Isabella lägger upp numret till journalist i USA

Isabella har tydligen gjort en 14 minuter(!) kort intervju med MarieClaire i USA och publicerar journalistens hela nummer på Instastory.
(Det är jag som censurerat det här)

Det är ju verkligen inte smart.
Tänk så många som tycker och tror att Isabella både ljuger och överdriver det mesta som kommer ur hennes mun – tänk om de ringer upp den här journalisten och berättar för hen att Isabella både iscensatt hotfulla situationer mot sig själv och ljugit om sin statistik? Var det någon som sa 1.5 miljoner unika besökare i veckan på bloggen? 😉
Vad jobbigt det hade kunnat bli för Isabella som förmodligen kryddat både det ena och det andra i den här (och andra) intervjuer.
Och allt för att hon varit lite för trigger-happy. Inte första gången. Hon publicerade sitt passnummer när hon reste till Mexiko och avslöjade Anders Walls alla hemliga talare för att hon inte kunde lägga band på publiceringsfingret. 

Det hade ju verkligen inte varit bra om någon förstörde Isabellas förmodat kryddade intervju så därför visar jag inte numret – så snäll är jag! 😉

214 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT:
    Någon mer som saknar Josefin Knaves blogg och Youtube-kanal? Skulle bli så glad om hon iallafall hade ett Instagram-konto man kunde följa. Hon kändes så genuin och som en kompis.

      Jag jag jag. Brukar ibland koll gamla gravid vecka för vecka klipp med henne ?

        Jag saknar henne också

          NÅGON SOM HAR RABATTKOD PÅ LYKO????

            ”JUST NU!
            20% rabatt på hudvård!*

            Ange kod: 20hud
            Endast 48h

            Läs mer: lyko.se/20hu

            Mvh LYKO”

            Fick sms idag…

      Jag!!!! Något oerhört faktiskt 🙁

      Jag! Jättemycket! Hon känns som en kompis som man är lite ledsen över att man tappat kontakten med, haha.

      Haha Josefins blogg var supermysig MEN som hon sabbade uttrycket ”där och då” för mig efter att hon använde det ungefär 100 gånger i en förlossningsberättelse. Inser ju att felet ligger hos mig men sen jag läste det inlägget får jag rysningar varje gång jag läser eller hör ”där och då”

      Men jaaaaa! Hon verkade så mysig och genuin till skillnad mot de flesta andra influnzzzzers

      Ja oj vad ofta jag tänker på henne!! Lyssnar på hanapee och Martins pod och blir alltid extra glad när Josefin kommer på tal! 🙂

      Jaaaa! Saknar så! Va solklar favorit innan!

    Att du inte ringer själv då? ?
    We know you want to ?

      Det har hon säkert redan gjort, anonymt. Eller mejlat. Eller så har Camilla lite moral och vågar inte ringa själv utan uppmanar indirekt sina läsare att göra det istället. Skärmdumpar på numret finns ju redan och en mejladress är lätt att lista ut.

      Camcam varför skrev du att du skulle sluta hacka dagligen på Bella när du fortsätter likadant?

        Dagligen? Har knappt varit ett enda inlägg om Bella efter hela lögn-härvan.
        Du bör nog gå tillbaka till den personen som verkligen är helt utan moral – dvs Bella.

          L
          Då får du någ gå tillbaka och se efter. Det var ett par dagars uppehåll då Cam skrev i en kommentar att hon slutat skriva så ofta om Bella. Men nu har det varit inlägg varje dag igen de senaste dagarna.

        Hacka? På riktigt så anser du detta alltså är att hacka? Ta med din sekundärkränkthet och surfa vidare vetja. Förslagsvis till Bellas blogg.

          Jag har aldrig sett något positivt inlägg om Bella här, alla är skrivna negativt, även om det inte finns negativt så vrids det till det. Kolla upp den senaste tiden så garanterar jag dig dagliga inlägg om Bella, med endast ett uppehåll ett par dagar. Som P skriver ovan skrev Bella efter kritik om att gå på bara Bella för hårt, att hon inte skulle skriva om Bella så ofta längre. Det verkade fungera några dagar. Sedan blev väl kommentarerna för få, eller så kliade det i Camcams fingrar att få drämma till Bella igen.

          Ett känt fenomen från Cissis insta är att så fort hon hänger ut någon hon inte är nöjd med personligen, så finns det ALLTID läsare som drevar mot personen. De kontaktar vänner till personen på FB, arbetsgivare osv. Numera finns dessa personer även här, och det är Camcam väl medveten om. De har säkert ringt eller mejlat till journalisten as we speek. Kanske var det meningen också, varför annars ens informera om detta med detta inlägget?

            Då Bella ljuger om allt och dessutom är stolt över sin strategi, vad för positivt vill du ha?

              Man kan skriva om lögner från Bella utan att samtidigt passa på att få med egna personliga mindre trevliga gliringar. Det är det de flesta menar tror jag.

              Sedan vore det mer konsekvent att inte bara gå på Bellas lögner. Det finns många andra som också ljuger för att gynna sig själva, som Cissi Wallin. Hon har hållit på i tio år nu, och det finns skriftliga bevis i mängder. Camilla säger att hon bloggar för att granska sociala medier, men det blir helt fel att kalla det så, när det handlar om om endast granska Bellas lögner.

              Nej Bella ljuger inte om allt ! Camcam ljuger en hel del, i synnerhet om Bella, och är säkert jättestolt över sina strategier, manipulationer, lögner och vinklingar.. och att hon nu igen fick chansen att förstöra för Bella och smutskasta henne. Hoppas verkligen en förtalsanmälan är på gång och att C åker dit duktigt, men det verkar på gång.

