Hårda omdömen om Paula Rosas inredningsjobb

Bildkälla: www.expressen.se/amelia/blogg/paulas/

Imorse startade jag upp hantverkarna som ska måla samt tapetsera i Clarion Hotell Signs svit. Det är vårt uppdrag att omvandla den till en sommarsvit.
Detta projekt gör jag tillsammans med Julia. Vi har krokat arm och slagit ihop oss.
[…]

Temat är ”Midsummer Night Dream” och såklart kommer den röda tråden vara svensk sommar samt blommor. Vi valde trendstarka färger som gult och grönt och vi tror att resultatet kommer bli såååå bra. Vi kommer långt i temat genom att ”bara” måla om, tapetsera och byta ut gardinerna.// Paula Rosas – här kan du även se ”förebilderna”.

Den 10 juni presenterade Paula Rosas ett kommande reklamsamarbete på sin blogg – ett samarbete med Clarion Sign.
En svit skulle förvandlas till en midsommarnattsdröm, och de hade begränsningar och instruktioner att förhålla sig till, så de kunde inte gå bananas. Efter några långa kvällar på hotellet kunde de ro projektet i land och det lät så här när Paula presenterade det på sin blogg:

Så var sommarsviten vi omvandlade för Clarion Hotel Sign invigd och klar. Varenda gång jag kliver in i sviten blir jag mer och mer förälskad i den. Det här gjorde vi bra 🤝
[…]

Temat skulle gå i midsommar och vi var överens om att det måste hända mycket med väggarna för att få en maxad känsla av att det skett en förändring. Jag vände mig till min goda kontakt på Vårby färghall som hjälpte oss att välja ut en blommig tapet och färger som matchar tapeten. Vi landade i Borås tapet ”Blomsterhav”. Visst är den vacker?
Vi fick inte byta ut hotellets möbler men vi fick addera inköp. Vi utgick hela tiden från vårt blomsterhav i tapeten och fångade upp alla färger. Precis som sommarängen där den inte bara finns en färg utan alla. Det finns alltså en genomgående tanke i varför vi t.ex. inte matchat en endaste kudde.
[…]

Under invigningen fick vi många lovord och viktigast av allt var att vår uppdragsgivare var nöjd. Dom var faktiskt mer än nöjda och sa att vi överträffade deras förväntningar 🥺. Stort tack för förtroendet!

Linda Kul jobb att inreda en svit. Inte min stil alls men fin tapet 🌸 18 jun, 15:47 Knut Oj, liten besviken.. tycker tyvärr att det fortfarande ser väldigt tråkigt ut. Tack gode gud att ni inte är stylister. 18 jun, 15:22 Sofia Benägen att hålla med dig Knut. Känns som att ni slängt in lite random saker utan någon röd tråd eller tanke på att detta är ett hotell, det får inte bli för plottrigt. Vet att ni hade två varianter av tapeten att välja på, personligen skulle jag valt den ljusare då den gav mer sommarkänsla. Kul att er uppdragsgivare var nöjd. Återstår att se om gästerna är lika nöjda. 18 jun, 16:28 A Oj, vad tråkigt, jag tycker att det blev jätte fint! Svårt att styla när man inte får byta ut möbler, och det ska ju inte vara just ”din stil” på ett hotellrum 😄 Jag hade inte inrett mitt hem i den här stilen men för ett hotell med midsommar-tema tycker i alla fall jag att det blev jätte fint! 🥰 18 jun, 17:25 M Jag är typ i chock över hur det ser ut?! Förlåt men det är hemskt. Jag förväntade mig så mkt mer då du alltid har så himla fint hemma! Nä, det känns som att ngt har hänt på vägen här....🤔 18 jun, 19:14 Louise Oh Paula så fint ni har gjort det 💖 elegant, somrigt och lagom precis som Sverige 🌸 haha trodde först att det var Maja Lindelöf på första bilden med dig 😄 stor kram 18 jun, 17:59 Lenni Inte min smak. Tycker det ser murrigt ut, gillar inte kombinationen av allt. Den gröna färgen i sovrummet ser lite Shrek-aktigt ut, det får mig inte att tänka på sommar direkt. I en sådan svit skulle jag inte vilja bo alls. Men ni är säkert duktiga på annat! 18 jun, 17:50 anna Fint men hade nog förväntat mig... mer. Det har låtit som ni totalrenoverat, jobbat 24h om dygnet och att det varit så mycket. Måla och tapet förstår jag tar tid men det gjorde ju några åt er. och lamporna eller vad det är över sängen känns för små och malplacerad. 18 jun, 17:31 Maria Alltså fjärilstavlorna hänger ju helt ojämnt? Sovrummet ser inte alls mysigt ut? Vardagsrummet känns opersonligt och plottrigt ut.. några kuddar i ett fönster? Nej inte alls min stil men håller med om att blomtapeten är fin! 👍🏼 18 jun, 17:29 anna tänkte samma sak om tavlorna, trodde först det var jag som såg fel, de verkar inte vara uppsatta med jämna mellanrum vilket stör och får det att se konstigt ut. 18 jun, 19:10

