Annica och Elias har flyttat in i den nybyggda lyxvillan

Bildkälla: dpa picture alliance / Alamy // Stella Pictures

Inte nog med att Annica Englund och hennes hockeyspelande fästman Elias tagit sitt pick och pack och flyttat familjen till Boston – via Vancouver – där Elias precis skrivit på ett riktigt lukrativt kontrakt med The Bruins med en lönetaksträff på 7,75 miljoner dollar per säsong, vilket motsvarar cirka 82 miljoner kronor.
Totalt är avtalet värt hela 575 miljoner kronor, en rejäl löneökning från det gamla kontraktet som gav honom drygt 50 miljoner kronor om året.
Utöver detta har de även flyttat in i en nybyggd villa på 600 kvadratmeter utanför Elias födelseort Gävle, samtidigt som de väntar sitt andra barn tillsammans.
Det händer grejer i familjen Englund/Lindholm, det är en sak som är säker.

Till skillnad från några av sina influencerkollegor har de valt att inte skapa Instagramkonton för sina barn eller hundar. Däremot har deras hus haft ett eget konto, där man kunnat följa hela byggprocessen. I skrivande stund har kontot imponerande 26 700 följare.

Annica har delat en del bilder på Instagram från sommaren, och jag kan inte låta bli att bli sekundärglad å hennes vägnar för den här flytten.
Inte nog med att Boston är en PANGSTAD, den ligger också många timmar närmare Sverige med flyg än Calgary, där paret tidigare bodde. Jag kan tänka mig att det underlättar för både Annica att kanske åka till Sverige, men också för nära och kära att hälsa på.

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Boston ❤️❤️❤️❤️❤️

  ”tagit sitt pick och pack och flyttat familjen till Boston” dom är i Sverige så dom har inte ens flyttat än.

   de flyttade till boston i våras/tidig sommar. Och nu är det inte säsong och då är de i Sverige…

    Men du måste skämta 😂😂😂

    Det var väl till Vancouver dom flyttade till i våras/tidig sommar? Han blev väl typ nyss signad när dom var i Sverige, när ska dom hunnit flytta till Boston? Det är väl därför dom ska lämna sverige tidigare än tänkt, för att dom ska flytta till Boston.

     Februari började Han spela för Vancouver. 1 juli signade han för Boston.

  Förstår ej varför man bygger ett sånt maffigt hus man inte ens ska bo i mer än då och då. Men sen är jag inte rik heller…

   Kan det vara så att de planerar att bo i Boston under hockeysäsongen och i detta hus under resterande året? Nån som vet? Förmögna människor verkar ju iofs ha tillgång till (ibland) en handfull olika hus runt om i världen, och inte direkt nån liten övernattningslägenhet då…

    Annica har tidigare skrivit att de om några år kommer bo permanent i Sverige (när barnen blir äldre och börjar skolan, tror jag) så det kommer inte bara vara ett ”då och då”-hus föralltid. Och de bor ju i Sverige hela somrarna när det är uppehåll från hockeyn 🙂

     Om man som han är god för så mycket pengar har de nog råd att offra några år utomlands, återvända på mer permanent basis och sen gå i ”förtidspension” bägge två. Hockeyspelare brukar väl i regel lägga av efter en tid, i synnerhet på den nivån. Inte direkt nåt 9–5-kneg t.o.m. pensionen vid 67.

   Det finns ju ett liv efter hockeyn också. Man spelar inte hockey hela livet, och då är det ju bra att det finns ett hem att komma hem till.

   Dom kommer ju bo där när han slutar spela. Vilket hus. Verkligen jättefint. Ljusa färger. Ja där kommer dom trivas.

    Ser ut som alla andras, inget unikt

   Något att ha som stadig bas, och för att sedan spendera resten av livet i när Elias går i pension.

  Drömfint!!

   Tycker också det är fint i betydelsen fräscht och smakfullt, men lite trist om allt är nyköpt och – iaf inte vad som hittills framgår på bild – minnen eller nånting de ägt från tidigare i livet? Nu är jag personligen mer lagd åt historiska byggnader, vintage o.s.v. men ändå. Har man tillgång till de summorna är det väl kanske inte aktuellt att spara nånting från förr, utan allt är nyköpt från minsta lilla pryl till större möblemang.

    Fast det blir lite annorlunda när man bor utomlands och sedan ska skapa ett permanent hem. Lite småsaker har man absolut och det har säkert de också. Men om man hela tiden bott någonstans (boendet och landet) tillfälligt så blir det liksom att man inte samlar på sig saker man avser spara, förrän man tillslut stannar någonstans mer permanent. Alltså man har inget att spara ”från förr” för man har inte gjort något riktigt boende på det sättet.

  Får verkligen en känsla av annikas instagram att livet är så sorgligt på något vis. Känns som hon har gett upp allt för att följa med honom bara, och försöker skapa sig ett eget liv med barnen typ. Tänk att alltid vara ensam typ när han är iväg. Utan närhet till några vänner eller familj. Såklart hörligt med pengar, men inte för ett ensamt liv.

   Är sjukt introvert och det skulle passa mig så bra. Lever typ så idag, minus pengarna 😭

    Samma här.. älskar det! Jag och barnen och hunden..underbart!

   Men alla fruarna hänger ju alltid. Det var nog mest i början när hon precis flyttade som det var ensamt.
   Är klart svårt när man precis träffats och inte är gifta, att gå in och ta plats i såna sammanhang.
   Nu har dom levt ihop ett tag ihop och hon är en självklar person i hans liv.

   Ja då blir det ju när man är spelarfru så att säga. Blir ju ett väldigt annorlunda liv för hela familjen såklart, men att leva så några år är nog för de flesta inte så farligt ändå, och efter att man slutat spela finns ju enorma möjligheter att leva sitt liv precis som man vill, istället för att knega 9-5 i många år. Man får väl göra det bästa av situationen helt enkelt och inte tänka så mycket på om det är sorgligt att familj och gamla vänner finns långt bort.

   Många hockeyfruar o fotbollfruar har nog tyckt det varit jobbigt. Själv hade jag aldrig velat leva så. Inte ens för pengarna

    Hon är dock inte en hockeyfru då hon föder hans oäktingar

  Tar det inte 10 timmar till Boston och 11-12 till Calgary? Är ju hugget som stucket när man ändå reser så långt och länge.

   Det tar 7,5h dit och 6,5-7h hem
   Lite kortare än New York

  Ändå lite sjukt att folk som spelar sport får sån sjuk lön 🙈

   Inte konstigt alls tbh

    Jo

     Det är helt sjukt ja när det inte finns några pengar i sport på den nivån. Tycker att spelarna istället borde betala för att det är kul och kanske betala själva med typ klippkort 💁‍♀️

  Flera hockeyspelare från Gävle som byggt i Engesberg om det är där han har sitt hus.

  Dom flyttar från Vancouver till Boston. Inte från Calgary. Många timmar? Ca 2h 😅

   De hann knappt landa i Vancouver så därför jämför jag med Calgary. 😊

    Februari

  Deras andra hus där är ju jättefint! Förstår att man vill ha hög säkerhet men i övrigt förstår jag inte hur man får bygga ett sånt skrytbygge bland fina trähus

   Alla fd Brynässpelare/nhl-proffs får bygglov av kommunen för sina gigantiska villor när ute vid Norrlandet, Engesberg och Bönan.. Okej om man bygger ett hus som passar in i miljön, Annicas och Elias är är ju lyxigt men passar inte alls in.
   Våran granne fick inte ens göra om sitt garaget till ett sovrum.. Skillnad på folk och folk i Gävle.

    100%, jävla less på den här kommunen.

  Nää alltså huset är ju jättefint utvändigt och invändigt. Men det passar liksom inte i den miljöm och inte heller i Gävle. Tycker det typ lyser ”vi har alldeles för mycket pengar och vet inte vad vi ska göra av dem”. Lite för bräkigt. Men smaken är som baken.

   Vadå inte i Gävle?

  Vissa har det bra. Otroligt ändå hur vissa får allting serverat medan andra får kämpa för ingenting.

   Vi föds alla med exakt samma förutsättningar att få det livet vi vill ha.

    Lol

    Absolut! Kronprinsessan Victoria och valfri fattig människa i fattigt land hade exakt samma förutsättningar!

   Fast att vara hockeyproffs är inte att få allt serverat. När man spelar på hans nivå har man spelat sen 3 år och fått offrat mycket fritid och ”normalt” liv för hockeyn.

   Jag har alltid trott att hockey är lite av en klassport. Du måste ha råd med utrustning, tränings- och medlemsavgifter och sen lägga otroligt mycket tid på träning tillsammans med engagerade föräldrar som skjutsar och ställer upp. Lite som att ha en egen häst och tävla. Otroliga summor pengar och engagerade vuxna. Sånna förutsättningar har inte alla tyvärr.

    Det är absolut en klassport. Visst har klubbarna ofta program för byte och utlåning av utrustning, men det är hög tränings/medlemsavgift och sporten kräver en del av föräldrarna.

     Ja, man kan ju också läsa kommentaren ordentligt innan man svarar så att man inte mest upprepar, men men

  Funderar på att göra fillers i kindbenen, mitt ansikte är så platt och hängigt. Skulle vilja ha lite mer kindben och käkar. Ser ut som en snigel just nu..

   Boka en tid och kör. Tar 10 min sen är du summerfreshhhh

    🤣🤣

  Tänk vad bra livet blev för henne (och Nina för den delen) efter tönten Marcelo 🫠

   Ja hon fick precis nästan det hon önskade. Eller Hollywoodfru slår nog ändå inte lika högt som hockeyfru/hemmamamma i nu USA och lyxhus i Sverige.

    Ellerhur. Av någon anledning är jag missunnsam när det gäller Annica. Falsk och vilsen tjej.

   Good for her.

   Håller med. Även Nina verkar så sjukt lycklig nu!

  Tror meningsbyggnad i först delen av inlägget blev lite fel… Du börjar meningen med ”Inte nog med att” men följer sen inte up med ett avslut (”Inte nog med att XXX, så YYY”). Brukar inte störa mig alls på hur du skriver i vanliga fall, älskqr bloggen och dina inlägg, men blev av någon anledning oerhört ”triggad” av just detta 😅

   Meningsbyggnaden*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *