Har Kenza retuscherat sin gravidbild?

Min läsare MK verkar i alla fall tro det.
Själv vet jag inte vad jag ska tro – Kenza brukar inte syssla med sådant – men kanske finns det någon med ett extra skarpt öga med retusch-kunskap som kan skina lite ljus på det hela.

Jag ställde ställt frågan till Kenza som hade följande att säga om saken:

Jag har alltid drömt om bruna ögon och kan tänka mig att byta om unge herr Zouiten Subosik tittar ut med denna färg.
Ett eller två ögon – kanske bara ett faktiskt, då heterokromi är HUR coolt som helst.
Tänk er olika färg på ögonen!!! DET hade varit ON FLEEEEK!

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jaha.

    nu tror jag inte att Kenza har redigerat bilden, men oddsen att någon hade svarat ja på ett sånt där mejl är väl rätt höga

    ”Hej, ja precis. Kul att du la märke till min redigering vid armen. Har även fixat rumpan lite och sen lagt på lite filter. Ha en bra dag”

      😀 😀

      Nej precis, och kan inte minnas att Gynning fick chans att kommentera.

        Fast då var det uppenbart

    Det är inte helt ovanligt med ögon med olika färg.
    Det är en generiskt mutation som kan kopplas till bla infertilitet mm.

      Min morbror har olika färg på sina ögon och två barn, så infertil är han inte . Min mor har två bruna prickar i sitt blå öga.

        Min kusin har olika färg på ögonen och hon har tvillingar ?

      Jag har en grönt och ett brunt. Tycker det är fint.

    ”Hon brukar inte göra det”…..hur vet du det så säkert?

    Har en kompis som har ett brunt öga och ett grönt. Väldigt fint.

    Det finns ingen kurva på högerväggen, ser ut som att det kommer in ljus från ett fönster längst bort.
    Tycker Kenza är mysig, hon verkar nöjd och tacksam för det hon har. Till skillnad från andra influencers som måste flytta till hus och skaffa en stab av barnflickor när det vankas bebis verkar hon mest se fram emot att få vara förälder till sitt barn, i sin nuvarande lägenhet.

    Alltså kan inte låta bli att kommentera för det är ju uppenbart att hon ljuger.

    Det syns ju hur tydligt som helst att bilden är retuscherad. Kolla bara bilden på tvn vid armen som blivit förvrängd.

    Sorgligt varför hon måste hålla på med sånt. Det är bara så onödigt men kanske just för att hon känner pressen på sig att alltid se bra ut.

      Jag ser det som att bilden ska vara sån, annars har hon ju redigerat tvbilden väldigt mycket och armen oerhört lite…. om du förstår vad jag menar.

      Solklart att den INTE är fixad.
      Suck alla avundsjuka amatörer.

      Mvh
      Fotografen

        Enig med dig. Finns ingenting som överhuvudtaget tyder på att bilden skulle vara retuscherad.

        Hur kan hennes armbåge vara så konstig längst ut på bilden då? Och under vid armhålan hela den vägen ner ser helt fuckad ut? Gå in på hennes insta zomma in o kolla noggrannare så ser man 🙂

          Om man nu måste zooooooma in så hårt för att ens se nåt, va e då syftet med retusch ;p

    Jag tror absolut inte hon har gjort det. Men egentligen spelar det väl ingen roll vad random människor på internet tror. Skickar en kram till dig Kenza! (Varför tycker jag om henne fast jag inte känner henne?)

      Håller med dig, hon är bara lätt att tycka om på något sätt. I alla fall det man läser och ser av henne ?

        Ja tycker också det, och Aleks verkar så genuint snäll och go! Inte en sån kille som bara smörar utan verkligen omtänksam.
        Tycker det är så häftigt hur länge de hållit ihop också (influncermässigt)!

    Det viktiga är ändå att hon visar rumpa. Ju mer rumpa desto bättre. Sen om hon gjort den lite bredare eller inte, vem bryr sig?

      Hon har ju ingen ändå

    Vad håller Bingo på med? Lägger ut nån tjejs Tinder-bilder på story och beter sig allmänt slemmigt.