                ”Hoppas en förtalsanmälan är på gång…. det verkar vara på gång”.
                Daaaaah?

            Ska vi ta en till omröstning där Bella och Took hamnar i topp över vad folk vill läsa om?

            Det är tråkigt här utan Bella!

              Äääälskar att läsa om Bella. Går ju inte in på hennes blogg pga vill ej ge klick.

            Kaaaan det vara så att folk helt enkelt inte gillar lögner och spel?

            Sedan fattar jag verkligen inte varför du drar in Cissi detta? Va? På riktigt? Och sluta urvattna ordet ”drev”, det måste tillhöra förra året mest uttjatade ord. Om folk istället såg till att bete sig, inte ljuga för tjäna pengar, inte begå trakasserier och mobbing så behöver ingen bli ”uthängd” mm. Hade jag haft en stor plattform och folk höll på att bete sig som rövhål mot mig så hade jag gladeligen skärmdumpat och hängt ut dem. Kan man inte bete sig så….ja då förtjänar man inte bättre.

              Nej, förra årets mest uttjatade ord måste ha varit ”kränkt”. Folk hävdar att den andra är kränkt så fort de inte håller med varandra.

              Det som är skrämmande är när personer med stora konton gång på gång skriver ut namn på de som de inte är nöjda med och en del av deras svans som inte tänker djälva genast börjar trakassera personen ifråga. Det står oftast inte på långa vägar i proportion till vad innehavaren av konton tyckt att de gjort för ”fel”, oftast väldigt godtyckliga fel.

              När de med stora plattformar som tex Camcam och Cissi vet om detta, anser jag att de varje gång ska säga ifrån på skarpen i sina kommentarsfält, fråmst Cissi, att det är oacceptabelt, och sedan radera alla rena hatkommentarer om vikt, utseende, arbetsplats osv.

              Camcam låter utseendehån mot Bella stå kvar bland kommentarerna, stått kvar på flera ställen i månader. Vissa får det hatas och skrivas vad som helst om. Riktigt lågt av Camcam.

                Som sagt, om folk börjar bete sig så… men det klart; det här med egenansvar och lite jävla konsekvensanalys innan man gör saker är tydligen såååå avancerat för många.

                  Det minsta Cissi och Camcam kan göra i sådana situationer är ju att radera de kommentarerna, och säga ifrån att de inte är välkomna om de skriver sånt eller börjar föreslå att kontakta arbetsgivare osv.

              Men A om folk inte gillar lögner och spel – varför läser de denna blogg då ?! Inte ljuga för att tjäna pengar, inte begå trakasserier och mobbing – verkar som du pratar om Camcam. Håller med, kan man inte bete så förtjänar man inte bättre.

            Det finns inget positivt att skriva om Isabella. Därför uppfattar du det som negativt. Vi övriga som genomskådat Isabella, vet bättre.

      Älskar hur hon hela tiden blåser upp sig själv och allt kring henne. Dessutom har hon ju ringt personen själv, kan visserligen vara avtalat men i mina ögon så framstår det ju som att hon själv är mest angelägen att prata med den här personen. Inte tvärtom. Upplever att intresset för hennes produkter utomlands är ganska svalt. Vad hände med den där Gabrielle förresten?

        Gabrielle är fortfarande på behandlingshem för sitt missbruk.

        Som en rädd blåsfisk hahah.
        tycker hon börjar se ut som Barbie nu mer. Blont enormt hårsvall och den där BUS-brännan som slår Ranelid med hästlängder.

          Det intressanta i allt är ju hennes intresse för hudprodukter mm, alla, verkligen alla borde vara kända med det faktum att huden INTE mår bra av en kaka smink på varje dag. Hårt studiosmink tär väldigt på huden. Och angående BUS; vem gör den på henne? Undrar för det ser ju så ojämnt och märkligt ut? Tänker på videon där hon visade lövblåsen och en vit rand löpte runt ansiktets kanter..??

            ”Lövblåsen” haha ?

              Den VAR ju stor som en lövblås? Även ljudnivån låg i klass med lövblås.

                Du är på hugget idag A nääästan så man kan tro att du är Camcam. Att du orkar ?

                  A och diverse andra namn är CAM och TRH. Finns ingen som helst anledning till varför de annars råkat svara på frågor under fel namn.

                    Dina konspirationsteorier är underhållande! 🙂

                      Verkar vara många här som insett att ni är samma person. Svara på varför just ni två flera gånger svarat i varandras namn. Det är inget som händer av en slump flera gånger, ofta när det varit debatt i kommentarsfältet och ”både du och trh” varit med i diskussionen.

                      Kan du ge ett exempel är du snäll? Dina påståenden är underhållande med tanke på att de är helt felaktiga. Så exempel, tack! ?

                      Haha tror nog du kan leta upp dem snabbare själv. Det måste ha känts jättedumt när du insett att du postat i fel namn ????. Panik! Gjort är liksom gjort.

      Känns som detta var en uppmaning till det i alla fall 😉

        Precis och det jag är väldigt onödigt. Humor är det förvisso, men att drevet mot henne skulle gå så långt att några härifrån ringde till MarieClaire vore synnerligen OTT.

      På tal om att uppmana sina läsare till drev ja…. Lätt att glömma att man själv nyss pekade finger när någon annan gjorde det?

        Önskar verkligen karma när det gäller Camcam… men det är synd om henne hon kan inte må bra, och som hon gjorde bort sig i en podd jisses var det mest pinsamma jag hört, som ett barn ?‍ och en massa ljug… så sjukt, skäms å hennes vägnar, antar att hon själv skäms annars är det något allvarligt fel.

          Vad fan göör du hääär??!?

