”Frågar åt en kompis” går i graven med avskedsturné

Hampus Hedström och Kristina ”Keyyo” Petrushina har känt varandra och drivit podden ”Frågar åt en kompis” i nästan tio år, men nu är det dags att i alla fall lägga poddmikrofonerna på hyllan.
Duon ger sig ut på en avskedsturné där de kommer köra livepoddar från åtta olika städer, med start i Göteborg den 30/8 och avslut i Malmö den 21/9.

Det är många gamla trotjänare som går i graven. ”Frågar åt en kompis” och ”Relationspodden” är bara två av de stora namnen.
Jag undrar om Bingo Och Julia kommer skaffa sig en egen podd nu efter att Bingo lägger ner den han har med Katrin, eller om paret nöjer sig med att han en egen tv-show?

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kom att tänka på det nu, ska inte biljettförsäljning till ens shower också reklammärkas som reklam för egen verksamhet? Är ju inte ovanligt att kända personer gör reklam för shower osv.

      Helt ärligt så är just den delen något jag verkligen inte bryr mig i. Om en person på sina egna sociala medier gör reklam för sin egen show, bok, podcast, låt eller dyl. där det är ultratydligt att de är personen bakom då deras namn är vad som uttryckligen står som skapare/uppträdare/författare osv. Där jag tycker det är skitsamma om de uttryckligen reklammärker eller inte. Uppenbarligen gör de reklam för sin egen grej, det är uppenbart att de har ett eget intresse i det.

      Det är en annan grej med reklam för företag de själv inte är en del av alls, det borde reklammärkes så det är tydligt att de har ett eget intresse i det. Även företag de själva är en del av, men som inte är lika uppenbart DEM såvida man inte redan vet det (t.ex. Bianca/Caia, Alice/Adesign och alla vad de heter) borde reklammärkas så det är tydligt att det finns ett eget intresse eftersom det annars bara är givet ifall man redan vet att det är deras företag.

      Obs på att jag såklart förstår att vad jag tycker inte spelar roll, lagar och regler är vad de är och förstås är man skyldig att följa det. Menar bara att det känns ganska så ointressant att gå efter härinne eller lägga någon större vikt vid.

    Tips: Isabella vevar mot AI på radio

      Mot AI? Inte för AI?
      Var gör hon det?

      Varför skulle hon veva mot AI? Är väl inte speciellt smart när hon ska jobba med det 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.