Löwengrip tar över världen!!!

Som en löpande eld sveper Löwengrip över jordklotet.
SWOOOOOOOOOOOSH! *knaster, knaster*

Norge – check.
Estland – check.
USA – check.
Australien – check.

Boombadabooooom!
Responsen är ENORM! 
I resten av världen har Löwengrip hela 998(!) st följare och om man ska ställa det i relation till ett annat – minst sagt imponerande konto – så har Tjocka Hetsätarkatten knappt en femtedel av den siffran, så ni förstår ju att det måste ha varit en omedelbar succé.

Och på tal om Instagram. 
Minns ni när Isabella sa att hon och expojkvännen inte har någon som helst kontakt och att hon inte ville ha någonting med honom att göra?
Det verkar gå bra, det där.. 😉

TILLÄGG!
Och till dig som påstår att jag fabricerat ihop det här.
Den här bilden är från 15.52 idag!
Kanske är du inte så bra på research?

TILLÄGG 2:
Instagram verkar vara lite lätt urballat för det visar olika – mäkta irriterande.
Kanske följer hon Hajen, kanske inte?
Helst ärligt så är det mest troliga att hon inte gör det. Eller vad tror ni?

Tack för tips!

171 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror att Isabella skulle tjäna på att uttala Löwengrip som man gör med svenskt uttal. Inte som nu när hon säger ”Lojwengripp”, med tanke på Sephoras invändningar.

      Ja, det ligger mycket originalitet i den korrekta stavningen och uttalet av Löwengrip med ”o with two pricks” 🙂
      Särskilt i USA finns en stor fascination för svenska språket med sina märkliga bokstäver å, ä och ö plus det underliga uttalet och satsmelodin. Där ligger mycket av hemligheten bakom svenska företag och personer som lyckats i USA. Viktoria Silvstedt, Alicia Vikander och Malin Åkerman t ex.
      Och andra företag som också satsat på konstiga stavningar – t ex Frusen Glädjé som t o m använt en felaktig stavning för att ge en hint om uttalet 🙂

        Two pricks ?

          Ja, har du inte hört om Göran Persson när han första gången kom till Bryssel på möte med Europeiska rådet och presenterade sig?
          ”My name is Goran, Goran with two pricks”

            Blir galen på hur ofta man av misstag kommer åt svaraknappen nuförtiden. Helt omöjligt att scrolla smidigt

              Håller med!

              Samma här! Typ varannan kommentar man skrollar förbi… Nu tryckte jag dock med flit.

              Nått är knas och har så varit i veckor. Fixa!!!! Går in mer och mer sällan i kommentarsfälten eftersom man är såhääääär nära på att bara skicka iväg en bokstav eller en tom kommentar pga den är ÖVERALLT!

              Hela jävla tiden! Trodde det bara var jag som hade tjocka fingrar ?

                Skrolla med vänstern så är problemet löst.

      Ja, det låter så mycket finare. Kom att tänka på en astronaut som jag i början trodde hade svenska rötter pga sitt efternamn.
      Hon heter Karen Nyberg och hennes efternamn uttalas Nye-berg/Naj-berg. Så fult!

        Får mig att tänka på ABBA_Agneta Fältskog, som i England fick heta ”Anjeta”. I en brittisk TV-intervju med Björn Ulvaeus uttalade även han hennes namn som Anjeta. Märkligt och lite fånigt tycker jag, SÅ svårt är det ju inte att säga ”Angneta”, eller?

          Särskilt i USA är man van vid både förnamn och efternamn på främmande språk.
          Man ska inte underskatta amerikaners förmåga att uttala främmande ord och namn.
          Och dessutom är man intresserad av främmande språk även om många i USA förstås inte talar annat än engelska (alternativt spanska eller något asiatiskt språk).

            Omöjligt för folk utomlands att säga Malin. Inte ens Molin eller Maalin utan blir alltid Molly

              Likadant med Elin. Jag gav upp till slut och presenterade mig som Ellen för det var vad alla kallade mig ändå.

                Samma sak med Linnea, i Australien blev jag ”Linny”, groteskt

                Ellinne kanske man kan stava det så de fattar 🙂

              Tips: uttala Malin med två L. Alltså ett kort A. Då funkar det!

            Amerikaner är helt värdelösa på det haha. Bodde där i tre år, och Helena blev Hel-eyna ist flr det man tänker att det ska bli, typ uttalet på ön st Helena. Tror att det faktum att de i princip inte konfronteras med andra språk än sitt eget bidrar till det faktum att de inte kan höra skillnad på om det är ryska eller itallienska som talas.

            Det beror på vilka amerikaner vi talar om. Jag har mest vistats i akademiska miljöer och där är man generellt intresserad av att veta hur utländska namn uttalas osv. Många där är också vana vid att arbeta tillsammans med forskare från andra bakgrunder, kulturer och länder.
            Att ”mannen på gatan” i USA knappt kan skriva är en annan sak. Man kan inte förvänta sig att en lågutbildad amerikan ska kunna uttala namn eller ord från språk som grekiska, franska, svenska, arabiska eller kinesiska.

              Det var i en akademisk miljö jag vistades i (Jag är 16.37). Självklart förväntar jag mig inte att de ska kunna uttala saker på all världens språk, men att ändå kunna uttala namn som ändå inte är superexotiska med två eller tre stavelser tycker jag väl att de borde lyckas med. Men – det är väl nackdelen med att ha ett världsspråk aom modersmål, att inte konfronteras med andra språk!

      Ett namn som engelskspråkiga inte kan uttala är My. Visst, om de läser det så antar väl dem att hon heter ”maj” men har märkt att de har svårt att uttala ”y” på vårt sätt. Det blir ”muh” eller ”möh”.

        Ja, y finns inte i engelskan – ljudet alltså, bokstaven y finns ju.

          Min svärmor säger Jooolia och varje gång hon har någon över säger hon hihihihi säg hur du säger Julia nu igen och så säger Julia och hon bra hon verkar tycka det låter hysteriskt kul. Några säger Julie. Oh well :))

    Ger ens de trötta tidnings-intervjuerna världen över någonting överhuvudtaget? Både Löwengrip och HH känns helt dött. Det är bara du Camcam som fortfarande nämner dem, och det i en negativ ton. Haha 🙂

    Isabella går ifrån att vara en vardaglig ”affärskvinna” till en vardaglig influencer day by day. Vart kommer detta sluta? och tror ni hon någonsin skulle låta Löwengrip dö ut? Tror hon hellre hade kapat av sig ena armen än erkänna defeat.

      Nej bara en utsäkt för att dra av reor på företaget.

      Jag fattar verkligen inte varför Isabella var tvungen att åka till San Francisco för en intervju med Dagens Industri.

        Ja eller som i dag en plåtning för Ellos i NY. Undrar överhuvudtaget hur Isabella ska kunna motivera en vecka per månad med teamet på lyxhotell i NY nu när hon inte har några produkter att marknadsföra over there. Och nej jag är inte bitter, avundsjuk etc.

          De har väl en del produkter på amazon.com?
          Då behöver hon säkert vara i New York ibland för att marknadsföra Löwengrip 🙂

            Hej Gerda om du kan förklara för mig varför Bella måste vara i NY för att marknadsföra några produkter på en webbutik (!) som dessutom har sitt Head Quarter i Seattle vore jag tacksam.

          säkert att du inte känner dig kränkt…haha skämtar
          Håller helt med dig. Har funderat på dels hur bolaget har råd med resor och hotell, kan tänka att det blir en del, och för att inte tala om all tid som de mest verkar chilla och shoppa.

        Hon hade ju möte där med Sephora, intervjun med DI digit var väl inte det huvudsakliga syftet men passades väl på att göras där då journalisten och Bella var där samtidigt.

        Hon träffade ju Sephora, det var ju huvudsyftet sen passade de väl på att göra intervjun bara när båda ändå var där. Hon kan väl behöva vara i NY för att ta sig in på andra butiker och för att marknasföra produkter, de finns ju tillgängliga ändå och har ju visats upp i lokatv i usa.

    De ska väl diskutera sina skulder tillsammans

      Ja för det måste ju betyda att de har kontakt och att hon vill ha med honom att göra för att hon inte avföljt?… eller inte. Suck! Sedan så följer hon nog inte utan det är nog CC som har fel och inte fattar det. Men alla tänker inte på att avfölja på ig heller, lätt att glömma bort.

        Lätt att glömma bort, kanske, inte för en person som tog till ALLA medel för att visa att hon INTE hade nåt att göra med exet mer. Och hon avföljde honom då. Så hon har i så fall börjat igen.

    Ibland undrade man ju om de kokat fram hela soppan ihop. Sick minds think alike..

      Ja, tänk om hajen inte alls spelade bort pengarna utan gömde dem! Och nu lever han och Bella gott på dem. Därför hon har råd med privatflyg och semester och huset.

        Det är ju skumt att Bella köper hus och börjar leva extremt lyxliv i princip samma veva som H spekulerar bort mångmiljonbelopp…

          Alltså omg, detta förklarar så mycket!!!!!!!

          Hon är garanterat så oskyldig som hon låtsats, fröken fejkhotslapp..
          Undra bara hur mycket fiffel å båg det rör sig om

            Inte

          Men varför skulle han sätta sig själv i skiten för att hon ska få åka privatjet?

            Kärleken lär vara blind…

              Äh lägg av, ingen kan vara så kär i isabella Löwengrip att han försätter sig i personlig konkurs för att hon ska få leva lyxliv. Det är ju inte som att hon står på bar backe utan honom.

          Precis hennes galna lyxliv började ju när Hampus gjorde entre i hennes liv.

        Ja, kan ju vara så. Pingis borde ju tjäna nästan lika mycket som Bella. Nästan.. men hon är ju som en vanlig fattiglapp jämfört med Bella… De är ju ägare i nästan alla företag tillsammans, ändå har hon ingenting jämfört med Bella.

          Bella har väl sina samarbeten på blogg och instagram som försörjning? Tror inte hon skulle kunna leva på en lön bara från klet och kladdbolagen.

          Fast Bella tjänar väl det mesta på bloggen och samarbeten sedan så lever nog även Pingis ganska gott, hon har det nog ganska gott ställt, bor bra och reser en del och sådär. Skulle jag tro 🙂

        Men det är ju inte hennes privatplan. Hon har lånat någons och bränt av en photo session så hon kan portionera ut vid lämpliga tillfällen för att provocera 🙂

      Jag tror fortfarande starkt på att de kokat ihop allting, Hajen (på grund av att vara så kär) lät sig get thrown under the bus (hej han blev ju lite känd ändå). Tänk bara på the sick and twisted sättet de diskuterade hur Bella ska sätta dit hotlappen på bilen…. usch. ryser i hela kroppen av Bellas manipulationer. Så klart att hon (de) är kapabla till att ha fabricerat hela soppan med ’lånade’ pengar, kidnappningshot etc. Väl medveten om hur människor fungerar nu för tiden (hela den historien är ju yesterdays news), och hon trallar glatt vidare runt i NYC .

        Men snälla haha, naiv. Ta av foliehatten. Men det var väl meningen med inlägget att få folk att tro att Bella följer H, att de har något hop, och starta skvaller, spekulationer, skriva skit, nedvärdera och smutskasta här. Var nog Cs strategi och mål.

        Hajen är aktiv på tinder

          Aldrig i världshistorien har en upptagen person varit på Tinder!

        Men han har väl blivit försatt i personlig konkurs? Det blir man väl inte om man inte har stora skulder som man inte kan betala

        Stämmer ej.

      Tyvärr, men historien är sann, iaf enligt Hajens närstående. Vill inte gå in på detaljer av hänsyn till dem.
      Men sen att Bella mjölkat historien för att få sympatier och tjäna ännu mer pengar, ja det är ju inget ovanligt för henne om man säger så ?

        Precis.

    Bella vet verkligen hur man gräver sin egen grav

    Hon använder ju företagen som ursäkt för att resa runt i världen. Skulle hon lägga ner bloggen, hade inte klarat många månader ekonomisk.

      Nej det skulle hon inte. Skulle inte heller klara mig länge om jag slutade jobba. ?

      Vet väl alla att hennes liv finansieras av blogg och Instagram. Knappt hon hymlar väl med det, och hon är väl medveten om att hon står och faller med sociala medier. Hon är även uttalat medveten om att det är de plattformerna som står till grund för att kunna sälja nåt klet och kladd överhuvudtaget. Faktiskt. Lika medveten som vi andra.

      Förmodligen är företaget/en ursäkter för att få resa och leva i lyx och går typ plus minus noll (jag kanske tar i men jag tänker nåt sånt) att det är flashigt att ha sitt eget märke och vara entreprenör, ha ett företag som går bra nog att finansiera/kunna dra av massa lyxiga kostnader på utan att det nödvändigtvis gör henne särskilt rik alls. Hon är rik ändå av sina samarbeten. Rik jämfört med typ mig alltså.

      Men hon blåser mycket luft i luftslottet och hon hoppas att det faktiskt ska gå att fake it til you make it med Löwengrip i resten av världen. Men bra marknadsföring går det att slå med svensk beuty ”innovation”. Här I Sverige är hon rätt nedsmetad av sina löjliga ”skandaler” men utomlands kan hon nog framstå som svensk snygg superwoman för att de bara nås av den flashiga ytan.

      Ja lite diverse tankar. Jag har tålmodigt testat produkter och kan inte se hur deras produkter är bättre än i princip nånting annat. Inget nytt, ingen innovation (även om glow deodoranten var lika innovativ som märklig) inte ens nåt jag kan tänka mig att köpa igen. Jag älskar hud och hårvård och det behöver inte vara dyra märken men de ska vara stabila och bra. Löwengrip är som billigt skräp i högre prisklass.

      Jag skulle satsa på nordiska ingredienser och dofter, och sen en mer svensk profil precis som Sephora vill ha. Jag tror det kan slå utomlands. Det de har nu ser så sjukt anonymt ut, känns anonymt och fungerar väl ungefär helt okej som produkter. Även om det vore nåt som gjorts förut (typ Lumene) tror jag ändå det kan gå om man marknadsför det väl.

      Men men. Vi får se. Hur det går utomlands. Sorry för långt inlägg. Det bara lossnade sådär som en ketchupflaska.

        På det sortimentet hon har idag borde hon försökt sälja in på Target istället. Inte Sephora.

        +1 på hela din kommentar. 🙂

    Men är det här följa/inte följa på Instagram verkligen en grej? Värre än på högstadiet!

      Såklart det är! Utan det är företag nada i dag nästan!

        Jag tänkte mer på att isabella följer hampus. Pinsamt att ens kolla upp vem hon följer och ännu pinsammare att göra en poäng av det.

          Exakt. Som när folk har kollat upp om Bianca och hennes ex följer varandra. Eller när folk frågade varför Therese Lindgren inte följde sin kompis Z(?). Man kan väl bry sig om sina egna följare istället.??‍♂️

      Haha eller hur! Och hur ofta verkar inte folk gå in och söka på sånt här? Whatdahell

    Att folk inte ser igenom allt. Hon reser på företaget och låtsas ha möten och ”fan-träffar”. ? Skulle hon lägga ner.bloggen skulle hon vara pank på typ 3 månader med den livsstilen hon har

    Isabella följer inte Hampus. Det är bara att gå in på vilka hon följer. Det är instagram som är seg. Hänt mig, min brorsa trodde att jag följde mitt ex för det såg ut sådär som det gör för Isabella. Du borde kolla upp den infon bättre <3 eller försöker du trolla med oss hahhaha XD

      Och om hon nu gjorde det så är det ändå bara ren Bellastrategi för uppmärksamhet 😉

      Precis. Hon kan ha blockat honom och då visas det ibland som att hon följer honom för allmänheten, fast att hon inte gör det. Varit med om det flertalet gånger.

      Exakt, det ser ut som att hon följer honom när man kollar i ”söklisten” men klickar man in på hans profil så ser man att hon inte följer. Så ja – Instagram är något segt..

      Men herregud människa, hur gammal är du? Vem skriver ens ”xD” nuförtiden ?

        Väldigt många?

        Vart går åldersgränsen för att få använda XD?

        hahhaa reagerade med på användandet av det! mvh msn xD

          Jag använder xD men bara när jag skriver med min sambo. För pinsamt annars typ haha

    Varför har norska kontot en punkt efter lowengrip när övriga inte har det? ? Mitt kontrollbehov klarar inte det här. Jag undrar också varför så många (alla?) marknader ska ha eget konto? Jag följer hmhome på Instagram, de har ett enda konto men svarar på kundernas frågor på det språk som frågan ställs på. Känns så mycket enklare! Men det är klart, ska Bella göra om varje produkt med avseende på design och innehåll för att blidka den lokala marknaden så går väl inte det…

      Svårläst utan punkt. Jag läser ”peesti” och ”pusa”!