Jag blev faktiskt överraskad när jag såg hur negativa folk var, för det är nämligen övervägande kritisk feedback, vilket man inte ser så ofta. Ja, Paula hade ju kunnat radera dem och bara låta det positiva stå kvar, men det har hon inte gjort, vilket jag uppskattar. Jag tycker att det fanns SÅ mycket saker i den där sviten som gärna hade fått flytta hem till mig, men kanske är det just det…att jag vill ha några stycken saker ur inredningen, men inte alltihop. Och definitivt inte tillsammans. Gå gärna in och titta på alla bilderna, innan du bestämmer dig. 🙂

Jag tänker att en hotellsvit inreds på ett annat sätt än ett hem – alla influencers ”hotellbäddningar” exkluderat – och att det då gärna får vara lite ”over the top”. Ta Hotell Bellora i Göteborg, som är ett ”boutique hotell” med inredning som man kanske får migrän av till slut, men som är superhäftig för en natt eller två, såvida du inte är Pernilla Wahlgren. Hennes nya Villa Wahlgren är mer än ”Bellora-kompatibel”.
Jag tycker Paula och Julia får oförtjänt mycket kritik, men kanske säger det mer om min smak på inredning än något annat? Hehe…

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”några långa kvällar på hotellet”
  Långa kvällar för att lägga kuddar i soffan och ställa dit fuskblommor?

   Inhandlas och dona på ja nog tar det tid alltid. Inte ofta allt blir 100 på en gång.

    Det blev ju inte 100 nu heller

     Det är ju bara din lilla åsikt.

      Och typ alla andras åsikt också?

       Uppenbarligen inte.

        Om man kollar förebilderna tycker jag faktiskt det blev bra, speciellt med tanke på att de inte fick ta bort några möbler.
        Gillar sovrummet iaf!

  Jag tyckte inte alls det var fult. Inte min stil att ha hemma, men håller med om att ett hotell kan vara mer ”galet” utan att jag behöver ogilla det.

  Ibland känns det ju verkligen som att vissa (inte alla) på förhand bestämt sig att det ska vara fult när en flunsa gör något.

   Inhandlas och dona på ja nog tar det tid alltid. Inte ofta allt blir 100 på en gång.

   Men tavlorna hänger ju snett och osymmetriskt? :/ Vet inte om fult är det rätta ordet, men man kan väl åtminstone mäta distansen?

  Märks att folk behöver semester! 😄 Inte konstigt så många skiljer sig efter semestern, herregud det gnälla på allt precis hela tiden. Hur står folk ut med sig själva?

   Vet inte om bara en semester räcker heller.. 😅 kanske en semester och en låda pepparkakor på samma gång 😁

   Jag tycker att många kommentarer är rimliga. De pekar ut varför det inte funkar och sånt, istället för att säga typ att hon är dålig eller nåt. Man får kritisera resultat utan att vara en hemsk människa som behöver semester.

    Tycker de är gnälliga. Att de är i chock och att det ser hemskt ut och så vidare. Inte så konstruktivt direkt. Nåja, v får väl se om semestern råder bot på det. Jag behöver då semester nu i alla fall 😊🌸

   Va?
   Folk behöver semester och skiljer sig efter semester??

    En av perioderna när mest skilsmässoansökningar skickas in är efter sommarsemester tider. tror det var det det syftades på.

  Lite för mörkt och murrigt för att andas ”svensk sommar”. Ffa i korridoren (?), där ser det alldeles för mörkt ut med den tapeten. Om den funnits med ljusare bakgrundsfärg, kanske? Och kanske inte tapet på alla väggarna utan mer som en fondtapet på EN vägg?

  Fint tänkt men för murrigt, för min del.

   Svensk sommar är ju till stor del ganska regnig och grå så en grå botten passar väl toppen 😁🌸

   Nä då, skojar. Jag tyckte tapeten var fin. Inte så där gulligt blommig som många blommiga tapeter kan bli.

   Fondtapet känns ju inte alls lyxigt och svit däremot. Radhus på 00talet däremot, där passar det.

  Det var verkligen ingen hit. Men del av ens liv är att misslyckas ibland, det gör vi alla. Även stylister och inredare har säkert projekt dom är mindre stolta över i sin karriär. Modigt ändå att dom vågar och det bästa är att ta lärdom – nästa gång man gör samma sak så blir det lite bättre. Även negativ feedback kan vara konstruktiv om man väljer att plocka det som är relevant.

   Du får göra bättre med din kommentar nästa gång då.

    Är det ”inredarna” själva som är här och vevar eller vad är grejen?

     Snark. Tyckte din kommentar var någon slags kränklimang bara. En slags fejkad omtanke. Men skit samma. Nu ska jag till jobbet, dock inte som designer.

     Vad är det som får dig att tro att just din åsikt är den enda rätta och att alla, förutom ”inredarna” själva, ska hålla med dig? Lite förmätet, kan jag tycka.

      Vad får dig att tro att ts tycker att hennes åsikt är den enda rätta? Är det inte så att det egentligen handlar om din tolkning?

       Eftersom hon tror att det är inredarna själva som är här och ”vevar”. Var det en svår slutsats att dra för dig?

        TS heter Klara. Det är Anonym som har skrivit om att veva.

         Ja, och jag svarade anonym.

     Men verkligen. Det känns som att tonen och skrivstilen går igen på alla de som försvarar det här projektet. Men Paula har ju en tendens att ha en övertro till sig själv och sin förmåga, har även märkt att hon ofta överdriver i olika sammanhang (här är det tex att det verkar som att kämpat flera dygn i rad, nästan som vore det en totalrenovering), så det kanske inte är förvånande att det blev såhär.

      Tröttaste kommentaren någonsin. När någon inte är direkt negativ så är det någon inblandad som är här och försvarar… suck.

  Starta upp hantverkare?? Dras dom upp med nyckel?

  Det finns ingen röd tråd eller känns genomtänkt, enligt mig. Det känns som om de bara har tagit allt som de förknippar med sommar. ”Ah perfekt, en blommig tapet, oj några tavlor med fjärilar. Gult! Kolla, en burk grön färg! Hattar!”
  Det är väl inte direkt fult, men det saknas fingertoppskänsla. Rummet saknas DET och är nu mest ett rum med prylar.

  Tycker jag.

  Har inget emot det murriga alls, speciellt på hotell känns det bara mysigt! Däremot många av detaljerna som skaver för mig… Mattan är för liten, tavlorna över soffan är för små för att hänga så långt ifrån varandra, kuddarna i fönstret saknar liksom sammanhang, soffkuddarna hade behövt… ja iaf någon röd tråd, även om de såklart inte behöver matcha helt och hållet. Tycker liksom att valen av saker och färger funkar, bara inte hur de satt ihop det.

  Jag tycker att det blev fint.

  Paula satte ändå en bra grund, även om den gröna färgen inte riktigt klickade för mig.
  Men hon som valde inredning. Hur plottigt som helst!

