Det går livat till under inspelningarna av Wahlgrens värld

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,251981″ ap mute yot ]

Fångade det här lilla klippet från Bianca Ingrossos Instastory tidigare under gårdagen.
Hon, teamet och hennes influencer-wannabe-assistent Lovisa är ute och kör sportbilar och sedan…ja…har de skoldisko i bilen?
(Varför kallar jag henne influencer-wannabe-assistent – förutom för de mest uppenbara anledningarna? Tja, det här…)

Assistent-Lovisa säger på skämt att hon vill ha en sportbil i bonus för mars månad, men hur mycket skämt är det egentligen?
Hon lyckades ju höja sin lön med en avsevärd mängd tusenlappar genom att tala om för Bianca att hon behövde det för att kunna köpa lägenhet, så vem vet? 
Vad mer kan hon få ut av sin chef genom att totalt ha suddat ut och marginaliserat gränsen mellan chef och anställd?

Jag skämtar så klart – inte fan kommer hon få en sportbil av Bianca, men konceptet är lite småintressant.
Influencers och deras assistenter som de alltid blir BFFs med. En vänskap som förr eller senare till 99% alltid skiter sig totalt.
Kanske borde de ha damer på 60+ som assistenter istället för att hålla det hela på en rimlig nivå?
Mer assistentande och mindre klubbande kring Stureplan tillsammans?

Ni ser allt i videon här ovan!

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad hände med Petra Tungårdens frågestund? Hon svarade på några få frågor men invek som vanligt allt som hade med fillers att göra. Börjar tro att hon kanske på riktigt tänker att ingen har märkt hennes grandiosa förvandling.

      Varför har folk uppfattningen om att influencers måste svara på precis alla frågor de får? Är det någon skyldighet de har bara för att de har många följare?

        Det beror väl på vilken relation de vill ha till sina ”många följare”.
        Vill de mörka och ljuga så får de göra det men deras samarbeten kommer naturligtvis att bli lidande.
        Åtminstone på sikt. Vi har nått ”peak influencer” nu och de influencers som vill finnas kvar om några år måste börja se om sitt hus.

          De kanske också tycker att vissa saker är privata.

          Hon kanske inte vill gå in på varför hon gör fillers eller vara så jäkla privat med följarna? De flesta kommer ju ändå bara döma och risken är stor att man får skit om man öppnar upp sig för mycket, och det kan ju vara känsligt, speciellt om man redan mår dåligt över sitt utseende osv. Vill hon inte svara på frågor om det så behöver hon inte.

            Såg nån gammal bild på henne och visst har hon förändrats,men herregud vad fin hon var! Hon är fin nu också men hon behövde verkligen ingenting av det där. Blev förvånad att hon var så himla söt innan och kände att hon inte duger.

        Kan ha fattat det där med influencers helt fel men trodde att konceptet handlar om att berätta/har åsikter om saker för att påverka andra i en önskad riktning. Då borde väl följdfrågor vara på sin plats eller?

          Ursprungligen var en influencer någon som byggt upp idolskap och/eller trovärdighet inom något område. De kallades knappast influencers heller eftersom ordet är ganska nytt i sin aktuella bemärkelse.
          Det var från början mest idrottsstjärnor som drygade ut sina inkomster med att fronta olika produkter i anslutning till deras sport t ex basketskor och sportkläder. Sedan utvidgades sortimentet till läskedrycker, parfymer, rakhyvlar, underkläder osv.
          Nästa etapp var att kändisar t ex skådespelare och musikartister började utnyttja sitt kändisskap för att göra reklam. Det hade i och för sig förekommit långt tidigare i reklamen. De hade knappast någon större trovärdighet när de höll upp produkter utan förlitade sig på att de var kända i största allmänhet. Klart att ett hårschampo var bra om en känd skådespelare sade sig använda det 🙂
          Influencers som bara jobbat upp kändisskap inom sociala medier är ganska nytt. De senaste åren har framför allt Snapchat, Instagram och Youtube möjliggjort öppnat upp möjligheter för influencers utan andra meriter än den aktivitet de har på sociala medier.

            Tack Orvar för ditt utförliga svar. Min fråga (med en lite raljerande underton var det tänkt) var riktad som en motfråga till anonym 09.10 som undrade varför folk förväntar sig att influencers ska svara på allt de tycker till om.

        Så är absolut inte uppfattningen. Men om hon får flera frågor gällande sina fillers, gång på gång i varje frågestund, kanske hon iaf borde kommentera det istället för att låtsas som ingenting. Hon skulle ju kunna skriva att hon inte vill/tänker svara på frågor gällande sina fillers om hon nu anser att det är privat. Men strutsmetoden känns bara pin.

          Nej, vad som är piiin är att ni mer eller mindre begär svar på allt.

        Petras egna ord när hon uppmanade läsarna att ställa frågor, ”jag kommer att svara på rubb och stubb”.

      Om hon inte vill svara på frågor om fillers så behöver hon väl inte göra det. Jag har också gjort fillers, inte fan kan folk kräva att jag måste förklara mig eller svara på frågor om det om jag inte vill.

        Fast vad har vad du vill att göra med det här? Det gäller Petras frågestund!

          ?‍♀️

      Ja hon ser helt weird ut…

        Man behöver inte säga allt man tänker. Uppenbarligen har hon ju inte varit nöjd med sig själv, så ganska elakt att håna en persons utseende när man kan förstå att det antagligen är ett känsligt ämne för personen i fråga.

        Ja och just därför kanske hon inte vill skriva ut allting på WWW!

    Magdalena Graaf har ju Mumin

    Vad har du emot Lovisa? Va har hon gjort för att förtjäna att kallas för ”Influencer wannabe?”

    Tycker hela poängen av det du skriver försvinner när du måste ge folk öknamn.

      Jag håller med om att öknamnen känns onödiga och som ett tröttsamt försök att vara lustig. Just öknamn är för mig väldigt mycket lågstadiet.

        Instämmer, men C anser sig vara en granskare.. Jag tycker denna typ av inlägg drar ner hennes trovärdighet i andra viktigare inlägg

          Tycker att Tramsfrans är ett föredöme där. Han kan skriva ganska vasst, men utan att vara elak eller oproffsig.

            Haha skrev precis det men kommentaren hamnade i modd. Han kan till och med håna Bella utan att vara elak.

            Tramsfrans! Hoppas han kan komma tillbaka från sin märkliga Aftonbladet-karantän snart…

              Ja! Älskar TramsFrans! Hoppas att han kan komma ifrån Aftonbladet, det är bara negativt för honom att vara där. Fatta så härliga kommentarer han skulle få och vilken känsla det skulle bli i bloggen om folk slapp krånglig inloggning.

                Och de enda som kommenterar är folk som inte fattar att han inte skriver nyhetsartiklar.

              Ja, det var så mycket bättre när han skrev på Nöjesguiden. Han får väl större publik på Aftonbladet, men det blir noll dynamik i kommentarsfältet. Tycker Frans förtjänar bättre än så, älskar hans texter ❤️

      Mm. Jag tror att Camilla ofta har glimten i ögat när hon använder dessa öknamn. Tycker ändå det sänker trovärdigheten. Är heller inte säkert att människorna bakom namnet uppskattar humorn.

        Det där med att skriva vasst men ändå med glimten i ögat är en konstform. Tramsfrans tycker jag bemästrar det galant. Han är vass och humoristisk och nyper till, men håller sig ändå på rätt sida av gränsen. Märks ju allra tydligast när man kollar hur han och Camilla skriver om Bella.

        (Obs: jag gillar ju ändå bloggbevakning och Camilla får skriva inläggen hur hon vill.)

        Man märker dock ganska tydligt att hon inte gillar Lovisa ?

          Vem gör det? ?

            Fy vad elakt att skriva sådär.
            Jävla högstadiefasoner.

      Jag kikade på hennes Instagram och wannabe-influenser är ett mycket bra namn på henne. Hela hennes attityd och framtoning skriker ”wannabe-Kardashian”. Yta, yta, yta och konsumtion….

      Tycker det verkar vara en mycket träffande beskrivning. Sen förstår jag inte vem som orkar titta på det här flamsandet och tramsandet överlag, hur kan sånt här ha en ”publik” överhuvudtaget?

      Aa, jag fattar inte heller. Börjar inte många influencers som ”wannabe” influencers? Eller är hon wannabe bara för att hon har ett heltidsjobb åt en influencer? Lite onödigt.

    Alice stendöd funderar på att anställa sin bästa kompis som assistent, känns sådär ??‍♀️

      Stenlöf såklart ?

      Om de tror att det kommer funka så varför inte ?

      Stendöd??. Fick du mig att skratta på rasten.

        Haha, här frustades en full mun kaffe ut över sängen ? Schkåll! ☕

      Stencoolt namn annars!

      Alice Stendöd?? slår ”Balancelot” med hästlängder!

      Det är väl redan klart att han har börjat hos henne verka det som i podden 🙂

      Alice Stendöd, Samir Badrum, detta blir bara roligare och roligare ?

        Kanske det snart är och cathchar on! Vad är ditt autokorrekt namn?:):)

    Tycker Sandra Beijer är skön ändå. Nu retas hon och skriver att en klänning från Oscar de la Renta för 33k är prisvärd (alltid retar det väl någon ”OMG så världsfrånvänt, VEM TYCKER SÅ VEM LÄGGER SÅ MYCKET PÅ EN KLÄNNING”, och i kommentarerna till något tidigare inlägg hos henne fick hon frågan om när hon ”ska skriva ett svarsinlägg på Kry-kritiken”, varpå hon svarar att hon gått vidare med sitt liv och i princip rekommenderar personen att göra detsamma ? Störde mig på henne förut men hon steppar upp i mina ögon när hon vägrar anpassa sig till pöbelns åsikter.

      Varför använder du uttrycket ”steppa upp”? Korrekt är att ”kliva upp” eller ”kliva fram”. Möjligen ”stega fram” om man vill använda bara två ord. Men egentligen säger man att någon ”stiger i aktning” när man, som du, menar att man får ökad respekt för någon pga att deras handlingar ses som något bra.

        Språk utvecklas. Häng med i svängarna, mormor!?⭐

        Haha, kom igen. För att hen vill, för att alla fattar vad hen menar? Stiger i aktning låter föråldrat och språket är levande.

          Jag la ingen värdering i min kommentar. Jag vill veta varför hen använder det. Jag har teorier om varför det skett en inflation i det och andra nya ”svengelska” uttryck och det vore intressant att höra varför folk väljer att använda dem.

            Det är ingenting nytt att vi lånar in ord från engelskan (och andra språk) till svenskan.

            Jo du la värdering i din kommentar. Vill du diskutera teorier bakom fenomenet med lånade uttryck så hade du kunnat skriva det. Nu ville du bara pekpinna.

              Så en fråga om varför en person använder ett specifikt uttryck inkorrekt är att komma med pekpinnar?

            Anonym 10.54: Samma sak med ”hata på” också tydlig import från engelskans hate on.

              ’spenderade tid med..’ / ’spenderade sommaren i..’
              ’möta upp’

              Men ”hata på” och ”hata” har olika betydelser.
              ”hata på” betyder ju att man skriver negativt och ofta elakt om någon som man inte känner. Man behöver absolut inte hata vederbörande – i synnerhet om det är någon som man aldrig träffat.

            Är inte ett dugg konstigt att engelskan blandas in i vårt språk när vi konsumerar mer och mer media med engelska som språk, allt från böcker, poddar, serier, filmer och musik. Och man får inte glömma att många av oss jobbar i stora globala organisationer med engelska som arbetsspråk. Språket är flytande och man får influenser överallt i från, förr kunde det vara en dialekt från en nyinflyttad som man hängde mycket med, och nu har det gått steget längre till ett nytt språk.

        Steppa upp, är ett jättebra uttryck! Man fattar precis vad som menas om man nu inte är helt lost

        @ Anonym Haha ja varför? För att det är kul att leka med språk och testa uttryck och detta är ingen himla avhandling jag skriver? ? Tips till dig är att gå med i Anonyma Språkpoliser på Facebook, där sitter alla och hatar på att ungdomar använder sig av svengelska och egenpåhittade uttryck på internet (ve och fasa!)

          Du är jäkligt lättkränkt om du tycker att Anonyms fråga till dig var har…

          Min personliga teori om vissas behov av att använda engelska är att man vill låta lite cool, vara med gänget och slänga sig med nya uttryck och markera att man minsann hänger med. ”Jag tillhör gruppen”.

            Well ja det är ju så vi människor funkar, inte medvetet, men vi tar efter varandra, därav dialekter etc. Har inte speciellt mycket med coolhet att göra

            Har? Menar du hat? ”Hata på” är ett uttryck, i stil med ”störa sig på”. Tror ej att Anonym hatar mig som person, det vore ju lite väl ?

            Min erfarenhet är att typ alla slänger med såna uttryck numera, iallafall i branscher som ska vara digitala och trendiga. Jag jobbar på reklambyrå och här pratar alla i stil med ”vi måste skapa relevant content till målgruppen för att maxa clicks och reach”. Vi är kanske bara ängsliga och vill vara coola hela gänget dock, vad vet jag ?

        Du fattar alltså noll pga gammal?

      Och Sandra sjunker mer i mina ögon. Hon beter sig så fruktansvärt omoget så jag har inga ord.

        Håller med. Hon har stannat på 17 år mentalt

        +1000

        Håller med!
        Är så trött på hela hennes låtsasvärld i bloggen och hennes unga läsare som hyllar henne till höjderna för att ”hon inte är som alla andra influencerna” för att hon inte ser lika glammig ut, men hon konsumerar och hetsar till dyra köp och flyg konstant.
        Sen att hon provocerar med att länka en dyr märkesklänning (kommentar högre upp) är bara löjligt när hon inte kan ta kritik och sen gråter ut om att folk är såååå elaka mot och sprider hat när dom ifrågasätter henne

        Håller med. Får man så mycket kritik av sina följare, som för övrigt är anledningen till att hon ens kan tjäna pengar på samarbeten, så är väl det MINSTA man kan begära att hon svarar på kritik? Och då menar jag ett riktigt svar, inte ”ojdå hoppsan jag satte visst ner foten i en fråga jag inte visste om, men här har ni ett svar från KRY själva” ? ska hon avsluta samarbetet? Ska hon göra bättre research inför nästa? Lite mer transparens hade hon kommit långt med, hellre än att bara sopa det under mattan. Nä, blev seriöst upprörd över det icke-svaret haha

    Kan frispråkighet vara negativt? Varför isåfall? Bianca är ju frispråkig men får nästan aldrig kritik för det utan tvärtom, folk gillar det. Jag har hört att frispråkig = dryg och ego, men vad gör Bianca som inte anses som dryg och ego?

      Bianca är som bäst när hon använder (ganska vanliga) svenska ord och uttryck fel eller inte förstår vad något ord betyder.
      Det är nog den sidan som uppväger att hon också kan ha andra sidor som man skulle ha värre att gilla om de inte balanserades.

      Är väl för att folk i allmänhet ser henne som lite ..ja dum. Det hon säger betyder inte så mycket. Det bara hoppar ur henne.

    Bianca är nog Sveriges vackraste kvinna, iallafall i åldersgruppen 20-30.

      Nej. Det är Kenza, LÄTT! Både insida ut.

        Varför ställa dem mot varandra? Båda är supervackra och helt fantastiska på sina egna sätt! ?

          Kvinnor måste alltid bedömas och jämföras utefter deras utseende.

        Nej fan, Fanny lyckman.. Kenza är överskattad, noll kropp också.

          Men alltså?! Hur orkar folk? Vem fan är du att avgöra att hon har ”NOLL KROPP”, hon har väl fan en kropp som alla andra? Så jävla tröttsamt att man ska hoppa på andras utseenden på det sättet, USCH.

            Men alltså snälla, hon har själv kallat folk för fula så då får hon väl ta att någon inte tycker hon är det snyggaste som vandrar på jorden. Vi bor i Sverige, hem till världens vackraste människor så folk har liksom rätt att tycka, precis som hon gjort när hon kallat folk för fula. Sen har jag aldrig sagt att hon är ful, hon är fin men att ta till med att hennes insida är Sveriges vackraste och folk känner inte ens henne är bara konstigt.

              Hade hon inte kallat folk för fula hade jag aldrig skrivit något om hennes utseende. Bianca har aldirg kallat någon får ful så jag skulle aldrig kunna säga nägot om hennes utseende. Folk som ska hålla på nedvärdera andra men inte är perfekta själva är osympatiska .

              Men alltså hur resonerar du? Väx upp.
              Känner du Fanny? Eller hur vet du då att hon har Sveriges vackraste insida? Så jävla löjlig.

          Jag tycker att hon har EN kropp iaf! Nog för att NOLL KROPP hade varit coolt, det är väl till att vara osynlig men hade nog inte blivit så mycket bra bilder på ig som folk kan få tillfället i akt att skriva taskiga kommentater på då…

    Efter att ha kollat hennes insta kan man väl sammanfatta såhär. Kommentarerna består mest av frågor om det är Bianca eller hennes väska, om hon fått eller lånat den. När jag lämnar kontot är den enda reflektionen jag tar med mig hur olycklig hon verkar men vad vet jag ??‍♀️

      Finns nog ingen ”influencer” som utstrålar välmående genom sin Instagram. Möjligtvis Alexia, trots att hennes lilla dotter är sjuk. Jag undrar om de någonsin reflekterar över hur de får alla deras följare att må? Mår följarna bra eller dåligt efter att ha besökt deras Instagram? Känner följarna att de duger precis som de är eller att de behöver köpa/träna/spruta in/färga etc för att vara lika fantastiskt som ”influencern”? Finns det någon ”influencer” som faktiskt gör något bra med sin plattform? Varför inte skapa #veckansvälgörenhet där man en dag i veckan gör gratis reklam för valfri välgörenhet och uppmanar följarna att skänka några kronor? Dagen funderingar… Jag personligen kommer bara fram till att dessa människor inte bidrar med något gott överhuvudtaget!

    För några månader sedan var det cetaphil som var världens bästa hudvårdsmärke, nu är det midnattssol. Hur ska Helen Torsgården ha det? tappar förtroendet mer o mer för henne.

      Samma med Bianca egentligen, har ett stort samarbete med ACO men i podden hyllas Cetaphil. Känns också otrovärdigt

        Bianca är inte särskilt trovärdig när det gäller reklam eftersom allt hon gör reklam för är det absolut bästa, hennes favorit och det hon inte kan leva utan. Inte utan Aco men det var en annan hudvårdserie i Paris som också var den bästa och hennes favorit. Det smink hon ska göra reklam för är också det absolut bästa för stunden som hon ääääälskaaar och rekomenderar till sina älsklingar och små gummor.

          Håller helt med! Tycker absolut inte illa om henne men tycker inte alls att hon är trovärdig just pga att så fort hon gillar något är det DET BÄSTA, ÅH HERREGUD SÅ BRA. Alltid så stora ord som bara förlorar sin mening..

      Fast det kan ju faktiskt vara så att hon nu testat Midnattssol och tycker att den serien är ännu bättre än Cetaphil. Jag tycker man ser stor skillnad på hennes hy sen hon bytte. Men om hon nu skulle göra ett inlägg om att Cetaphil är världens bästa, ja då hade jag annat ugglor i mossen

        Hon gör just det i senaste podden, varken hon eller Alice kan leva utan Cetapihl ……

      Fast som jag förstod det har hon mest Cetaphil i ex duschen osv samt till barnen. Midnattssol har hon, enligt henne, haft sedan april förra året.

      Hon har svarat på denna frågan, tror det är under videon angående midnattssol.

    OT
    Knivmickes ex flickvän fick frågan om hon kommer vilja ta bort texten under ögat.
    Hon svarade Nej det kommer jag inte. Det känns respektlöst och jag gick ju med på det så få får jag stå för det också 🙂

    Haha någon har ångrat sig nu

      Det är ju tydligt på flera bilder att hon försökt dämpa den med smink…

        Äh men vad har vi med hennes val i denna fråga att göra? Hon har inte valt att avhandlas i offentligheten.

      Respektlöst?? ?
      Wtf, det är DITT ansikte

      Usch arma sate…att för alltid bli påmind om ett ex varje gång man ser sig i spegeln

      Haha? Fy fan, vad är det att skratta åt att en ung tjej ångrat att hon tatuerat sig i ansiktet och nu känner att hon inte kan ta bort den? Usch, tycker så synd om henne, det är inte så lätt att vara ung och kär.

        Jag håller med om att det inte är något att skratta åt men SÅ ung är hon faktiskt inte. Och att hon ”känner” att hon inte kan ta bort den innebär inte att det inte GÅR att ta bort den. Även om man kan ttcka synd om henne så har hon ju gjort ett aktivt val och är således inget offer.

    Sorry for OT men utdrag från Bellas intervju med veckans affärer igår: ”Hon berättar också att hon har blivit för stor influencer för att sälja inlägg, utan mer ägnar sig åt ambassadörskap.”

    Där ser man.

      Omg, narcissism i full blom!!!
      Tur att de snart är vår ?

      ?

      Hon säljer inte längre m.a.o? Iaf inte till de summor hon vill?

      ”Ambassadörskap” är ett annat ord för långsiktig samarbete t ex det som Bella har med Ellos.
      Motsatsen är just att man säljer ”lösnummer” med reklam för något företag man inte har som återkommande kund.
      Ordet ”ambassadörskap” missbrukas – bl a så är ju Michaela Forni stolt ambassadör för Vitamin Well så det visare ju vilken nivå det ligger på 🙂

      Men det var väl inte särskilt konstigt. Tror du inte att Bianca är ambassadör för Aco och annat. Finns ju även betydligt mindre influencers som kallar sig ambassadörer för olika märken/företag. Det är ju som någon skriver mer långsiktigt samarbete än att sälja enstaka inlägg.

    Komentera aldrig någon med ätstörningars vikt igen. Aldrig.

      Jag skulle säga: kommentera aldrig någons vikt igen. Punkt.

    Vilken jävla bil ? död. Hade ätit skit för en sån.

    Så du hittade smygreklam hos Lovisa men Biancas missade du igen? 😉

    Fråga: fler än jag som lagt märke till att så många stockholmstjejer har hes röst? Jag har verkligen reagerat på det, både när jag är i Stockholm och när jag hör dem här nere i Skåne. Lovisa och Bianca har också det… what up what up. Nåt i luften eller (förutom kväveoxid från alla dieselbilar)?

      De gör sig till för att vara sexiga ?

        Haha, om bara det var så enkelt. Jag kan inte ”härma” en hes röst tyvärr ;P

      ????

      Tycker inte alls Bianca har hes röst…

        Kanske mest var Lovisa haha. Orkar inte lyssna igen.

      Lovisa är ju dock från Norrköping och har bara bott i Stockholm i lite över ett år.

    Hur kan jag vara den första som kommenterar om hur FRUSTRERANDE det är att Bianca skriver ”dem” ISTÄLLET FÖR ”DE” !!

    Jag blir väldigt fundersam över upplägget att en influencer-assistent inte verkar ha arbetstider och rätt till nån fritid, utan förväntas vara nästintill livegen. I A & B’s podd för ett tag sen lät det ”Lovisa får utveckla sig på sin egen tid” men i nästa mening UNGEFÄR ”om vi sitter på **** och äter middag och jag kommer på att nån behöver nycklar till min lägenhet så får ju inte hon säga nej”. Vilken tid på dygnet är de bara vänner och inte typ ägare/slav?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.