Vad skulle ni tycka om en SVT-journalist skrev ”Hajbok” med Isabella Löwengrip?

Carolina Neurath är en respekterad författare och journalist på SVT, vars böcker Isabella Löwengrip som av en händelse visat upp på sina sociala medier ända sedan hela ”Haj-gate” gick av stapeln.
Hon gör det bland annat i sitt blogginlägg HÄR men har även postat bilder på dem på Instastory – nästan så man skulle kunna tro att hon är ute efter något särskilt. 😉

Rent hypotetiskt – vad skulle ni tycka om en SVT-journalist och författare hjälpte Isabella att skriva en bok där hon fortsätter spinna på samma, gamla story där ex-pojkvännen målas ut som en bov med kopplingar i den kriminella undre världen? Trots att alla inblandade, förutom Isabella då, erkänt att det hela var, om inte helt fabricerat, så ofantligt överdrivet?

Jag säger inte att många förmodligen dreglar av upphetsning av blotta tanken av att få läsa en sådan fantastiskt hopkokad historia, signerad Isabella.
Det gör nog många, men tror ni – HELT hypotetiskt – att det skulle vara bra för en etablerad SVT-journalist och programledare att vara inblandad i någonting sådant?

Vad tänker ni?

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du har uppenbarligen en strategi bakom dina inlägg – precis på det sätt du beskyller Isabella för. Din ”bevakning” av henne är så oprofessionell.

      Konstig antydande inlägg. Tror att Camilla vet nått/hört nått om detta

        ??‍♀️?

      Ja visst har hon strategier. Mycket löjligt inlägg, paranoid och besatt much.
      A – vet nåt, hört nåt? Hennes egna fantasier och tankar antar jag. Men smart sätt för att fortsätta rida på hajgate och få smutskasta Isabella. Sjukt CamCam!

        Sluta läs kommentarerna och akta blodtrycket lol puss

        Offer?! Herregud Camcam! Säger som A akta blodtrycket!

      Inläggen som borde få uppmärksamhet, som om de felaktiga siffrorna, kommer aldrig kunna få det pga såna här inlägg. Tror det är svårt att bevaka någon som har hoppat på en så personligen som anklagelserna om hotlappen.

    10/10 would buy. Bara för att stödja om inte annat.

      Går pengarna till de som blivit av med miljoner?

        Neurath har väl i och för sig ingen skyldighet att betala dom? Om nu ens den rent hypotetiska boken rent hypotetiskt handlar om hajen vilket rent hypotetiskt kanske inte är det allra troligaste (rent hypotetiskt)..

    Vilket konstigt inlägg, what now? Kan vi inte diskutera hennes katastrofala gala-klänning? lol

      Det kommer…

      Jag tror att klänningen inte är från Stylein utan från Skultuna 🙂

        Eller från GLAD?

        Skultuna?

      Ja mycket konstigt inlägg, C verkar besatt och paranoid men smart för att få många kommentarer och få smutskasta och sänka Isabella vilket är Camillas stora mål. Katastrofala klänning? Tycker den var fin och Bella var väldigt snygg. Varför ska någons klänning eller val av kläder kastas skit på här, är det viktigt? Är det rätt att göra?
      Låt folk klä sig och se ut hur de vill utan att håna och kasta skit!

        Bella var snygg. Klänningen var en katastrof både i snitt och sömnad. För övrigt var det många på galan som var illa klädda. Det syns verkligen vilken liten ankdamm Stockholm är jämfört med London, Paris och NYC.

          Tror materialet var det stora problemet!!

          Värsta är att det är från en kollektion de ska släppa med ellos…

          Verkligen! Bara att se på Petra Tungårdens brudtärnors/brudtärnsklänningar, hur är det ens möjligt att få till flera klänningar som är så djävulskt osmickrande på de stackars tärnorna? Är nästan imponerad…

      kan vi inte diskutera kenzas överdrivna handplacerande på sin mage hela tiden… nya meghan markle! typ vi vet att du är gravid eftersom varenda insta/story/blogg har handlat om din mage! man förstår att en blivande mamma är glad över sin bebis men man behöver man ju inte ha den där 24/7 eller.. speciellt inte som på elle-galan där den knappt syntes och det såg mer ut som hon täckte skrevet med handen. likaså sara biderman! som att man är livrädd att nån ska tro att man är tjock eller något så man placerar handen där så fort en kamera dyker upp ?

        Asch. Hon är väl glad och lycklig över sin graviditet. Let her be happy och placera handen var hon vill.

        Skrev det igår men kommentaren togs bort av C så det lär ju inte få pågå nån diskussion om det

        Håller verkligen med! Börjar bli sjukt överdrivet. Yay, glad för din skull, absolut, but don’t rub it in, hon om någon borde veta att det fortfarande finns de som kämpar. Inte för att hon ska få vara mindre glad för hennes mirakel, men vi har fattat att du är gravid. ”Bebor” börjar långsamt men säkert bli jobbigt att lyssna på/ läsa om.

        För övrigt stör jag ihjälp mig på att hon fiskade efter att bli sponsrad med bil i hennes story för någon dag sen, det var så sjukt fult. Du har råd!

          Men sådär kan man ju inte tänka. Självklart har man rätt vara glad över sin graviditet trots att många andra fortfarande kämpar. De blir ju inte lyckligare av att du är olycklig.

          Jag är en av de som fortfarande kämpar och om man jämför med Kenza, har kämpat mkt mer iom att jag hållet på längre samt fått många missfall. Det rör mig inte i ryggen att hon är glad och vill prata om sin graviditet hela tiden, jag är bara glad för hennes skull och unnar henne allt i världen. Vad någon annan får tar inte ifrån en vad man själv inte får, alltså det har inget med varandra att göra. Jag blir varken avundsjuk eller missunnsam, det är väl underbart att det slutar lyckligt för någon som kämpat?

          ja, men jag tänker inte riktigt att hon ”rub it in” utan det är en så konstig grej bara! det hela blir liksom ”look, look at me! jag är gravid! jag har en bebis i magen! kolla!”. fine att man vilar handen på magen (när den är stor nog att kunna ha något vilandes på…), det köper jag absolut, men just poserande framför bilder med handen på en hyfsat platt mage blir det så himla konstigt helt enkelt

            Jag har hørt att det är en skyddmekanism som gravide kvinner gjør. Man känner på något sett att man skyddar sitt barn når man tar sin hand på magen. Sen kan man givetvis vara stolt också. Varfor störa sig på det!

              Ja! Min BM sa att många kvinnor gör det innan de ens vet att de är gravida, men kroppen har fattat, just för att skydda barnet.

        Oj… har alla här inne vaknat på fel sida?

        Kenza är otroligt lycklig över sin graviditet efter en otrolig kamp att nå dit. Hon är säkert rädd varje dag för att något ska hända. Att hålla handen på magen är ofta en reflex, en säkerhetsmekanism. Jag gjorde det själv under mina graviditeter, utan att tänka på det.

        Låt kvinnan bonda med sitt växande barn.

          Alla var glada för Kenzas skull i ungefär en vecka men nu har hon tydligen fått vara glad lite för länge enligt många 🙂

          Det är också hennes första offentliga framträdande sen hon berättade om sin graviditet, klart hon vill och ska visa det!

        Herregud. Vad är det för sorts människor som tycker att man ska diskutera någons ”överdrivna handplacerande på sin mage”. Inte undra på att världen ser ut som den gör.

          Extremvariant av Jante 🙂 Har du kämpat för din graviditet i tre år är det olämpligt att visa glädje offentligt.

            man ser väl inte mer glad ut om man har handen på magen eller inte? sök taggen meghanmarkle på insta och kom igen sen och försök säga att det inte ser otroligt dumt ut? varenda bild, video, möte, rörelse, situation så har hon en eller båda händerna på magen, ser riktigt konstigt ut!

              Ser väl inte konstigt ut. Vad är det som stör dig men någon som har handen på magen?

              Har du själv varit gravid efter flera års kämpande, Luna?

        Visste inte att Sara Biderman är gravid!!?

        Kan bara prata för mig men när jag var gravid var jag likadan skillnaden är att jag inte fick kämpa för min graviditet och att jag inte är offentlig. Alla bilder från den tiden står jag och håller om magen eller ”skyddar” den instinktivt från världen och alla runt omkring. Jag tror det är VÄLDIGT vanligt ? min mamma och min svärmor kommenterade det några gr varför jag aldrig gick och höll mig i magen.
        För jag ville, kände för det, kände kärleken därifrån och ville hålla den nära

          Alltid ska det ju stå.

      Eller allas fail med BUS. Omg kolla gynnings händer ?

      Om man tittar på bilden med Annie på Bellas vänster sida (precis vid armbågen) så ser det faktiskt ut som att sömmarna spruckit helt..

      Tyckte att hon trots det katastrofala tygvalet, klädde rätt bra i den klänningen… tycker annars hon klär sig så tråkigtnoch osmickrande. Sen ver jag inte varför man väljer att göra klänningen i ett tyg som kräver att man absolut inte sätter sig ner eller gör några andra rörelser än att stå rakt upp och ner, så att det inte skrynklar sig

    Men snälla nån

    Nej, låter konstigt. Om nån journalist skulle skriva typ en biografi om IL kanske det är motiverat ge hajgate ett kapitel men tror nog inte bara det är värt en bok i sig.

      Jag uppfattat neurath som ganska oberoende som journalist. Hon lurade ju alla när hon skrev om HQ-banken och härvan där, lyckades få alla att tro att hon var på deras version. Om neurath skriver granskande kommer det vara en granskning. Skriver hon skönlitterärt inspirerat av verkligheten kommer hon nog också göra som hon vill.

        Där håller jag helt med dig, hon gör nog som hon själv vill.

    Förstår inte? Är detta rena spekulationer alltså eller menar du att du tror att det är något som kommer hända eller har du hört ett rykte som säger det?

    ”nästan så man skulle kunna tro att hon är ute efter något särskilt. ?”

    Kan du utveckla? Tror du att Isabella är ute efter att få skriva en bok med just denna författare eller vet du något som du inte skriver om?

    Oj vad långsökt!

    ”som av en händelse”

    Du skriver som att det absolut är något på gång. Ska vi kontakta Carolina Neurath och fråga så vi får veta vad det handlar om?

    Min far spelade på hennes bröllop. Han hade ingen aning om vem hon var förrän han kom hem och mor berättade för honom. Hon skulle byta klänning efter att ha ridit till kyrkan och han sa åt henne att inte snubbla i trappan vilket hon tydligen gjorde ändå. Nu läser han samma bok.

      Va?

    Hade du inte kunna skriva om att hennes ”home team” har ett eget konto på Instagram istället? Hennes nya stalker? Elle-klänningen? Finns ju så mycket att skriva om rörande henne nu som inte är en tråkig spekulation om en bok.

      Instagram-kontot där ger ju verkligen känslan av att hennes hem inte är hennes hem, utan ett hus för jobbet. Jag skulle inte vilja leva så, men för Isabella verkar det ju fungera!

      Nej, inte ge instagram-kontot uppmärksamhet, eller hennes nya stalker. Detta börjar bli löjligt.. t.o.m. ”stalker” börjar bli tråkigt och långdraget, struntar i om han flög hit från månen, eller stod utanför huset och dansade naken.. boring!

      Nej skriv inte mer om IL har varit så befriande att slippa inlägg om henne på ett tag.

        Men nej, bloggen är tråkig utan dem!

      så fjantigt att bella själv kommenterat på bilden med två uppsättningar handdukar o ba ”Who is using the grey ones?”… lägg ner xD

        De ligger oanvända sedan Magnus flyttade ut 🙂

      men jag antar också att det kommer vara en nytt konto för att avhandla all spons. t.ex visa upp nya sponsrade barnkläder, möbler, inredning etc… och hur mkt kommer reklammarkeras? ingenting tror jag 🙂

        Hoppas att de kommer visa mycket inredning från huset, kul att se! 🙂

      Jag skulle vilja veta vad som hände med att hon skulle ta över Allures konto på insta för några dagar sen? Inte sett något där?

        Det kommer nog… blev väl inspelat och kommer nog upp i sinom tid, var nog inte i realtid.

          Hmm men då tar man ju inte över? Då producerar man ju content som sedan läggs upp enligt en plan. Ordmärkande kanske, men va fasen, IL jobbar ju ändå med reklam och marknadsföring och borde kunna hålla isär begreppen.

    Totalt ointressant eftersom det kommer vara samma bild hon redan målat upp i bloggen – om HAJEN fick skriva en bok med en journalist, då hade jag stått först i kö att köpa!

      Absolut!!

      Fullkomligt ointressant. Det enda man skulle veta är att inget av det skulle vara sant. Tror inte Bella varit ärlig någonsin. Och det blir bara värre och värre.

        Suck… vad är hon inte ärlig om menar du då? Hon är ju t o m ärlig om att hon inte varit ärlig om vissa saker, hon är ärlig om det hon inte varit ärlig om, i sina unga år. Hon är ju väldigt ärlig och det är ju därför hon får så mycket skit.

          Dagens skämt! ???

          Enda hon är ärlig om är väl att hon inte är ärlig. Och det får ju konstiga följder om man någon gång vill eller behöver vara ärlig.

            Nej där har du fel – hon säger inte att hon inte är ärlig utan att hon inte VAR ärlig i början av sin bloggkarriär, att hon hittade på mycket DÅ – inte nu – Men hon är ärlig om att hon har strategier däremot och det är inte många som är ärliga med det. Hon är ju väldigt ärlig och därför får hon ta mycket skit, och många klagar på att hon är för privat. Hon får iofs skit för allt, hon kan inte göra, säga eller skriva något – alltid någon som hittar fel och klagar. Det är fel på allt hon gör och säger eller inte gör och säger. Enligt denna blogg och dess läsare. Galet.

              Ok, men vad går hennes strategier ut på då, enligt henne själv?

                Reta upp & provocera såna som dig kanske med en flådig livsstil 🙂 Det verkar funka, eller hur?!

                  Fast nu gissar ju du (du skriver ”kanske”), jag frågar den som påstår att inlägget högre upp har fel om hur det egentligen ligger till. (två glada gubbar)

              Vad menar du? Hon ljuger för fan hela tiden. Om ALLT. Minns du när hon skrev om hur bra öppet förhållande är och att det var det hon ville? Sen att det var han som ville det och att det aldrig kändes bra? Om att hon fick en lapp på bilen i våras och skulle sova borta, vilket hon nyligen erkände att var en bluff? Antingen så ljög hon då eller så ljuger hon nu. Oavsett vad så är hon en lögnare.

    Carolina skulle aldrig smutsa ner sitt varumärke genom att skriva med Bella. Hon har jobbat hårt för att komma dit hon är idag och tvätta av sig stämpeln som ”blond kvinna” i en mansdominerad yrkeskår

      Beror väl helt på vinklingen i en ev bok. Men nej, tvivlar på att nån skulle försöka göra en hel bok på enbart hajen. Om han inte helbreakar och själv kan skriva en ”så gick jag från 30 + milj till – 30 milj till + 30 milj på 3 år…” Men i bellas memoarer får han max 2 sidor.

      Varför skulle hennes varumärke bli nersmutsat genom att skriva med Bella? Inte alls, det är bara C och vissa här som skulle se det så, för att ni vill sänka Bella. Men nu har de nog inte funderat i dessa banor som Camcam gör, att de skulle skriva en bok ihop haha. Men varför inte, skulle nog bli succé kanske och inbringa en del inkomster 😉

        vi vill inte ”sänka” bella. vi vill att hon slutar ljuga och utnyttja andra människor för vinning bland annat.

          Vad ljuger hon om menar du, vad är det du tror är lögner? Hur utnyttjar hon andra människor och vilka då? Anser du att alla bloggare och entreprenörer/företagare utnyttjar andra människor då? Camcam också?!

          För människor som inte förstår det här tänket (t ex jag själv 🙂 ) är det som att ni pratar om valfri karaktär i Twilight 🙂 Den IL ni ser i era huvuden finns ju inte på riktigt, det är nåt ni har kokat ihop liksom.

        Carolina har i någon intervju jag lyssnat på berättat att hon inte gillar influencers, att hon aldrig fattat grejen med bloggare, ta bilder på sig själv och dela med sig av hela sitt liv på internet. Hon verkar tycka hela grejen är jättetöntig och skulle aldrig göra det själv. Tror inte hon gillar BB alls

        Varför skulle hon vilja skriva om en påstådd händelse där man med lite grävande säkerligen skulle hitta saker som inte gynnar Bella, något hon troligen inte skulle vilja släppa igenom och därmed skulle Neurath inte kunna skriva en okritisk bok. Det handlar inte om att sänka Bella, det handlar om att Neurath är otroligt mycket bättre än att skriva om en sån trivial händelse som absolut inte påverkar många övht.