  Skulle haft enfärgade kuddar till den tapeten och bort med alla vaser och de verkar tro att vindspelen o snäckskal är drömfångare..hehe

  Alldeles för små tavlor ovanför soffan.

  En svit ska väl ändå kännas lyxig eller romantisk. Hade hellre sett ett stort vackert konstgjort träd där inne, fina stilrena lyktor i klarglas som känns lite skandinaviska än fula kuddar i fönstret och blommor som inte alls såg särskilt verkliga ut.

   Haha ja gulligt!! Drömfångare från Granit, vet de ens vad en drömfångare är? Det är ju vindspel 😀

  Eftersom man kan vräka på med grejer i ett hotellrum på ett annat sätt än hemma hade det varit kul med mer av ett koncept, speciellt när det bara är ”korttidsinredning”. Ett träd, som någon skrev här ovan, eller en äng! Varför inte gå all in på Shakespeare-grejen? Verkligen satsa på något och sticka ut!
  Som det blev nu hade ju vem som helst kunnat göra. Det hade lika gärna kunnat vara Gunilla i receptionen. Fast utan all spons då…

  Inte min smak. Hade dom velat ha det fint så kunde dom ju låtit en inredare göra det. Men nu blev det lite uppmärksamhet istället.

  Tyckte hallen blev fin fast kanske aningen för mörk. Skulle nog ha kört på en fondvägg med tapeten och i övrigt ljusgrön och blekgul färg på väggarna. Lite större tavlor ovanför soffan hade varit fint. Men huvudsaken är att de är nöjda, men var det inte så att deras uppdragsgivare var någon de känner? Blir kanske svårare att vara helt uppriktig angående resultatet då

  Jag tyckte verkligen inte att det var bra, osar inget lyx allt, vilket jag ändå förväntar mig utav en svit! De tre små tavlorna ser inte bra ut där! Alldeles för stort mellanrum.

  När jag läste hennes inlägg gick jag in på kommentarerna enbart för att se om det var jag som var negativ eller om det faktiskt inte var speciellt lyckat. De flesta verkade hålla med mig.

  Tycker att det ser väldigt kalt och tomt ut trots tapeten.

  Får känslan av konferensanläggning eller föreningslokal som någon har försökt göra mysigare med en lite roligare tapet.

  Det enda jag stör mig på är tavlorna över soffan och sen lägger man inte kuddar på en radiator.

  Jag tycker att resultatet är för murrigt för att passa till temat. Förknippar midsommar med ljusare och gladare färger än den mörka tapeten.

  Vet inte vad som efterfrågades men huvudsaken är väl att beställaren är nöjd.

  Min personliga åsikt är att det inte blev fint, får ingen känsla av lyxig midsommarsvit alls. Mer som ett dåligt försök att piffa upp ett äldreboende.

  Ska Paula och hennes vän fortsätta med sitt företag inom event bör de nog studera lite estetik/design/färglära.

  Den gröna färgen ser ut som spya. Tavlorna över soffan är dels för små men sitter också ojämnt i avstånd mellan varann och på höjden. Mattan till soffan är för liten, mattan i sovrummet är för liten. Inredningen i övrigt är plottrig och gör att det ser billigt ut.

  Jag gillade hattarna och speglarna. That’s it. Att de tre tavlorna ovanför soffan varken sitter rakt horisontellt eller med jämnt avstånd från varandra gör att det kryper i mig. Och ”drömfångarna” … nej, bara nej.

   Hattarna förstör väggen.

   Hattarna känns mer sommarstuga än svit i Stockholms innerstad tycker jag.

  Nej men snälla detta är bland det värsta jag sett?! 🥲
  Får på riktigt puls av stress av bilderna, så plottrigt och får verkligen ingen känsla av ”lyx” som i en svit utan mer som ett projekt som barnen som slutat mellanstadiet fått av sina trötta föräldrar som önskar en dag av lugn? 🙃

  Det ser tyvärr billigt ut, som om allt var köpt från Rusta eller Jysk. Inget fel på det i sig, men det känns fel i en svit.

   Exakt så! Inget fel med Rusta eller Jysk i ett hem, men det ser billigt och malplacerat ut i en svit.

  Inredning är svårt, det är därför inredare är ett yrke och inredningskonton är så populära. Man behöver ha ett speciellt synsätt och öga liksom. Jag tror att de flesta kan uppskatta riktigt snygg och lyckad inredning även om det inte är ens egen personliga stil.

  Att sätta upp fina tavlor på en fin tapet betyder inte att slutresultatet nödvändigtvis blir just fint. Tapeten hade kunnat vara toppen. Det hade kunnat funka med plottriga detaljer och mörk belysning, men kombinationen av allt lyfter inte.

  Finliret saknas.

   Hon den andra är ju inredningsdesigner 🙈

  Gillar den gula färgen och tapeten, skulle kört dem överallt istället för det gröna, det hade blivit fint! Annars, nja, de små detaljerna det alldeles för små ur för ytorna, bilderna (som till och med hänger snett med olika mellanrum) och växterna, kuddarna i fönstret, blir alldeles för litet och ser plottrigt ut. Skulle inte ha betalat för den här inredningen, säger inte att jag hade gjort det perfekt själv men det ser inte professionellt ut om man säger så.

   Om de var ute efter plottrig stil som för tankarna till typ en sommarstuga eller nåt hade de behövt vräka på mer. Om de inte var ute efter plotter hade de behövt ha större grejer. Nu känns det som att de har mesat. Det finns ingen focus point eller något för ögat att vila på.

  Nej nej, tavlorna stör mig väldigt mycket 🥹

   Fjärilarna är jättefina, men … nej! För små tavlor, och felplacerade med olika mellanrum, STORT nej!!!

  Sovdelen helt ok tycker jag (dock inte mer än så) men vad händer ovanför sofforna?! Små små tavlor som sitter ojämnt. Inredningssynd nr 1, som ett skämt. I övrigt för plottrigt, blomkrukor på rad? Nästintill pinsamt.

  Hm, nej det där blev ju inte så bra, enligt mig. Plottrigt och fult. Tavlorna passade inte alls in? Och de små kuddarna i fönstret? Nope, där tycker jag inte de har lyckats. Tur hon har ett annat jobb som hon kan försörja sig på.

  Jag tycker Paula är bra på att hitta varierande upplägg i bloggen, hålla den dynamisk och jag uppskattar att hon lägger krut på bra bilder i samarbeten, att hon gör bra träningsmaterial och när hon skriver sina lite längre inlägg som tar upp någon fråga. Där tycker jag hon är toppen – så det här är inget Paula-hat (faktiskt).

  Däremot tror jag hon är omgiven att ja-sägare som inte direkt är ärliga med henne eller ”tar ner henne på jorden”. Paula är ingen stylist eller inredare (hon använder ju för tusan stylist till sitt egna hem till och med) och det märks. Om man får i uppdrag att inreda en hotellsvit tänker jag att det ska vara lite pampigt? Lyxigt och ”spektakulärt”. De säger sig ha utgått från ”En midsommarnattsdröm” men det ser snarare ut som ett helt vanligt hem hos en lite sprallig kulturtant. Jag tycker inte det är fult eller hemskt men det känns inte inrett för fem öre. När man jobbar med en stor yta är det bättre att göra få STORA saker istället för det här lilla duttandet med plotter här och där. Det får det att kännas kalt och stökigt på samma gång. Tänk om de jobbat lite kreativt med uppdraget, lite scenografiskt?
  Typ köpt in ett stort fruktträd och placerat i närheten av de stora fönstrena – hängt upp glasprismor och glasklot som fångar solens strålar och gör det drömskt.
  Eller kört på en stor spalje som de täckt in med blomster (istället för att placera ut enstaka fula plastblommor i krukor), grönt och kanske små fåglar eller fjärilar eller vad som. De hade kunnat jobba med midsommar utifrån svensk björkskog (som gått bättre ihop med den ganska kala skandinaviska möbleringen i rummet) och monterat upp björkstammar på någon av de tomma ytorna. Nu är inte jag heller inredare eller stylist men tänker att man hade väl velat ha en WOW-faktor i en svit när man får ett sånt kul och kreativt uppdrag?

  Mest anmärkningsvärt är ändå att hotellchefen som gav dem uppdraget är kompis med tjejernas män. Känns som en tvivelaktig inköpspolicy att anlita två hobbystylister som driver företag på att få ”piffa lite” åt deras mäns kontaktnät. Slump att just det hotellet tog in Clean också?

   Mycket bra kommentar och jag håller med om allt!

   Stort och pampigt, exakt. Dvs en otroligt maffig tavla exempelvis, inte tre små A4-posters 🤣 (ja jag har fastnat på tavlorna eftersom det är helt obegripligt)

    Hahah obegripligt är verkligen rätt ord

   Vilka bra idéer, du inspirerade verkligen mej!!

  Håller med många andra kommentarer ovan, känns plottrigt och ej genomtänkt helt utan en röd tråd. Det som jag funderar på är soffbordet. Varför står det salt- och pepparkar i form av citroner på bordet tillsammans med pappersservetter OCH tygservetter samt porslinsjordgubbar i en skål? Och varför en kanna och glas? Det är ett hotellrum utan kök (vad jag kan se), och beställer man room service får man ju salt/peppar, servetter, glas till sin dryck osv. Jag förstår att de ville göra det hemtrevligt/mysigt, men det ser liksom löjligt ut istället, tyvärr.

   Det är väl någon sorts praxis bland hotell att saker som lätt ”får fötter” minimeras på hotellrum. Så förutom att det ser väldigt plottrigt ut, undrar jag hur de tänkt här? Den där midsommarstången t ex, som gjord för att ”råka hamna” i någons turists väska. Att städ skulle göra en inventering av alla småprylar efter varje gäst är ju inte genomförbart. Så tror denna svit skulle vara ganska tom efter några veckor.

    Mardröm att damma och torka av allt dessutom.

  Allt är ju för litet och plottrigt. Varför ligger det en massa småskit på bordet, två glasjordgubbar på ett fat???? Till vad? Vad är det för små grejer som hänger i taket i sovdelen, små miniprismor? Tavlorna?
  Obegripligt. Att hon är så nöjd över detta själv betyder ju att hon inte har öga för detta.

  Grunden och färgvalen funkar väl. Det är detaljerna som stör mig. Små och plottriga. Konstgjorda blommor, små tavlor med mera. Ett hotellrum ska vara lättstädat. Hellre en stor maffig växt, en stor tavla och någon enstaka cool detalj utöver det. En svit ska vara elegant.

  Varför platsblommor? Så otroligt sunkigt. Snälla, låt inte folk som Paula leka ”designer”.

   *plastblommor

  Paula har nu bemött kritiken med att skylla tavlornas hängning på fastighetsskötaren och resten med ”har man inget snällt att säga så säg inget alls”.

  Det lär inte vara lätt att gå igenom livet om man inte kan ta kritik.

   Det här måste väl ändå likställas med ett jobb. Vad jobbigt om man aldrig får säga något. Ställer det mot mitt jobb i offentlig sektor. Om någon ger mig feedback på något jag gjort mindre bra vilken katastrof det blivit om jag svarat ”har man inget snällt att säga” varje gång jag behövt ändra/förbättra något. Eller när förvaltningsdomstolen har dömt och man bara nej men det var den och dens fel.. nej man är ytterst ansvarig för sitt projekt. Oavsett om det var någon annan som gjort jobbet. Då var ju hennes jobb att påpeka och få det korrigerat innan projektets avslut ang tavlorna. Så knäppt att tro att man inte har något ansvar när man utför ett arbete.

    Håller med, självklart säger man inte att det ser fult ut hemma hos en vän man besöker men det här är ju ett jobb? Som hon väljer att lägga upp? Skulle ju bli väldigt märkligt om allt skulle funka så på arbetet, har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls, är ju skrattretande. Vill man inte alls utvecklas så får man väl anställa någon som sorterar bort allt som kan tolkas som kritik men vad är poängen med det?