    Tänk att hon till och med själv fick erkänna i media att hon använt en gammal hotlapp som ny (när det dessutom handlade om att styra bort fokus från hennes sifferLÖGNER!) men hon bara fortsätter..?
    Plus att det även kommit fram att hon överdrivit den senaste sk hotsituationen (som hennes egna boyfriend var insyltad i och hade inget med offentligheten att göra – tänker på the world famous kändisskapet som hon ibland suckar om!)
    Sanslös, denna människa.

      Ja?? och det här med att hennes skilsmässa inte gått genom, vad är det om egentligen? Något snack om att inte pappren gått igenom men ärligt nu, hur svårt kan det vara att fylla i några blanketter och skicka in? Tar det alltså 2 år? Nu är det väl ändå 2 år sedan de gick isär?

        Hon pallar ju f-n inte att göra nåt rätt och riktigt, så enkelt verkar det vara.

        Bella har för många advokater som sköter hennes ärenden. Ingen vet förmodligen vad den andra gör och att inte fullfölja en skilsmässa verkar ju vara en tabbe som en familjeadvokat knappast gör. Måste ha funnits en annan orsak till att man inte fullföljde efter betänketiden. Även Odd har ju en advokat som sköter hans skilsmässa så det var i så fall två advokater som glömde samtidigt. Märkligt.
        ”Idag är vår verksamhet så bred att vi inte kan jobba med endast en jurist, vi behöver olika till olika saker. Jag har en avtalsjurist, en affärsjurist, en skattejurist, en familjeadvokat och en brottmålsadvokat efter min stalker.”
        Bellas blogg 6 januari

          Skämtar du? Hur många advokater kan det behövas för att få blanketter ifyllda? *asgarv* Alltså, det fanns någon som hade någon till synes stollig teori om att skilsmässan var ett spel, börjar undrar om det inte ligger något i det….

            min teori, och jag håller fortf fast vid den 🙂 allt är ett pr-spel.

            För de flesta människor som ska skiljas och är överens om det krävs inte en enda advokat, de gör allt själva. Och ”allt” är inte så mycket, man fyller i ett kortare formulär/ansökan, sedan följer man upp efter betänketiden är slut.

              Det konstiga är ju att det finns en advokat och att det ändå skulle blivit strul med papperna. Antingen har BB världens sämsta advokat (kanske hon inte värderar utbildning för advokater heller?) eller så ligger det en hund begraven.

            Låter som en skämt. ”Hur många advokater behövs för att fylla i skilsmässopapper”? ?

          Odd har inget ombud. Isabella har det däremot, ett uppenbart okunnigt sådant. Lade upp deras ansökan här sist det begav sig.

            Kan du inte göra det igen!

      Lyssna på mediepoddens intervju med Camilla. Han försöker få Camilla förstå att journalister /skribenter inte väljer att tro på en sida utan bevis. Camcam har ingen vettig förklaring i intervjun, bara att personligt agg ligger bakom hennes fixering. Fler borde lyssna på den för att få en journalists syn på Camillas dagliga hackande på allt Bella gör.

      Och för de trötta människorna, nej jag är inte Simon eller nåt fan. Bara någon som reagerar när Camilla med sin stora blogg dagligen skriver negativa insinuanta och vridna inlägg om en person. Camilla har ju själv tidigare skrivit att det vore mobbing om hon skulle skriva elakt om en person varje dag. Och det är precis vad hon gör nu?

        Jag har själv lyssnat på Bellas sk förklaring (I ett videoklipp!) till varför hon fejkade ett hot, vilket typ var ”skumma typer på Flashback som går igång av ett drev”. Mhm sure. Så då lägger man ut ett fejkblogginlägg och lurar alla fansen istället??

        Och så får hon det alltså till ett ”drev”, bara för att någon synat hennes lögner? Bella är en enda stor lögn, rakt igenom.

          Hennes flashbacktråd har väl varit rätt död fram till hajens pengaflopp? Möjligen fick hon väl lite inlägg när stalkern var i farten, så klart. Då skulle de ju rädda den väna blondinen från den farliga mörka killen.

            Klart tråden var hyfsat död innan dess… Bella är helt enkelt inte en särskilt spännande eller intressant personlighet. ? Hon är inte direkt någon som människor i allmänhet snackar om, förutom när nåt mer avvikande hänt, som lögnerna om hot o.s.v.

              Tråden om Bella på Flashback har ökat med 193 sidor under 2018 varav 179 sidor under perioden augusti-december. Störst intresse under året har det varit för stalkern, husköpet och Sharkgate.
              Tråden består nu av 486 sidor varav 40% alltså kommit till under 2018.
              Tråden skapades redan i januari 2008.

                Hahaha är det Flashback som avgör om en person är interessant eller inte? ??

          Lyssna på mediepoddens intervju med Camcam. Visst Blondinbella ljuger mycket, det är inte det det handlar om. Det handlar om Camcams i journalistisk synvinkel mindre bra granskning. Varför framkommer i podden.

            Fast det enda CamCam har som en journalist har är vl utgivningsbevis/vad det nu heter, varför hon inte kan skriva allt hon skulle vilja. Var skriver CamCam att hon är journalist och enbart bedriver granskning?

              Hon kallar i podden sina inlägg om Bella för granskningar och säger också där att hon inte kagt in några personliga åsikter i de granskningsinläggen. Det är ju så långt ifrån sanningen man kan komma. Lyssna på podden vetja.

                Det var mycket lögner av Camcam. Pinsammaste jag hört. Hon är ju fan inte klok, som ett barn. Korkad, jävligt pinsam och äckligt manipuativ och lögnaktig. Fy fan.

        Håller helt med

      ”Jag försöker bara att ta mig igenom allt och inte lägga så mycket energi på det, säkerhetsteamet och brottmålsadvokaten finns ju där av en anledning för att livet ska kunna rulla på som vanligt. Jag dräneras annars. Nu är det faktiskt nya tag har jag bestämt. Efter allt jag var med om i förra året (obehaglig stalker, pojkvän som visar sig vara någon annan och pengar som ska in från ljuskygga typer plus ett krossat hjärta – allt under samma period) är det inte mycket som längre kan få mig ur balans.”

      Jepp, i inlägget om polisförhör för några dagar sedan håller hon fast vid att det var” ljusskygga typer” i farten. Om några veckor blir väl listorna med X:ets skulder offentliga pga konkursen, så då får vi väl se vad som kommer fram.

        Du inser att det är ganska troligt att i drivare blivit lejda för att söka upp Hajen va? Blir chockad att folk inte ens överväger den möjligheten överhuvudtaget

          Hajen hade ju spekulerat bort 3-4 personers pengar, flera miljoner. För att lösa det lånade han pengar privat och spekulerade bort även dem. Att det vore kriminella han lånat flera miljoner av är inte helt otänkbart, då privatpersoner oftast inte har så stora summor att låna ut utan egen vinning. Om han senare blev hotad, så är det inte konstigt.

            Absolut, jag tänker likadant. Men även om det nu inte var kriminella (åtminstone inte på papper) så är det inte omöjligt att kriminella indrivare lejdes för att få tillbaka pengarna och därmed stod utanför Bellas hem.

              Ja, precis sådana typer som åker runt i bilar med reg nummer som avslöjar deras riktiga namn och som ”säkerhetsteamet” sedan kollar upp och finner att det rör sig om personer dömda för ”människorov”.
              Väldigt sannolikt.

                Fast bilen eller föraren kan finnas i misstankeregistret. Det är inte alls osannolikt.

                  Och misstankeregistret är något en privat livvakt har tillgång till? Eller bara kan be någon söka i och lämna ut uppgifter?

                    Beror väl på vem hen känner hos polisen? Är han inte gammal säpo? Klart han känner nån som kan hjälpa till.

                    Lexbase, där kan alla se domar på vem de vill.

                Sigge, du vet det finns något som kallas målvakter. Ofta socialt utsatta personer med urspårad ekonomi, missbrukare osv som gör kriminella tjänster mot betalning. Ibland åker de fast, men inte så ofta eftersom det alltid finns villiga målvakter.

                  Inte så vanligt att målvakter sysslar med människorov dock.
                  Målvakter är mest till för att ta på sig skulder och böter eftersom de saknar tillgångar.
                  Men en målvakt är inte så förtjust i att sitta i fängelse.

                    Då vet du inte mycket om detta Sigge. Det är människor längst ned på samhällets botten vi snackar om här som tar emot pengar för kriminella tjänster. En kortare fängelsevistelse tycker vissa av dem bara är skönt. Så illa är det.

                      Fargo much?

        Flashback skriver 3 januari:
        ”Konkursbouppteckning ännu ej ingiven till tingsrätten. Edgången ska vara i Stockholm den 9 januari. ”
        Det borde alltså nu finnas en bouppteckning med uppgift om fordringsägare inlämnad till tingsrätten eftersom den ska vara inlämnad före edgångssammanträdet.

          Nyfiken, hur kan edgången vara i Stockholm när det är Lunds tingsrätt som har ärendet..? Är kanske ett vanligt förfarande?

    Utgående samtal… 😉

      Intressant!

        SO FUN! ?

      Varför skulle det vara intressant?
      ”Ring upp mig på detta nummer när du har tid” är ju inte direkt ovanligt.

        Jo, i intervjusammanhang är det inte särskilt vanligt att som journalist/skribent be intervjuobjektet ringa upp. Om det inte är någon du är väldigt angelägen om att få intervjua och som är svårtillgänglig (typ Oprah, Michelle Obama osv.).

        Vanligast är att man per tidigare korrespondens avtalar om tid då man själv ringer upp intervjuobjektet för att ställa sina frågor.

          För att förtydliga: journalist är ett yrke. Som journalist har du varken tid, eller framför allt intresse av, att slänga dig på luren när en svensk bloggerska med Oprah-komplex ringer för att snacka schampo.

    Vad är det som skrivs i kommentarsfältet både här i ett inlägg längre ner och inne hos Isabella om att bilder har ”klonats” av henne och en kollega och att även Simon fotoshoppats in någonstans? Fattar inte men blur nyfiken.

    Varför ger du folk sådana idéer? Den tanken hade inte ens slagit mig.. Sjukt vad du håller på med. Nästan läskigt.

      Ja det var ju verkligen definitionen av läskigt…
      Eller inte.

        Är ”nästan” ett svårt koncept att förstå?

      Ja, snacka om att uppmana sina läsare om detta. Genomskinligt som fan

    Slår vad om att camcam ringde upp med en gång för att leverera all info om Bella

    Men är verkligen isabella en sån big deal utomlands att journalisterna skulle bry sig? Det räcker väl med en googling på henne för att få fram den informationen, om de nu överhuvudtaget skulle bry sig så mycket om hennes trovärdighet.

    Tror det blev tufft för Bella nu när Kenza är gravid, hur ska hon få tillbaka all uppmärksamhet?? Hon som ju red på en så bra våg..! Känns lite väl övertydligt också när ”svarar på frågor” om att hon inte vill ha fler barn, för hon har ju ”en pojke och en flicka”.
    Ja, det är ju förstås det viktigaste… Bella-logik.

    Och för ca 2 sek sen lät det helt annorlunda, på väg starta family fun med hajen.

    Men är det så många som tycker och tror att hon ljuger om det mesta? Är inte det en åsikt (i brist på bättre ord) främst förekommande hos dig och en del av dina läsare? Obs att jag inte säger att hon inte ljuger (eller att hon gör det).

