & fett funkar väl egentligen i princip det mesta som är ämnat att smörja huden. Tex. försvarets hudsalva går ju dessutom att steka med. Däremot om man har känslig hy eller lätt att få utslag, rosacea, acne osv, så är nog inte Nivea ngt bra alternativ, väldigt parfymerat bla.

     Den är säkert bra på att återfukta, men tror knappast den får en att se 10-20 yngre ut

      Jag har väldigt känslig hy, den blossar lätt upp osv. Så skulle personligen inte använda Nivea. Men har man normal hy så behöver man inte mer än så, så bara att gratulera att du haft den turen att ha så bra hy av dig själv.

   Min hy skulle må skit om jag använde niveakräm i ansiktet

   Haha förlåt men väntade mig just den här typen av inlägg, dock brukar det oftast vara någons mormor som ser ut att vara 35 fortfarande och som använt blå nivea hela livet. Inget fel med att använda den krämen och jättebra om man gillar den. Men blir så himla uppenbart hur vi liksom upprätthåller det här att man ska se ung ut i ansiktet men absolut inte pga ingrepp, enkel kräm som finns på Ica är receptet. Hudvård handlar ju inte bara om att se ung ut utan ofta om att helt enkelt försöka hålla hudbarriären i ok skick, många har stora problem. Men det blir liksom ett sånt fokus på att ge sken av att vara yngre än vad man är, och i verkliga livet när det påverkas av så många faktorer där en del verkligen ses ner på såsom att man rökt tidigare etc, alternativt sånt man verkligen aldrig kunnat styra över såsom gener, det blir så trist.

    Just att inte riva av skyddsbarriären tror jag är bland det viktigaste, den skyddar mot mycket. Jag är lat och är dålig på att tvätta av mig och framför allt dålig med att använda peeling, och jag tror faktiskt det hjälpt mig att hålla huden ung. Kanske har jag inte lika mycket ”glow” som vissa andra men det skiter jag faktiskt i, jag är hellre rynkfri.

   Fast nivea täpper ju till porer. Och vad innehåller den menar du som är så bra?

    Den innehåller väl i princip bara vatten, paraffin, glycerin, lanolin och parfym. Bra fetter, men personligen tycker jag att den är för starkt parfymerad.

   Ang hy: 60 procent är genetisk, resten beror på hur mycket man solar och röker typ. Toppen att Niveas funkar men det är inte den som gör att folk tror att du är yngre 🙂

   Jag hoppades så mycket på den där lilla blå burken. Men nej, bryter ut värre än en tonåring med en miljon små vita finnar och porer större än månens kratrar…

  Hur orkar folk med att följa, och hur orkar man göra content varenda dag?

   Hur orkar man gå till jobbet varje dag

    Mm bra jämförelse.
    Måste du titta på influensers på jobbet?

     Du frågade hur man orkar göra content varje dag, så tolkade de som att du menade personerna bakom kontona? de som tjänar pengar på det?

     Ibland känns det som att du glömmer bort vad du själv skrivit. Personligen tycker jag iallafall att det är ett bra tidsfördriv, speciellt TikTok när man får upp så mycket blandade videos. Är verkligen inget ansträngande att titta på ☺️

   Det är inget som tar energi. Gå till jobbet däremot, det var fan för mycket för mig idag.

  Har testat Charlotte T och är inte imponerad.
  Jag är 40+ och tycker att koreansk hudvård är den bästa för mogen hy.

  Tycker knappast att en ”ny bedömning” efter en vecka känns trovärdigare motivation för att köpa märket. Måste man liksom inte använda produkter minst en månad för att kunna se resultat (cellfönyelse tar tid) ?!?? . Tycker en framstressad recension bara för att ha någonting att göra content på känns icke trovärdigt.
  Charlotte Tilburys grejer är extremt hajpade och knappast värda pengarna. Är man ute efter produkter som ser dyra ut på hyllorna så absolut

   Men hon säger ju att hon ska återkomma när hon testat en månad. Att det här endast är en liten inblick i hur hon tycker produkterna känns efter en vecka.

  Är intresserad av hudvård, men totalt ointresserad av smink. Är inte Charlotte Tilbury först och främst ett sminkmärke? Sminkmärken som gör hudvård har jag en känsla av är den kategorin som ofta gör väldigt medioker hudvård med hög prislapp. När det gäller hudvård och man vill ha resultat, lindring eller vad det nu kan vara, tror jag mer på att satsa på de som verkligen är nischade i hudvård och kan sin sak ordentligt. Dyrt är absolut inte lika med bättre resultat. Finns tex. en (tror grekisk) hudkräm, ser ut som Idominsalva i princip, kostar typ 70 spänn på Farmacian utomlands och är helt outstanding för torr, trött eller irriterad hud. Hade föredragit den alla dar i veckan, före en dyr ”magisk” från Charlotte Tilbury faktiskt.

   Xhekpon heter den kräm jag syftade på för den som ev. är intresserad. Doftar dock inte som en sminkmärkeskräm..

   Hudkrämen var den första produkten hon kom ut med.

   Jag har testat. Gör det inte. Du kommer att bli fast och den är svindyr. Men den är faktiskt så bra att det är värt det.

  OT Varför stöttar kändisar Israel? Är bara nyfiken, har man missat något?

   För att man inte står bakom terrorism?
   Bara en gissning

    Det är ju galet om man gör det!!!!

     Men, Israel har ju stulit palestiniernas land?

   För att det är moraliskt bättre att stötta en demokrati än en mordisk terrorgrupp.

    Nu menar jag inte på något sätt att försvara hamas. Båda sidor är riktiga kolsupare men palestiner har blivit så hårt förtryckta och utkastade från sina hem att det knappt känner att dom har något att förlora längre. En högt uppsatt i Israel erkände till och med att det varit ”för” elaka på sistone vilket har varit lite av en katalysator . Detta är en mycket konfliktfylld historia med hemskheter från båda sidor det är inte så lätt att säga att man är på en eller annans sida. Är så trött på att folk som inte läser på ett dugg bara ”stöttar XXX” fast har noll koll på konflikten. Sen är ju de som tillhör varje sida bias och tycker det är hemskare när den andra sidan gör något fast dom gör samma sak själva. I slutänden är det oskyldiga civila som får betala priset för politikers önskan att vinna makt och land

     Verkligen ett viktigt inlägg av dig Klara. Håller med dig 100%

     Håller också med dig Klara!

     Samtidigt finns det inget alternativ. Om Israel skulle backa eller lägga ner sina vapen hade landet upphört att existera. Mellanösterns enda demokrati måste försvaras.

     Håller också med dig Klara!!!

     Kålsupare.

    Israel är inte en demokrati. De anordnar ”val” där enbart en person går att rösta på, eftersom de andra kandidaterna plötsligt försvunnit eller avlidit. Definitivt inte demokratiskt.

  Såg att bland annat Magdalena Graaf, Dominika Peczynski m.fl har lagt upp på Instagramstory (och för att inte tala om Twitter eller X som det heter där flera amerikanska internationella kändisar) skriver ”We stand with Israel”

   Men det är ju för att Dominika är judinna. Inget konstigt med det.
   Ni får följa Bella Hadid vars pappa är palestinier så får ni veta hur de stackars palestinierna känner sig som blivit berövade sitt land. Självklart står jag inte bakom det hemska som hänt i Israel i helgen. Tror dessvärre att det kommer att trappas upp ännu mer nu.

    Vad är det som har hänt?

     Ett tips är att kolla på nyheterna 🙂

     Oj , du följer inte nyhetsrapporteringen antar jag?
     Gör det som ett första steg eller alternativt gooouuurgla….

     Hur kan man inte följa med i nyheterna?

      Kan ju finnas 1000 anledningar att inte Anonym har följt nyheterna idag!

       Det började ju dock inte idag. Men har man tid att följa bloggbevakning borde man väl haft tid att läsa nyheterna också. Men alla har väl sina prioriteringar 🤷🏼‍♀️

   Mmm för Magdalena Graaf har säkert stenkoll på världsläget

    Ja det är ju skitsvårt att läsa nyheter.

    Hon har säkert lika bra koll som du har, eller varför skulle hon inte läsa nyheterna?

    Det roliga är att Magdalena Graaf nu har lagt upp på sin blogg en bild med texten ”Fy faan vad är världen på värld? Kan vi inte bara vara snälla mot varandra? ALLA” Haha! Hur tänker kärringen? Nu är hon dessutom ledsen över att hon får kritik. Hur ledsen har Magdalena varit att se vad israelerna har gjort mot Palestina? under de senaste 75 åren?

     Kättingen? Du låter inte speciellt trevlig/empatisk själv.

      Kärringen*

     Vet inte om hon uttalat sig speciellt mycket i frågan tidigare, kanske är hon väldigt insatt, det vet vi ju faktiskt inte. Men att alla bara ska vara snälla mot varandra, fint tänkt men går man ut och säger att ”I stand with Israel” så är det ju inte direkt att man beklagar att civila drabbas vilket ju alla kan hålla med om, men att utåt välja sida. Vilket dels är något som tar längre tid än att läsa en nyhetsartikel, dels kommer att ge kritik eftersom det är en otroligt komplicerad konflikt. Kan man inte ta diskussionen behöver man ju inte gå ut med vart man står heller. Är ju liksom lättare att gå ut med att fördöma Breivik och stå med Norge när det skedde, något man kan fatta beslut om att ta officiellt direkt jämfört med det här. Inget fel att stå upp för sin åsikt såklart men då får man ju stå upp för den ordentligt och gärna ha iaf lite på fötterna.

      Mycket bra formulerat och välskrivet! ❤️ Dagens ros till dig! 🌹

  Jag älskar the Magic Cream men den är dyr!! Min är slut och jag går i valet och kvalet om jag ska köpa en ny..

   Önskar ni som skriver jag älskar den krämen etc beskrev varför ni gör det.

  Nej nej nej nej! Jag har jättemycket produkter från CT och provade alla krämer – de duger bara som underlag precis innan smink men absolut inte som vanlig hudvård. Och så är jag ett stort fan av CTs smink och använder främst och helst det framför alla märken (förutom i mascara och läppstift typ).

  Det bästa jag gjort för min hy är att sluta klämma pormaskar! Sjukt vilken skillnad så fin hyn är nu. Men det är ju så svårt att låta bli. Kan tipsa om att inte ha så stark lampa i badrummet!

  Såg just på Tik Tok idag att hon den söta tjejen(Laila Högfelt?)visade en dupe på ett läppstift från Charlotte Tilbury och det var exakt likadant fast mycket billigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.