   Var ju lika mycket deras fel isåfall som inte kunde kommunicera att det är viktigt att tavlorna hänger rakt och med ett visst mellanrum samt inte orkade fixa när det blev fel. Är ju ändå sånt kunden betalar för, annars kan de bara spika up vad som själva

   Fyfan vad jag hatar uttrycket ”har man inget snällt att säga så säg inget alls”. 🤮

  Ångestframkallande.

  Uppenbart att Paula inte har något sinne för inredning. Och det är helt ok, alla har ju inte det. Men ge dig då inte på ett inredningsprojekt. Speciellt om man inte ens kan ta konstruktiv kritik. Hur ska man annars lära sig?

  Tavlorna!! Herregud! 😂😱

  Resultatet påminner om 90-talslägenheten min killes mamma flyttade till efter att ha skiljt sig – nu låter jag säkert dömande men jag menar inget ont om henne, hon är en trevlig och vettig kvinna på 50+, men har inget desto större intresse eller blick för inredning, tycker det är ser fräckt ut med en fondvägg, plastblommor och annat krafs från ikea och h&m home. Each to their own men det ger varken känslan av hotellsvit eller midsommarnattsdröm. Håller med de andra kommentarerna om att det både ser både plottrigt och kalt ut och att de kunnat göra mycket mer om de arbetat scenografiskt. Färgerna, materialen och proportionerna ser väldigt ”off” ut mot det befintliga rummet.

  Tycker ”sviten” skriker någon övre medelålderskvinnas sommarstuga, som inte är särskilt inredningsintresserad. Plottrigt, opersonligt, inte alls särskilt ”somrigt”. Det blir inte somrigt för att du ställer in blommor och gula detaljer.
  Kan med 100% säga att jag hade ratat denna svit om jag letat efter övernattning och fått se bilder i förväg, då tar jag hellre ett typiskt ”kalt” hotellrum med gråa och beiga detaljer isåfall. Hade aldrig betalat för att bo i något så plottrigt.
  Nej, det ser billigt och amatörmässigt ut, det är väl toppen om Clarion är nöjda (jag är lite tveksam till detta).. men om jag hade anlitat dom hade jag blivit riktigt,riktigt besviken och rent ut sagt missnöjd.
  Paula säger visserligen att Clarion är jättenöjda men.. jag tar det med många skopor salt. Hon omger sig med ”hejja på” folk.
  Lär ju inte bli förvånad om det inte blir fler samarbeten med Clarion, om jag säger så.

  Dessutom är Paulas inställning till kritiken pinsam. Förlåt men vem säger ”har du inget snällt att säga så säg inget alls” till andra vuxna människor i en professionell situation? Det säger man väl till sina barn, inte till vuxna människor som du lovat att leverera och sen gjort besvikna, i utbyte mot pengar. Att hon skyller på fastighetsägaren inte tillåter att borra upp tavlor gör det bara ännu mera pinsamt.
  Se på alla lägenhetstylister som bygger sängar av tomma kartonger och hänger upp gardiner med tejp och fortfarande lyckas få det se bra ut på bild, också ett faktiskt yrke där man får betalt. De lyckas ju bra och jobbar med de medel de har, trots att de inte får göra någon som helst åverkan på lägenheten de stylar.

  Näe.. jag vill inte vara elak, och försöker inte vara det heller, men denhär stylingen var en riktig flopp. Ser inte var ideen till det här företaget ens kom ifrån, känns väldigt udda och spontant. Paula anlitar ju själv inredare till sitt hem?

  Meh, fan vilken trött inredning? Det här hade ju Underbara Clara gjort bättre. Det hade behövts 15 tavlor i olika storlekar med fjärilar över soffan, som ett kollage. Kanske kuddfodral av vintagetyger? Lite fejkblommor som har något alls med svensk sommar att göra? Kanske en samling eklektiska glasvaser i olika storlekar med blommor i i fönstret, ett stort härligt virkat överkast. Nä det här vara bara trist. Vad är midsommar med detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *