Sandra Beijer har fått ta emot hot pga Aningslösa Influencers publicering om henne

Till kaffet fick jag ett samtal från polisen att en granne larmat att min ytterdörr stod öppen.

Fy, blev superstressad. Tänkte att jag nog bara glömt att stänga igen dörren, men det flög ju ändå ett gäng katastroftankar i huvudet i taxin påväg hem. Har fått så mycket obehagliga hotfulla mail och dm i samband med hela det där aningslösa influencer-instagramkontot.
Jag blockerade nämligen det kontot för ett par månader sedan och dom skrev då ut det i sitt flöde.

Vad jag har att säga om det är helt enkelt att jag sedan i somras bestämde mig för att blockera de som gömmer sig bakom dolda profiler. Jag fick helt enkelt för mkt meddelanden och dm på instagram från folk med noll följare och inga upplagda bilder. Jag är inte intresserad av att konversera med människor som inte vågar stå för sina åsikter. Det tar för mkt energi, och de flesta är ju trollkonton. Hur som, i samband att AI-kontot fått mycket press och jag finns på bild där samtidigt som jag varit öppen med min rödgröna syn om miljölagar förtjänar jag tydligen nu att dö. FUN TIMES.

Som tur som tur som tuuuur så var det ingen hemma hos mig! Kollade under sängen och i garderoben och allt var lugnt. Så det var nog bara jag som glömt att stänga.. //Sandra Beijer

Jag fick kommentarer igår om att Sandra Beijer gått ut med att hon fått ta emot hot pga Aningslösa Influencers publicering om henne och uppmärksamheten kontot fått i media de sista tiden.
Några ville att jag skulle ställa hennes hot mot Isabellas fabricerade situation när jag avslöjade hennes statistik då hot tydligen är ett effektivt verktyg att skifta fokus från sig själv.
Det skulle jag kunna göra – om det nu inte var så att det vore som att jämföra äpplen och ädelost. Det finns ingen likhet i det här förutom att de båda är bloggare.
Isabella är känd för att ”skapa sin egen verklighet” där en hotfull lapp bara blir grädden på moset, medan en influencer som Sandra aldrig tidigare ljugit, hittat på, överdrivit eller på annat sätt försökt manipulera sina läsare. Hennes förtroendekonto har snäppet fetare saldo än Isabellas.

Så trots att situationerna är något så när lika varandra så är omständigheterna som omger dem och personerna bakom så långt ifrån varandra som det går att komma och därför är det verkligen inte rättvist att Sandra Beijer misstros på grund av saker som Isabella Löwengrip gjort för att lura och dupera sina läsare.

Kanske har Sandra en agenda med sin publicering, kanske inte men att mäta henne med Isabella Löwengrips måttstock tänker jag inte göra.
Den ska INGEN annan än Isabella mätas med, någonsin.
She is one of a kind, om man säger så och inte helt uteslutande på ett positivt sätt.

168 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Hotfull” är ju inte alltid exakt samma sak som hot (även om det verkar som om hon fått ta emot sånt också?). Och hot är aldrig OK, men jag tycker fortfarande kritik är berättigad när man duckar en fråga så som Sandra gör. När man är influencer och säljer sitt liv/livsstil för att tjäna pengar känns förstås kritiken personlig – det är den ju.

      Jag förstår inte hur de kan ha så svårt att ta kritik. Och om man nu inte vill ändra på sig är det SÅ enkelt att tona ner det. De behöver bara svara: Jag ser problemet med att jag flyger mycket, jag ska försöka minska på det.

      Istället kommer det bortförklaringar på samma nivå som när man själv hade tagit alkohol hemma och försökte skylla på påskharen typ. Klart de får mer kritik ju dummare försvarsinlägg de skriver.

        Haha, som när Engla ska försöka (bort)förklara en jäkla massa shopping trots att hon tjatar om köpstopp och minskad konsumtion. Engla BEHÖVER….

    Hot är såklart alltid fel och ska polisanmälas! Men kritik får alla, på alla arbetsplatser. Handläggare får kritik från media, lobbygrupper och personer oavsett vilka beslut de tvingas fatta, poliser får kritik, politiker får kritik, läkare får kritik. Att få kritik för att man flyger extremt mycket samtidigt som man röstar på Miljöpartiet och skriver under med sitt namn på en lista som vill inskränka på främst låginkomsttagares möjligheter att ta flyget… det är helt rimligt och får nog anses vara en del av jobbet som influenser.

