Att bajsa ner sina influencerkollegor

Bildkälla: Alexandra Nilsson Tiktok
@alexandrabnilsson

Hur fan ska man återhämta sig från detta?! 😭😭😂😂

♬ originalljud – Alexandra B Nilsson

Det här är varför jag uppskattar Alexandra Nilssons innehåll så mycket; hon delar saker som en vanlig person aldrig skulle våga, än mindre en influencer eller känd person. Men Alexandra gör det, och jag fick nyligen ett tips om ett TikTok-inlägg hon publicerat.

Alexandra har varit i den kroatiska övärlden tillsammans med influencers från hela världen, och nu har hon bjussigt delat med sig av vad som hände en dag till havs . Efter en fantastisk lunch åker gänget ut till havs igen. Alexandra har problem med magen och behöver ibland gå på toa för att göra nummer 2 – nu, nu, NU! – och det var precis vad som hände efter att de lämnat hamnen. Hon frågar personalen ombord om det finns en toalett, och det fanns det.
De instruerar henne bara hur hon ska spola, och så var det med det.

Alexandra går på toaletten medan de andra har hoppat i vattnet för att bada, så båten har stannat till. Plötsligt hör hon folk undra vad det är som flyter omkring i vattnet där de badar, och det visar sig vara Alexandras bajs. Personalen hade glömt informera henne om att toaletten töms direkt ut i havet och att båten borde vara i rörelse när man spolar. Alla influencers har alltså badat i vatten där Alexandras bajs flyter runt, och någon tyckte att det hela såg ut som ett moln i vattnet och undrade vad det var.

Alexandra säger i sin video att hon är helt utmattad av skam, vilket är förståeligt.
Därför uppskattar jag ännu mer att hon delar den här historien medan den är lika färsk som hennes guppande bajskluttar i det turkosa vattnet. 😭

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mitt tips är 2 dimor varje kväll om man har en överaktig tram, jag har fått mitt liv tillbaka. Skönt att slippa på 6-8ggr dagligen på toa i panik.

   Inget man ska äta varje dag en längre tid.

    Går alldeles ypperligt får utskrivet av läkare!

     Du tror att läkare endast skriver ut läkemedel som är bra för hela kroppen? Har du hörts talats om cellgifter?

      Men sluta, vi pratar om dimor här och ja har man problem med magen är det oerhört vanligt att få dem utskrivna med rådet att äta dem dagligen.

      Absolut att man ska prata med en läkare, men det finns noll anledning att blanda in cellgifter i diskussionen.

      Men för din info, jag får cellgifter varje vecka mot reumatism och planen är att jag ska få det för resten av mitt liv. Man gör avvägningar, med hela kroppen i åtanke.

      Nä har bara haft bröstcancer vet inte om cellgifter! 😂😂😂 Jag får äta 2 om dagen i resten av mitt liv oavsett vad som står på fpk! Min läkare vet förmodligen mer än du. Så ge mig nu.

       Dito. Annan sorts cancer men magen kommer aldrig fungera ”normalt” p g a strålskador. Äter också två omeprazol per dag – det är vad det är.

       Well, jag har också bröstcancer, men tackade nej till cellgifter, då det enligt onkologen endast var 12% riskminskning, men en helvetes massa farliga biverkningar. Kör naturliga alternativ istället, utan några som helst biverkningar.

   Har du provat att byta kosthållning? Tänker på FODMAP som rekommenderas till personer med IBS.

    Fodmap är bara för att se vilka livsmedel det är man kan reagera på och är känslig. Man äter otroligt restriktivt och sen återintroducerar vissa livsmedel för att se om man får någon reaktion. Den funkade inte för mig med IBS men sure kan vara bra att testa och man ska väl helst gå till en dietist under tiden, det var den behandlingen jag fick från min läkare iallafall. Nu är det dimor som gäller, i perioder behöver jag det dagligen och andra perioder kan jag leva utan i flera veckor så det är väldigt olika vad människor med känslig eller överaktiv tarm behöver.

    Funkar inte på mig tyvärr i längden, då skulle jag få äta så saker och inget jag skulle stå ut med i längden. Med Dimor kan jag äta det mest och det funkar toppen. Tack gode gud för dessa tabeller men synd att jag inte visste om det för 20 sedan så mycket lidande man haft med detta!!

   Funkar inte alls på mig faktiskt.

  Sjukt att båten inte har en tank som samlar upp skiten?! I Sverige är det numer inte tillåtet att döma toa-tanken rätt ut i vattnet. 🙃

  Fear unlocked 😂

   Achivment unlocked*

  Fyy vad äckligt
  Måste man lägga ut sånt ’bajs’
  Fetisch…

   Ja ingen historia som jag behövde veta.

   Känslig.

    Sådär tackar som frågar.

     Det var ingen fråga.

   Influenser är besatta av att prata om sitt bajs, sanna och rosanna varje avsnitt, måndagsvibe, kenza och ines

  Kul att hon berättar. Jag har hört om andra som råkat ut för samma sak när de hade hyrt en segelbåt i en vecka.

   Vad är det för kul? Bara äckligt ju.

    Det är ju SKITKUL

    Ja vad fan är det för omodern båt de åkt med? Trodde alla båtar nu för tiden hade en tank som INTE töms direkt i vattnet.

     Man kan växla mellan tank vs öppen på alla större båtar iaf. Men tanken kanske var lika full som flunsorna.

  Mer äckligt att det inte finns bättre sätt för båtarna. Är ju lika äckligt när båten är i rörelse att det hamnar i vattnet

   Det finns bättre sätt för båtar. Men båten Alexandra åkt med är antingen 1. Gammal 2. Omodernt utrustad eller 3. Har en lat besättning

  Fint att vi i Sverige har så mycket lagar och regler vad det gäller avfall, för att vi ska tänka på och värna om miljön … när resten av världen förstör haven med avföring = övergödning. Ja, Alexandras historia är rolig och skämmig, men uselt att båtarna/rederierna utomlands inte behöver ta mer ansvar.

   Ändå tjatas det något så otroligt om hur mycket flygen skadar miljön. Glömmer folk bort alla dessa fartyg och kryssningar som släpper ut hutlösa mängder hela tiden? Varför finns inte kryssningsskam?

   Även svenska reningsverk släpper ut skit rakt ut i våra vattendrag. Det kallas breddning och de måste skriva rapport varje gång det sker, men det är ingenting allmänheten får del av utan man måste själv begära ut rapporterna. Så fort det regnat kraftigt kan du räkna med att badplatser i närheten av reningsverk (Mälaren har exempelvis många sådana) är förorenade med helt orenat och ofiltrerat bajsvatten.

    Stod i min lolaktidning nyligen!

  😂😂😂😂😂😂😂

  Men vad var alternativet? Bajsa på sig? Inte spola och riskera att någon annan fann ett toalett full med bajs? Måste man så måste man 🤷‍♀️

   Vänta med att spola tills kompisarna är uppe ur vattnet?

    Fast om man inte fått informationen om att det inte funkar så antar man ju att man inte ska behöva vänta på att vattnet är tomt på folk…🤦‍♀️

     Frågan som ställdes av Anonym 14:23 angav två alternativ som förutsatte att man kände till problemet med toan.

  Allt skit hamnar i vattnet, som ju sen blir till dricksvatten. Tänk så mycket kiss och bajs stora färjor släpper ut. Fy jag ska aldrig dricka vatten igen, även fast dricksvattnet renas så är det ju trots allt bajs och annat skit i det från början.

   Färjor släpper inte ut kiss och bajs, det samlas i tankar som sedan töms när de kommer in i hamn.

   Du kan filtrera vattnet du dricker hemma med kolfilter eller liknande.

   ”Det vattnet du dricker i dag är samma vatten som dinosaurierna en gång drack…”

    Och tänk vad som hände med dom. Ny styr dom i nordpolen.

   Färjor har givetvis inte direktdump i havet.

   Väldigt nyfiken på vad du ska dricka resten av ditt liv som inte innehåller vatten?

   Well, lycka till! Allt du dricker innehåller ju vatten. Men du skojade nog bara såklart. Såklart du kommer dricka vatten igen.

   De har septiktankar som töms i hamn.

    Töms de efter varje tur?

  Jag såg klippet på TT och sekundärskämdes så mycket att jag var tvungen att ta av mig hörlurarna, lägga telefonen uppochner och ta ett par djupa andetag. Värsta mardrömmen ju haha

  Usch vad äckligt haha MEN jag håller inte med om att Alexandra är den enda som delar med sig av pinsamheter, tycker många influencers gör det, iaf några stycken. Då brukar det iofs ofta hånas istället för att hyllas men ser flera som är väldigt bjussiga av sig, vissa lite väl.. Många sponsresor Alexandra varit på, och annat i spons, mycket blir det…

  Kissie har verkligen ett sånt opererat ansikte/utseende som alla plastikopererade fillers-tjejer får. Dem raderar allt som är unikt och karaktäristiskt för deras släkt och arv och byter ut det mot filter-face. Otroligt sorgligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *