Johanna Toftbys senaste operation

Bildkälla: Johanna Toftby blogg

För fem år sedan kände jag något som skavde i överkäken högt upp in mot kinden., en liten pigg som stack rakt in i kinden. En visdomstand? Kan visdomständer börja växa upp vid 45 års ålder? Ja, tydligen.
[…]

I flera år har den jäkla tanden krånglat när den växt upp, vet inte hur många gånger jag fått springa till tandläkaren för att spola. Den satt i överkäken rakt in mot kinden. Så ruskigt illa, och med en ficka över tanden dessutom så allt har bara varit sjukt jobbigt. // Johanna Toftby

Johanna Toftby ser ut som att hon gått en rond i ringen mot Lancelot Hedman Graaf, men har egentligen ”bara” dragit ut en visdomstand, vilket inte är så bara. 😱
Tydligen satt hennes bråkiga tand otroligt dåligt till så det krävdes att det borrades i käkbenet, och gör förbannat ont.
Nu har det gått en vecka sedan operationen och Johanna börjar så smått se ljuset i tunneln igen.

Krya på dig!!!

 

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så en gammal äcklig visdomstand var värd att göra ett helt inlägg på med klickrubriken: ”Johanna Toftbys senaste operation”. Det är torka nu

      Med tanke på att Toftby själv skrivit spaltmeter om operationen själv och gjort content av den i sann influenceranda med bilder högt och lågt så är det väl inte konstigt alls att det skrivs om den här? Toftby kan vara en av de mest patetiska influencerna av dem alla. Högt nöjesvärde, noll intresse av henne som person egentligen, men som Booken, My m fl så roar hennes upptåg och beteende på något märkligt vis.

        Baserat på kommentarerna som flödar in har du verkligen rätt, det här roar oss alla…

          18 kommentarer här. Är det verkligen stort intresse??? 😁🫢

    Var den operationen också sponsrad?…

    Varför inte bara dra den?

      Den satt ju inte som den skulle.

      För att det inte alltid går att bara dra ut en visdomstand. Beror på hur de sitter. Själv fick jag operera ut min då den satt på något vis så att det fanns stor risk att tanden bredvid skulle ta skada om de drog ut den.

        Aj aj. En av mina visdomständer växer inåt, bakåt en annan tand. Får se hur det slutar 😬

        Jag har opererat ut två, de hade långa, krokiga rötter och omöjliga att dra ut för en vanlig tandläkare.

          Undrar varför hon haft problem i flera år? Visdomständer som är dåliga eller växer tokigt, brukar man vilja dra ut fortast möjligt.

    Se det på den ljusa sidan, hon får en tia av tandfen!

    Aouch, hon får krya på sig.

    Jag är så glad att jag lyssnade på tandläkaren när jag gick i högstadiet. Han sa att fyra tänder behövde dras ut för att mina visdomständer skulle få plast i framtiden.
    Jag har mina kvar och än så länge (!) inga problem. Vet att min syster fick operera ut sina dock.

      Inte lyssnade?!

      Ofta är just visdomständerna dåliga, redan från start. Så att dra ut andra tänder för deras skull, låter konstigt. Det borde vara tvärt om.

    Jag har oxå fått visdomständer bortopererade,så nu vet ni det 🙃

      Jag har opererat bort mina två nedre 3 gånger 😉

        Tre gånger? Hur tog de sig tillbaka in i munnen??

    Men snälla, vad fan! Det är jämt så jävla synd om den kvinnan, är det inte visdomstanden så är det armbågen. Var inlägget hos tandläkaren sponsrat? Ja, då kanske hon inte har sådana hemska problem som hon beskriver. För hon är inte så smart den kvinnan. När hon gjorde någon sponsrad behandling pga att hon hade såååå ont i sin armbåde så hon inte kunde röra den så delade hon på instagram tips hur man fönar/lockar håret och det såg inte ut som hon hade det minsta ont för oj vad hon rörde armbågen mycket. Nej, jag tycker inte nåt synd om den kvinnan, hon är en sann martyr. Stackars Janne!

    En viss skillnad mot alla skönhetsingrepp hon gör. Det är skillnad på smärta och smärta och gratis är gott 😀

      Ja?

    Ja man kan tydligen göra pengar på det mesta.

    Jag fick aldrig visdomständer. konstigt eftersom jag var jättetidig med att få tänder som barn.

    Jag hade nog tur😁

      Alla får inte visdomständer. Jag har fått 2 av 4. och dom har jag fått operera bort, som så många andra.

    Märkligt att gå med visdomständer som ”bråkar” i flera år?
    De är bara att dra ut med en gång eller som här operera bort.
    Själv bara fått två visdomständer och då var jag 35- båda opererades bort när jag var gravid i sjätte mån med spräckt tandben på köpet= värk från h*lv*t* i en vecka.

      Är man rädd för tandläkaren är det inte bara o dra ut . Hon har völ försökt undvika det så länge det går och allas växer inte likadant. Själv hadejag inga problem efter dragit ut en men som sagt olika på alla

        Är det problem i en visdomstand, så blir det bara värre och värre.

    Ha,ha håller såå med dig. Den människan är så självömkande så det räcker och blir över. Hon har ALLTID råkat ut värst (enligt sig själv). Om någon skriver en kommentar att de oxå hade det för jäkligt, då är Toftby där och berättar att hon minsann hade det ännu värre.. Det är komiskt, hon bara måste ha mest ont, mest komplicerade situation och t.o.m, så måste hon vara den som haft lägst järnvärde, någonsin (förmodligen i hela världen om hon själv får bestämma)..När hon tydligen hade det, var det liksom tävling om vem som haft lägst, och givetvis hade alltid Toftby haft det värst och lägst. Hon en självömkande mytoman från vischan som tror hon är nån slags kändis, för hon känner ju faktiskt Magnus Carlsson, ha,ha.

    Och gud nåde den som berättar om sin egna tandoperation för då går Johanna i taket. Hennes operation var värst och det är mest synd om henne… så barnsligt.

    Oj stackarn, har hon ätit för mycket socker nu igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.