      Bella har ju själv gått ut med att hon ljuger (på ett roligt ”tihi!”-sätt förstås) och det var så hon startade sin karriär. Sen om man hänger med hennes svängar så upptäcker man snabbt att hon säger emot sig själv konstant (eller spökskrivaren som då inte håller reda på sina historier).
      Om du skrollar upp endast litegranna så ser du att det finns färska klipp även i media där hon erkänner sina lögner om t.ex. hot. Du kan nog googla rätt på dem.
      Eller kolla hennes gamla föreläsningar. Eller Shulman-show om hennes strategier.
      Möjligheterna till fakta är oändliga..

      Så nej, det är inte endast denna bloggs läsare.

        Du missar min poäng, vad Vella själv har sagt är inte relevant i min poäng (jag är för övrigt hyfsat väl bekant med vad hon säger) , utan den allmänna uppfattningen om henne. Blir en allmänt uppfattad mytoman inbjuden till skavlan, nymo, SVT etc? Jag tror inte det. Jag är inte brydd om Bella på det sättet, jag ifrågasätter om det, utslaget på den mängd människor om känner till henne, är många som uppfattar henne som en lögnare.

        Svar fastnade i modd, men jag tror inte att du förstår vad jag menar. Förklaring kommer!

      Hon säljer även in sig själv med påståenden om att hon är ett maskrosbarn och har miljontals läsare på bloggen..

        Nej, nu vinklar du och överdriver. Det var en tidning som skrev maskrosbarn och Bella har aldrig sagt miljoner, inte skrivit iaf och aldrig hört henne säga det.. hur skulle du veta det förresten?

    Nej vad klumpigt gjort av Isabella i sin iver att få berätta..

    Har du pratat med journalisten Camilla?

    Tror inte att journalisten är så intresserad av annan information. Denne vill nog publicera en fin historia. Det är vad jag tror.

    Ar inte riktigt ett fan av Bella heller men du ar verkligen som en mean girl i skolan som forsoker manupilera andra att mobba en tjej i klassen sa du sjalv kommer undan..

      Vad är syftet med detta inlägget? Att få dina foliehattsläsare att ringa journalisten? Skärmdumpar finns ju redan. Sök hjälp med din besatthet Camilla. Och framförallt; skaffa lite perspektiv. Då inser du kanske att det du håller på med mot Bella inte längre är friskt?

      Det konto som drev och skrev satiriskt om CW någon gång då och då är ju ingenting i jämförelse med dig mot Bella.

        Din kommentar känns inte heller helt stabil ?

          Jo Camcam EEs kommentar känns väldigt klok och stabil. Du är så töntig och pinsam som en människa kan bli. Man ser direkt när det är du oavsett om du kallar dig Lisa, A eller står som Anonym. Löjliga pinsamma människa. Sök vård! Dags att inse att du har problem, att du är manisk.

            Du har hållit igång hela natten! 50 kommentarer på det här inlägget varav 24 fastnat i modd. Behöver du inte sova? Eller ”jobbar” du natt? ?

        E precis så 🙂

    Såg att hon skrev igår om att ett av deras schampo är bästsäljande och har funnits nu i 5 år. Samtidigt så var det så viktigt iom ombrandingen förra året att framhäva att alla produkterna är nya både till innehåll och förpackning. Hur ska hon ha det? Antingen blev det nya produkter till Löwengrip beauty eller så blev det nya, mindre och dyrare förpackningar med samma innehåll.

    Inte lätt att komma ihåg alla sina lögner..

      Det här är så sant! Pingis kommentar om att det absolut inte går att jämföra nya och gamla Löwengrip, det är helt nya produkter etc. Hur ska de ha det?

      Reagerade också på detta. Klart det ar samma kladd, de har bara hojt priset… alternativt andrat ETT amne for att de inte ska klassas som samma kladd.

      Camcam, kanske något att bevaka?? 🙂

        Nån kanske kan jämföra innehållsförteckningarna?

        LCC var väl redan så bra det kunde bli?
        Fanns ingen anledning att ändra.
        Löwengrip blev dyrare och fick nya förpackningar för Pingis och Bella ville ha ett premiummärke.
        Sen har det kommit en del nya produkter i Löwengrip som inte fanns i LCC.
        Får se om de också dyker upp nu när LCC senare 2019 lanseras igen för att ge konsumenterna billigare produkter.

      Kommer säkert vada exakt samma nu också i ”lillasystern LCC”.

    I Therese Lindgrens instagram-bio står det följande: ”Youtuber, grundare av @indybeautysweden, författare, komiker.”

    Komiker? Har det alltid stått där? Visst, hon kan vara skojig i hennes youtubevideor, men komiker? Eller är det något skämt/internskämt som jag inte hängt med i?

    ?

      Världens tråkigaste människa som försöker efterlikna influencers/bloggare…. suck!!!! Den stilen hon försöker med nu passar henne INTE sorry not sorry..

      Skulle tippa på att hon skojar.

        Då är hon väl komiker, då! 🙂

    Alltså… Jag kan fortfarande inte släppa hur fula och tråkiga hennes produkter är i jämförelse med de gamla! Jag har varit på samma apotek två gånger på kort tid, för en månad sedan och sen idag, och småfnissar lite åt ”Swedish beauty innovation”, för mig veterligen är de inte innovativa för fem öre.

    Jag tänkte även på re-branding och omdesign som har funkat: Lumene. Visserligen finskt, men börjar ju bli kända i Europa som skandinavisk hudvård. Är det egentligen Lumene Bella tävlar med?

