Magdalena Graafs dåligt utförda samarbete med Daniel Wellington

  
Bara för att man har en ”casual”, bolibompablogg utan inhyrd fotograf och stage’ade bilder så betyder det inte att man kan slänga iväg vilka hafsiga samarbeten som helst utan att eventuellt få reaktioner.
Magdalena Graaf har tidigare gjort liknande samarbeten som ifrågasatts av läsarna – bland annat detta där hon hon fota träningsbyxor i ett rum som såg ut att vara taget från ett avsnitt av hoarders.

Den här gången publicerar hon ett samarbete med Daniel Wellington och inte nog med att bilderna är lika ur fokus som min syn när jag inte har glasögon eller linser på mig – texten är helt felformaterad och spretar åt alla håll.
Maggan verkar ha knäppt några bilder med mobilen och copy/paste’at formaterad text ur ett mail och slängt upp, utan att ens kolla inlägget efteråt. För inte tusan är det tänkt att det ska se ut så här?

Med tanke på vad Magdalena med största sannolikhet får betalt för ett sådant här samarbete så borde det väl ändå finnas någon lägsta gräns när det kommer till kvalité?
Många läsare har svårt att överhuvudtaget acceptera samarbeten vilket jag inte håller med om, men DÅLIGT gjorda samarbeten förtjänar ALL kritik!
Det är respektlöst, både mot företag och följare.

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som unga mammor-mamman natalie eklind alltså DW kan ju inte vara nöjda!? Och hur hennes nyfödda gått och blivit fotoprops??‍♀️

      OT!
      Såg ett väldigt intressant uttalande av Camcam när jag googlade. Skrevs för ett par år sedan i ett inlägg om någon som drivit sarkastiskt/elakt med C.W på twitter.

      ”Om den här bloggen hetat ”Blondinbella-bevakning” och enbart bevakat henne utan att ens ha sysslat med det som Cissi verkar ha utsatts för av det här twitterkontot så skulle det vara ren och skär mobbing. Men jag skriver om, bevakar, skojar med och analyserar mängder av influencer ”.

      Sedan dess har bloggen tyvärr förändrats från humoristisk till mer elak. Sarkastiska skrattar så jag gråter- smileys i ett förlöjligande syfte i kombination med insinuanta elaka kommentarer är mindre kul. Särskilt när det bara är en person som det hackas på varje dag.

        Hur många inlägg har jag skrivit om Bella den senaste veckan?

          Du måste ju hålla med om att du under lång tid skrivit om Bella i princip varje dag? Och aldrig i positiva ordalag?

            Inte längre…
            Det har jag slutat med.

              Det låter ju jättebra!

    Haha ser lite ut som en bild man tar på snapchat på fyllan.

    Det är ju tur att du alltid är respektfull av dig Camcam. Du är så väldigt fin och respektfull. Eh..

      Tack! Jag gör mitt bästa! 🙂

        Alltså du är ju inte sann.. här stoppas man från att skriva om Camcams fula metoder och att hon inte är särskilt res….full. Hur hon förvrider andras ord, startar rykten osv och inte mist det hemska hon skrev en gång. Fy. Usch. Om folk visste..

          När ska du börja äta din Haldol som du ska?

          Men gud du skriver som en kratta

            Det gör ju jag också. Skriver som en kratta.

            Kanske är det jag som har två personligheter och skriver också som anonym. ??

              gjjv?

                Bara random bokstäver. Lägg ingen vikt vid dem. ?

              Maria C.

      Gillar att du kallar henne Camcam ändå, i en sådan kommentar. Hahahahahaha

        ??? vad är fel att kalla henne camcam?

          Tänk, Forrest, tänk!

        Hahaha, skrattade högt åt din kommentar Emma

          fattar noll ? ?

    Så nonchalant av Maggan. Såg att Balance ska vara med i Let’s dance. Känns som dom hela tiden är tvåa på bollen och vill vara Wahlgrens.

      De kommer aldrig bli några Wahlgrens. Wahlgrenarna besitter ju mycket talang, något som är en bristvara hos Graafen.

      Varför skulle dom vilja vara wahlgrens bara för Lance ska vara med i lets dance? ? och Lance är flera år yngre än alla wahlgrens som varit med, så det är inte jättekonstigt att han är ”tvåa på bollen” där ?

        Va, ska han men vad kul! Nej Benjamin var 16 el 17 när han var med.

          Men Benjamin är väl inte 16-17 NU?! ? han är ÄLDRE än lancelot och alltså kam han också vara med först, rent åldersmässigt ?

            Eh va? Inte konstigt att han är tvåa på bollen eftersom – för det första – de är inte lika kända och Lance har inte varit så väldigt känd tidigare utan blivit det mer på senare tid, ahde han varit med före Benji så hade han bara varit ett barn typ 13 14 år. Tror att Maggan var med före både Pernilla, Benji och Bianca.

            Jaja du menar så, missförstod. Ja om L varit med före så hade han ju bara varit 13, 14 år typ haha. Han var inte så väldigt känd då som nu heller. Inte konstigt att vara tvåa på bollen, tror dock att MG var före Pernilla, Benjamin och Bianca i Lets dance.

          Nu menade jag flera år yngre åldersmässigt, inte hur gamla de var när de var med ?

      Men han är väl helt okänd?

    Så trött på alla dessa samarbeten med DW… ?

      Förstår inte tanken bakom marknadsföringen. De TRYCKER ner de där förbaskade klockorna i halsen på en. Skapar inget köpsug, men däremot väldigt mycket motstånd mot varumärket. Bra jobbat, DW.

    Kan någon bara avliva den där förbannade klockan?? 😛

      Säkert så att man måste sticka en påle av järn genom den för att ens komma i närheten att ta livet av den där förbannade jävla klockan!

      Hade hellre haft en armlänk av brännässlor och taggtråd än att ha en sådan på mig.

      VEM KÖPER EN SÅDAN 2018?

        Hahah asså nu skrattade jag högt så att jag började hosta av din kommentar. Älskar aggressiviteten. Nackdelen med taggtråd och brännässlor är att man kanske inte kan få reda på vad klockan är. Men det kanske det är värt ändå

    Hur mkt får de för ett samarbete med DW? Skulle fö aldrig köpa dessa klockor så tråkiga och söndertjatade.

      Köpte en kopia för 5 år sedan för 70 spänn omöjligt att se skillnad ?

      Håller verkligen med. Jag har en jag köpte för flera år sedan men skulle aldrig få för mig att köpa en idag. Så söndertjatad och blir bara avogt inställd när man ser samma erbjudande/samarbete hos varenda jäkla influencer. Själlöst!

    Det är så mycket jag undrar över ikväll. Englas hairtalk – hur lyckas man få det att se ut som slitna toppar (vi pratar löshår!!!!!!) och liksom…. peachigt? Hon varierar sig från månad till månad om hur hon vill vara ”naturlig” respektive hur mycket hon äääääälskar sina extensions och hur de får henne att känns sig snygg?????

    Isabella går på julfest. Som vanligt är Pingis instastories nu och alltid helt värdelösa helt ljudmässigt. Och de är professionella företag sa de? Bella fick manikyr i vanlig ordning hemma i det otrygga hemmet. Dessförinnan har Sally häromdagen förärats med en HÅRUPPSÄTTNING oh my god. Två tofsar. Svårt för Bella att fixa själv.

    Läckberg lägger upp x antal bilder på senaste tillskottet och höjer till skyarna hur fantastisk – även denna- unge är. Så speciell i saker vi andra föräldrar bara nickar till och tar för givet i en människas utveckling.

      Klart man tycker sitt barn är speciellt och duktigt ? hellre det än att bara nicka och ta allt i utvecklingen för givet.

      Klart löshår blir sliter det men trots allt äkta hår ?

      Jag hittar inte Läckberginlägget, var ligger der?

      Finns absolut INGET naturligt med Engla. Det borde alla vara överens över. Engla är en kvinna som känns mycket osäker. Finns inget med hennes kropp som hon inte ”grejar”med. Det är bröst, mage, naglar, ögonfransar, hår, hud, hela jävla kroppen som ständigt ska tightas till, få mer muskler, bli starkare, bli gladare, hälsosammare, sluta stressa, sluta oroa sig osv osv…
      Tror också att hon skäms lite över sitt bloggjobb nu när hon börjar närma sig 40 men ändå har Engla otroligt svårt att slita sig ifrån bekvämligheten det ger med mycket tid att ägna sig åt sitt utseende och alla paket som hon ständigt kan hämta. Jag menar hur många kvinnor mellan 35-40 med familj och barn verkar ha sitt hår och naglar som största intresse?

        För ett tag sedan i kommentarerna skrev hon om att hon funderar på att lägga ner bloggen och faktiskt skaffa ett vanligt jobb i framtiden. Det tror jag vore otroligt sunt för henne! Hon behöver ju träffa normalt folk att prata med och släppa besattheten av utseende.

        Men du verkar ju gilla allt sånt. Annars hade du väl aldrig varit så insatt i hennes blogg?

          Englas blogg har sett likadan ut de senaste 10 åren. Det räcker att gå in var tredje månad för att uppdatera sig. Inget nytt under solen, Engla är statisk.

    får du inte skriva om jocke å jonna? å inte heller tillåta kommentarer om dem?

      Varför skulle jag inte göra det?

        Rädd för jocke och deras enorma plattform och makt? Vågar inte stöta dig med jocke?

          Hahah inte lätt att vara dig ?

          Kan det inte vara så att du förväxlar Jocke med Putin?
          Låter nästan så.
          Putin är han i Ryssland och Jocke är här i Sverige.

          Nä, inte så det stör.. ?

    Alltsåååååååååå på tal om DW så har större internationella influencers/skådespelare börjat göra reklam för klockorna. Undrar verkligen hur mycket företaget betalar för att de ska göra reklam åt DW?

      Han tjänar minst 1000kr på varje klocka så nog finns det pengar till reklam! ? Han är miljardär för fan, det kostar att tjäna miljarder!

      Det är ingenting som nyss hänt. Kendall Jenner gjorde ju reklam för DW redan förra året. Tyckte jag läste nånstans att hon fick 2 miljoner ?

        Tror kendalm fick bra mkt mer än 2m med tanke på att hon tar 28m för ett Instagram inlägg

        Om Filip Tysander anlitar Kendall Jenner för att fronta skräpklockorna så är det nog mest för hans självbilds skull.
        Titta vad jag kan betala för att anlita en världskändis!
        Ungefär som när någon betalar Katy Perry eller Beyoncé miljoners miljoner för att komma och uppträda på en födelsedagsfest.
        Because I can.

    Var och varannan dag gör du utredningar om folk som gör falsk marknadsföring/samarbete och nu när någon gör allt rätt så ska du hitta något annat att klaga på? Jag undrar verkligen vad man har för liv om ens karriär går ut på att driva en skvallerblogg med så många elaka inlägg om andra människor? Hur orkar man sitta och göra som mycket research om saker som helt ärligt är så onödiga. Känner du inte att du slösar extremt mycket tid av ditt liv?

      Jag undrar om du fortfarande skulle tycka att de är onödiga om du visste hur mycket pengar som florerar i den här branschen, en bransch som stått totalt ogranskad tidigare? Det gör du kanske, men det finns det många som inte gör…

      Herregud, ja låt alllt fusk stå ogranskat ist.. snyft på alla avslöjade lögner, så eeelaakt.

        Men fusk? på riktigt, det handlar inte enbart om fusk – det handlar om att CC kränker och hånar, letar fel, skammar, vinklar, ljuger, förvrider andras ord, startar felaktiga rykten. Det är såå respektlöst om något, och helt sjukt stört. Att tjäna pengar på andra och på vad andra skrivit är inte klokt, att det ens är tillåtet.

          Fruktansvärt! Och genialiskt! Och att JAG är först med den affärsidén – att skriva om vad andra gör, tycker, skriver eller säger! Jag borde få nobelpris eller något! Att ingen kommit på det före mig är en gåta! ?????

            haha och där stoppades jag, där fick jag inte svara. Modig du och full av moral. ??????? ?‍?‍?‍?

            Fast bloggkommentatorerna var till viss del före dig. Även om ni skriver på lite olika sätt och har olika ”syften” med era bloggar

              Den gick långt över huvudet på dig, va?

              Jag är ironisk och pratar om media generellt. 🙂
              Att skriva om vad andra människor skriver om, gör, säger och tycker är knappast NYTT liksom…

    Ja det är verkligen respektfullt att som CC håna och kränka andra, förvränga andras ord så att de utmålas som att ljuga. Att skriva att man ska trycka ner fakta i halsen på någon. Att vinkla, håna, använda sig av härskartekniker och starta rykten om folk.. det är verkligen respektfullt, inte respektlöst alls.

      Puttenutt

    Jag fick en DW klocka i present i våras och jag gillar den verkligen! Är såklart också superless på alla samarbeten på bloggar och insta med den, och jag blev såklart inte glad när jag fick höra hur lite de kostar att tillverka. Men klockan (roseguld-färgad, det där metallarmbandet, ni vet säkert vilket?) tycker jag ändå är jättesnygg! Har fått många komplimanger för den, antar att ingen av dessa personer läser bloggar ?
    Är jag verkligen ensam här om att ha en DW-klocka?

      Nejdå, jag har också en och gillar den massor. Jag får också mycket komplimanger för den, men har nog inga bloggläsare i min omgivning ?

      Jag älskar min! ?

    Undrar om DW godkänt detta innan publicering? Jobbar själv på ett företag som marknadsför sig via samarbeten med influencers då och då, och vi vill alltid godkänna och se att allt ser ok ut innan det publiceras. Jag hade knappast godkänt detta inlägg… Å andra sidan drar DW antagligen in tillräckligt med pengar ändå, då spelar det kanske ingen roll hur produkten presenteras. Så länge de syns överallt ?

    Hahaha dööör att man inte får skriva här om man inte smeker Camilla medhårs hahaha. Hur mår du Camilla?

      Massor med kommentarer hamnar i modd, ovanligt många idag utan att man skrivit något konstigt. Skulle nog skylla på tekniken.

        Väldigt många men det är alltid om man inte skriver till CCs fördel, annat går fram. Säger en del.. kan det vara slumpen verkligen hmm…

          Knappast en slump. En smart strategi. Usch..

          Klart det är slumpen ifall bara vissa av ens kommentarer inte kommer fram. Camcam kan väl omöjligt veta iförväg vad ni skrivit för åsikt ?

            Jo hon blockar de som inte skrivit fint till henne innan då blir det blockeliblock så stoppas man, och vissa ord antagligen. Kan inte vara en slump att de som man svarar till camcam där man inte smekt henne medhårs stoppas. Alltid efter att man ifrågasatt Camcam eller skrivit till Bellas fördel, då stoppas man ofta.

              Antingen DET, eller att man härjar runt, skriker och kallar folk för okvädningsord. Har su inte ett bättre vokabulär än så så kanske du ska lägga lite tid på att öva upp det innan du kommer tillbaka hit, för jag tolererar inte att du kalla mina läsare (eller mig) för sådant.
              My blog. My rules. ?

                Men vadå det behöver inte vara några okvädningsord, kommentarer går inte fram ändå och ja det är oftast om man skrivit något som du kanske inte gillar, om man ifrågasatt dig eller försvarat Bella då ”fastnar” kommentarer sen. Det är sanning.

            Haha 23:07 ?‍ Nej det är inte slumpen, verkligen inte klart det är slumpen ? ? Nej ingen slump.

        Vänta 10-15 sekunder med att trycka ”skicka kommentar” sedan du skrivit sista tecknet.
        Trycker man för snabbt reagerar systemet på att det kan vara en bot som skickar spam och då går kommentaren ut i modd.

      Lite trött efter att ha busat med min hundvalp hela dagen men annars bra! Själv?

        Ärlig talat känns det verkligen som du är ett barn nu som bara måste släppa att du har en valp här och där ????

    Just nu visade de bilder på Bellas förra vardagsrum i tv4-nyheterna på tv, det pratades om att det var det mest klickade hemmet på Hemnet.

      Och ändå fick hon två miljoner kr lägre pris än hon hoppades på.
      Alla de där klicken verkar i alla fall inte ha påverkat intresset för att köpa huset.
      Men riktiga spekulanter bryr sig mest om saker som ombyggda våtrum med risk för fuktskador och annat trist.

        Ja alltså det VAR det mest klickade huset, inget hittepå. Det var det de sa på tv-nyheterna. Att hon fick en miljon mindre än hon hoppats på ja det kan bero på badrum eller att marknaden är svår eller annat men hoppas kan man ju alltid, hon gick ju inte back iaf, inte så att hon förlorade på affären. Men det tyder kanske på att det finns ett väldigt stort intresse för Isabella, galet. Se bara härinne hur det skvallras om henne och det blir rekordmånga kommentarer när det handlar om Bella, besöken går upp så bra för CC. Poddar som Bella gästar slår lyssnarrekord, även tv-program. Vilket uppsving Isabella har fått iom denna blogg, otroligt. Och vice versa, denna blogg fått ett uppsving med hjälp av Bella. 😀

          ”Ja alltså det VAR det mest klickade huset, inget hittepå.”
          Visst, det var säkert det ”mest klickade” huset till salu på Hemnet.
          Hon hade hoppats på 13 mkr men fick strax över 11 mkr. Beror förmodligen på att 13 mkr var för mycket och marknaden började vika under sommaren.
          12 mkr var också för mycket bl a pg av ombyggda badrum och duschrum på övervåningen utan kvalitetsdokument.
          Alla klick beror alltså inte på att huset i sig var särskilt intressant utan endast därför att det var Bellas hus.
          Och antalet klick på Hemnet leder inte till ett högt pris om objektet i sig inte är särskilt intressant.
          Jag tror vi är överens utifrån våra något olika utgångspunkter 🙂
          Heja!

            Men…..det var fortfarande….det mest klickade?? Alltså det var uttalandet?? Varför är du tvungen att påpeka att det banne mig inte betyder att hon lyckas?

              När man ska sälja ett hus är det väl bättre att man blir av med huset snabbt och får ett bra pris?
              Räcker med tio klick om man får huset sålt så man blir nöjd.
              Får man miljoner klick och dåligt pris så vet jag inte vad man lyckats med utöver att vara känd för annat än bra husaffärer.

                Tror inte att någon sa, skrev eller menade att hon är lyckad för att hennes hus var det mest klickade, det bara konstaterads här att det var det mest klickade huset. Märkligt att du gick så igång på det med dålig attityd och behövde påpeka saker som inte hade med saken att göra. Alltså jösses.. verkade känsligt.

    Hon skulle gå en skola hos @nevnarien. Hennes storys är insane. Finns en upplagd för bara någon timme sen som är bättre än en professionell reklamfilm

    Jannike Ebbings sänggavel är väldigt lik den som Petra T precis köpt och fått installerad. Petra säger inte vart den kommer ifrån men dom är skrattretande lika varandra men antagligen inte från samma ställe.

      Petras nya sänggavel som syns i hennes story kommer ifrån Lovisa Alcens designsamarbete med Sleep. Och ja, tror det är därifrån Jannike fått sin designinspiration…
      https://www.sleepo.se/varumarken/lovisa-alcen-x-sleepo/art-sanggavel-beige.html

        *Sleepo

    Har Bianca och Phillipe gjort slut? Verkar inte som hon följer honom på Insta längre?

      Ja det är ett tag sedan. Hon kanske väntar med att gå ut med det tills de släpper ny produkt. Jisses alltså hennes manipulativa reklam på hennes story ”detta är mina älsklingar, detta borde ni tacka mig för att jag säger, detta gummor ska ni unna er” Öh så fjantigt manipulativ, börjar gå över styr.. Hon kämpar nu med att sälja och få in pengar till sin dyra lägenhet 😉

      Hon följer ju honom på insta.

        Hur kommer det sig att en kommenterar att hon inte följer honom på Insta och en kommenterar att hon följer honom på Insta?
        Går det inte att fastställa vad som gäller?
        Om någon följer någon så motsvaras det av en följare hos den andre.
        Det går ju att fastställa ganska enkelt, eller hur?

        Ja hon förljer visst honom. Personen innan vill väl skapa skvaller eller så kan hen inte stava till hans namn

          Hej ”Anonym”!
          Jo jag kan visst stava (kolla ditt eget inlägg däremot) men jag såg faktiskt inte att hon följde honom. Fel av mig och min intention var inte att ”skapa skvaller” utan för att jag faktiskt bara undrade. Ha en härlig kväll!

            1. Sorry, jag har läst för många ”hittepå”-skvaller i det här kommentarsfältet, så jag är väl skadad. 🙁 Personer som verkligen bara vill gotta sig och jag är så less på det.

            2. Ang att inte stava så var det inget illa menat. Jag försökte inte förolämpa dig. Hans namn är ju ett sådant man kan stava på många olika sätt, så jag var själv tvungen att googla.

            3. Det är väl ganska uppenbart att jag råkade klicka fel på tangenterna där?! Men visst, jag förstår att du missförstod punkt 2 ?

              Jag förstår absolut din punkt 1! Också trött på det!
              Ha en go kväll och ❤ till dig!

                Detsamma! <3 <3

      Vad sjukt! Camilla framstår som galen, inte alls trovärdig. Hackad? Skulle inte tro det, tror de stängde bloggen efter kritik. Så bra det sista, det längst ner på sidan, klokt skrivet. Ja bloggare borde gå samman och få denna blogg stängd, kontakta D Nylén och ifrågasätt.

        Daniel Nylén? Du är inte ens på rätt sida, din tok!

    Daniel Wellington känns rätt passé nu för tiden, ingen som hetsar upp sig för några procents rabatt där inte.

    Hej ”Anonym”!
    Jo jag kan visst stava (kolla ditt eget inlägg däremot) men jag såg faktiskt inte att hon följde honom. Fel av mig och min intention var inte att ”skapa skvaller” utan för att jag faktiskt bara undrade. Ha en härlig kväll!

    Älskar Maggans ”casual bolibompablogg” då den känns geniunt äkta bland alla stagade perfekta familjelivsbloggar. Mer bolibompabloggar åt folket ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.