”It’s Gaby, bitch!”

Till något annat. Jag ska lansera något väldigt kul snart. Eller snarare någon…
Jag försökte mig på en AI-klon på instagram för några år sedan men det gick ju sådär som ni vet. Men nu så…. :- ) // Isabella Löwengrip

När jag inte trodde att den här fantastiska och soliga Taylor Swifthelgen kunde bli ännu bättre så nåddes jag av nyheten att Isabella Löwengrip gått och hintat om att hon ska blåsa i liv i sin stelfrusna AI-vän ”Gabrielle Löwengrip”, och det får mig att mentalt hoppa upp och ner och klappa händerna. (Jag stod upp före, under och efter Taylor Swifts konsert igår, så därför. Tant behöver vila sin lekamen idag.)
Men alltså!?
Gabrielle är tillbaka.
Det är kanske inte på nivån av ”Bobby Ewing kommer tillbaka i Dallas”, men någonstans där i krokarna landar hon, den ack så bländande Gabrielle Löwengrip!

Om du missade Gabrielle 1.0 i all sin prime – här nedan har du ett litet ark du kan skriva ut så du vet vad du ska jämföra med sen.
Men visst, bara av den lilla klyfta man ser av Gabrielle 2.0 här ovan så ser man att hela bilden förmodligen kommer vara en stor förbättring från Gabrielle 1.0.  Ja, bara av det lilla, ja…

Vad tror ni?
Kommer det bli den revansch inom AI som jag tror Isabella Löwengrip behöver få, för att hålla sig relevant i och fortsatt kvar i branschen?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad vill hon, att influencers ska etsättas med AI?

  Hade ju varit lite kul iofs.

   Om du bara visste hur mycket som kommer ersättas av Al.

    Tyvärr

     Ja absolut tyvärr.

   Det har funnits AI-influencers i många år, började i Asien tror jag och var väldigt stort för några år sedan. Några sådana har jättemånga följare… Förvånande att vissa inte hört talas om det. IL var bara först med det här i Sverige.

  Alltså jag vet inte, kanske kommer det lyckas jättebra men känner hon själv att hon är intresserad att följa en AI-influencer? Själva grejen med influencers är väl att det är en livs levande människa bakom? Eller ok, iallafall baserat på en livs levande människa. Sen kanske det blir populärt om hon verkligen är bland de första i sin egen genre och folk är nyfikna, det återstår att se och värt att prova, absolut. Men med allt som lockar så känns en fejk-influenser som det sista jag skulle lägga tid på och misstänker att andra känner likadant.

   Eller hur? Följa en påhittad figur som gör saker fast inte på riktigt. Tycker att influencerlivet är fejk nog.

  Uttjatat ämne att skriva om…

  Så Gabrielle ska leva det framgångsrika livet som Isabella inte lyckades skapa… Tragiskt pinsamt projekt.

   Låter som att det behövs en riktigt duktig manusförfattare á la tevesåpa för att det ska bli värt att följa. Jag gissar att Isabella inte är når upp till det än, men det kanske kommer.

    När man funderar på Isabellas totalfejkade liv före kraschen så måste man ändå bli imponerad (?) över att hon kunde med att komna tillbaka till offentligheten och köra sitt ”entreprenörs”-race igen. Så mycket lögner, rena fantasier, bortkastade pengar och ren idioti som hon ägnade sig åt och, antar jag, trodde att hon skulle komma undan med. Men here we are again. Vill inte tillskriva henne psykiatriska diagnoser, men en vanlig vettig människa hade aldrig kunnat med ens hälften av det där….

  Verkar vara lanserad nu och hon ser 1000 gånger bättre ut än förut iallafall. Men jag undrar vad hon har för business empire som.m hon skriver om? Inom vad? Många lösa trådar här…vad är bakgrundshistorien? För att lyckas behövs nog Gabrielle göras så mänsklig som möjligt, inte bara se mänsklig ut.

   NYC- Paris på 2 timmar, inte illa 😅

  Haha åhhh vilka minnen. Det roligaste med Gabby L var ju kommentarerna på hennes insta. Det var tider det 🤣🤣🤣

  Antar att Gabby varit på rehab sen sist . Hoppas att hennes grannar Felix och Pagge uppdaterar oss om läget.

   Snälla påminn mig, vilka var Felix och Pagge?

  Fundering, tror ni att vi kommer se någon form av markering av inlägg som är ai genererade.
  Att människorna man ser inte finns i verkligheten. Och att situationen där en viss produkt befinner sig i inte heller är verklig?
  Någonstans känns det som att genuiniteten går förlorad.
  Men detta kanske vägs upp av att marknadsföring kan göras digitalt och man inte behöver åka världen över.
  Bara en tanke, kanske överdriven men precis som man säger att människor visar upp det bästa på instagram och att man behöver komma ihåg att allt inte är verkligt.
  Om man bortser från klimatvinsten och kollar på hur det man påverka människor.
  Men som sagt jag kanske överdriver i mina funderingar.

   Nä, vi går mot det hållet så du överdriver inte

  Kul eller nja jag är inte särskilt intresserad varken av Taylor Swift eller AI-Gabrielle men det är väl skoj att hon gör det. Den bilden där det står Gabrielle 1.0 och som visats flitigt här var ju ingen färdig bild på henne utan det var väl under processen när de försökte få fram henne, hon var under utveckling där alltså så inte klar haha.

  Är det en skugga eller har hon tre ben på den första publicerade bilden?

   Haha ja det är tre ben. Eller en väldigt tjock vad på det bakom.

  Och creepy händer, känns lite desperat. Kommentarerna är inte nådiga.

   Vill man avgöra om en bild på en människa är äkta eller AI-genererad kan man titta på händerna. De är (fortfarande) svåra för AI att få naturliga.

  Nu är det nog dags för ECT igen. Frekvensen av mani skruvas upp varje dag i Belsabubs liv. Hon porträtterar GBG som NYC, öppnar kontor på löpande band och börjar föra sig lingot från tiden med privatget och 25 team. Undrar vem AI Belsabub är tillsammans med? Paulette med tre armar eller ES med världens högsta skyskrapa i Göteborg?

  Verkar som det är Paulette som skriver storyline som i sin tur bygger på Belsabubs gamla blogginlägg

  Att försöka gör inlägget lite ”coolt och fartigt” med att citera Eminems låt och rita lite spretiga bokstäver. Allvarligt det skriker verkligen: Vill verka ung och tuff men är en stor töntig tant

  Skaffa tre kontor för ett företag som ens saknar f-skattsedel, hybriiiiiiiis incoming!

  Oj jag skrattade så högt. En brutta som ser olika ut på alla bilder, både ansiktet och håret. Som har tre ben på ett foto och en sjuk hand med lillfingret placerat på fel plats. Kommentarerna haglar…. Isabellas inlägg på IG där hon gjorde reklam för kontot är borta nu. Inte konstigt… Hon hade även använt Zara Larssons låt i sin reklam för kontot så det har man ju lärt sig av dig att det inte är tillåtet. Trebens-fotot på ai-kontot är borttaget el har kanske beskurits. Hoppsan sa vad det gick bra. Sen till sist så sa Isabella i nya avsnittet i podden idag att hon skriver manus till ai-kontot själv med hjälp av chat GPT. Storyn håller ju en riktigt hög nivå…… INTE. Hahaha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *