Hur går det för Gabrielle Löwengrip egentligen?

Har Gabrielle Löwengrip satt sig för att sy mitt i natten och utan mer belysning än månskenet att tillgå?
Blusen har två olika ärmar, och hennes fingrar ser lite märkliga ut. De för tankarna till de där mjuka pennorna man hade som barn och som gick att böja, just så där.
Det svävande vinglaset är också imponerande. I kommentarsfältet låter det så här:

Är det medvetet tror ni?
Allt för klick?
Kanske bra på kort sikt, för lite buzz på sociala medier, men det här kan man ju inte visa upp för kunder, så vida det inte är exakt det här kunden bett om.
Gummifingrar och en blus med höger/vänster-ärmar – i så fall får den här bilden 10 av 10.

Tack för tips!

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror inte ännu fler konton med släta ansikten och tillrättalagda flöden är vad vi behöver.

  Jag är inte emot AI generellt, om det är till hjälp på något sätt och underlättar ens liv. Men detta med bilder fyller inget behov.

   Jag ser det som en möjlig källa till stor humor.

  Ja, det är kanske så modet är i Paris.
  Men kanske Bella skulle låta Gaby gå ut skolan innan hon börjar jobba.

  Det verkar som Paul fortfarande läser Generative AI for amateur photography. Han får inte till promptarna riktigt, alternativt har de köpt riktig kass plattform. Kan ju inte vara kul för logistikbolaget som investerat att se detta UF bolag spendera tid på att drifta en missanpassad klon som frågar chat gtp om lyxrestauranger i Paris. Jag ger det tio inlägg till innan det sista blir en bild på Gabrielle som tar sina tre ben och inskurna shopping shoppingkassar och hoppar ner i Seinen.

  Även morgonrocken i ett tidigare inlägg var ju lite av ”två-plagg-i-ett” eftersom den går omlott två gånger. 🙂

   Hon har typ dubbla bröst/klyftor med och nageln ser ut och ha lossnat/uppfläkt halvvägs

  Fattar inte. Så några sitter och tittar på en konstgjord människa. Verkar knasigt. Varför? Det sista jag skulle göra. Är det alltså för vuxna människor. 🤣

   Någon mer som lyssnat på dagens avsnitt av ursäkta? Jag älskar Edvin och tycker att han är rolig och kommer undan med mycket men idag sa han att ”kvinnor med strutiga bröst borde skjuta sig”

   Förstår inte hur man kan säga så när man har så många unga tjejer som lyssnar. Spelar ingen roll om det är ”skämt”

    Sorry skulle inte komma som svar!

    Jag tänkte faktiskt samma, hade jag haft såna bröst när jag var yngre och hört det hade jag nog blivit jätteledsen.

     Han är förmodligen en liten k*k inget att bry sig om!!

    Nej,men däremot hörde jag honom på radion igår och det som slog mig var hur oerhört snipig han låter. Var dessutom riktigt oskön faktiskt. Han var allt annat än trevlig mot gästen (Björn Kjellman) och om det är den sortens ”humor”som är hans grej, så får han nog jobba på det hela. Ironi & spydig är det väl tänkt, men han saknar finess och framstår bara som taskig imo.

    Haha jag har såna strutpåse-bröst (pga kraftig viktnedgång för några år sen, nu är de mest hud utan någonting inuti) men tog absolut inte åt mig. Reflekterade inte ens om att jag kanske borde det. Tyckte det var underhållande som vanligt 😂

   Det man gör sig lustig över i det här sammanhanget är ju att Isabella gått ut stort med deras satsning på AI bilder som de ska sälja, och sen ser de ut som bilderna i vilken radom Facebookgrupp för AI bilder som helst. Särskilt just kläder och hur de sitter på modeller skulle väl vara deras ”grej”?

   Har en kompis som försökte sälja AI bilder på hundvalpar ”för egen utskrift” för flera år sedan. Var hon en imponerande entreprenör eller bara korkad? Svaret är ju solklart det sista.

    Många verkar ju älska de här uppenbart AI-genererade perfekta vackra bilderna och långt ifrån alla som ens fattar att det inte är verkligt så hon hade nog kunnat lyckas! Kanske det bara var affärsmodellen som blev fel, kanske dålig marknadsföring. Men 2024 känns det som att det krävs liiite mer när nyhetens behag lugnat sig och folk inser att man enkelt kan fixa själv om man vill ha AI-konst.

     Att folk tycker om att titta på det är inte samma sak som att det går att ta betalt för. Allt blir inte automatiskt en bra affärsidé för att det har AI i namnet. Folk kommer inte betala för något man kan få gratis utan ansträngning.

  Kul också att texten är så uppenbart från chatGPT, komplett med stjärnor och allt.

  Ett säljande koncept! AI:n har upptäckt vad som får folks uppmärksamhet.

  Snart kommer omaka ärmar vara mode.

  Äter AI mat?

   Hört att de gillar ai-oli…

    lol

   Indisk chicken karai

  Det är väl lite samma fenomen som att titta och beundra okända människors fejkliv.
  Dagens outfit/ samarbete med bugdetkedjan, den nybakade rabarberpajen, loppisfyndet, ”mammakroppen”, födelsedagar och ALLT annat totalt ointressant.

  Alltid när jag ser en AI-genererad bild som den här så kan jag inte låta bli att dra igång en runda av ”Finn fem fel”

  Tycker att de behöver gå igenom varje inlägg minst 5 gånger för nästan varje bild är knasig. Ta den när hon shoppar som ett exempel. Påsarnas handtag har skurit sig igenom ena armen 😅 Hur ska man få kunder när det blir såhär slarvigt?

   Förstår verkligen inte heller. Som uppmärksamhet för Isabella som influenser kanske det kan skapa buzz och vara effektivt, men som uppmärksamhet för Isabella, VD för ett AI företag måste det väl vara katastrofal marknadsföring?

   Fast det var inget konstigt med påsarnas handtag, så ser det ut i verkliga livet. Påsarna har Inte skurit sig igenom armen. Vill man hitta fel så kan man hitta fel i allt och vrida allt till fel. Allt ser Inte helt perfekt ut i verkliga livet heller tänk på det. Men visst bör de gå igenom och titta på detaljer så som belackarna som vill hitta fel gör 😉

    Varför använder hon inte bilder från verkliga livet då om de inte vill ha perfekta bilder?

   Och vad vilar armen på? En svävande servett?

  Måste vara smärtsamt att bära sina shoppingkassar INUTI armen.
  Jösses vilka amatörer.

  Gabrielle på dejt var ju lite kul. Gabrielle med en man som har ett otäckt ansiktsuttryck i bakgrunden. Dejten gick inte bra, han såg rik ut men ville inte betala. Rolig historia att berätta efteråt! Eller inte. Lite mer kunde de väl ha jobbat på storyn. Det i kombination med inte särskilt imponerade AI genererade bilder känns inte som någon direkt bra reklam för aimastar.

  Håller med om att det kan dra intresse att göra lite fel men det håller nog inte så länge och speciellt inte om man vid sidan av säljer just den tjänsten. Tror ärligt talat att det vore bättre om de satsade på antingen det ena eller det andra just nu, händer så mycket i branschen, den är lättillgänglig och med mycket konkurrens, gör det ni gör riktigt bra istället skulle jag säga!

   Sen undrar jag om det verkligen är intressant för någon att följa en fejkfigur, inget är på riktigt utan man hittar på ett liv att skriva om? Jag menar så gör man ju i böcker men är det verkligen intressant på sociala medier som influens/inspiration?

  😂😂😂

  Text/formulering till bilderna känns väldigt barnsligt på något vis.

  Som om en 14 åring skriver vad hon tycker är eftersträvansvärt för någon ”vuxen” att uppleva.

  Lite töntigt faktiskt. Känns väldigt ”BlondinBella”, Inte så mycket Isabella.

   ChatGPT find budget friendly and higher end restaurant in paris. Make it sound millennial/gen Z and make it a social media post. Typ så haha.

  Mycket vacker iaf

  Fingrarna ser lite långa ut men jag ser inget svävande vinglas och en blus kan ha olika sidor, inget konstigt, det kan ju också vara en snodd eller något hon hängt på ena handleden och att blusen är neddragen vid ena axeln. Varför leta fel och elda på mobbingen, varför heja på elakheterna? Så onödigt. Sedan är ju Gabrielle på skoj så varför skulle hon visas upp för kunder?

   Kämpa! Rör inte min Bella!

   Men snälla nån. Detta är väl inte mobbing, det är ju fullt rimlig kritik när man ägnat veckor åt att marknadsföra sitt nya företag som revolutionerande och bäst på marknaden.

  My two cents: Engelskan är mycket bättre än sist, så de är förmodligen inte Isabella själv som skriver. Möjligen ChatGPT eller anställd copywriter (känns lite så, väldigt ”svängigt” skrivet, om än fånigt.)

  Problemet är främst bristen på vision. Gabrielles ”story” är platt och fantasilös. Den känns som en 11-årig tjejs drömbild av vuxenlivet. Först bo i New York, arbeta som luddig ”affärskvinna”, och nu klichén nummer två: Paris för att hitta kärleken. Att gå på romantisk dejt där mannen inte erbjuder sig att betala? Snälla, det känns som ett ”dilemma” från en Frida-tidning anno 1997.

  I första versionen av Gabrielle så var tanken att hon bland annat skulle göra reklam för Löwengrip utomlands. Vilket var vansinnigt, minns jag att jag tänkte. En AI-klon som gör reklam för…hudvård? Herregud, sånt tankefel. AI-influencers behöver ju inte direkt hudvård för att få perfekt hy. Där har ju alltid Isabella själv varit bra reklam: Problemhy/känslig hy/allmän hudresa.

  Men nu är väl tanken med Gabrielle att hon ska vara en PR-gimmick för att skapa uppmärksamhet för nya AI-bolaget. Och det är väl okej, men det måste ju vara bättre än så här. Eller så är det riktat till 11-åringar.

  Haha, snacka om att vara ”oobservant”. Hade inte sett någon av dessa brister om ingen här skrivit om det. Kanske för att hennes hår tog allt fokus….

  Jag frågade chat gtp ’is Isavella Löwengrip a liar”
  Isabella Löwengrip has faced scrutiny and criticism over the years, particularly regarding the transparency of her business practices and personal brand. Some controversies and issues have led to questions about her honesty and the accuracy of her public statements. Here are a few notable points:

  Business Claims: Löwengrip has been accused of exaggerating the success and financial status of her companies. There have been instances where the actual performance of her businesses did not align with the public image she projected.

  Personal Image: As with many influencers, there’s often a disparity between the polished image presented on social media and the reality behind the scenes. Critics argue that Löwengrip, like many influencers, may curate an idealized version of her life and success.

  Financial Issues: Her businesses have faced financial difficulties, including debts and the need for restructuring. Some of these issues were not immediately transparent to the public, leading to accusations of misleading stakeholders and followers.

  While these points highlight areas where Löwengrip’s transparency has been questioned, it’s important to note that the pressure and scrutiny faced by public figures can be immense, and not all criticisms are always fully justified. Nevertheless, these controversies do impact her reputation and the trust placed in her by some segments of these.

  Total flopp. Känns som innehållet är skrivet av en 14-åring. Det kanske är också målgruppen.

  Ja, herregud, man vet ju vilket företag man INTE ska anlita för att skapa modereportage och dylikt med AI…

   Isabella Lowergrip?! Klockrent

   ” Paul Sundvik was among those kids who fell in love with pain brushes” 😂

  Hon har börjat mögla på axeln också 🙁

  100% chatgpt som skrivit texten också. Svårt att sätta fingret på det men just dessa små ”intron” (whether youre ballin’ on a..”)som den kör genom texten är väldigt tydligt hur den skriver. Antagligen promptat med typ ”Ge mig texten till ett instagraminlägg för en influencer som besöker paris och fokusera på matupplevelser”. Om jag hade sett det här inlägget från en bot skapad av en VD för ett ai-företag så hade jag varit väldigt tveksam till det ai-företaget haha

   För att ”bevisa”, så här skrev chatgpt en caption baserad på prompten ” write a caption for an influencer who is in paris, write it with three different tips for restaurants with different budgetlevels and make it viral” :

   Paris is a food lover’s paradise, and I’ve discovered some incredible spots that you HAVE to try! Whether you’re on a budget or ready to splurge, I’ve got you covered. Here are my top three picks for dining in the City of Lights:

   💸 Budget Bliss: Le Petit Prince de Paris in the Latin Quarter. Cozy vibes, amazing beef bourguignon, and the best crème brûlée – all without breaking the bank! 🍮✨

   💰 Mid-Range Magic: Les Philosophes in Le Marais. The duck confit here is a game-changer. Pair it with a glass of Bordeaux for an unforgettable meal in a charming neighborhood. 🦆🍷

   💎 Luxury Indulgence: Le Jules Verne at the Eiffel Tower. This Michelin-starred gem offers gourmet dishes like foie gras and lobster bisque with a view that will take your breath away. Perfect for a special night out! 🥂🌟

   From street cafes to fine dining, Paris never ceases to amaze. Have any must-visit spots? Drop them in the comments below! 🥐❤️

   #ParisEats #FoodieFinds #TravelInspo #ParisAdventures #BonAppetit #EiffelTowerDining #GourmetParis #TravelGoals”

    Tack!

  Haha men vem är intresserad av restaurangstips från en AI? Fattar fortfarande inte rikitgt vem den här ”klonen” vänder sig till, vem ska vilja följa den? Innehållet vänder sig till vuxna, men bara barn kan väl vara intresserade av en heltpåhittad figur…?

  Tycker texten också är så uppenbart AI-genererad. Så himla tråkigt och intentsägande, ingen personlighet bakom det alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *