Idoljuryns Katia Mosally är tvärförbannad

Då var det Idoljuryns Katia Mosallys tur att kontaktas av den turkiska Monokliniken, med förslag på samarbete. Det skulle de inte har gjort. Hon skriver så här på sina bilder, där det är ord och inga visor:

The clown clinic in Turkey wants to offer me free platsic surgery in return for promotion on my socials. They really contacted the right person.

I den första bilden kan man se hur Katia avslutar sitt svar med orden ”Kindly, go fuck yourself”.
Nästa bild innehåller en bild på dokumentären ”Priset vi betalar” som är gjord av Katias nära vän Frida Söderlund, och som granskar just plastikkirurgins baksidor, där den här typen av kliniker granskas:

KOKAR! Jävla clowner! Folk har DÖTT på deras operationsbord pga onödiga skönhetsoperationer! // Katia Mosally

Hon avslutar med att kalla personer och företag som håller på med det här för ”kackerlacksclowner”. 🪳🤡

Hon säger ingenting jag inte själv tänkt ibland. Hur är det med dig?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar Katia! Heja!

      Word!

    Jag hoppas att vi är påväg mot en tid där folk slutar förstöra sig med operationer, fillers och botox.

      Då måste vi nog också komma till en tid där vi inte kommenterar folks utseende också.

        Jag tyckte för övrigt sjp sa det så bra i samband med just like that. Hon fick kommentarer om att hon såg gammal och sliten ut medan kirstin davies fick kommentarer om hennes ingrepp. Damned if you do and damned if you dont.

          Namnet blev fel men ni fattar 😅

          Nu är jag inte för att kommentera andra då men om man nu får en kommentar om att man sliten och gammal ut, så behöver väl inte det resultera i att ändra sitt utseende?

            Det var ju inte En kommentar. Det kan vara svårt att stå emot när flertal mupper skriver det till dig/om dig. Vissa pallars trycket, andra inte.

              Och andra påverkas ju givetvis om hur det pratas om vissa typer av utseenden. Att tro annat är bara naivt.

                Det här tycker jag är så viktigt att komma ihåg, det är verkligen inte bara personen det kommenteras om som påverkas! Inte bara negativa kommentarer ens utan att konstant under sitt liv matas med hyllningar av någon medelålder som ser SÅ fräsch ut (ofta sådär lagom fixad) eller äldre personer som knappt har en rynka pga gener och livsstil – wow! Klart folk påverkas? Sen kan man ju anse att folk borde ha lite ryggrad och sluta bry sig men skulle vara trevligare om både ålderstecken och kroppsform kunde komma lite ur fokus, eller? Alla kommer liksom inte åldras sådär lagom och vackert i andras eller ens egna ögon. Låt också de som går, vad man själv anser vara steget för långt i att försöka ändra sitt utseende vara, inte lätt alltid att stå emot.

            Det handlar inte om en kommentar utan hur vi ser på andras utseende. Alls tips mot rynkor, dölja gråa hår osv. Att åldras är att se sliten ut.

              Det är det som är grejen. Alla tycker inte att det är fel med varken gråa hår eller rynkor. Det är så sorgligt att de som skriker högst är de som resten följer. Förr var det liksom få stjärnor som ändrade sina utseenden men nu är det alla. När 18-åringar skriker om rynkor är det något som har gått väldigt väldigt snett.

              Ja, och många ingrepp görs ju inte för att se yngre ut per se, utan ändra sitt nuvarande utseende till rådande ideal, t.ex näsoperationer, BBL osv

            Eller bara strunta i att lägg ut ditt utseende till allmän beskådan?

              What, vad menar du med detta? Det är hennes jobb att vara i teve.

              Så inga ska ha offentliga yrken länge då?

              Då kan man ju inte ens gå utanför dörren?

        Vi måste också komma till en tid där vi inte bryr oss om vad tycker om vårt utseende. Att lära sig att gilla sig själv för den man är och hur man ser ut.

          Precis! 100%

        Jag bejakar inte skönhet men kan förstå att andra gör det.

        Så länge man har makt försöker en del tilltala den manliga blicken.

      Verkligen, förstår inte varför en del vill ha ankläppar, hamsterkinder, runda bollar till bröst och babianarslen.
      Vad är det som är snyggt med detta? En del personer ser rent ut sagt för j…..a ut.

        Ja, det är verkligen så fult. Tänk att man hellre ser ut så än att har rynkor i sitt ansikte.

        Exakt så, de blir ju fulare definitivt, konstigt att
        de inte ser det.

        Och en del personer ser fula ut helt naturligt 😂😂

    Baam! Sånt himla bra svar.

      Ja wow så bra! Precis detta är vad vi behöver! Hoppas på uppföljning här på BB.

    Äntligen någon som vågar sätta ner foten!
    Hoppas medierna sprider detta vidare och även att unga kvinnor inte låter sig luras in i döden!!!

    Tummen upp för denna kvinna som kokar. Plastikkirurgi är riktigt vidrigt, om det inte på riktigt behövs i medicinskt syfte. Unga kvinnor som inte tror att de är vackra som de är. Fy f*n för den industrin.

    Gabjossan åker till akuten med för halsfluss. Visst åker man väl på vårdcentralen eller primärvårdsjouren (som finns i Umeå där hon bor)

      Riktigt allvarlig halsfluss kan göra att man inte kan svälja alls och får svårt att andas. Akuten var nog rätt val; vårdcentralen skickar en ofta bara vidare om det är allvarligt. Det gjorde de med mig, fick fortsätta till akuten.

      Vårdcentralen har väl stängt idag ändå?

        Har väl iof inget med saken att göra. Det är ju inte så att akuten tar emot VCs ärenden bara för att de har stängt utan man får vackert vänta. Med det sagt har jag ingen aning om hur hon mår och kan inte kommentera på om det var rätt eller fel beslut åka till akuten. Men anser de att det är trams tar de inte emot henne ändå.

          Det beror ju på vad det är. Vissa saker som man kan/borde gå till VC med kan man behöva uppsöka närakut eller akut för ifall VC har stängt eller man inte får tid, för det kan inte vänta tills VC öppnat eller det finns tid.

        Finns helgöppna Vårdcentralen!

          Finns inte i alla städer tyvärr.

      Om akuten inte tycker det är nåt för dem lär de skicka hem henne. Normalt åker man inte till akuten för halsfluss nej, men det skulle ju kunna vara något extra vi inte vet om.

        Efter att ha tagit upp en hel del tid ja, eftersom receptionisten inte avgör vem som skickas hem. Men, det kan ju varit att hon gått genom 1177 och blivit hänvisad till akuten om det är dit det är mest lämpligt att gå av någon anledning (tillgänglighet eller tillstånd). Och ja, halsfluss kan också bli ett allvarligt tillstånd så inte orimligt heller.

      Primärvårdsjour finns i Umeå ja, men har du koll på att deras öppettider drastiskt minskat pga nya lagarna kring arbetstider och nu är flyttad till akuten pga övertidsblockad från sjuksköterskor? Halsfluss ÄR allvarligt, streptokocker ska man inte gå med länge, de kan ge allvarliga biverkningar och absolut klokt av henne att åka in.

    Tack, det är bra med mig!

    Gillar slutorden från Katia på båda bilderna 😊

    Jag kan förstå att man blir arg… men jag tycker inte hennes sätt att skriva ut det på var… bra. ”You can go fuck yourself”… really?

      Ja precis. Det hade räckt att svara -nej tack, jag är perfekt som jag är.

      Tror det hade varit mer effektivt att skriva typ tack för påminnelsen om denna ruttna bransch, intressant att få se hur ni jobbar, kommer dela ditt mail och lägga upp info om vad som kan ske så kanske jag kan rädda några följare från er.

    Bästa Katia, du är grym och har all min respekt!

    De gick i sanning på fel person. Antagligen har de väl fått för sig att Katia Mosally är någon slags vanlig influencer när hon i själva verket är utbildad vid bland annat Harvard (jurist) och dessutom ett marknadsföringsmässigt geni som jobbar med de allra största artisterna i USA. Hon är supersmart – det visade hon inte minst när hon tog hem hela vinstpotten i Förrädarna.

    Bra att hon kallar skiten vid dess rätta namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.