Snyggt bemött av Ida Warg!

MissLissibell publicerade nyligen en video där hon berättade att hon fått allergiska utslag av Ida Wargs brun utan sol, och jag undrade stillsamt – Med Bianca Ingrossos bemötande av kritiken av CAIA färskt i minnet – om Ida skulle komma att bemöta detta.
Influencers verkar ta kritik mot sina produkter på ett ohälsosamt personligt sätt så jag hade ingen aning om vad som komma skulle.

Men, Ida hanterar det hela på ett mycket proffsigt sätt bland kommentarerna inne på sin Youtubekanal och även i sin video.

I videon berättar hon att den är ”allergicertifierad” eftersom den genomgått alla tester och inte innehåller någon parfym, men det finns inga produkter som är ”allergifria”.
Hennes BUS innehåller ett ämne som heter DHA och som är ett aktivt sockerämne, och det finns människor som är känsliga mot det. De flesta reagerar inte på det men man kan, säger hon avslutningsvis i videon.
Se den här under om du vill höra exakt vad hon sa.

Proffsigt och snyggt ändå, tycker jag!

Om videon inte vill starta tidsinställt så pratar hon om allergi vid 21:58 typ.

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eee fel video???

    De som inte har något att dölja kan besvara kritik lugnt och sakligt, precis som Ida gör. Tycker hon är trovärdig!

      Håller med, en av de mest trovärdiga av influencers!

        Så olika det kan vara! Hon är nog den influencern jag har svårast för. Tycker hon verkar jättefalsk och irriterande. I min bok har hon väldigt låg trovärdighet.

          Samma här! Hon har sagt så mkt dumheter och rekommenderat så mkt hokus pokus genom åren och många gånger gjort så puckade grejer att jag undrar om hon ens klarade gymnasiet. Källkritik och logiskt tänkande verkar inte existera och allmänbildningen är på minus nivå. Jag glömmer aldrig hennes video om saker hon aldrig skulle köpa samt den responstider hon gjorde till Matgeek samt de kommentarer Pärleros skrev till Matgeek. Som två arga 14 åringar som skolkade liiiiite för mkt i skolan 😉

        Jag personligen har svårt att ha förtroende för någon som rekommenderar kolodialt silver….

          Varför? 🙂

            ”Kirsi Vähäkangas är inte bara professor i toxikologi, hon är också medicine och kirurgie doktor. Innan hon går med på att uttala sig för Spotlight har hon läst alla 22 färska vetenskapliga översiktsartiklar om nanosilver.

            – Vetenskap är inte jämlikt. När det gäller vetenskap vet vissa av oss mera än andra, och en del vet inget alls. När jag säger att silvret är toxiskt är det inte en åsikt, utan ett omdöme jag har kommit till mot bakgrunden av 40 års vetenskaplig karriär, säger Vähäkangas.

            Hon säger att det lossnar silverjoner från silver i alla former, både rent silver och nanosilver och silversalter. Forskarna antar att den giftiga effekten beror på jonerna.”

            https://svenska.yle.fi/artikel/2017/11/19/silvervatten-saljs-som-botemedel-men-ar-farligt-att-dricka-jag-ger-det-istallet

          Blå utan sol 🙂

            Smurfar alla smurfar?

    Såklart kan man reagera på allt man äter och kladdar på kroppen ?

    Off/On Topic:
    Bella kommer att marknadsföra Ellens probiotiska tamponger och intimkrämer:
    https://www.breakit.se/artikel/18908/isabella-lowengrip-i-samarbete-med-intimvardsbolaget-ellen
    Jenny Fingal som är VD i Ellen är kanske släkt med Joanna Fingal? Syster kanske. Någon vet säkert.

      Finns även en artikel på Veckans Affärer där hon jämför sig med Henry Ford ”På frågan hur året året som mäktigast har varit berättar Isabella Löwengrip hur hon likt Henry Ford som vände och upp ned på biltillverkning genom löpande band-principen är i full färd med att på digital väg och genom sitt bolag Nordic Tech House skapa en unicornfabrik”. Minsann.

        Ehm.. exakt vad är det som hon gör som andra hudvårdsmärken inte gjort tidigare menar hon? Säljer online? Marknadsför via influensers? Jag fattar inte ?? eller är unicornfabrik kodord för luftslott? ?

          Tror vi är för dumma för att förstå. Måste vara fruktansvärt revolutionerande eftersom det är en ”unicornfabrik” som då alltså kommer att producera miljardbolag? Fantastiskt. En ikon, nu har hon jämfört sig med Oprah Winfrey, Estee Lauder och Henry Ford. Mycket att leva upp till får man säga.

            Nordic Tech House är förmodligen lika duktiga på att producera miljardbolag som att få ordning på den virtuella influencern Gabrielle.
            Får se hur det går med den nya butiken i Gallerian. Såg att Amazon stänger alla sina 87 pop-up stores i USA eftersom de inte motsvarat förväntningarna. Samtidigt öppnar Nordic Tech House en ny och dyr butik. Konsumenterna vill ju inte längre handla i butiker. Har detta gått Nordic Tech House förbi?

          I vanliga fall är en unicorn – eller en enhörning – ett bolag som har nått en värdering på 1 miljard dollar eller högre dvs drygt nio miljarder sek.
          I Bellas fall vet jag inte om det är lika osannolikt att hon skapar ett mångmiljardbolag som att hon hittar en enhörning på fältet där ute på Lidingö.
          En räv såg jag för övrigt på instastories att de har där vid Elfvik. Trevligt med en räv som raskar om man inte har höns förstås.

            Ja rävar är fina

        ??? alltså en människa som kan jämföra sig med Henry Ford öppet och inte är typ elon musik eller nån annan som gör något riktigt revolutionerande måste vara sjuk på papper. Alltså skämtar inte, men jag tror inte man kan vara frisk om man har en så sjukligt grandios och verklighetsfrånvänd bild av sig själv.

          Kan ju dock inte vara så svårt att marknadsföra sig hos hennes läsare som är så fruktansvärt okunniga. Vadå sociala medier i Kina, har ingen aaaning…

          Jag läste någonstans att Nordic Tech House har planer på att skicka iväg några resenärer på en rymdresa inom några år. Rymdfarkosten existerar redan hos NTH i form av en modell gjord av Legobitar.
          Tanken är att Bella och Simon ska vara bland de första att fara ut i rymden. Sascha och Emelie följer förstås med för att Bella ska kunna bli presentabel där ute i rymden.
          Man tycker att Bella redan är så mycket uppe i det blå att hon lika gärna kan få göra en rymdresa också.

            Tänk om det går som i Aniara? Att de får cirkla omkring i rymden resten av livet. Hur ska det då gå när Emilie får slut på det revolutionerande löwengripska torrschampot? Vilken rysare…

            Är det redan första april? 🙂

            Head of space kommer givetvis följa med och lägga bellas sönderblonderade och trasiga hårstrån på plats. ???

          Haha Elon Musik, Alice Stendöd, Samir badrum! Autocorrect gör mina dagar ?

        Lite rolig fakta: Hitler var ett stort fan av Henry Ford. Inte bara för att Henry uppfann löpande brandtekniker men också för att Henry var välkänd antisemit som tex spred nazistbroschyrer i nya bilar.

          Rättar mig själv. Det är väl inte så rolig fakta egentligen. So fun!

      Jag säger bara ett ord: menskoppen borde fan få nobelpriset. I vad vet jag inte, men aldrig mer tamponger för mig!

    Videon är inte inställd på där hon pratar allergi.

    OT:

    Någon här som följer Megan, The Retired Model (theretiredmodel . com)? Vad tycker ni om henne? Själv älskar jag hennes oblyga öppenhet och sätt att skriva. Tips till den som söker nya bloggar att följa!

      Hittade endast ett inlägg, kan du lägga en länk?

        Hm, konstigt, får upp alla hennes inlägg… Undvek länk för då brukar det hamna i modd men www . theretiredmodel . com Finns också länk i hennes instagrambio: @meganemkennedy

          Men ena sidan slutade uppdateras 2016, länk till ny på devote där ny hänvisning till ny . Com sida och den är bara ett inlägg om hennes pappa och inget mer??

            Ok, konstigt som sagt, för om jag går in från chrome får jag upp alla inlägg. Det stämmer att det översta är om hennes pappa, men det ska finnas fler. Dock är plattformen sådan att man klickar sig in i varje inlägg separat, så det är alltså inget flöde som man kan scrolla sig ner igenom. Trist om det inte funkar! Tycker som sagt hon är intressant, så ville bara tipsa 🙂

      Fast hon har väl inte skrivit sen -16?

        Jo, men på många olika plattformar. Egen domän, devote, nouw, kanske någon annan också, och nu egen domän igen.

      Jaa! Det är min kompis ❤️ hon skriver bra. Hon har en ny hemsida men brukar inte heller hitta den via Google utan jag går via hennes insta.

    Så fånigt att göra en sån stor sak av detta- okej du fick en allergisk reaktion av en produkt? So What det händer alla. Egentligen ska man nog testa produkten på ett litet hudområde innan applicering på hela kroppen precis som det rekommenderas när man tex färgar håret hemma. Tycker det låter som att den här misslissibell (eller vad hon heter) verkar mjölka dessa tillfällen då produkten inte motsvarar hennes förväntningar…

      Håller med. Var det inte samma person som typ bajsade biancas caia också? Känns som att hon gör det för att få visningar, typ använder större influencers för sin egen vinnings skull.

        Bashade****** herregud

          ”bajsade biancas caia”
          Jättekul 🙂

            Ska sluta använda svengelska ord

        Nej! Lisa tyckte att Caia jättebra!

        Jon tyckte ju även att denna bus var bra tills det att hon fick allergisk reaktion… då tyckte hon att hon inte längre öppet kunde rekommendera den!

    Camcam vrf skriverdu aldrig om catten af Tälje längre?

      För ingen bryr sig om en bedragare. Och hon är väl ingen influencer.

        Hon är ett avskräckande exempel. Mamman till barnen:

        ”Gör inte så. Då kommer ni att sluta som Catrin Hedlund.”

      I dagarna kom det faktiskt en god nyhet för Catrin Hedlunds alla brottsoffer.

      Catten hävdar att hon ska gifta sig i sommar. Då lär hennes förbehållsbelopp minska och därmed kan mer pengar utmätas. Det blir nog inga stora summor och möjligen står en del andra skulder före i kön – men allt annat lika så är det ändå en förbättring.

      Men – det återstår så klart att se om det blir verklighet av det hela. Hon har ju inte flyttat än trots att hon skröt om det för någon månad sen.

        Förbehållsbeloppet påverkas inte när man gifter sig. Det är om man bor ihop eller inte som spelar roll.

        Planerar att köpa hus, det kanske man inte gör klart på en månad.

          Vi som har följt Catrin ett tag vet att det bara var ljug. Hon är mytoman.

        Tell Moore ))

      Jo då mng vill säkert veta!!

    Jag får ibland klåda av St Tropez BUS men det betyder inte att den är dålig.. Det är ju min hud dom reagerar på något då, allt är inte alltid produktens fel.

    OT En sak som uppriktigt funderar över är hur Bella tänker när hon solsprejad försöker sälja in sitt skönhetsmärke i Kina? Där är ju just solbränna tvärtemot skönhetsidealet. Hur smart är man med sin business om man inte planerar för det?

      Ja, och i stora delar av Asien är solbränna inget önskvärt alls. I Japan och Sydkorea säljs mängder av hudbleknkngsprodukter och solskyddsprodukter, solhattar, UV-handskar etc för att man ska hålla sig blek. Lite research skadar inte… (eller så är Bella strax skrubbad och vit ?)

        De som är brunbrända i Asien, det innebär att man är fattig som måste vara ute på sina risfält etc hela dagarna för att skrapa ihop lite pengar. Är man däremot blek så har man mycket pengar för andra jobbar utomhus åt dig och man har råd att vara inne i svalkan hela dagarna.
        Något för blondinbella att tänka på kanske?
        Sorry för ot!

          Ja, och i många länder i Afrika och delar av Asien är det väl även önskvärt att vara överviktig? Det är väl också ett tecken på välstånd då en alltid har haft mat att äta?

            Ja så var det förr med övervikten men inte nu längre. De har börjat anamma de västerländska idealen med att hålla sig i form, äta rätt etc.

    Alltså herregud snacka om att göra en höna av en fjäder. Bara för att en produkt är allergitestad innebär det inte någon garanti att ingen någonsin i hela världen aldrig kommer reagera. Så länge det inte handlar om allvarliga reaktioner som drabbar många som använder produkten så fattar jag inte problemet. Den där Misslissibell råkar vara lite överkänslig, använd då inte produkten och gå vidare i livet.

      Eller hur. Dock tror jag att det är väldigt många som inte har någon som helst aning om hur allergier uppstår och de kommer då att fortsätta att tro att allergitestat betyder att det aldrig kommer att ge en allergisk reaktion..

      Men det gjorde hon väl inte heller… hon gjorde ju bara ett test av produkten, eftersom det var en produkt från en influenser, tyckte den var bra, men sen när hon upptäckte utslagen så kunde hon inte rekommendera den längre, utifrån det hon upplevde med den.

    Varför är hon fläckig i fejset? Typ kinderna/panna? Ser väldigt märkligt ut.

      Varför är du inte fläckig?

      Varför har du ett behov av att anmärka hur någon ser ut i ansiktet? Är det ostoppbart, som någon slags tourettes? Väldigt märkligt.

        Haha ja faktiskt, för det ser ju sjukt fult ut och hur kan hon inte se det?

      Eftersom hennes privata mua uppenbarligen sminkar henne väldigt fult.

      Hon har brunpuder som någon typ av misslyckad contouring. Hon är inte särskilt bra på att sminka sig enligt egen utsago.

      Jag vet inte vilken stillbild videon fastnat på för er andra, men den jag ser är rakt framifrån, fast mellan två meningar, och tyckte det var så intressant, för man ser ju verkligen exakt vad hon gjort i ansiktet. Var det sitter botox, var hon har fillers. Ingen särskilt duktig doktor som gjort om henne när det är så tydligt.

    ”Slipp solarielukten”

    Luktade ”solarium” i 2 dygn….. efter att ha provat sprayen. Lite dåligt.

    Annars verkade faktiskt produkten helt OK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.