Hur ska man tolka det här?

Sedan jag skrev det här inlägget har det varit febril aktivitet, både inne hos Anna Toledano Book men också på Monoklinikens Instagramkonto. Läs gärna det inlägget innan du läser det här. 😊

Nu har det nämligen hänt ett par subtila, men  samtidigt medvetna saker på deras respektive konton. 
Anna Toledano Book har raderat sitt Instagramkonto, platsen där själva samarbetet skulle visas upp, samtidigt som Monokliniken tagit bort Annas höjdpunkt från sin sida. Man har även flyttat Annas svenska kollegors höjdpunkter längre bak i samligen.

Vad gör ni för tolkning av det här? 

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hans Wahlgren gick bort inatt. Han har varit sjuk i cancer sedan i höstas. Därav Pernillas hastiga bröllop, samt försäljningen av föräldrarnas hus i Spanien. Jag har länge undrat varför media inte har snappat upp att Hans är döende? Med tanke på hur mycket som skrivs om den klanen överlag. Varför silkesvantar på gällande det här?

      För att han var döende kanske? Det är väl inte silkesvantar, det är väl hur det bör vara.

      Vilken okänslig fråga.

      För en gångs skull har skvallermedierna burit sig anständigt åt. Varför tycker du att man ska hänga ut en gammal, sjuk och döende människa? Klanen Wahlgren har ju alltid varit justa mot medierna och ställt upp och nu har det varit payback från deras sida.

      Herregud. Hade du gillat om det var någon i din familj det skrevs om denne va döende? Respektlöst och antagligen en av anledningarna till att median höll sig undan. Hoppas han får vila i frid nu.

      Vad menar du egentligen?? Att tidningara ska skriva ”X ligger för döden”? Det gör man inte med någon om inte personen själv går ut och uttalar sig om det. Vilken jäkla blåst kommentar.

      Visste inte att han var sjuk i cancer och med tanke på hur mycket det skrivs om familjen Wahlgren så kan man ju tänka att de inte har gått ut med detta. Vilket jag tycker är fint gjort av dem.

      Nu blir jag faktiskt lite förbannad!! Hur kan du bara slänga ur dig den kommentaren under ett inlägg om Anna Book???? Vem bryr sig om henne och hennes sjuka samarbeten? Lite för tidigt att kommentera om Hans död kan jag tycka.

    Är esteworld och monokliniken samma klinik?

    Kanske redan har blivit bråk om avtalet. Något Anna inte är helt obekant med sedan tidigare.

    Hon kanske ville betala med tonfisk och bajs.

    Min tolkning är att kliniken tycker att vi svenskar är jobbiga att ha att göra med.
    Lägger befintliga samarbeten längst bak och sedan fokuserar på andra länders influenser istället.

    Varför Anna tagit bort sitt konto helt har jag ingen tolkning på, överreagerar?

      Esteworld riktat sig väl dock till svenskar? Är ju skrivet på svenska. Tror det är ett företag som jobbar med förmedling till en klinik i Turkiet. I alla fall i p3 dokumentären om plastikturkietresor var det så

        Jaha det visste jag inte.
        Måste vara en liten och nischad klinik i såfall. Tänker att det väl inte är såååå många svenskar som åker till Turkland och fixar sig, men tanke på att vi trots allt bara har ca 10 miljoner invånare. Borde vara med gynnsamt att rikta in sig på Tyskland, Frankrike, England mf
        Till och med puttelilla Nederländerna har väl nästan dubbelt så många invånare. Men där har dom riktigt bra tandvård 🙂

          Det är otroligt vanligt att åka till Turkiet för operationer. Jag gjorde själv det som (ung och dum) 20 åring, opererade näsan.

            Hur blev det?

            Om man är dum i huvudet kanske, men majoriteten är väl iaf någorlunda rädda om sig själva?

      Ja, det är ju helt klart ett samarbete, men läste någonstans att kliniken inte ville att det skulle stå samarbete. Varför det nu skulle vara ett problem eg. när det är det som det är OCH alla fattar det.
      Att Anna sen blåljuger blir ju lite skämmigt för henne. Dramatiskt raderar hon sitt konto, då hon inser att hon gjort bort sig….igen. Ännu roligare att kliniken hade en höjdpunkt med Anna på sin sida 😀 förlåt men, det äär så osmart så att skämskudden kommer fram hahha!
      Jajja, snart gråter vi ut någonstans och allt is back to normal 😉

        Kanske det var AB som tog kontakt med dem och inte tvärt om och bad om spons? De accepterade med strikta villkor som AB inte uppfyllde, sedan raderade hon alltihop.

