Hur många klicks kan man få ut av ett känt namn?

Minns ni smink-youtubern Johanna Johnson?
Hon som fick ta emot rejält med negativ kritik från Bianca och hennes följare efter att hon givit CAIAs ögonskuggepalett ett negativt omdöme?
Nu är hon tillbaka med en tredje video i samma ämne – en video där hon jämför CAIAs smink med en annan, billigare palett som enligt henne är ”dupen” (billigare variant tror jag det betyder) till den.

Hon sminkar sig alltså med den billigare paletten och får ett mycket bättre resultat än det hon fick med CAIA.
Inte helt överraskande om det nu skulle visa sig att hennes CAIA-palett hade ett produktionsfel. Hon skickade tillbaka den och fick pengarna tillbaka, men önskar att hon fått en ny palett för att se om det de facto var fel på den gamla.
Inte ett problem, eftersom CAIA precis fått in ett nytt lager av paletter – enligt deras mailutskick – så hon kan ju enkelt köpa en ny och testa igen.

Jag stöttade Johanna under hennes två första videos då jag tyckte att hon blev riktigt dåligt behandlad, men den här tredje videon framstår inte som något annat än klickfiske eftersom hon har CAIA i videons titel och fortsätter mjölka sin icke-fungerande palett.
Varför jämföra en palett som man misstänker har produktionsfel med en fullt fungerande palett?
Då VET man ju redan vilket resultat man kommer få, eller hur?

Nä, köp en ny och testa eller lägg ner CAIA-mjölkandet.

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men vad är oddsen att det är produktionsfel… hade det varit bellas produkt som var skit, hade ingen skrivit att det antagligen var produktionsfel på just den.

      Det är för att både Johanna OCH Bianca tagit upp produktionsfel.

        Jo jag fattar varför du tar upp det, men det känns lika troligt som att My blev fotad av sin kompis igår.

        Fast nu är det väldigt vanligt att det händer även de största märkena.

        Tittade på tutorial om ett annat kännt märke som är superduperdyrt och det verkade som att många paletter som levererats till Aussi hade produktionsfel. Det eller misshandlats i posten.

        Förstår att du vill dissa Bianca men det här är väldigt troligt att det gått till just så.

          Tycker inte det verkar som att Therese vill dissa Bianca, tror jag inte.. Men det faktum att ni hade inte skrivit så om det var en produkt av Bella, du TRH hade inte skrivit samma om det gällt en produkt av Bella ist för Bianca. Det har ju Therese rätt i.

            Hehe ja det var mer min objektiva tanke. Jag gillar Bianca. O självklart kan det finnas paletter med produktionsfel, men de kan ju inte ha en aning om ifall det var produktionsfel på denna.

              Ovan är Therese btw. Kan även tillägga att jag alltid har ogillat Bella, så min kommentar handlade inte ett dugg om att dissa eller skydda någon 🙂

                Hade det gällt produkt av Bella så hade The real varit jätteilsken och hävdat att det är ju bara bullshit och manipulativt att snacka om produktionsfel… ”Det där är bullshit och dålig bortförklaring usch usch… hur kan ni vara så blinda, fattar ni inte” osv osv… 😀

            14:14

            Ja du, du kan tro vad du vill men jag klarar av att vara objektiv när det kommer till produkter och jag har inte skrivit ett enda ont ord om Bellas och det finns en mycket bra förklaring till det. Jag vet inget om dem.

            Men hade någon påstått att det inte kunde vara ett produktionsfel om det så var Hitler som står bakom så skulle jag ha rättat er.

              ja, men jag sa inte att det inte kunde vara ett produktionsfel, jag frågade vad oddsen på det var 🙂

                Ok. De är ganska stora. 🙂

                  Tänker du på höga odds? I så fall håller jag med, risken att det inträffar lär ju vara tämligen liten 🙂

                    Se min kommentar kl 13:14 igen.

                    Så klart händer det inte procentuellt så ofta i jämförelse med hur många som säljs. Men det är så pass vanligt förekommande att du lugnt kan utgå från att möjligheten att det har hänt och händer folk med jämna mellanrum.

                    Googla By Terry och Australien så ska du se.

                    Ha en fin dag!