          Kritisk, inte okritisk!

    Nä fy för sånt här skräp.

    Men jösses… är du paranoid Camilla? Vad du spekulerar.. som om Isabella tänkt att skriva en bok med Neurath för att hon visat och läst hennes bok öh. Du verkligen mjölkar denna haj-gate som du kallar det så du ska få många kommentarer, och du ser till att smutskasta Isabella och vinklar det till att hon hittar på.. fy fan så manipulativt inlägg, sjukt hur du håller på. Vad är det för några ”alla inblandade” som erkänt att det hela är ”ofantligt överdrivet” ?? – H själv sa ju att det handlade om 30 miljoner och att en person sökt Isabella i hennes hem. I övrigt har de inte sagt att någon fått konkreta hot och blivit hotade men de kan aldrig veta vad som kan/ska hända, och att de såg/kände/befarade en hotbild var inte konstigt. Sen är det ju skvallerbloggar, sajter och media som vinklat, vänt och överdrivit. Men ja Isabella kanske skulle skriva en deckare, eller Neurath skriva en liknande historia – nu gav du dem kanske en idé. Himmel vilket inlägg..

      + 1!

      Detta var ett sjukt långsökt och överdrivet inlägg, att få det till att Bella ska skriva en bok med Neurath om Hajen enbart för att hon visar upp en bok hon läst…? Och att Hajen förskingrat pengar är väl knappast påhittat eller överdrivet. Du borde nog avvakta med såna här hypotetiska inlägg Cam tills du har mer grunder. Du hade aldrig skrivit ett sånt här inlägg taget ur luften om nån annan än just Bella. Och jag försvarar ALDRIG henne, tycker hon är patetisk och hennes Elle-klänning var fruktansvärd, men detta inlägg va bara.. weird.

      Jag tror nog att du och K-M ligger i topp över de roligaste kommentarerna på denna blogg.

        Ja ?, och är det bara jag som liksom läser ”isabellaförsvars” inläggen utan att andas?

        Jag ser framför mig hur den som skriver är så upprörd och i affekt, liksom högröd i ansiktet och bara matar på med ord.

          Haha, jag tänker på precis samma sätt när jag ser inlägg av typen nyckelpiga 🙂

            x’D

          JA, åtminstone personen som alltid inkluderar att vi ska ”bara sluta!” och SKRIKER ord med jämna och ojämna mellanrum, älskar att läsa inläggen högt med affekt och stampa lite extra i golvet! (Samt fundera på riktigt av vilken orsak personen kämpar så hårt för Bellas sak, är hen lika engagerad i andra saker: sommarkatter, barnmisshandel, bristfälliga åldringsvården…?) Idé: samla alla de inläggen och göra en performance, kanske uppträda på någon öppen estrad och framföra dem!

            Hahaha jag dör?

          Haha Åh jag tänker exakt samma sak! Tangenterna på datorn ryker typ pga att anomym knapprar så hårt! Bellas främsta försvarare. Lite gulligt, men också lite läskigt.

            Men tycker ni att det är nån skillnad mot de som alltid skriver ner henne? Jag ser inte skillnaden.

              Det är väl just stilen det är skrivet på, inte innehållet. När någon är bellakritisk är det väl sällan det skriks med stora bokstäver och uttryck av typen ”Men bara sluta!”, just så det känns ”andfått”?

          Nej jag andas hela tiden ?

    Jag tror att Bella och assistenten satt och brainstormade på kontoret en December 2017 och tänkte ut ’keywords’ för 2018, de fick ner det till tre: Stalker, Team, ”Fun”.

    och det blev hennes strategi för hela året typ, i den ordningen. Ett mantra som hon rabblar upp framför spegeln hemma som ett jäkla psycho. teamteamteamteamteamteam, stalkerstalker, Fun!

      Mina ledord för i år är väll mest att inte fisa (högt) vid köksbordet och bara peta i näsan på dass.
      Kanske ska komma på något mer produktivt för det verkar ju fungera för bellsan.

        Alltså näspetandet… Försöker verkligen sluta helt, men det går inte?!

