En uppdatering från Vlad-land

Vlad Reiser är fortfarande kvar i Asien tillsammans med flickvännen Thea, vars Denguefeber dokumenterades av en ständigt filmades och fotandes Vlad. Det kan du läsa om här.
Efter att flickvännen tillfrisknade verkar de ha varit lite trötta på varandra, för i skrivande stund bor de fortfarande åtskilda – i alla fall om man ska tro Vlad Snapchatflöde. Lite märligt att de inte vill spendera tiden tillsammans nu när hon är frisk, kan jag tycka…
Vlad delar även med sig om sin ”inre resa” där han läker både det ena och det andra, bland annat sin sexualitet.
I alla fall om man ska tro den sista bilden i mitt kollage. Jag fick den bilden skickad till mig, men för att vara säker på att den inte tagits ur kontext, så gick jag igenom hela Vlads flöde – vilket tog en stund – men av det jag kunnat se och höra så är det inte flickvännen han läker sin sexualitet tillsammans med, utan det verkar vara med den kvinnliga ledaren för kursen.
Vad man gör, eller hur det går till, har jag ingen aning om, men hur nöjd hade man själv blivit om ens partner valt att gå till en annan kvinna – i mitt fall –  för att läka sin sexualitet?

Hur hade ni reagerat?

 

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    😂

    Tja.. folk går ju till terapeuter för att läka sina inre i stället för att prata med sin partner så varför inte. Å andra sidan får en del inte ens resa med vänner av motsatt kön så verkar vara väldigt olika. Så länge det floats their boat så ser jag inget problem med det. Live and let live.

      Exakt. Det är så här det funkar på tantra och yogaretreats. Om inte fokus läggs på ENBART yoga men det är ju detta definitivt inte. Inte alls my cup of tea(!) men den rörelsen är väldigt stor över hela världen och just ”läkande genom sexualitet” är ett genomgående teman.

    att nån orkar med att ha en relation med honom är beyond me 🤡

      Hon är 20 år så hennes frontallob har inte vuxit klart, inte heller lär hon ha hunnit få så mycket egna erfarenheter och referensramar kring hur en vettig man är och beter sig. Hon kommer nog att vakna om några år och inse vilken loser hon var ihop med. Män i 30-årsåldern som väljer att bli tillsammans med 10 år yngre tjejer är allt som oftast idioter. Tjejerna som blir tillsammans med äldre män vet inte bättre och får sin blåögdhet utnyttjad.

        Hon är ändå en vuxen 18+ är vuxen

          Aha så det är därför alla gymnasieungdomar fattar de mest genomtänkta besluten!

          Hahahahahahahaha. Nej.

    😂😂😂Dåre.

    Kroppskritor, sarong och kleenex…

      och servetter ?

        En gedigen mortelstöt och en mystisk låda?

          Den tredje bilden med texten: ”självmassage och annat som inte direkt är kul men får en att vändas in och ut”..?

    yogaläraren ser ju snäll ut iallafall 😊

    Nadiakenza drar med sitt svårt lungsjuka barn till Marocko där han behöver läggas i akut på sjukhus mindre än tre dagar efter att de kommit dit. Lite content på det och syrgasbilder 🤮

      Bra. Nu fick du ännu fler att se det stackars barnet.

        Gick du in och kollade direkt? Det gjorde inte jag.

      Alltså fyfan

      Och dottern blev så dålig på planet i andningen att läkare efterfrågades och ambulans fick komma till flygplatsen. Herregud.

        Varför utsätter hon sina barn för detta? Misstänker att hon sjukligt nog njuter av uppmärksamheten hon får på bekostnad av att dokumentera sina barns ohälsa inför alla följare. Tar varje tillfälle i akt att filma slangar och skriva om barnens saguration. Sonen har liksom varit inlagd på intensiven och zoomar in på hans syrgasmask och ler. munchausen by proxy 🫣?

          Börjar se fler och fler som exploaterar sina redan sjuka barn och verkar njuta av uppmärksamheten. Får ibland upp en kvinna på TikTok som har ett barn med svår autism, intellektuell funktionsnedsättning m.m. Hon hänger ut ALLT som har med barnet att göra (mediciner, svårigheter, att barnet bär blöja fortfarande m.m) och har t.o.m. sagt rakt ut att hon är glad och tacksam över att barnet har sina diagnoser. Det känns mest som att hon är glad över det för nu blev HON speciell och har något att visa upp för världen. Det är oroväckande att se =/

      va smart. medalj till henne.. eller inte..

      Kräks på henne. Tänk att göra karriär och tjäna pengar på sina sjuka barn?! 🤢

    OT Vad är det Magdalena Graaf har gått igång på nu? Nån som har kritiserat igen?

      Verkar vara slut mellan henne och Sasa…

        Nellie, baserat på vad?

          På hennes senaste blogginlägg.

          ”Nej vi är inte tillsammans jag och Sasa. Det funkade inte. Vi var för olika och jag är för känslig och har för mycket bagage. Han är en underbar kille och våra barn är bästa vänner. Vi har hundar ihop.”..

          Hon har gått ut med det själv (blogg, expressen) någon förvånad?

            Nej, tror hon har ett för stort ego och självbild om sig sjäv. Eller så fattade Sasa att hon inte var nått för han.

              För HONOM. Inte för han.

                För han för han för han för han.

                Välkommen upp till Norrbotten. Du hade fått högt blodtryck här 😊❤️🌸

                  De flesta av oss i Norrbotten klarar av att skilja på tal- och skriftspråk.

    Det behöver ju inte handla om att han har sex med henne. Samtal, närvaro och så vidare.

      Det är självklart det han alluderar till 🥲

    ”Läka sin sexualitet” kan ju vara allt från att lyssna till en gongong och elda rökelser till att gå i terapi eller ha sex. Svårt att säga vad man hade varit okej men när man inte har en aning om vad läkningen innebär.

    Nu ser vi ju inte posten i sitt fulla sammanhang som du gjort, så det kan förstås hända att det är mer ”olämpligt” än vad som framgår här, men spontant beror det väl på vad ”läka sin sexualitet” betyder?

    Vlad kanske har något trauma eller andra dåliga erfarenheter i bagaget som påverkar hans syn på sex eller hur sex får honom att må, han kanske känner dragningar han inte är bekväm med eller så kanske han bara vill hitta sig själv? Han kanske är a-/homo-/bi-/trans-/pansexuell eller något annat och behöver hjälp att navigera bland sina känslor? Han kanske har något smärttillstånd motsvarande den kvinnliga sjukdomen vestibulit eller liknande vilket i vissa fall kan förbättras genom olika former av terapier? Han kanske har problem med potens/självförtroendet/självkänslan relaterat till sex, eller vad som helst som han kanske inte är bekväm med att prata med flickvännen om, och som flickvännen kanske inte har vare sig kunskap om eller adekvata medel för att hjälpa honom med?

    Bra om han tar tag i ”oläkta” problem oavsett vad det handlar om, tänker jag, och könet på den som hjälper honom är väl av mindre vikt i sammanhanget. Så vida hon inte erbjuder någon form av vaginalpenetrationsterapi han genomgår, det hade man väl kunnat anta att flickvännen inte skulle vara helt bekväm med.

      Känns bara som att det blir en aning kontraproduktivt om vi liksom ska börja ”terapishamea” människor nu? Även om vi inte personligen är bekanta med/har förtroende för terapiformen?

    använd kådis Vlad….

    Såg Thea på TikTok och blev lite beklämd. Hon är så ung! Jag vet inte… fick ingen bra känsla. Om det var min dotter hade jag åkt dit och plockat hem henne. Känns som en sån här upplevelse kan ge mer ärr i framtiden än vad det skapar en positiv grund för vuxenlivet.

    Så jävla flummigt 😄 ”läka min sexualitet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.