      Eller hur? Ibland önskar man att influensers fick testa på vanliga jobb. Gå upp klockan 06 och åka buss till jobbet, göra utredningar och fatta beslut, få möta människor i kris, som gråter, skriker, skäller… tills klockan blir 17.00 och man äntligen får gå hem och laga middag, städa och kanske blogga.

        Det där är inte normen för ett vanligt jobb dock. Men cred till er som orkar jobba med sånna uppgifter!

        Nu har ju Sandra faktiskt arbetat på byrå i både Stockholm och New York, var arbetsklimatet/tempot/timmarna är oftast rätt hätskt. Detta samtidigt som hon skötte sin blogg.

        Med andra ord, just det du skriver tycker jag inte kan appliceras på Sandra, men mycket väl på andra i influencersfären.

        Blir så trött varenda gång Sandra skriver inlägg om att hon får göra vad hon vill med sina mornar och jobb för att hon är vuxen och får bestämma själv. Ps skylla lite på tråkigt väder på det. Då känner man verkligen att dessa människor borde få testa på rikiga jobb som man måste upp tidigt på morgonen trots väder och stress.
        Och ja, jag vet att Sandra har arbetat som copyrighter förut

          Hon har jobbat som copywriter.

            Mmmmm blev righter med autocorrect

          Så jag har ett låtsas jobb som jobbar natt som uska! ??

            Trevligt en kollega ??

          Vad är ett ’riktigt’ jobb? Så trist kommentar att komma med.

            Ja det är många som inte tycker att ”influencer” inte är ett riktigt jobb, så inte det ”yrket” i detta fall

        Hej en socionomkollega? Finns inte en chans att jag orkar skapa ”content” i mitt liv efter mina arbetsdagar på socialtjänsten. Men skulle behöva lika mycket semesterresor som influencerserna

        Influencers får gärna testa planering där 50% av materialet är brist, 25% kvalitetsproblem och bara ny personal – och endast order på det som inte går att göra. Du har fått 2 dagar upplärning. Jag har blivit ledsen av mindre än så ?

      Texten alla skrev under var som skriven av ett barn. Kräva att Stefan Lövén ska tvinga alla att flyga mindre. Den visade bara på en enorm okunskap om hur samhället fungerar. Pinsamt.

      Fast få får väl kritik på samma sätt som influencers ändå. De må ha vad som verkar vara en bekväm arbetssituation men det verkar onekligen komma både för- och nackdelar med det. Näthatet haglar och många kommentarer och reaktioner är inte i paritet med vad influencer gjort eller skrivit.

      Den offentliga aspekten tycker jag också bör iaktas.

        Jag jobbade på migrationsverket under flyktingkrisen 2015. Har även jobbat inom polismyndigheten och försäkringskassan. Tro mig, man får mer kritik som handläggare/myndighetspersonal/statligt anställd.

          … för att inte tala om tågpersonal,ä och sjukhuspersonal! Vet flera sjukhus där personalen tvingas ha larm på sig. Så nej, influensers är nog inte mer utsatta än andra yrkesgrupper.

          Knappast till din privata adress va?

            Jag som jobbar inom socialtjänsten har blivit kontaktad i mitt privata. Jag har fått samtal och sms till mitt privata nummer och en gång ringde en klient till min sambo för stt fråga när jag skulle vara tillbaka från min vab. Jag har blivit hotad flera gånger i mitt jobb. Så jo.

              Samma här! Jag skrev mig till slut hos min pappa och tog bort telnr från nätet. Har ett ovanligt namn och grät nästan varje gång de värsta avslagen skulle signeras med mitt namn. :/ Har många kollegor som gått obehagliga sms, telefonsamtal och besök hemma. Tyvärr saknar vissa brukare gränser..

          Har också varit på migrationsverket och kassan. Mängden skit man fick ta var absurd, mest på kassan. Till stor del oförtjänt skit också.. Tror inte en influenser kan greppa hur ett ”riktigt” arbete ser ut.

            Och så det sedvanliga gnället vems jobb som är värst.

              Och vad som är ett ”riktigt” arbete och inte..

              …men värre än en ”influencer” har det är det alla gånger. Tack för att ni finns, ni ovan!

            Det är inte okej att behöva ta orimligt mkt skit i nån yrkeskategori. Med ditt argument borde kvinnor i Sverige inte få klaga på ojämnställdhet för att kvinnor i Afghanistan har det ju mkt värre. Typ ”prova att leva i Afghanistan innan du klagar”. Jag tycker det är bra man säger ifrån om man får skit, oavsett om nån annan får mer skit eller inte. Är väl inte relevant liksom.

        Hahahaha! /

        Alla som jobbar på krogen.

    läste ’snäppet fetare dildo’

    Hon glömde alltså stänga sin ytterdörr och fick det till ett inlägg om hot pga ett konto? Luktar lite bs och mest att hon ville få en anledning att skriva om kontot.

      Håller med

      Jag ser inte att de är särskilt långt ifrån varandra.

      Både exempel är inskränkning av hennes personliga utrymme, som påverkar henne negativt. Jag förstår att hon associerar en obehaglig känsla med en annan, även om det kanske inte är så för andra.

      Mvh
      /Deprimerad på sertralin

        Hallå, läs inte här när du är ledsen. Gå ut och gå, lyssna på fåglar, hör på snällpoddar, ej krim. Undvik alla sociala medier. Sköt omdig ❤️

          <3 Tack för fina omtanken! Du har rätt. Det blir ju rätt nego energi ibland här. Ville bara dela att jag förstår hur Sandra gick från dörr till hot eftersom jag lätt kopplar obehag i olika situationer med varandra.

          Jag tar ditt råd och lyssnar på snällpodd nu 🙂 Tack igen!

            Det kommer att bli bra, stå på! <3

          Så himla bra tips <3

      Fast det är väl inte konstigt att bli stressad om man får samtal från polisen? Om det sedan sammanfaller i en period när man får obehagliga Mail och DM så skulle jag också ha lätt att få upp katastroftankar i skallen.
      Det är väl snarare CamCam som gör det till ett inlägg om hot? Sandras inlägg handlade ju företrädesvis om andra saker.

        Verkar konstigt att polisen, och inte grannen i första hand, skulle ringa till henne? Grannen borde väl ha gjort det innan hen ringde polisen. Om polisen verkligen tror att ett brott har begåtts så åker de ju ut till adressen, de börjar väl inte ringa runt till ev offer?

          Det är klart att polisen ringer först innan de skickar ut en patrull. Kan ju vara så att målsägande (Sandra) var i lägenheten eller källaren eller nåt.

      Låser hon inte dörren?! ?

    Att folk kritiserar Sandra är inte konstigt. Hon flyger flygplan många gånger om året, äter kött, köper i princip bara nytt, röker… listan kan göras lång. Samtidigt vill hon ha en stat som förbjuder fattiga från att leva som hon gör. Flygskatt, köttskatt, hög invandring… hon lever inte som man lär och då får man kritik.

      Menar du att det är värre med miljövänner som inte lever upp till alla sina ideal än att vara en person som säger ”jag skiter i miljön” och som sen flyger ständigt och kör bil dagligen? Den sistnämnda gör väl mer skada för miljön? Men verkar slippa mycket av kritiken.

        Ja det är värre att inte leva som man predikar för andra, dels p g a dubbelmoralen och dels för att budskapet faller sönder: varför ska ”jag” flyga mindre när människor som öppet och vitt talar om hur flygresor är dåliga för miljön flyger like theres no tomorrow? Särskilt om det då handlar om influencers, vars handlingar och inte tomma ord vi förväntas påverkas av.

          Fast för miljön är det ju värre med person nummer två, som faktiskt inte gör nåt för minska sin miljöpåverkan. För i slutändan är det väl miljön som är det viktigaste? Och vad vi människor kan göra för att minska sin påverkan. Visst är det viktigt att stå för sina åsikter, men jag tycker att de som åtminstonte försöker vara miljövänner i vissa lägen får opropotineligt mycket skit eftersom de blir lättare att pinpointa som hycklare.

    Lika som Sandra duckar för all kritik om sitt flygande, så duckas det över att skriva om det och hennes barnsliga ursäkter. Orkar inte med hur skenhelig hon alltid ska framstå medan hennes 12-åriga fans tycker att hon är så himla bra

    Så trött på att man aldrig kan kritisera nåt längre för då blir det ett dreeeeev… så bara för några knäppisars skull bör man lägga locket på, det skulle fluencerna gilla!