      Man undrar vilka Bella anlitat för att utveckla produkterna? Och vad som egentligen skiljer hennes produkter från andra? Anlitar man någon kemist eller vem är det som utvecklar till exempel ett torrshampo osv, vad dom gör det bättre än andras? Vilken yrkesgrupp sysslar med sånt? Har alltid undrat hur detta funkar.

    Har du granskat Mona än ? De skulle väl upp i rätten denna vecka?

      Pga skulder

      Hon har ju flaggat för att sluta blogga iår. Allt beror på hur det går i vår? Vet inte vad det betyder.

      Rätten ??
      Vad är det saken gäller?
      Vad är det jag har missat?
      *har på tok för mycket tid över som spär på nyfikenheten*

    Två gånger skriver du att Isabella förmodligen har kryddat intervjun, som du varken hört eller sett, och sen kastar du fram idén att nån kunde ringa till journalisten. Nej, det här var inget snyggt inlägg!

    Alltså Expressen precis nu… därför bröt jag med livvakten typ… SKÄMSKUDDE i storlek stor som hela USA

    HUR kan ingen av er skrivit om faktumet att BB och livvakten Magnus gått skilda vägar då de kommit varandra för nära personlighetsmässigt?! 😀
    Det är fan otroligt alltså. Hon gör ALLT för att försöka få tillbaka lite av rampljuset nu när Kenza gått ut med sin graviditet.

    (Se expressen för artikel)

      Hahaha ja garanterat ett nytt drag av Ljugarfabriken, varför ens göra det så öppet annars??

      Blir kenza verkligen så mycket mer poppis bara för att hon ska ha en unge? Trodde inte att det var något som drog mängder av läsare längre. Men jag kan ju så klart ha fel. Jag själv är en sån som avföljer direkt någon visar en sticka med ett plus så jag ska kanske inte utgå från mig själv ?

        Hennes bloggtrafik har iaf ökat gigantiskt om man kollar bloggportalen… från ca 200´till 700-800. Men förmodligen även för att hon gjorde en video om problemen med att bli gravid.

          Se där ja?

        Alltså kolla tex margaux dietz, hon var väl halvstor innan men efter gravditeten och Arnold har hon fått en enorm plattform. Tänk då Kenza som redan innan har en stor plattform

          Margaux blev väl inte känd för att hon blev gravid utan för sin förlossningsvideo. Det var väl inte så många som gjort en sån video innan, och enligt mig var den väldigt fint gjord.

      TACK! Äntligen någon som skrev det, var precis på väg att skriva en kommentar själv ?

    Isabella Löwengrips beslut – bryter helt med livvakten
    https://www.expressen.se/noje/isabella-lowengrips-beslut-bryter-helt-med-livvakten/

      Jag hoppas att Bellas ihärdige anonyme försvarare lyssna på klippet så att hen får en gång får alla bekräftat att Bella har påstått att det pågick en hotbild från kriminella på både henne och X.

      Det och annat….

      Gissar på att det inte kommer hjälpa dock. Läser andra kommentarer ovan.?

        TRH!
        Varför hänger du här hela dagarna och ibland även nattetid?

          Definiera om din fråga ifall du tror att jag hänger är alla 24 h om dygnet.

          Om jag kikar i min lilla app om skärmtid så är jag inne här alltfrån 5 minuter per dag till 11/2 h. Det är alltså den effektiva tiden per dygn (ibland t o m noll minuter).

          Hur många minuter om dagen lägger du på insta Sanna?

    På tal om Isabella, artikel i Expressen nu att hon bryter med sin livvakt ”de kom varandra för nära”

      Är väl rimligt att bryta med sin livvakt om man kommer varandra för nära. Det ska vara en högst professionell relation mellan en livvakt och kunden för att arbetet ska kunna skötas på bästa och säkrast sätt. Ser inget konstigt med det.

        Jag ser mängder av konstigheter med detta, med Bella inblandad ligger det alltid en djurfarm begraven.

          Vad är det för konstigt med att bryta med sin livvakt om man kommer varandra för nära?

            Asså jag köper inte nåt som kommer från henne och hennes Dream-team

              Nej men det är ju en annan diskussion. Inte säkert att det stämmer alls att de har brutit och att det var därför, det håller jag med om. Men det var ju inte min fråga heller ?

                Nej det är inte konstigt om de bryter pga det.

                Men en fråga till dig ist. Är det inte konstigt om de har det? Kommit varandra för nära?

                  Jag vet inte. Är inte så insatt i bella faktiskt och vet inte ens om det är sant. Konstigt..? Ja, kanske. Men konstigare saker har väl hänt än att två människor kommer varandra nära trots professionella relationer.

            När hon bara några veckor tidigare skulle anställa honom? Verkar ha varit en mysig jul och nyårshelg för de två då. Men nänä, inget konstigt i den här historien heller.

        Absolut, la ingen värdering i det alls ?

      Blev sugen på att se Bodyguard nu haha. Älskar den filmen.

        Skulle precis skriva det! HAHAH!

        And IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII will always love youuuuu, Magnuuuus

      vad hände med ”vi kommenterar inte om enskilda anställda” som dom brukade köra med?

      och insåg hon inte förra veckan när dom anställde honom i löwengrip invest att deras relation var för ”nära”? i call bullshit.

        Bella är ju känd för att kappan vänder efter vinden, hon skriver väl vad som passar henne för tillfället

    Bella har avskedat sin kära livvakt ! Anledning ?De hade kommit för nära varandra ????
    När hon var utsatt och jagad av ” kriminella så var han nog en trygg famn att krypa in i ??
    Denna Bella är bara för mycket ! Storhetsvansinne som kommer att tippa över till slut !!
    Ds stog om henne och livvakten i aftonbladet el expressen . I dag . kommer inte ihåg vilken kvällsblaska

      Blandat business och pleasure?

        Det fattade nog de flesta när de blåste upp allt till helt orimliga proportioner. Så enormt oseriöst agerande från första början. Det fanns en anledning till det oprofessionella beteendet: Kanske i detta fall som i många andra när annat än hjärnan tar över.

    Fram med numret Camcam, jag vill ringa!
    ” Jess kladd änd klet is dö moust påpular bjutumark in dö houle wörld”

    ”Magnus Andersson är förtegen när Expressen når honom på telefon, men bekräftar att han inte längre jobbar för Löwengrip. Han säger att han till fullo kan förstå hennes agerande.
    – Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt och det är djup beklagligt att det blev som det blev, säger han.
    I ett sms till Expressen skriver Isabella Löwengrip så här om det brutna samarbetet:
    ”Det stämmer att vi i samråd med Magnus fattat beslutet om att inte ha honom anställd längre. ”

    expressen ringer upp M av någon anledning som *bekräftar* att han inte är kvar, och sedan *bekräftar* bella på sms. hur fick expressen ens info från första början om det? hon har inte skrivit om det någon annanstans.

      Kvällstidningar har spröt överallt.

      Precis, så klart Bellas team som ligger bakom denna story och att det kommer ut till kvällstidningarna. Varfor gör Bella allting till en stor grej? Slut med Magnus? Jesus! Har de verkligen inget mer att komma med? Patetiskt.

        När var det Hermin Hold skulle lanseras? 😉 😀

          Så fort sidvisningar och besök i Bellas kanaler har kommit upp i en nivå som gör att det är dags att lansera 🙂

      Hur kommer man för nära vara varandra personlighetsmässigt?

        Han försökte kanske kyssa henne och hon dissade 😉

          Och det är precis såna spekulationer hon vill ha!

            och folk ser upp till denna psycho till affärskvinna?

          Dissade?

        Kommit för nära eller blivit för personliga, antar jag att han menar. Eller så menar han att han också har narcissistiska drag, vilket väl inte är helt otippat med tanke på att han under H-krisen verkade väldigt intresserad av att uttala sig i media.

      Då är det alltså ihop nu då 🙂 ? Då kan han inte jobba som livvakt längre.

        Jag tror samma!

    Alltså, måste säga att jag tycker du Camilla kontrar jävligt bra i mediepodden. Fått en helt ny respekt för dig. SÅ bra!

      Ja!! Lyssnade precis på podden och blev riktigt imponerad

        haha du skojar, sjukt pinsam var hon… eller är du camcam själv som måste ge lite beröm, har ju hänt förr 😀

      Och måste tillägga att det märktes så tydligt att han försökte ”sätta dit dig”, trots att du hela tiden gav svar på tal så försökte han gå tillbaka med ”Meeeen du förstår att en tiding inte skulle skriva så?”. Nej ditt trögo, ingen har sagt att detta är en tidning. Det är en blogg som granskar bloggar. Ett helt nytt fenomen som man inte kan jämföra direkt…?

        Min spontana tanke är att det han syftade på var att ”någon seriös skulle inte göra/skriva så”, men sa det med andra ord.
        Lite roligt är det ändå att ni är så många som inte förstår hur pinsam denna blogg är ?‍♀️

          Men även om så var fallet, hur seriöst är det av honom att intervjua någon utan att själv vara neutral och bara vilja få fram sin poäng? Tycker denna blogg isf är minst lika pinsam som alla andra bloggar.

            Nu blir det lite som att jämföra äppel och päron.
            Det är en sak att i en intervju ifrågasätta någon gällande något de sagt eller gjort. Och det är en annan att inte vara objektiv i det man presenterar som fakta i exempelvis en artikel eller som ett inlägg i en blogg vars funktion är (sägs vara) att granska.

              ”Objektivitet är vanligen ett ideal i samband med undersökningar, eftersom resultatet i möjligaste mån förväntas vara oberoende av forskarens åsikter eller föreställningar. Objektivitet framhålls ofta även som ett grundläggande ideal vid journalistiskt arbete.”

              Jag antar att det är detta han har i åtanke. Att sett utifrån detta bedriver Camilla inte något som kan kallas seriös granskning, eller rapportering, eftersom det mesta är färgat av hennes personliga åsikter och idéer.

                Hoppas att Camcam lärde sig något av intervjun. Hon kallar ju sina granskningar för seriösa och blir irriterad när Aftonbladet och liknande inte vill skriva om hennes granskning om Bella. Många här har försökt få Camcam att förstå att ingen tar henne seriöst efter hennes dagliga taskiga inlägg om Bella. Nu får man hoppas att hon tar det journalisten snällt påpekade för henne.

                  Jag tror inte Camilla själv riktigt vet vilken fot hon vill stå på. Vad denna blogg går ut på ändras lite efter situation, kappand vänds efter vinden. Viljan att trycka till och trycka ner vinner allt som oftast. Även om jag tror att viljan i det stora hela egentligen är att bedriva seriös granskning och vara någon med inflytande och högt anseende.
                  Hon är blind inför sitt agerande, och det som är mest synd är att hon får så många på tåget.

            Han var ju neutral gällande ämnet som diskuterades. Han tyckte som alla andra med sunt förnuft att man inte ska skriva saker man inte har bevis för som sanning, bara för att man blandar in egna känslor i ”granskningen”. Han sa många kloka saker som Cam inte klarade att bemöta. Det var som en milsvid skillnad i kompetens mellan honom och Cam. Cam framstår som obildad, hämndlysten och oseriös. Ofattbart att hon påstår sig inte skriva sina egna känslor i sina, som hon vill kalla dem, granskningar.

          Pinsamt är väl snarare att vara här inne på bloggen och läsa OCH dessutom ta sig tid att kommentera om man nu tycker bloggen är så himla kass… ???

            Är det egentligen en astronomisk skillnad på att läsa en blogg man inte gillar, och att läsa en blogg för att följa bloggar man inte gillar? ?
            Syftar alltså på att det ofta påpekas i kommentarsfälten här att man inte gillar de bloggar som det skrivs om, men ändå vill man följa dem här och kommentera dem.

            Jag tror att båda läger som läser denna blogg har samma syfte, man vill nå fram till en förändring gällande vad som publiceras och skrivs på nätet och sociala medier. Vi är bara oense om vad som bör ingå i den förändringen ?

      Samma här!

    Lustigt nog igen Michael Syrén som skrivit artikeln om Bellas livvakt, precis som när Bellas team informerade Expressen om kidnapparna utanför hennes hus. Solklart att upplägget för artikeln kommer från Bella och hennes team – varför skulle Michael Syrén ringa livvakten på måfå för att höra om han slutat bara sådär? Ingen tillfällighet heller att det kommer nu när Kenza är gravid och hennes blogg skjuter genom taket. Gissar att det kommer ett tårdrypande inlägg nu idag eller imorgon om hur svårt det varit för Bella med Magnus.

      EXAKT SÅ!!!

      Klart livvakten måste gå, blir bistra tider framöver med dålig försäljning i och floppad lansering i USA.
      Alla kronor behövs nu för att desperat hålla luftslottet uppe.

      Camcam, kan du inte ’expose’a Bellas kontakt med Michael Syrén !!! Fan håller de på med egentligen?

        Vem äger expressen? Vem äger Tailsweep? Follow the money, clicks makes the world go round…

          Bella var ju glad över att få jobba i samma företag som Amelia Adamo.
          Nu fick hon jobba med Michael Syrén istället 🙂

          Ägs båda av Bonnier.

    Så SJUKT OPROFESSIONELLT av Bella! Hon är verkligen som en liten unge, sanslöst!

    Numret verkar tillhöra en kvinna som heter MP, jobbar som PR konsult för skönhetsmärken… Varför skulle hon göra en intervju för Marie Claire?

      Det är väl en sponsrad artikel.
      Inget ovanligt att PR-folk skriver sådana artiklar åt modemagasinen.
      Oftast är det ett begränsat nyhetsvärde i sådana artiklar så tidningarna själva brukar inte skriva om skönhetsprodukter.

        Så är det nog!

      Typ branschtidningsintervju där man får betala för annons och då få intervju kanske?
      Som såna där skräpgratistidningar som kommer till företag.
      Vet att Marie Claire inte är en sån men kanske ingår såna i koncernen?

    Men rykten om Bella och Magnus har förekommit i flera veckor.
    Bl a i kommentarerna här på Bloggbevakning.
    T ex 31 december:
    ”Tydligen var Blondinbella och livvakten på Grand Hotell tillsammans i lördagskväll!? Vad händer där? Tyst sista tiden.”
    Dessutom fick Bella det nya Hermès-armbandet av Magnus.
    23 december:
    ”Obs innan kommentarsfältet går bananas (jag känner er), det är ett nytt Hermes-armband som jag fick i present under denna jobbiga tid. ”

      Skulle Hermèsarbandet alltså vara en present från Magnus?

    Alltså kom igen. Bellas teams strategi är antagligen att varje vecka skall det skrivas minimi 1 artikel om bella i tidningarna. Då skall det skapas content. Gärna skall allt i Bellas liv bli till content för bloggen eller för media eftersom all content genererar pengar.
    Bella och Bellas team ha lärt sig för länge sen att alla publicitet är bra eftersom ingen skillnad hittills vad Bella fått för publicitet har det bara gjort henne rikare.

    Det minsta Cissi och Camcam kan göra i sådana situationer är ju att radera de kommentarerna, och säga ifrån att de inte är välkomna om de skriver sånt eller börjar föreslå att kontakta arbetsgivare osv.

    Är det Magnus som ska kastas under bandvagnen nu? Han som blåst upp/förstorat/överdrivet allt med H pga svartsjuka? Så Bella och H kan bli ett par igen…?

    Tror dock inte hon kommer bli ihop med någon som lever på minimumlön och är satt i personlig konkurs. Går inte ihop med hennes lyx-image

    När jag läser om norska miljardärshustrun som är misstänkt kidnappad så ger Bellas påhitt kring sig själv en riktigt äcklig känsla. Att hajpa upp ett sånt drama för siffror är så sjukt cyniskt.

      Eller kanske man ska förstå att sådant händer, tyvärr. Bella har inte hajpat upp något kidnappnigsdrama, vad snackar du om sluta ljug!! Det är H som sagt att daytraders ofta får kidnappningshot, läs det i aftonbladet så får du det svart på vitt. Men det skulle Bella inte lyssna på då menar du och inte vara orolig för sina barn och sig själv när hennes pojkvän stod i skuld med trettio miljoner. Det är du som är cynisk. Idiot!

    Att vara 38 år gammal och ägna sig åt en sån pubertal vendetta såsom du gör ”Camcam” är verkligen patetiskt. Skaffa dig ett vuxet intresse och sluta lev ditt liv genom människor som är ca hälften så gamla som dig.

    Att vara 38 år gammal och ägna sig åt en sån pubertal vendetta såsom du gör ”Camcam” är verkligen patetiskt. Skaffa dig ett vuxet intresse och sluta lev ditt liv genom människor som är ca hälften så gamla som dig.

    Jag kanske ha fel nu, men det står utgående samtal (hon ringer upp någon) och inte inkommande samt (någon ringer henne). Det är väl inte tidningen som ringer till henne och ha intervjun och inte Isabella som ringer till tidningen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.