      Det var nog mer transfobiskt om du kollar klart på storyn. :/

    Jag har gröna ögonen och så nöjd med dom, inte för man har så mycket val men ändå ?

      Jag med. Så glad för mina gröna ögon. ?

      Jag också! Gillar att det inte är så vanligt. Lärde mig bara typ ifjol att gröna ögon är en variant på bruna ögon. Det hade jag ingen aning om innan.

        What, jag har fått lära mig att gröna ögon är en variant på blåa (gult + blått=grönt)! Orkar inte googla för att se vad som är korrekt.

    Hon ljuger det är uppenbart.

    Varför fick Kenza möjligheten att besvara frågan och inte Gynning som dessutom skulle hånas rejält?

    För att citera en barndomsfavorit farbror Nilsson ”jag har en bekant som har ett blått o ett brunt öga. Blåtiran fick han när han la sig i sådant som inte angick honom!”

      ??

    Tycker Kenza verkar jättehärlig som person och bekväm med sig själv! Efter kampen mot sin kropp om att få bli gravid och allt det jobbiga runt det som hon berättat om, så tror jag verkligen hon har annat i huvudet nu än att fixa bilder.. Tycker inte heller man ska sitta och anklaga henne för att ljuga, när det bara är lösa antaganden om hur vissa verkar vilja att det ska vara (stor skillnad mot Gynnings bild som var uppenbart skum dessutom).

    Vadå hon är ju så smal på YT också? Tror inte hon har redigerat. Iaf inte armen.

    MK måste vara speciell eftersom du brukar få tips hela tiden men brukar bara skriva Tack för tipset i slutet av inläggen annars ?

      Michael Kors förtjänar lite special treatment. 😉

        Michael Kors är wt och Farsta-bling. ?

    Tycker det har blivit så kul att följa henne! Att ena dagen tro man aldrig kommer få barn (grät en skvätt när jag såg hennes video :p ) och sen lyckas själva <3

    Heja Kenza, som dessutom inte behöver en stab av passuper för att leva!

    Fast hon har väl själv mörka fina ögon?

    Är rätt trött på denna typ av bild,så många bloggare/Instagrammare som lägger ut likartade foton.Putande bak,gravid eller kanske bara pastamage,allt för att få en legitim anledning att visa upp sig i bikini eller underkläder,så jäkla tråkigt,,,.

      Varför vill dom visa sig så mycket det går till främmande folk. Är det inte larvigt.

      Du har sannerligen ingen koll. Det där är ingen ”puta med rumpan”-bild, då hade hon haft tyngden på det främre benet för att framhäva och göra rumpan större. Gå och lägg dig.

        Åh tusan,hade jag ingen aaaning om.Bra att du lär ut lite folkbildning.

      Och jag är trött på kommentarer som din.

    Jag tycker ändå det hon sagt om ögonen på barnet låter weird. Känns så ytligt att hoppas att ens barn ska få något fysiskt attribut som man tycker är snyggt med sig själv typ. ”Helt okej med bruna ögon” – jamen vad bra! Haha. Förstår ju att hon inte bryr sig egentligen (förhoppningsvis????) men ja… kanske ligger det nära intill med människor som upphöjer vissa utseenden, antingen hos andra eller sig själv, hela tiden. Att applicera det på barn eller framtida barn låter i mina öron fel.

      Men hon har ju själv bruna ögon så jag fattar inte vart hon går grönt ifrån?

        http://kenzas.se/2010/04/29/23340/

        Tycker hon har gröna!

      Håller med!
      Dessutom sa hon ju att hon hoppades att de inte skulle vara bruna, eftersom hon sa att hon hoppades att de skulle bli gröna (=och inte bruna). Därmed inte sagt att hon på något sätt blir ledsen om det blir bruna, men hon sa de facto att hon helst inte ville att de skulle bli det (kul att säga det btw till Dani i podden med bruna ögon som precis fått en dotter med bruna ögon).
      Även om man innerst inne kanske hoppas på något sånt är det så onödigt att säga det högt och spä på de där tröttsamma skönhetsidealen. Mörka barn är precis lilla unika, vackra och speciella som ljusa.