                      Jag ser vad du skriver och håller med om det du skriver i din senaste kommentar att möjligheten finns att det har hänt. Det du skrev i din tidigare kommentar var att det är väldigt troligt att det har hänt i detta fallet. Det håller jag absolut inte med om 🙂

                      trevlig dag på dig med! 🙂

                      Ok.

                      Då tänker vi egetligen samma ang det här fallet. Jag tror också förklaringen mest troligt är en annan.

                      (Min första kommentar väl egetligen menat att bara mer generell. Kanske jag som var otydlig där.)

            14:14 Svar fastnade i modd. Mest troligt pga ett namn jag nämnde.:)

      Ja, och att just en produkt skulle vara fel, borde rimligtvis vara hela den batchen så att säga, om det har med konsistensen och färgtätheten att göra.

        Exakt!

        Eller så beror det på tex post nord.

          Hur då?

            Om de har misshanterats i transporten. Har hänt förut.

              Att den misshanterats i transporten gör väl ändå inte så att den pudrar sig och lägger sig under ögat?

                Beror på. De kan ha förlorat sin kosentens om de tex blivit utsatta för extrem kyla eller hetta.

                Men jag har en annan teori till varför hon fick det resultata hon fick. Bla såg jag ingen skillnad när hon i förra videon gjorde sin make från Urban D. 😉

                Sedan så har även flera väldigt stora men bra skuggor just fall out som en sidoeffekt till vad man vill uppnå på ögat och då får man anpassa sin teknik efter det om man tycker att slutresultatet är värt det.

          ? vad läste jag precis?

      Säger detsamma.. om det var produktionsfel varför inte sända henne en ny palett då istället. Mjölka är det fler som gör 😉 … och vissa försöker sälja genom att smöra med ”mina gullungar, älsklingar…” 😉 Konstigt att inga skriver ”men smink är det en ny grej att lansera 2018 och 2019? Varför hypa smink, är väl inget nytt? 😉

    Det är väl iof bara bra om hon tar upp ett budgetalternativ till det överprisade CAIA? Roligt att du påpekar mjölkande och clickbaits av andra influencers haha. Hon granskar ju också i detta fallet, vad är skillnaden?

      Skillnaden är att hon jämför med en produkt som, enligt utsago, hade produktionsfel. Oavsett om det nu stämmer eller inte så är det inte en rättvis jämförelse OM produkten hade produktionsfel och hon borde då jämföra med en ny CAIA palett som med säkerhet Inte har något fel.

      Om resultatet fortfarande är bättre med budgetalternativet då så är det en regelrätt jämförelse och ett hurra-rop för ett billigare alternativ.

        What she said. ??????

        Jo, men det är inte upp till henne som kund att avgöra om den har produktionsfel eller inte. Det är ju upp till företaget. Och då de inte erbjudit henne en ny palett när nästa stock kommer in så får man ju anta att det inte var något produktionsfel.

          Hon fick pengarna tillbaka, ska de ge henne pengarna tillbaka OCH en ny palett då alltså? Företaget har gjort rätt för sig genom att ge pengarna tillbaka, det är upp till kunden att välja att göra en jämförelse och då bör den göras på lika villkor ??‍♀️

        Men grejen är nog att hon inte trodde det var produktionsfel utan att det vara något företaget sa för att skydda sig, lätt att säga det liksom. De borde ju gett henne en ny palett istället.

          Hade hon bett om en ny pallet eller om pengar? Fanns nya paletter inne när hon skickade tillbak sin? Etc etc…

          Är detta något vi vet?

            Hade någon skrivit samma som du The real om det gällt Bella så hade det raderats, eller så hade folk el c svarat ”men stick din Bella-lover”, ”håll käften Bella-riddare”, ”jaså nu är Simon här”, ”stick din sjuka idiot” osv… och du hade inte skrivit det du just skrev The real…. Hmmm…

              Bla bla blaaa

        hur ska hon veta med säkerhet att den inte har något produktionsfel? det är ju inte så att denna paletten har haft ett konstaterat produktionsfel. Den kanske bara sög.

      Ja vem mer brukar mjölka och använda sig av clickbaits haha, det där var komiskt. Ja C brukar ju ”granska” och inte helt neutralt alla ggr om man säger så… och det brukar minst sagt mjölkas. Men vem granskar C?

        Du kan väl göra den granskningen? Du är klart den som gnäller mest på den här bloggen så varför inte ”put your money where your mouth is” och starta en ”Camillagranskningbloggen” och lägg fram bevis på dina konspirationer.

        Ja, vem tycker du ska granska C? Just objektiviteten blir ju lite svår att granska på en blogg som skrivs av en person utifrån hens åsikter/vinklingar. Camilla har mig veterligen aldrig utgivit sig för att vara objektiv? Det är en blogg, inte ett granskningsprogram i public service (som för övrigt också verkar ha väääääldigt svårt att vara någorlunda objektiva i vissa frågor). Ibland tror jag kommentatorerna här är lite förvirrade kring var de är och läser, schas in på svt.se så har ni rätt att förvänta er objektiva nyheter och granskning. Ungefär som alla som skriker censur när ett privat företag gör begränsningar i sitt utbud. Det är bara censur om staten begränsar åsikter m.m.

          Youtubernhär ovan har väl inte heller utgivit sig för något. Ändå blir hon granskad över ifall hon ”mjölkar”. Det är väl inte konstigare att granska Camilla än att granska någon annan.

          Camilla förstår inte varför media inte tog upp hennes granskning av Blondinbella och skrev ett inlägg om bara det. Hon ser sina granskningar som seriösa.

    Så hon vill både ha pengarna tillbaka OCH en ny produkt? Snacka om att både vilja äta kakan och ha den kvar… Ska göra så på typ HM ”Hej tröjan var sönder så nu vill jag ha pengarna tillbaka OCH en ny tröja!”

      Antingen eller väl. Hon är nog inte dum i huvudet.

      Hon ville ha en ny från början då de påstod att det var produktionsfel, men då alla var slutsålda fick hon pengarna tillbaka istället.

      Nä, jag fattade det som att hon hade velat ha en ny palett, hellre än pengarna tillbaka.

        Sade hon detta till Caia när hon skickade tillbak sin produkt?

        Men i vilket fall som du säger. Hon har pengarna så det står henne fritt att köpa en ny nu. ?

          Ja men hon vill väl antagligen inte köpa en ny om hon inte tror på att det var produktionsfel, hon tror väl förmodligen att den bara var skit

            Hur ska ni ha det? Ville hon hellre ha en ny pallet eller ville hon inte?

              jag är en person tack. hade det varit jag så hade jag returnerat skiten, om jag fick pengar tillbaka eller en ny palett hade väl varit upp till företaget. Nu fick hon pengar och hon köpte inte en ny. Det är väl inget särskilt konstigt med det.

                Ok. Isf var din kommentar till mig ett rent goda yxat och hade ingen relevans till min poäng.

                Ha en bra dag!

                  det håller jag inte med om eller så missade jag din poäng totalt.

    Men hon skickade ju tillbaka produkten skriver du ju? Följer inte henne, eller menar du att hon gjorde denna tredje video, skickade tillbaka paletten och fick pengarna tillbaka och sen postade denna video på youtube?

      Ja, hon jämför sminkningen med sin första video med CAIA.

        Men så som du skriver låter det som att hon ytterligare en gång sminkat sig med caiapaletten och därav mjölkar.

          Då får du väl titta på videon om du känner dig osäker på vad som händer i den? ?

            Fast det är väl inte orimligt att du skriver så folk faktiskt förstår vad du menar CamCam? Dina inlägg brukar ju vara fullt läsbara utan att se på videon.

              Absolut, men om jag nu var så otydlig i mitt inlägg så är det väl enklare att kolla 10 sekunder på videon än be mig förtydliga och invänta svaret? Om man nu verkligen vill veta tänker jag? ?

            Pga min kommentar 12.39 blockar du mig helt från att kommentera! Vilket extremt modererat och missvisande kommentarsfält du får när du blockar läsare från att ha möjlighet att kommentera pga ingenting. Herregud vad dålig du är på att ta kritik, om det ens räknades som det? Hur kan du med att klaga på att vissa bloggare är dåliga på att ta kritik?

            Och nej, jag kan inte titta på videon, då hade jag inte skrivit som jag gjorde. Fungerar inte utomlands av någon anledning. Däremot borde det ju framgå av din långa text, men nej. Man blir faktiskt lite trött på dina spydiga svar som du skriver till alla.

            Nu skriver jag från annat ip så den här kommentaren publiceras.

              Jag har inte blockat någon från kl 12.39.

                Och nu är mitt andra ip också blockat! Jag skrev 17.45. Försökte skriva en kommentar som inte visades. Nu testar jag med ett annat ip och då lär denna kommentaren publiceras. Otroligt.

                  Japp

                  Nej, du kan ha hamnat i modd men det händer den bäste… Vad skrev du egentligen?

                    Ingenting konstigt alls.

                      Den är i alla fall påsläppt nu så du kan andas ut! 😉

                    Det är ofta modd numera utan anledning. Så var det inte tidigare. När flera helt olika kommentarer på rad inte publiceras tror man ju faktiskt att man blivit blockad.

                      Jag har tyvärr fått göra en del ändringar för att hålla pillerförsäljare och andra borta från kommentarsfältet, men det har också lett till att fler fastnar. 🙁

    Fattar inte heller. Hon skickade tillbaka den och gjorde nu den här nya videon med paletten hon skickat tillbaka. Hur går det ihop?

      Hon JÄMFÖR med sin första video, hon har inte paletten utan kollar på videon och gör en likadan sminkning med en billigare palett, och får ett bättre resultat. Dessutom skriver många att de fick samma resultat med CAIAs palett så det behöver inte vara ett produktionsfel.

        Eller så var det flera som fick från samma batch.

        Det är JÄTTEVANLIGT att recensera dupes/alternatives till populära produkter, se bara hur många ”Kylie Jenner dupes” etc det finns. Behöver inte vara att en produkt är bättre, men att om man är pepp på produkt A men inte har råd så kan man istället prova produkt B som är liknande och billigare. Det är inte att mjölka, det är att vara YouTube recensent.

      Är ni tröga?!

      Kanske inte ska hänvisa till en intresseorganisation om du vill ha fakta. Då gör man bäst i att använda andra källor.

      Så innehållet i länken kan ni förkasta! 🙂 Det är ”propaganda”.

    Kanske värt att ta upp Biancas food shaming mot Alice i veckans podd? Man undrar vad de har för vänskap med tanke på alla dessa pikar som kommer upp i poddarna konstant…

      Berätta mer!

      Älskar då folk ”kränks” åt andra, bara så patetiskt. Dom kanske älskar att skoja och pika, vem du att säga något om deras vänskap?!

        Jag har väl all rätt i världen att uttrycka min åsikt? Jag är inte ensam om att reagera hur Alice skrattade när Bianca grät och jag är inte ensam om att reagera när Bianca på ett väldigt negativt sätt kommenterar Alice matvanor. De har extremt många som lyssnar på deras podd, många unga. Då får man faktiskt tänka en gång extra innan man publicerar såna avsnitt. Att Bianca kommenterar Alice matvanor negativt kan påverka många av deras unga lyssnar extremt dåligt!

          Har dom bryt om din åsikt? Nej man måste inte säga vad man tänker 24/7 !

      Men det är deras jargong, de vet ju var de har varandra… däremot Biancas inkomst, att hon tjänar miljoner på ett samarbete.. wow.

        Bianca om någon borde väl kunna tänka lite längre kring vad som påverkar unga tjejer och triggar. Och allt man skojar om med vänner är inte lämpligt att göra offentligt. All jargong har sitt tillfälle.

          Sant förvisso. Hon vet ju dessutom hur man påverkar till att sälja. ”Gullungar, mina älsklingar, unna er gummor…”. ”Köp Caia och signa er och kom in i vår gemenskap och familj..”

          Gissar att du tänker på allt du säger hela tiden som kan trigga någon, nej just det..varför skulle Bianca det?

            För de flesta av oss inte når ut till hundratusentals andra med det vi säger, gör man det bör man tänka ett varv extra innan man uttalar sig

            Alla borde nog tänka lite extra på VAD de säger när de har en mikrofon framför munnen.

      Jag tycker nästan att det var bra att det togs upp. Alice svarade med väldig pondus att ”du låter som att du tycker det är något konstigt?”. Enligt mig fick Alice fram väldigt tydligt att det inte är fel är konstigt att äta bröd pasta osv, och Bianca som har perspektivet från någon som levt/lever med en ätstörning fick sig en liten uppenbarelse. Tycker inte alls att hon food shamade, utan mer väldigt spontant jämförde hur olika det kan va

    Fast varför är det konstigt? Bianca har ett stort varumärke som många unga vill köpa men egentligen inte har råd med, klart det är många som vill se en video där hon jämför den med en budgetprodukt som unga faktiskt har kan köpa? Det är väl inte konstigt för fem öre???