      Och olika loggor.

      Det är Simon som haft en tråkig eftermiddag på kontoret och fick en briljant idee att skapa en massa konton.

      Vet inte riktigt om det redan skrivits häruppe, orkar liksom inte gå igenom sånt som inte är relevant i detta. Hur som helst är jag totalt jäkla övertygad om att dom fortsätter ses igen. Hon har ju varit med i gamet ett tag och vet väl exakt hur det ska undvika/gömma det.

    Dock står ingenting när man klickar in på profilen, varken på hajen eller denna så det är nog någon bugg.. Har reagerat på detta tidigare men har senare sett liknande på vänners profiler som inte längre följer vissa konton; att det syns i sök men sedan stämmer det inte när man väl kollar profilen och ”följare” 🙂

    Översätts bloggen fortfarande på 11 olika språk?

      Nej, bara till 10 nu sedan man skippat mongoliska.

        Tror det finns planer att införa samiska, så snart tillbaka till 11 då?

          Haha Samiska? Hon vet att de flesta Samer pratar även sitt andra modersmål va? 😉 Typ svenska, norska eller finska..

            Iaf de samer som av någon anledning eventuellt skulle läsa Bellas blogg..

    Älskar att alla i Bellas kommentarsfält beskriver Lumene i vad svensk hudvård borde vara ?☀

    Lumenes Glow serum med C-vitamin är ju genomskinligt, har en svag och frisk doft, och verkar ge det glow man vill ha. Inte alls som Löwengrips glitterserum.

      Inget fan av Lumene. BBn gör mig oilig. Paulas Choice däremot (den grönvita serien för oljig sensitive skin). Plus Dior backstage foundation och Estee Lauders doublewear foundation sitter som ett smäck även i hög luftfuktighet och 35 grader plus.

        Fast då hoppar du ju upp i prisklass. Lumene är ju ett mellanprismärke.

          Och faller utanför Sverige.

          Jo sant förvisso. Men i lumenes prisklass finns enklare grejer som funkar bättre typ cetaphil tycker jag. Eller la roche posay. Testat det mesta inklusive svindyr skit o all slags koreansk o japansk hudvård (bor i asien). PC håller alltid. Gällande budgetserier gillar jag Hada Labo och Innisfree. Jag har känslig blandhy och tränar varje dag o svettas kopiöst.

          Lumene är överpris sett till vad man får i produkterna.

    Fast nej hon behöver inte följa honom, det är något fel på insta så i söklistan står det kvar men när man kollar vänlistan inne på konton så följer de inte

    En annan rolig grej om vad som är svensk hudvård: de från USA säger att det glammiga och amerikanska är förlegat, och att USA och världen efterfrågar vad som är typiskt skandinaviskt. Ett svar på kommentaren var: då borde väl innehavaren av bloggen börja.

    So fun.

      Hamnade fel.

    Jag vet ingeting om hur företag bör lägga upp strategier när de expanderar globalt. Men Kina, Australien, Estland, USA, Saudi etc etc är det inte väldigt olika marknader? Svårt med en strategi som fungerar på alla ställen globalt för en bloggare från Sverige? Är det inte smartare att etablera sig på en marknad i taget? Kan inte någon som kan nåt om sånt här utbilda mig lite? Är det så här man kör på med nya, okända märken?

      Men alltså är Löwengrips slavar här inne och härjar, desperata efter lite strategi och marknadsföring-tips?

      Bellas företag är verkligen 19-åringar som driver företaget utefter kommentarer på bloggen lol patetiskt

        Nej, verkligen inte. Jag tycker att en av dom stora behållningarna med den här bloggen är att jag lärt mig så mycket om saker jag inte kan ett dyft om. Jag är barnmorska så kan massor om obstetrik men absolut noll om marknadsföring, etableringar globalt osv osv. Är bara genuint nyfiken. Trist med dryga svar.

      Jag tänker spontant att det måste ha byggts upp en hype kring en produkt eller märke, antingen på en stor tongivande marknad som den amerikanska, eller på sociala medier. När det sker kan en expansion ske jättesnabbt, men det är inte det som händer med Löwengrip. De verkar ha det rätt mödosamt med att sälja in märket och få det att blomstra på olika marknader.

        Produkterna har ingen USP. Då går det trögt.

          Anonym 14:48 och 15:52 – Apropå USP, det var exakt det beskedet som IL fick i sitt möte med Sephora, produkterna är inte på något sätt unika. ”Same shit different name”.
          Det krävs mycket mer än en hype för att slå sig in på en ny marknad. Man måste ha en bas av kända stabila produkter, kassakossor, billiga att producera prisvärda för kunden som säljer stora volymer. Sedan för att ta sig in på en ny marknad måste man vara känd på sin hemmamarknad. Det som IL försöker att göra kräver tid, tålamod, kunskap, strategisk planering, känt och starkt varumärke och mycket pengar.

      Har tänkt samma men också osäkert hur det funkar i branschen. Min lekmansanalys: De lägger ut trevare här o där utomlands o utnyttjar dessa försök som marknadsföring för att stärka varumärket i sverige känner jag spontant. Isabella som varumärke är ju i princip helt beroende av den svenska marknaden, att låtsas bli internationell förstärker hennes varumärke på den svenska marknaden. Oavsett om det funkar eller ej.

        Ja exakt så är det!!!!!

      Hej H – Att skriva om detta tar spaltmetrar. Jag kan rekommendera att gå in och läsa om Dustins resa. De har en mycket bra hemsida som väldigt bra beskriver deras resa, deras, vision och mål, hållbarhetsarbete mm. http://www.dustingroup.com är adressen till företagssidorna. Dustin började 1984 som en sidoverksamhet till Bo och Ullas Zoo-affär utanför Stockholm. 2015 börsnoterades företaget och finns idag i Norden och i Nederländerna.

        Tack för tips! Ska läsa igenom detta!

    Det är inte sant att hon följer Hajen. Tråkigt att du hittar på saker.

      Jag la precis till ett tillägg längst ner i inlägget. Menar du att det inte stämmer?

        Ja detta stämmer inte. Det är en bugg. Se tidigare kommentarer. Gå in och titta på den faktiska listan över vilka hon följer.

          Isabella följer inte lifeofsharkweek. Men det verkar som hon följer HampusJarlbo

        Isabella följer inte Hajen så jag tycker att du bör ta bort den spekulationen.

      Hittar på? Vem som helst kan väl tro att hon följer honom när det faktiskt står där.

        Nej det står inte så om man går in på Isabellas sida.

    Är produkters framgång avhängt på antal följare på Instagram? Jag använder deras hudvård men följer inte företaget på Instagram. Förstår inte riktigt sammanhanget?
    Hur arbetar du när du gör research? Kastar du dig över varje möjlighet till sprida ”skvaller”? Har lite svårt att förstå din journalistik om det är det du vill att det ska kallas, i så fall ligger den i nivå med skvallertidningen Hänt extra gällande många inlägg och inte som granskande som jag upplever att du förmedlar bloggen som. De flesta vet att det inte går att lita på när det står ”följs av…” på Instagram. Min dotter står fortfarande som att hon följer sin fd pojkvän men det stämmer inte med verkligheten.
    Anklagar du andra i internetvärlden för att förmedla falsk information så behöver du se över ditt egna hus först.

      Exakt och om du gör så gör alla det

      Kanske en generationsgrej?

      Britt-Marie – produktens framgång har faktiskt väldigt lite att göra med antal följare på Instagram. Men, en influencer vill ha många följare för då blir hen attraktiv som marknadsföringskanal för företag som säljer produkter. Företaget får tillgång till influenerns följare mot betalning givetvis. Influencern säger något bra om produkten och säger att hen använder den själv och företaget räknar med att även flera av följarna köper produkten. Det som är nytt är att influencers tror att de kan själva producera egna produkter under sitt eget varumärke och sälja på samma sätt. Problemet här är att en produkt överlever väldigt sällan bara för att en kändis har gjort den. Produkten måste vara bra och något som folk behöver och priset måste vara rätt.

    Och odla egot. Verkar som det inte kan blåsas upp tillräckligt. Men vänta bara…
    Bella tror att hon hela tiden måste finnas överallt i olika media för att inte bli bortglömd. Eller irrelevant (vilket hon kanske egentligen är).
    Hennes mardröm är säkert att det en dag inte finns någon intervju eller tidningsartikel om henne någonstans. Att det plötsligt blivit helt tyst.
    Då finns hon kanske inte längre?

      Hon är så sjukt irrelevant och över, och jag tror hon känner av det, det börjar synas hur härjad hon är med allt håravfall stress-akne, och hennes desperata viktnedgång och ”clean eating” gör henne bara mer passé

    Hon följer inte han om man har följt någon innan brukar det stå så där på instagram i sök funktionen

      Jag la precis till ett tillägg längst ner i inlägget. Menar du att det inte stämmer?

        Men klicka in på hans profil så ser man klart och tydligt att hon INTE följer honom. Instagram ligger alltid efter i ”sökfunktionen”, händer hela tiden.

        Vad har tiden med att det endast står i sökfunktionen att göra? ? Lägg upp dump där det syns inne på profilen och inte bara sökfunktionen

          Men jag kommer in på hans söklista eftersom profilen är stängd.

            Gör samma med hajjen-profilen som är öppet då! Där är det samma fenomen ?

              Fast där står det INTE att Isabella följer honom, medan det på den privata, stängda profilen gör det.
              Ah ja… Life goes on anyways. 🙂

                Går du in på @isabellalowengrip, trycker på ”Följer” och söker på Hampus i listan så ser du att hon inte följer detta konto

                Aha, fakta är ju inte så viktigt, eller vadå?

                Det är ju bara Blondinbella, det är okej att hitta på saker.

                  Jo, men nu var det inte det vi pratade om utan faktumet att Instagram visar olika saker för två personer.

                    Instagram visar inte olika för olia personer… för om du går in på Isabellas profil kommer du inte se att hon följer honom. Endast i den vyn du är i ser man felaktigt att hon följer Hampus (vilket syns för alla) men på hennes profil kommer även du se att hon inte följer. Instabugg – ja. Visar olika för olika personer – icke. 🙂

    Jag har inte vetat THK har egen sida. Vilken lyckodag för mej. ??

    Pinsamt att du tar bort kommentarer. Hann se en som sa att du framstår som en bitter barnslig mobare mer än seriös debatör. Sen om hon nu följer och missat att avfölja betyder ju inte det att hon vill ha kontakt eller har kontakt med honom. Så löjligt och som du försöker manpulera, smutskasta och starta skvaller. Det är lågt. Skärp dig och skäms.

      Heeeeej you mighty knight of Blondinbella.

      Jag tar bort dem för DU ÄR INTE VÄLKOMMEN HÄÄÄÄÄÄR!!!!

      Hej Simon! Får du betalt övertid för att hänga här?

    Trodde jag sett det mesta av henne med alla fjantiga Instastories – släng med hår/gapflabb & dåliga produkter – och inte är hon ngn vidare ambassadör för dem heller, orange, oljig hy och slitet gulaktigt hår. Nej, jag försöker inte vara elak, det är ett faktum om man jämför med hur hon faktiskt var riktigt söt tidigare.
    MEN, värst är hur det filmas under alla möten!! har hon ingen som helst respekt för de företag/personer som faktiskt tar sig tid att träffa henne? Det blir mer och mer tydligt att mötena i sig betyder så mycket mindre än att få visa upp detta påklistrade lyxliv. Vem eller vilka är det hon måste imponera på?

      Ja, sina följare. Tycker hon ser löjlig ut när hon filmas bakifrån och är på väg in/ut ett hotell eller när en chaufför öppnar dörren för henne. Det är inte imponerande. Människor som är rika på riktigt beter sig inte så.

        Ja det är egentligen väldigt sorgligt. Det verkar som att hon tror att detta lyxliv är detsamma som framgång, dvs ju vräkigare desto mäktigare framstår hon som. Tyvärr är det tvärtom, som du skrev, riktigt rika & framgångsrika beter sig inte så.
        Hade hon tonat ner, skippat sina ’superkrafter’ (som tydligen INGEN annan kvinna besitter, dvs att bolla karriär, familj, hem etc, dessutom utan inhyrd hjälp) och konstanta motsägelser så kanske varumärket hade haft en chans. Nu så sänker hon det istället mer och mer för varje onödig resa, tillgjord Insta och motsägelsefulla blogginlägg.

    Oj inte ens 1000 internationella foljare, en del lar ju vara kontakter och sa en och annan svensk antar jag. Om de ska marknadsfora sig pa det har sattet sa ar det verkligen inte mycket. Jag tror de hoppas pa en hype istallet for att tugga pa det trakigare och langsammare vagen med att satsa pa landerna har I narheten forst.

      Min mops har 998 följare. Fån hela världen. Både Sydafrika och Australien. Sydamerika och Japan.

        Från. Inte fån. Hon heter Linathepug.

      Men hennes egen instagram har ju fler internationella följare. Är väl inte särskilt konstigt egentligen att ett företagskonto om skönhetsprodukter inte har så många följare, de är väl nya dessutom och inte särskilt marknadsförda. Har ej sett dem men är man stalker och stalkar Bella och allt hon gör så hittar man dem tydligen.

    Fast vänta, kontona är nya och tomma, klart ingen följer än?

      Det är bara usa kontot som är nytt.

      Nä, två av dem hade bilder när jag tog skärmdumparna. Bara Usa-kontot som är nytt tror jah.

    En sak jag har funderat på länge angående hennes engelska. Obs att jag inte klagar på den.
    Varje klipp på instastory börjar hon med ”so”. Är det vanligt att man gör det, menar, gör engelsktalande det också? Jag följer ingen engelskspråkig på Instagram nämligen så jag har inget att jämföra instastorys med.

      Min man börjar också så vääldigt ofta när han pratar i jobbet.
      Men när man trycker igenom hennes stories låter det lite kul när hon säger så åtta ggr på rad ..!! Hehe

      Nej, det är inte vanligt. Tyder på dåligt ordförråd men hon försöker i alla fall.

    Bella är nästa Paow. Om 5 år ser vi bella i PH, ex on the Beach och lyxfällan. Eller hon har för mycket klass kommer nog först bli lets dance och sen allt annat skit för att bara synnas.

      Fast där har hon ju redan valsat runt, Let’s Dance alltså.

      Lets Dance har hon ju redan gjort dock ??

        Hahaha å fan. Repris snart då

    Hann någon lyssna på Kenza & Danis podd imorse innan de tog ner avsnittet och kortade ner det med fem minuter innan de la upp det igen?

    De skyllde på ”tekniskt strul”, men det känns snarare som att de klippte bort något som de ångrade att de tog med.

    OT. Jag undrar om hon tänkte anställa en CSR-manager på riktigt, eller om hon bara sa så för att sälja fler hårsnoddar…?

      Alla medier som uppmärksammade detta, ska de inte fråga hur det gick med det?

      Självklart var det något hon sa bara. För att få folk att tycka ”Åhh men va bra du är så duktig!”…

    jag avföljde och blokerade mitt ex för 1år sen. Om mina vänner kollar på hans profil så står det fortfarade att jag följer honom. kan vara en algoritm i instagram det betder inte de facto att hon gör det.

    Jag tittade på insta precis på Isabella, min fyra årige son kom och sa, Titta, hon har samma färg som en morot, finns det såna människor ?

    ????

    Vet du Camilla, gå in på Isabellas Instagram. Sen går du på vilka hon följer och söker på Hampus eller scrollar igenom o kollar alla som hon följer om du inte tror mig. Hampus finns inte med. Det du gör är att du drar nytta av instas seghet för att försöka få så många som möjligt att tro att Isabella fortfarande följer Hampus. Vilket hon ej gör och så kallar du mig dålig på research…

    Fasen vad hon ser ut i håret på instastory när hon gör Ellosreklam ?
    Hennes eget hår i ngn konstig grå/beige nyans och helt matt! Löshåret gult!
    ”wtf”

    Kolla Camilla hennes senaste stories under ”love polos!” vad tydligt det är hur stor del av hennes hår som är löshår och inte. Hennes egna är fullkomligt grått av hennes silverschampoo och resten blont. Hennes egna ligger som testar över löshåret. So much for healthy hair!

      Oj!

      Men oj, det såg verkligen inte snyggt ut!

    Tyvärr, men historien är sann, iaf enligt Hajens närstående. Vill inte gå in på detaljer av hänsyn till dem.
    Men sen att Bella mjölkat historien för att få sympatier och tjäna ännu mer pengar, ja det är ju inget ovanligt för henne om man säger så 😉

      Stämmer.

    Hur går det med Gabrielle Löwengrip då? inga inlägg sedan december…

    Typ som swedbank?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.