    Diskussionen kring retuscherande av bilder är intressant men det blir så fel på något vis när den blir att handla om att granska en persons bild och kropp.

    Varför har man ens önskemål om sitt barns ögon och VILL att det ska ha gröna ögon men är ”helt okej” men bruna ögon? Så synd, mellanöstern-komplex eller i hennes fall nordafrika-komplex. Jag vet för jag är nordafrikan.

      Varför är det så konstigt? Jag hoppades hela tiden att mina barn skulle få klarblå ögon som jag, inte gråblå som deras pappa. Likaväl som vi hoppades att barnen skulle få makens självfall och inte mitt tunna raka hår.

        ”Hoppades hela tiden”, låter ju rimligt och som en bra prioritering att ”hoppas” på. Dont take me wrong – jag fattar att man pratar med sin partner eller vänner om att ”Jonas har så himla fina ögon, jag hoppas verkligen vårt barn får hans ögon!” men att ständigt gå runt och hoppas på fysiska attribut som man själv värderar högre än andra attribut till sina barn och dessutom skriva dem publikt… njae.

      Men Kenza säger ju hon har gröna ögon och verkar vara väldigt stolt över det. Enligt hennes egna blogg ”gröna med pyttelite brunt i”. Sen att det inte stämmer att hon bara har ”pyttelite” brunt i och att hon, liksom många brunögda jag känner (med gröna skiftningar) gärna vill lyfta fram sina ögon som ”grööööna!!” kan absolut ha med ett mellanösternkomplex att göra, eller helt enkelt en vilja att vara ”speciell” och ”vacker”.

        Håller med. Hon är ju super vacker, även med typ rosa ögon hade hon varit fin, så jag förstår inte vad hennes grej med ögon är. Hon har ju mörka ögon.

        Räcker med att kolla på Kim k för att veta att ögon inte gör en ”snygg” utan drag. Jag har själv svenneblå ögon men har provat bruna linser och har märkt att snyggheten inte ändras. Så länge man inte är riktigt typ sne så det enda vackra man har är ögon så gör de inte så mycket så jag förstår inte varför hon obsess över ögonfärg.

        Hon är ju ändå finare än de flesta med ljusa ögon så jag förstår inte the obsession

          Precis, de är ett så fint par så bebisen blir nog jätte fin om det är vad hon oroar sig för, oavsett ögon, båda föräldrar har ju vackra ögon och drag och allt så det är nog lugnt på den fronten.

      Håller med dig
      / annan nordafrikan

      Men hur ska ungen få det när båda föräldrar har mörka ögon?

        Därför att det blå/gröna anlaget (genen) är recessivt. Brunt är dominant. Det innebär att du behöver dubbla anlag (gener) för att få blå/gröna ögon men bara ett anlag för att få bruna ögon. Om båda föräldrarna har bruna ögon med var sitt anlag för blå/gröna ögon så kan barnet få blå/gröna ögon. Däremot är det extremt ovanligt att föräldrar med blå ögon får brunögda barn. Då beror det oftast på en mutation.

      Håller med dig
      /en till (halv)nordafrikan

    Känns som om jag läser Vecko-Revyn när jag läser denna blogg numera.
    Jag har klart vuxit ifrån förströelsen som det brukade vara.

    Hej Folket.
    Tänkte bara kolla det om någon vet att det stämmer att en yotuber får betalt mer ju fler följare hen har? Och alltså inte på antalet visningar.
    Som med Instagram.

    Välj vilka ni vill följa o prenumerera på med omsorg, då denne får betalt för det och du kanske inte alls stödjer den.

      Alltså, nej.

      Från YouTube får du en procentsats av det YouTube drar in på reklamfilmerna (ofta runt 40-60% av vad de drar in). Om du gör samarbeten är det olika för alla hur de tar betalt.

        Hur säker är du? Har nämligen en kompis som har ett klipp som blivit viralt och setts flera miljoner gånger. Hon kontaktade Youtube o de så att hen skulle få mer betalt om hen hade fler prenumeranter och att det inte spelade någon roll hur många som titta på det. ,??