          Hatar att ha fnas i näsan och är där och krafsar när ingen ser…. vad jag tror i allafall, jag gör det säkert omedvetet därav försöket att begränsa till toaletten.

    Häftigt att Cristina Stenbeck och hon hänger! Alltid beundrat C!

      tycker det är mer häftigt att cristina inte ser igenom bellas luftslott och skryterier.

        Uuuh. Vill du utveckla?

    Är du orolig att C.N. ska skriva en bok ihop med IL och att det ska bli en framgång.. så därför vill du få det till här att det skulle vara negativt för C.N. Men nej varför skulle det vara dåligt för en Svt-journalist att skriva en bok om en börshaj eller ihop med Isabella.. Nej inget dåligt med det, så JA det kunde väl vara bra. Skulle nog kunna bli en succé.
    Nu har de nog inte haft några sådana planer haha, kul fantasi du har Camcam. Du kanske gav dem en bra idé.

    The real Hmm: Är du här?

      Jag är här. ?

    Med tanke på att Neurath framförallt varit ekonomijournalist och att hennes böcker bygger på finansvärlden (vad jag hört, ej läst) så hade väl Bellman studsat av glädje om Carolina ville skriva om henne och hennes liv då hon vill framstå som en business woman. Personligen hoppas jag inte att Neurath gör det då jag tyvärr skulle tappa en del respekt för henne om hon måste rida på en kändis lögner för att publicera en bok. Däremot intressant om hon skrev ur perspektivet luftslott, då hon är en jävel på gräv och bena ut påhittade historier

      Ja, jag tror inte Bella skulle känna att en bok från Neurath hade varit till hennes fördel

      Tysken och dansken då, hade de också hoppat av glädje tro?

      Bellman är ett bra smeknamn på Odd annars, han är ju fortfarande gift med Bella.

    Rimligtvis är det kvaliteten på verket, snarare än den man genomför projektet med, som avgör om det blir bra eller inte.

      Onekligen. Vinkel, approach och språk. Om Neurath verkligen ska skriva nåt blir det säkert grymt bra.

    Vilket löjligt inlägg, varken hackat eller malet.

    Det ger intrycket av att CamCam fått ett tips om att diskussioner om en sån här bok är på gång, och hon vill sabotera det. Men eftersom hon låtsas att denna blogg inte bygger på skvaller får hon lägga upp det så här istället.

    Lite som när någon kommenterade att Bella måste gjort brösten och länkade till bilder ”före och efter”, och CamCam la upp samma bilder under förevändning att hon kommenterade klänningen. Fritt fram för alla att kommentera och spekulera om bröstförstoring, men CamCam kunde låtsas sommar det inte aaaaslls var syftet med inlägget.

      Tror som du. Men all publicitet är bra publicitet så nåt sabotage blir det nog inte fråga om. Tvivlar på att hajen skulle vara i fokus dock.

      spot on verkligen. camcam försöker framstå som så himela godhjärtad och moralisk men det är så himla genomskinligt att hon skulle lägga upp typ vad som helst för att få clicksss

        ”Bara skriva om det som personen själv redan skrivit om”…. jo tjena..
        (vilket kanske gör det till en mer underhållande blogg för oss men stör mig på dubbelmoralen. Kalla det för vad de är, en skvallerblogg !)

    Men nivån på det här inlägget är så lågt. Så sanslöst oprofessionellt.

    Tänk, rent hypotetiskt alltså, om CamCam tog tillvara på möjigheterna som den här bloggens publik skulle kunna ge. Då skulle hon, rent hypotetiskt kunna bygga ett starkt varumärke för sig själv, bli en riktig maktfaktor inom branschen och i princip sitta i allt från styrelser till morgonsoffor och med politiker för att göra förändring. Rent hypotetiskt alltså.

    Den här typen av inlägg lyfter bara Isabellas image samtidigt som den sänker din.

    Ja vilken bra idé! Dels skulle det kunna bli en riktigt spännande och bra bok, och dessutom vore det extremt underhållande att se hur CamCam skulle tugga fradga av ilska.

    haha vilken sjuk konspiration, är du seriös???

    Jag uppfattar Neurath som ganska oberoende och granskande. Tror att hon kan lura Löwengrip att stå på hennes sida men i verkligheten lura alla och ge den story som hon uppfattar saker, typ som med HQ-bank härvan med tex Qviberg. Sen skulle hon ju kunna göra lösningen med en deckare inspirerad av verkligheten. Jag är inte det minsta orolig iaf.

    Är det någon av er som läst boken? Det har jag och det är mycket som tar tankarna till Haj gate om man säger så..

    Hur kan man förlora 30 miljoner på ett år? Ok att börsen har gått ner men vilka aktier har gått ner så mycket som 100% ? Jag menar ett tapp på 50% hade väl varit extremt men då skulle han åtminstone ha 15 miljoner kvar? Jag erkänner att jag har noll koll på daytrading och aktiehandel. Jag har lite fonder i blandade kategorier och visst att de sjunkit från 15% värdeökning till 0.77% det senaste året…. Var H en extremt dålig daytradare eller är den förlust han har gjort i år vanlig? Vore kul om någon med insikt och förståelse ville förklara.

    Om journalisten också tog intervjuer och info från hajen, då skulle jag vara intresserad av att läsa. Men om det enbart är bellas version så.. Nej tack Ooooorka en gång till och journalisten skulle tappa i integritet i mina ögon… Blir som en skvallerblaska och det finns det redan gott om.

    Haha! Gud vilket roligt inlägg!
    Tanken är så ofantligt underhållande, att du fick höra det här någonstans och blev så frustrerad att du bara var tvungen att komma på ett sätt att skriva om det på bloggen så att du och ditt ”härliga tjejgäng” skulle kunna fasas över det tillsammans! ??☠
    Här får man sannerligen skymta dina sanna färger! ?

    Som någon skrev ovan, tänk vilka möjligheter den här bloggen kan ge dig. Och så kastar du bort dem bara för att du inte kan hålla dig ifrån att va den där tjejen på högstadiet som bara måste snacka skit om alla hon inte gillar, tillsammans med sina andra coooola kompiZzar. ?

      Tycker den här bloggen verkar rätt framgångsrik ändå.

        Kissie nådde en gång i tiden framgång genom att driva en blogg som många ville läsa, men som ingen tog seriöst.
        Bara för att ta ett tydligt exempel på någon som bara ville ha uppmärksamhet, men glömde bort att tänka på hur det hon skrev skulle komma att påverka hennes varumärke negativt.

        Allt beror väl på vilken typ av framgång man vill ha. Om det bara är många läsare som är viktigt, så absolut. Då kan man köra på och skriva vad som helst som engagerar!

          Sant. Jag tror dock att CC till skillnad från Kissa fokuserar på underhållande innehåll och inte personligt varumärke a la Blondinbella.

            Camilla ifrågasätter när nyhetstidningar inte snappar upp och skriver om scoopen hon gör. Det om något säger att Camillas tanke med den här bloggen inte bara är att ge lite skön underhållning till läsarna och så är det bra där. Hon uttrycker själv att hon vill skapa förändring på sociala medier. Dvs att hon vill ha inflytande, makt att påverka. Där sätter hon endel käppar i hjulet på sig själv. Ska hon kunna påverka måste hon nå bortom bloggen och dens följare. Men tar ingen en seriöst så når man inte ut, utan får fortsätta och predika för hopen med de redan frälsta.

              Ok, om vi jämför hur många kommentarer CC får till sina inlägg jämfört med stora bloggare som BB och Kissie så tror jag nog CC har bra med inflytande ändå. Det är ju här man kan läsa vad läsarna verkligen tycker om sina influencers.

    Nej.

    Mnja, alltså.. De som hänger här inne och kommentera är personer som överlag inte gillar influencers. De personer som faktiskt följer, tycker om och ser upp till dem och tom har dem som idoler, de hänger inte här.

    Bloggen är en liten bubbla, även om man ibland skymtar kommentarer som är formulerade som om ALLA läser här.
    ”Varför är det ingen som reagerar på avslöjandet om Bellas falska statistik?! Varför reagerar inte företagen? Pressen? Det är SÅÅ konstigt!” osv. Nej det är inte speciellt konstigt alls, det är bara att ingen utanför denna bubblan bryr sig nämnvärt om vad som skrivs här. Så den ”viktiga granskningen” kan fortsätta, men ingen förutom de som redan tycker och tänker som hon kommer bry sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.