        Anna Book har lagt upp sitt samarbete med kliniken på TikTok.

          Oförskämt att anta att det är ett samarbete!!! 😡 😡😡😡😡

            Jag antar inte. Det ÄR uppenbart!

          Kan man bli blockad på Tiktok?

    Det är flera flunsor där som verkligen vill påpeka att det iiinte är ett betalt samarbete. Varför är det så viktigt att dementera? Fattar inte

      Har för mig att kliniken inte vill att det ska nämnas, tror att det togs upp i dokumentären, men är inte helt säker. Sen vill de inte att de ska säga något negativt om dem, oavsett resultat. Eftersom flunsorna inte får in regelrätta pengar på kontot, utan får ett gratis eller kraftigt rabatterat ingrepp tänker de väl att de inte far med direkt osanning. Obs att det bara är mina spekulationer.

      Det är väl en del av samarbetet så att säga.

    Huuur vågar man åka utomlands för operationer? Står ju var och varannan dag i tidningar hur snett det kan gå och sedan måste man lägga en massa pengar här hemma i Sverige för att korrigera. Gjorde verkligen Booken den första uppsättningen ’sockerbitar’ i Sverige? Vilken seriös tandläkare går med på ngt sådant? Typiskt henne att vara missnöjd nu, samma procedur som med Arga Snickaren etc där det alltid är ngn annans fel.

      Undrar också hur det går när man är tillbaka i Sverige och får komplikationer. Vet att många som opererat sig som dragit med sig bakterier osv har haft svårt att söka svensk sjukvård, undrar om detsamma gäller tandläkarvård

        Tyvärr får man ju här betala för att korrigera det om det uppstår problem, och det är väl det man ”tröstar” sig med att detta dumma beslut att göra saker utomlands med tänderna, faktiskt inte belastar den offentliga sektorn.

      Den tandläkare som gjorde det heter Jelena och var mamma till K*tja i programmet ”Mammor och minimodeller” på TV3 för typ 10 år sedan.

    Det här var väldigt spännande. Måste ju vara ett samarbete som redan gått snett alternativt att Anna inte vill förmånsbeskattas. Eller har kontot blivit anmält?

    Anna fick kanske en del frågor om tänder, betalning, tidigare utförda arbeten i hennes mun etc. Tolkat detta som hat och stängde därför ned alltihop. Inväntar (inte för mig, jag är blockad utan att någonsin ha skrivit eller gillat något alls) ett inlägg sedan på öppnat konto med en lång berättelse om hat, hot och allmän misär. Och förmodligen o-gjorda tänder.

      Hon fick otroligt mycket glada tillrop och lyckönskningar i kommentarsfältet innan det stängdes ned. Anna svarade på nästan alla kommentarer dessutom. Vad jag såg var det inga illasinnade, men kan ju ha tillkommit efteråt?

    1: Anna Book ljög när hon sa att det absoluuut inte var ett samarbete (trots att hon taggade kliniken i nästan varje svar).

    2: Kliniken blev sur när personen (Anna) dom har samarbete med förnekar detta och dom avslutade samarbetet omedelbart.

    Skulle väl kunna vara så att kliniken sett Annas tänder och tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att fixa dom och därigenom få reklam. Anna tyckte nog det också och jag tycker att Anna ska ta tillvara erbjudandet, hon behöver det. Ja, det blir lite förmånsbeskattning men än sen?

      Skatten ska dock regleras med likvida medel. Om Anna inte har det kassaflödet, eller sett till att hon får det kompenserat av kliniken, kan det ju bli ett problem för henne.

    Spontant känns det som att Camilla nosat sig för nära sanningen och att man nu agerar rationellt, tror man. Blir ju bara ännu mer suspekt😂

    Anna har väl hamnat i bråk som vanligt

    Tror kliniken ilsknade till på svenska profiler efter Katja Mosslly flippade på dom 👏🏽😄

      *Mosally

      Fast hon flippade på Monokliniken men det kanske är samma klinik/koncern?

      Det tror jag inte, tror det ligger något annat bakom.

    Något har gått käpprätt åt helvete?

    Om man får önskedrömma så kan det ju vara så att kliniken insåg tack vare uppmärksamheten att de inte hade kompetens nog att hjälpa Anna B och skulle bli gravt uthängd i svenska sociala medier efteråt, och istället tagit beslutet att med varm hand överlämna behandlingen till en kompetent svensk klinik.

    Vad bestod klinikens storys om Anna Book av? Är det enbart hennes egna storys där kliniken är taggad så är det ju självklart att det beror på att finns det inget IG konto att dela från längre så försvinner hela deras favoritmarkering.

    Men om kliniken plötsligt inte längre får reklam via Anna, och Anna själv tagit ner sin Instagram … betyder det att det inte blir nåt fixande av hennes tänder? Det behövs ju! Jag tycker lite synd om henne, oavsett allt tjafs. Hon behöver ju få sina tänder fixade, få implantat etc och nu har det gått i stöpet? Hon får kontakta svensk ”riktig” tandvård – de gör ju implantat hela tiden och går att lita på, inte minst (och hon slipper bo i Turkiet på nåt hotell medan behandlingen utförs – implantat får man knappst på en dag eller två.)

    Lycka till, Anna, och jag menar det!

      Ja, fast om man inte kan uppföra sig så att ngn väljer att avbryta ett samarbete så är det ju knappast synd om någon. Oavsett om det är den ena eller den andra som avbrutit ett samarbete.

      Sen kan hon väl spara ihop pengar och göra deT på en svensk klinik i stället.

      Nu vet vi ju inte om samarbetet är på paus, men hon är ju ofta ute och svingar så fort folk yttrar sig. Mer lättkränkt person får man ju leta efter.

      Tänkte samma. Jobbigt för henne när hon var inställd på att få det fixat.

    Fru Toledano har utmaningar med konsekvenstänk, ingen gynnsam kombination tillsammans med oviljan att blanda in sig själv i det som händer i hennes eget liv och en förmåga att revidera sin egen livshistoria.
    De ”insiktsfulla” teser hon brukar kaskadspy på sitt IG mellan varven är bara ord som hon kanske tillfälligt tror på men framförallt behöver som tröst i egen självömkan och ammunition i passivt aggressiva utbrott. Jag tror inte det är en högoddsare att Fru Toledano (när vi hör av henne igen) kommer lägga skulden på alla andra som vill henne illa. Hennes lidande beror på att andra är onda, missunnsamma och avundsjuka.
    #vadhändeannapåfortet

      Håller med dig.Finns det någon annan sk kändis med mindre självinsikt?
      Kan bara komma på en, och det är Carolas ex.man.De är lika där Runar och Anna, kör patetiska ”visdomsord” utlagda på engelska, är den låga nivån de håller på socialamedier.

    Vad menar du med flyttat bak höjdpunktssamlingar? I den samling där man senast lade till en story är också den samling som hamnar längst till vänster.

    Men kliniken skulle så klart kunna ha tagit bort någons story från sin samling och då hamnar den samlingen bakom de samlingar som senast blev tillagda en story.

    Hon lägger iallafall upp videos om det på TikTok

      Tror hon på riktigt att hon kommer undan med skattefifflet då??!! 🙄🤦🏻‍♀️

    Du skriver om Monokliniken men alla bilder hänvisar till Esteworld. Mycket förvirrande. Är det så att det är samma klinik så behöver du skriva ut det, annars blir det bara otydligt och ser slarvigt ut.

    Skulle inte vilja besöka kliniker som bygger sin reklam på avdankade gamla porrskådistanter (som är portade på gym) och välkända rättshaverister typ ABC 😉🎶😅

    Hon har flyttat över till Tiktok istället för Instagram, så resan verkar inte inställd åtminstone

      Nästan värt att skaffa tiktok då…

        Går att se utan Tiktok-konto
        https://www.tiktok.com/@annabooktoledano

    Det ska kanske skattas och det vill hon väl inte. Just i år ska dom väl granska Influensers.

    Finns det inga psykologer som erbjuder behandlingar till människor som Anna & Co, mot publicitet på deras plattformar?

    HUR är det rimligt att det är kommentarer om Hans Wahlgren under en fattig tråd om Anna Book? Skämskudde på den här sidan nu faktiskt. Vad fan! Ge lite respekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.