    Sen ser jag det bara som positivt att hon gör videos med den fast hon inte är nöjd, stackars alla de som köper den för alla sina pengar för att de har sett på yt att den är bra och så är den inte alls det.

      Håller med dig till 100%

    Men gud… hon som grät för att hon fick ”så mycket hat” efter sin första CAIA video, så gör man en till?!? wow… luktar lite desperat efter cliiiicks.

      Jo, men det märks ju att hon vill försvara sig i videon. Att hon har rätt teknik och rätt borstar.

    Gillar smink men hela tiden går priserna upp. By Terry tex verkar vara ett superbra märke men vilka priser. Det har verkligen slagit igenom att komma med nya sminkprodukter. Men jag älskar det men inte plånboken. ??. Vet någon om pixi är bra. Det är ju ett svenskt märke.

      Jag gillar pixi! Tycker dock att det är väldigt dyrt också

      Köpte två Pixi-paletter och ja det är väl ett ok budgetmärke men man behöver SÅ mycket produkt för att få något jämnt resultat. Ganska dåligt pigment och svår att blenda tyvärr.

        Ok. Och inte är dom så billiga. Men får väll testa märket.

      Kul att du nämner By Terry. 🙂

      Det var just dem som via Sephora sålde flera paletter i Aussi som det var antingen produktionsfel på eller som hade misshanterats i transporten.

    Camilla, det är hopplöst att försöka delta i debatter här när varannan kommentar hamnar i modfiltret av okänd anledning. Finns det någon lösning på problemet i sikte?

    Skrev två kommentarer, båda hamnade i mod. Det börjar bli lite tröttsamt med random modfilter….Tredje gången gilt?

    Förstår fortfarande inte hur de bara fick till en enda palett med ”produktionsfel”.. av alla som har tillverkats.

      När du tillverkar tex choklad på ett löpande band så är det alltid flera kakor som blir fel och sorteras därför bort. Ibland händer det att en som är fel ändå kommer hela vägen ut till butik.

    Förstår inte riktigt varför du säger att hon ska lägga ner mjölkandet när du gjorde samma sak med Blondinbella situationen? Du fattar väl själv att hon vill få in pengar och uppmärksamhet och får det genom att göra en sån här video. Jag tycker hon är smart och ska fortsätta med det hon gör. Du vill väl också generea klicks och få in pengar?

      Håller med, att anklaga någon för att ”mjölka” något när denne jämför sin nya video med en gammal video.. alltså förlåt? Men så funkar det idag! Man vill ha klick, likes, följare och det är helt okej, detta var galet harmlöst och onödig uthängning av tjejen. Tror nog Bianca märke klarar sig!!

    Skulle detta ”produktionsfel” alltså ha drabbat alla puderkakor i den palett som Johanna hade?
    Inte särskilt troligt eftersom varje nyans tillverkas för sig vid skilda tillfällen.
    Och CAIA består av standardiserade produkter från Intercos i Italien.
    Dessa produkter ingår alltså även i andra tillverkares make-up paletter.

      Smink kan påverkas av temperaturer, fukt osv. Felhantering helt enkelt.

      I första videon verkar det vara olika konsistens/textur på de olika färgerna. Den hon började med tyckte hon var för pudrigt, sedan gick det bättre med någon eller några andra färger. medan de mörkare färgerna försvann när hon skulle blanda/sudda. Hon testade inte alla färgerna i paletten heller men det verkade liksom hit and miss.

    Det är lite ironiskt att du ber något sluta mjölka efter klick.
    Det är väl bara att fortsätta jämföra om hon vill, hon lär ju bara tappa följare på det i längden för ingen orkar kolla på något om samma ämne hela tiden. Max 2-3 videor, sen blir det tjatigt.

    Är nyfiken på detta med Colourpops ”dupe” av CAIA. Har Colourpop alltså medvetet gjort en kopia av CAIA (är CAIA så stor?) eller är det just att intresserade har märkt att färgerna i Colourpops palett är tillräckligt nära för att skulle kunna använda den istället för CAIA:s?

      Nej. Colopops är ett stort märke från Kalifornien som funnits länge och har fått många bra recensioner på nätet.

      Själv är jag sugen på att testa deras blottde lippys. Verkar som en bar dupe på ett av Chanells läppstift.

        Colourpop är superbra! Gillar deras Satin lips. Men deras paletter är lite torra 🙂

    Men varför ska man köpa Biancas palett till ett sådant skrattretande dyrt pris?? Hellre att man betalar ett sådant högt pris hos en känt varumärke som Lancome Estee Lauder t.ex som är företag som har miljoners miljoner, dvs hur mycket pengar som helst i bagaget och tar därmed bara fram det bästa som finns på marknaden, och detta för att inte förstöra sitt nationellt kända varumärke. Skulle aldrig någonsin köpa en produkt som en ”influencer” plockat ihop till en palett, ska man lägga så mycket pengar så är det bättre att köpa kvalite från början med ett känt varumärke i botten.

      Du hade inte fått en pallet från Estee Lauder till det priset.

      Lancome är för mig ett mellanbra märke.

      Men en sak håller jag med om. Jag hade inte köpt grisen i säcken utan att först kunnat känna på produkten till det priset.

    Är det bara jag som regarerar på att colourpop skulle gjort en dupe av CAIA?!

    Tvek va.

      Haha, det är inte riktigt så man burkar säga vad som är ett dupe. 😉 🙂

      Det är mer när man hittar en produkt som har samma egenskaper men till ett lägre pris och att man delar med sig av den upptäckten. 🙂

        Haha på dig själv.

        En dupe är ett billigare alternativ (läs: kopia) och lanseras efter den dyrare produkten. Kommer från duplicate.

          Jag vet. Men det är inte så man inom youtube-världen kallar något för en dupe när det kommer till smink. Det är enligt min beskrivning ovan.

          Kan ju också vara därför att ingen mer än du reagerade på just den biten. 😉

          Ha en fin dag!

            Oh, I did. Tänkte precis samma som Örjan

      Man brukar väl ändå uttrycka sig som att en dupe är en produkt från ett mindre/inte lika känt/billigare märke, på en dyr/hypad palette. H&m kan göra dupes på anastasia beverly hills-paletter. Men ABH kommer sannolikt inte göra en dupe på en palett från E.l.f.

        Det kan vara både och men vanligast är att du hittar en produkt som du säger; dang den här funkar ju lika bra som min Mac och gör samma grej.

        Det eller att du försöker ge tittarna ett billigare alternativ till produkten du recenserar så att fler vill och känner att de har råd och tycker då det är att följa en kanal.

          *tycker då det är KUL att följa en kanal.

    Colourpoppaletten har väl funnits längre än CAIAs?

      Ja, jag tror hon bara menar en ”billigare variant” med sitt användade av ordet ”dupe”.

        Men, teoretiskt skulle det då faktiskt kunna vara så att det är CAIApaletten som är dupen, eftersom det andra märket är större och mer känt… 😉

        En dupe kan vara dyrare. Dupe = dublicate, liknande sak typ. Sen så brukar väl dupes göras av dyrare sminkmärken.

          I den här videon pratar Safiya om dupes. Hon menar ”mest lik”.

          https://youtu.be/FhllRWReNEE

    Kan ju vara så att hon vill försäkra sig om mer att det kan röra sig om produktfel. Är dem sämre än en billig så har hon nog svaret. Hade hon testat gentemot en dyr så hade det varit meningslöst.

    Jag såg Bianca hångla loss med ”Snygg-Eric” på Spybar i lördags. I podden tar hon även upp en fråga om bla honom som hon tyckte va ”intressant”

      Really? Intressant skvaller isåfall, mer info tack

      Vem är snygg-Erik?

    Är det någon som orkat kolla på hela videon och vet om hon använder samma penslar till respektive skugga?
    Av det lilla jag orkade kolla på så såg det faktiskt inte ut som så..

      Ser ut som det är samma borstar faktiskt.

    Det har blivit en trend, nu ska alla B-kändisar bli som systrarna Kardashians med eget sminkmärke.
    Inget fel i det. Men, tror inte någon B-kändis eller influencer i Sverige kan bli lika stor runt om i världen med försäljning av smink som Kardashians. Om priset för sminket skulle vara samma, vilket skulle du välja att köpa Kardashians eller Ingrosso?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.