    Detta låter för övrigt som rent ”önsketänkande”

      Ingen har väl skrivit att detta är ett drev?

        Nej men i många andra fall!

          Ja, det har du rätt i.

    @bloggbevakning
    Ngn skrev att du minskat att skriva om Isabella och du sa att det hade du gjort och att du även märkt frustration hos IL själv pga det.
    Du tror inte det är en taktik från hennes håll. Att låtsas bli frustrerad, vilket gör att du skriver mindre och det gynnar henne att inte få negativ publicitet. Man har vänt på steken så att säga

      Skriva mindre? Tycker Bella är med i nästan alla inlägg. I det här inlägget på en ganska obehaglig nivå dessutom. Undrar fortfarande vad Isabella gjort som gör att C tar det så personligt.

        Vad hon gjort? Tjaa… typ ljugit och svindlat med siffror i åratal.

          Vet jag väl, men tar du det så personligt som C gör menar du? Går du runt och ältar Bella varje dag?

            Hahaha, nä det gör jag visserligen inte. Det är sant!

          Fast det har hon ju visst gjort? Vad Bella gjort och inte hörde inte till min fråga, jag undrade varför man blir så besatt av en person om det inte finns en personlig grund till det. Du verkar vara helt på andra sidan, lika besatt att försvara Bella som C verkar vara att skriva illa om henne. / Anonym 15:41

          Till Anonym 15:44

          Jag skrev att BB
          – ljugit (det har hon blivit påkommen med flera gånger)
          – svindlat med siffror (enligt Camcams undersökning och BBs egen förklaring att ”hon lägger ihop siffror” https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/04/27/lowengrips-siffror-ifragasatts/ )

          Men visst, jag är den som borde tänka mig för.
          / Anonym 15:39

        hon låtsades va hotad (och iscensatte ett hot) på grund av Camilla. det är ganska personligt.

          C hade samma attityd innan lappen. Det kom inte efter lappen liksom. Det var både Bella och H, men han verkar ha sluppit undan? Undrar fortfarande om det är polisanmält?

      Nej, jag kan se hur mycket trafik hon på ett ungefär går miste om när jag inte skriver lm henne. Och trafik är ALLT för henne i det här sammanhanget.

        Hur kan du se det?

          Google analytics

            Ser du Bellas statistik?

              Nej, men jag kan se hur många som klickar sig vidare till hennes blogg när jag skriver om henne med länk. Och jag länkar alltid som en sorts källhänvisning var informationen kommer från.

                Hur många (på ett ungefär) brukar klicka sig vidare? Och brukar det skilja mycket hur många som gör det beroende på vem du skriver om?

    Fast tycker snarare detta istället blir väldigt vinklat där du istället tar tillfället i akt att berätta om Bellas dåliga omdöme och person, och att Sandra inte aaaalls är sån. Det tror inte jag heller hon är, MEN detta inlägget av henne kändes ju verkligen manipulerande och som att Sandra leker martyr och försöker få folk att tycka synd om henne istället för att svara på någon kritik.
    Hon bygger liksom upp hela inlägget med att hennes dörr varit öppen och får det att låta som om det eventuell finns hotfulla personer där pga AI-kontot. I själva verket glömde hon stänga sin dörr. Och sen snyftar hon bara om alla ”hotfulla” meddelanden hon fått tack vare AI (såklart är hotfulla, elaka meddelanden aldrig okej!!!) TROTS att hon har rödgrön syn på miljölagar???!? Asså VA? Vad har hennes politiska inställning med saken att göra? Ska man som människa vara ursäktad allt skit man gör för att man är rödgrön? Förstår inte alls hennes resonemang. Om något så gör väl hennes politiska sympatier att folk ännu mer undrar över den eventuella dubbelmoralen som finns? Jag säger inte hon ska sluta flyga eller whatever, men detta inlägg var ju bara på ett barns nivå. Hon verkar mer ha hamnat i en lite pinsam försvarsställning men en buhu-stackars-mig-känsla genom hela inlägget.

      +1000

    OT/tips (ta bort om det är otillåtet): både Dasha och Ida Warg är på samma hotell i Dubai just nu. Åtminstone Ida Warg har skrivit uttryckligen att det inte är spons/samarbete. Ingen av dem har markerat någonting. Jag följer båda och tycker verkligen att det är kul att göra det pga har en bebis mittemellan deras i ålder, men alltså, jag vill faktiskt inte följa folk som ljuger för mig. Detta gör mig faktiskt irriterad. Slump eller spons att båda väljer samma resemål, samma hotell, samtidigt?!

      Är de vänner?

        Inte vad jag vet? Men visst, säkert bekanta genom yrket, så visst kan de ha pratat och tipsat varandra privat. Hoppas det :)))

          Såg lite snabbt nu att Kissie och Alexandra Bring var på samma hotell typ förra veckan. Tipset går varmt i kompisgänget alltså! 😉

            Eller så har de fått ta del av erbjudanden bara? Behöver ju inte vara spons. Jag får erbjudande från ställen jag är medlem hos.

              Fast om det är ett erbjudande (som de fått pga är influencers då antar jag, mot förhoppning om marknadsföring såklart) så är det ju bara ljug att det är ”helt privat, betalt allt själva” osv? Det tycker jag är fult isf.

                Inte så jag menade. Menade ett helt vanligt erbjudande, typ sportlovserbjudande på finlandsfärjan. Inget spons eller samarbete, bara företag mot kund.

                  Aha! Tja, det kan det förstås vara. Jag kanske har gått och blivit alltför misstroende. Hoppas att du har rätt.

    Sindy lägger (som vanligt) upp en video på IG när hon ligger och filmar sig själv naken i solariet. Lägger ingen värdering i det, men däremot så sjukt oseriöst att hennes tandläkare kommenterar på videon? ? Vet inte om jag är tramsig men jag fick lite creepkänslor haha.

      Hennes tandläkare gav inget seriöst intryck i liven där hon blekte tänderna heller. Han kanske var nervös inför kamera men han fick det att låta som att det var första gången han blekte någons tänder ungefär. ”Hmmm.. måste se här nu hur man gör…’blanda substansen i tub 1 med substansen i tub 2′ står det.. jaja..då gör jag det..”

      Svarade lite konstigt på tittarnas frågor också. Han verkade knappt veta hur starkt frätande medley var ens utan fick det att låta som att han gissade när han svarade.

      Någon mer som reagerade på att han lät oseriös och okunnig?

      Men hon omger sig förstås med oseriösa människor, passar ju bra

    Isabella är så knallröd som person så det bara sprutar ut ur öronen på henne. Fick verkligen en aha-upplevelse när jag äntligen läste boken idag.

      Berätta mer! Vad menar du? Vilken bok?

        jag gissar på omgiven av idioter

        Misstänker Helena syftar till boken ”Omgiven av idioter”

          Ahh ok 🙂

      Tror du på horoskop också? Ungefär lika vetenskapligt korrekt som ”färg-böckerna”…

        Jag känner igen så otroligt många i min närhet från den boken så jag väljer att se det så. Jag är även medial, och tror stenhårt på placeboeffekten = kroppens sätt att läka sig själv i vissa åkommor. Ingenting ”bevisat”/vetenskapligt korrekt men jag tror på det ändå. Spela roll kan jag tycka. Att leva i samma fyrkant som alla andra tycker jag är dumt, trist och icke utvecklande.

        Vadå väntar du på att tycka saker tills det är bevisat att det är ok att tycka så?

          Fast jo just placeboeffekten är vetenskapligt bevisad. ?

          Däremot så är just färgpersonligheterna dementerat av flertalet forskare. ?

            Det finns inte ETT enda hållbart bevis för att någon skulle ha mediala förmågor heller…

            Att folk tror sig ha det är en helt annan sak, och har så klart ingen förankring i den riktiga världen.

      Och?

      De där personlighetstesterna är inte grundade på någon slags vetenskap öht och de kan till och med ställa till med skada. Man ska definitivt inte analysera andra människor som man inte ens känner utifrån den humbug-grejen.

        De där färgerna bidrar bara till att vi sorterar in människor i fack och letar egenskaper hos personer utifrån den färg vi ”bestämt” oss för att personerna har. Författaren själv säger ju att de flesta är en kombination av två färger men kan ha upp till fyra färger (dvs alla). Med det sagt, JA, vi är alla komplexa människor med en mängd olika egenskaper och vi ska akta oss för att sortera in människor i fack. Det enda forskningsstödda personlighetstestet är Big five-modellen.

    Knappast. Se ovan…

    Så klart att man blir orolig vid en sån situation men vad sjutton har det med AL att göra? Bara ett försök att flytta fokus och se sig själv som ett offer. Inte helt ovanligt när det gäller influencers.
    Aningslösa influencers är precis vad denna sjuka mediavärld behöver.
    Verkligen dags för ett uppvaknande för dessa men tyvärr så tror att det är som att stå o banka huvudet i en betongvägg.

      Ja! Fick exakt samma känsla, att hon utnyttjar händelsen till att spela offer.

      Å andra sidan kanske AI kan gå ut med sitt namn och person så kan alla influencers sluta komma med undanflykten ”att dom inte står till svars mot anonyma konton”. Vilket jag bara tror är en dålig ursäkt.

        Fast nja. Personen med kontot står under större hot än någon kontot avslöjar.

          Fast hur mycket hot får inte t.ex Cicci Wallin för att hon står upp för feminismen? Om det är en fråga man verkligen brinner för tycker jag man kan stå för det officiellt. Om man nu ska kritisera folk så som hen gör.

            Fast det avgör man själv. Tror föresten att Cissi skulle få större stöd som anonym, då hon som person retar upp folk och inte bara det hon säger.

    1: aningslösa influencer har inte funnits ”flera månader” , startade i slut av dec 2018
    2: vilken granne ringer polisen för att en dörr står öppen? Ett hyreshus på Sofiagatan i Stockholm är inte precis utsatt område. Har ingen granne hennes mobilnummer eller kan googla fram det?

      Varför skulle hennes grannar ha hennes mobilnummer? Det vore väl jättekonstigt? Tänker också att som offentlig person har man säkert inte sitt nummer ute.

        Vissa av oss har ju god kontakt med våra grannar, är väl inget konstigt med det.

        Mina grannar har mitt nr. Vi känner varandra. Vattnar blommor, matar djur och sånt där åt varandra. Är det så ovanligt?

          Sandra bor inte i ett hyreshus. Det är bostadsrätter, och varför skulle ens grannar ha ens mobilnummer? Om min dörr stod öppen så är det MYCKET troligare att polisen skulle ringa än att min granne skulle göra det.

            Och var skriver jag att jag bor i hyreshus? Är det bara om man hyr man kan ha kontakt med sina grannar? Hur fungerar det om lägenheten går från hyres till bostadsrätt, ska man radera nr till grannarna då?
            För att man umgås med varandra, hjälper varandra, har gett nr för att man ska kunna nå varandra vid nödsituationer osv.

            Det är inte så ovanligt att man i bostadsrätt har några av sina grannars nummer. ibland kör man städning av gården med efterföljande korvgrillning, har sammanträden mm. Alla mina vänner och släktingar som bor i bostadsrätt har mycket god kontakt med sina grannar. Jag har hur många exempel som helst då mina trevliga grannar har ringt mig/Jag ringt dem. Och hade min dörr stått öppen så hade definitivt min granna ringt mig.

            Sandra verkar bo i hyreslägenhet

            Sandra bor i hyreslägenhet somdet ser ut

              Nej det är bostadsrätt!! Så klart ?

                Nej det är hyres.

                  Haha nej?!

                    Det är bara att kolla själv. Ratsit, merinfo etc
                    Viss roll spelar det uppenbarligen för er.

                      https://sandrabeijer.elle.se/fyra-ar-i-min-lagenhet/
                      Här skriver hon om att hon köpt lägenheten.

                      Allt där stämmer inte.

                      https://www.booli.se/annons/1522715

                      Sofiagatan 1 Bostadsrätt HSB
                      Sofiagatan 3
                      Hyresrätter
                      Sofiagatan 5
                      Andelslägenheter

                      Slut på ”Hemma på min gata i staan” ?

                      //Moa

        Varför inte? Mina grannar har hand om huset när jag inte är hemma.

          Samma här, visste inte att det var något konstigt.

            Inte jag heller men det kanske är annorlunda om man bor i en lägenhet?

              Nej, alltid haft kontakt med närmsta grannar även i lägenhet.

                Hade jag med haft om jag hade bott i lägenhet.

        Hur kan polisen ha hennes nummer? Det vore ju konstigare än att grannen har det.

          Står i inlägget.

    Jag förstår var du kommer ifrån, jag tycker inte heller att C har ett sunt sätt att skriva om Bella. Det har liksom slagit över. Men varför försvarar du Bella när alla vet vad hon gjort?

      Var ett svar på en kommentar Camcam tog bort.

        Ja, stollen är tillbaka och får sina kommentarer raderade i vanlig ordning.

          Fast varför raderar du alla kommentarer från personen? Personen måste ju få ha sina åsikter? Eller är det samma person som skriver om piller osv.

            Varför ”måste” hen få ha det? Jag har högt till tak, men personen ifråga har för länge sedan förbrukat sin rätt att kommentera här inne.

              Det är väl inget tvång att avsky Bella eller?

                Va?

                  Kommentaren var ju försvar ang. Bella?

                    Man får tycka vad man vill och försvara Bella om man vill. Personen jag raderar har hundratals kommentarer som fastnat som ni inte ser och som ligger till grund för att hen inte är välkommen att kommentera här. Mer än så tänker jag inte gå in på.

            Hur menar du att hen måste få ha sina åsikter? Det får hen. Hen får bara inte säga dem var hen vill och det är inte någon rättighet att få det allra minst på någons privata blogg.

              Det var några försvarskommentarer om Bella? Varför inte få skriva det? Vore ju najs att få ifrågasätta hur personen tänker.

                Då ser inte du de hundratals som fastnar på vägen. Jag tar bort alla kommentarer från hen.

                  Klart jag inte gör? Ser ju bara de publicerade? Därför jag undrade varför du tog bort och om det är samma person som skriver allt annat. Nu såg det bara ut som du tog bort en kommentar som försvarade Bella.

                    Men då vet du nu hur det ligger till… ?

                      ??

                  Men visa dem då så får vi se om det verkligen är stolliga eller hemska kommentarer, vilket jag tvivlar på eftersom jag såg de som raderades. Och själv blivit raderad när jag försvarat Bella el ifrågasatt något du skrivit. Du ska nog förstå också att om det nån skrivit fastnar el moddas så postar/skickar man ju samma igen tills det går igenom, men det kanske anses stolligt då och du anser att det är hundratals.

                    Jag VET att du brukar göra det, men du är FORTFARANDE inte välkommen här!

                      Ååh kan vi inte ha ett tema-inlägg om denne person 🙂
                      Är det Gabrielle ?

                Anonym / 16:13

                Folk har ifrågasatt tusen gånger och det blir lååånga trådar som förstör kommentarsfältet. Oändliga diskussioner som denna människa går igång på. Nolltolerans är det enda språk denna människa förstår.

              Är detta en privat blogg nu? Handlar den inte om bloggare och sociala medier? Men somliga brukar skriva här att de inte får kommentarer publicerade hos t ex Bella och då skrivs det sällan här att det är ingen rättighet att få det.. då skälls o klagas det ist, men skillnaden är att där verkar det mesta gå fram, efter ett tag – mycket kritik till Bella och hon varken skäller eller raderar – hon verkar kunna ta det och är ärlig och låter folk säga sitt.

                DU ÄR INTE VÄLKOMMEN HÄR!!!!!

                  haha till och med jag ser när det är kommentarer från hen

                    Haha…underbart!
                    Och det är UTAN att de alla som fastnat! Bra jobbat!

                Ja detta är CamCams och har alltid varit hennes privata blogg och det är upp till henne vem som får skriva här.

                Det är precis samma som att HM är en privat butik och de har rätten att inte vilja sälja till dig och du har inga rättigheter alls ifall du vill köpa där men de inte vill sälja.

                Bloggbevakning och HM är inte en statlig funktion där alla medborgare har samma rättigheter och inte kan nekas tillgång även om medborgarna även där också har skyldigheter, vilket många tycks glömma.

    Tycker att det är intressant att diskutera hur hon ser på att hon röstar för ett parti/politik vars politiska målsättningar man inte själv, uppenbarligen, lever upp till. Blir så mycket plakatpolitik när södermänniskor som bor i bostadsrätt, enbart hänger med likasinnade i innerstan, är sjukt ekonomiskt framgångsrika, konsumerar och flyger massa, samtidigt som man öppet röstar på vänster/fi/miljöpartiet.

      Så för att anses vara ”äkta” vänster måste man bo i hyresrätt (som knappt finns att få tag på i de flesta större svenska städer) och vara fattig som en kyrkråtta? Eller hur menar du?

        Det intressanta är ju när någon som lever överklassliv el uppenbart inte tillhör arbetarklassen men ändå röstar på partier som säger sig representera arbetarklassen. Hur vet en sådan person vad arbetarklassen vill ha/behöver? Asså jag fattar att det är en klibbig diskussion men är på riktigt intresserad hur Sandra resonerar och hon är ju en smart person som helt säkert har ett svar på hur hon tänker kri g detta.

          Fast realitet och politik stämmer väl sällan överens. Tänker att det är en generell värdegrund som du håller med om i många fall.

      ?

      Dom tror de gjort sitt om de röstar grönt ? klappar sig på axeln å flyger lite till!

    Många har synpunkter på att om du röstar på ett parti så måste du uppfylla hela deras partiprogram, är det rimligt?
    Om krav att du ska vara exceptionell själv först innan du får vara med och påverka inom vissa frågor så kommer tillslut INGEN kunna vara med och påverka eller förändra. För INGEN är felfri, men det finns ett fåtal som är villiga att förändras och påverka saker till det bättre.

    Blev lite rörigt kanske…. ?

    Ser att hon har lärt sig ett och annat från blondinbella

    Pinsamt hur Isabella Löwengrip fjäskar för H&M i senaste inlägget. Skriker desperation.

      Hennes nylansering av LCC alltså den billigare varianten verkar vara väldigt beroende av just H&M. Prismässigt tänker sig väl Bella & Co att just H&M skulle vara rätt kanal.
      Kanske av den enkla anledningen att Löwengrip Beautys nuvarande distribution inte kommer att ta in två serier från Bella & Pingis.
      I synnerhet som Löwengrip Beauty inte verkar sälja så bra.

        Varfor skullr H&M salja deras kladd nat fe har egna produkter?

    Hot är under inga omständigheter okej även om man är influencer eller vänder hamburgare. Men kritik får alla människor och om Sandra bemöter kritiken så kommer människor ändra uppfattning om henne. Nu framstår hon enbart som nonchalant och världsfrånvänd.

    Att Paula skriver att ”Typ alla barnfamiljer” åker till Thailand… Alltså hur blind är man!?

      Tror det beror på sin uppväxt och sitt umgänge. Jag skulle också kunna säga så, i min krets är det så och har alltid varit så. Sen förstår jag att det inte är sant för alla. Men vet inte om jag tycker hon är blind, tror bara hon utgår ifrån sin verklighet och tänker inte större.

        De flesta åker verkligen inte till Thailand??

      Om jag tänker tillbaka på när jag gick i grundskolan (90-talet) så brukade tre elever av ca 20 st åka på utlandsresa. Vanliga medelklassfamiljer.

        Och på min lilla byskola på 90- början av 2000-talet var det två elever som åkte utomlands. Vi hade ju iofs bara 80 elever på hela skolan…

    Att ingen kommenterar det enda jag tänker på… GLÖMDE STÄNGA DÖRREN? Skulle jag aldrig kunna glömma. Man har en lägenhet som kostar miljoner och sen alla saker man har i den. Låser alltid och dubbelkollar alltid att det är låst plus ner i trappen känner jag en extra gång att nycklarna är med. Ingen annan som reagerar??? 😉 För mig är det galnare än allt annat i inlägget hahaha

      Finns ju ett par kommentarer om det här och där i kommentarsfältet…

      Eller hur… Alltså jag är väldigt strukturerad och noggrann visst, men inte ens de personer jag känner som är slarviga glömmer bort att stänga sin ytterdörr! 😮 Hon var kanske lite full??

      Hon var med stor sannolikhet packad. Då kan man glömma att stänga dörren och låsa. Har jag också gjort.

    Jag känner med henne i oron vid dörrincidenten, och om hon verkligen fått regelrätta hot är det helt oacceptabelt såklart. Men jag tycker att det är konstigt att hävda att Aningslösa Influencers har sådant inflytande, när hennes egen blogg är väldigt mycket större och AI aldrig någonsin förespråkar att man ska kontakta de influencers som hängs ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.