    Bruna ögon är ju såå fint. Mina två äldsta tjejer har blåa ögon (medan jag har gröna, och pappan har bruna). Dom är såklart otroligt fina med sina isblå ögon, men blev ändå glad när yngsta tjejen fick bruna!

      Kul har också gröna ögon och mannen bruna och båda döttrarna isblå. Ska bli spännande att se vad trean får om man bara lyckas bli gravid snart ?

    Alltid undrat om inte influencers tycker det är pinsamt att liksom turas om att ta kort på exakt samma ställe? Idag har Lovisa, hannalicious och Moa tagit typ 100 bilder vid ett magazinställ? Ser det bara framför mig? Liksom nuuuu är det min tur, Känns sjukt weird!

    Jag är så nyfiken på vad som hände med Klara.

    De skulle ju podda tillsammans?!
    Och var bästa vänner och frugor.

      Hon har skrivit att de inte är vänner längre men att det är
      Privat

      Klara var den första som fick reda på Kenzas graviditet, hon var med när testet togs. Efter det sa de upp vänskapen så man kan ju förmoda att det har något med det att göra. Kanske berättade hon om graviditeten för någon?

    Gabriella Joss har kommenterat på Fornis instagram att hon ”Längtar tills jag är gravid igen <3".

    Nästa projekt efter husbygget?

    // Skvallertanten i lägenhet 14B som tycker att du kissar för högt efter klockan 20.30.

      Japp, hon skrev att hon helst vill ha ca två år mellan dottern o nästa barn. Så innebär att det snart ”jobbas” för en graviditet.

    Jag får faktisgt känslan av att Kenza är mer utseendefixerad och bryr sig mycket om hur hon och hennes liv ser ut utåt mer än vad hon försöker framstå. Men det är också förstårligt om man har sedan en ung ålder stått i rampljuset.

    Vet dock inte om den här bilden eller andra är photoshoppade. Är sämst på att se sånt anyways.

    Tror inte att hon har retuscherat bilden. Men ofta vill ju folk tro det för att ha något att klaga på! 😉 Tycker inte alls att bilden ser förvrängd ut vid armen som någon skrev. Men ljus kan ofta spela en ett spratt.

    Förstår inte varför det är fel att man tycker det vore extra kul om barnet var tjej/kille, hade gröna/bruna/blåa ögon, mm.
    Själv har vi tvilling gen i släkten och den dag jag vill bli gravid hoppas jag definitivt på tvillingar, vore jätte kul, men självklart blir man lika glad om det är 1 barn.
    Jag tycker det är helt okej att hoppas på saker med barnet. Sverige är ju inte som visa andra länder där man hoppas på en son och får man en dotter dödar man eller överger barnet. Utan dem jag känner som har fått barn är glada oavsett kön, ögonfärg, mm.

      Nej det är inget fel men konstigt när man nästan varit nära på att aldirg kunna få ett barn någonsin.

    Hehe alltså jag visste att hon var här inne och läste

    Camilla, Är du galen? Du har ju världens vackraste ögon!

    Tycker också väggen till höger ser photoshopad ut men inte hon, hon är ju smal i video också. Så kul att magen växt så snabbt, måste vara en riktigt fascinerande känsla att ha ett litet liv i sin mage.

    Att Kenza ens har tid/ork att försvara sig varje gång hon får kritik… Kan vi även prata om hur Kenza ska alltid jämföra sig med hennes vän Dani, stackars Dani som verkar vara en skön tjej.

    Klart hon fixar bilderna – gravid eller ej. Det kan ju vem som helst se

    Både jag och sambon har partiell heterokromi. Han har blåa ögon med grönt i ena och jag har gröna ögon med brunt i ena, så det är spännande att tänka vad det kan bli för nåt kul 😀

    Kan vi inte snacka lite om hur EXTREMT MYCKET Petra Tungården retuscherar sina bilder och då främst ansiktet? Tycker det är så jävla sorgligt att hon dels möblerat om hela ansiktet med fillers och botox trots att hon var vacker och ung redan innan och sen ändå känner ett behov av att retuschera sina bilder så hårt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.