Monas Universum verkar lite putt

Naw!!! 
Mona är stolt som en tupp över att ha nått andraplatsen på Bloggportalen men vill inte riiiiiiiiktigt visa vem som ligger etta. 🙂
Det tycker jag är lite gulligt, jag undrar vad hon är sur över den här gången…
🙂
Att jag återigen påpekat hennes tillkortakommanden när det kommer till att markera reklam? Vem vet?

Som en bonus har jag ju även tilldelats flödet på Bloggportalen så hon tvingas ju se min vackra nuna varje gång hon går in där. Det KAN inte vara kul!

Yes, Stollis – it’s true! 😉

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Använder folk ens Bloggportalen längre? Känns som den är något utdaterad…

      April april

        Är det ett aprilskämt? Känner mig lättlurad

        ?

    Det ironiska är att hon har dig att tacka för alla besöken typ?

    Är det Mona som är Stollis?

      Anna book är stollis bland annat

    En fråga som kanske är lite OT men ändå inte, finns det nånstans en guide där man enkelt kan se vad som gäller kring hur man ska göra med reklam, gåvor, samarbeten osv? Jag tycker det är svårt att veta hur man ska märka ut saker i inlägg (alltså vad som räknas som samarbete/gåva) och om man ska skatta m.m.

        Åh tack snälla!
        Ha en fortsatt fin dag!

          Fast hon gör mycket för äldre hemlösa. Det tycker jag är fint.

            Hur mycket då? Brer mackor och är med nån kväll i veckan? Vet inte om jag tycker att det är så ”mycket”

              Det är väl för fan bättre än ingenting som mjoriteten av folket gör? Dum kommentar…vad gör du själv?

                Jag jobbar inom socialtjänsten och som frivillig i matvagn tre gånger i veckan och vi är rätt många som har gjort det i många år utan att tycka att vi gör så mycket.

                  Och ändå klankar du ner på någon annan som gör något? Klingar jäkligt illa tycker jag. Tävlar du?

    Du verkar också lite putt, och stolt över din placering och bonusen. Fast du har väl inte bara påpekat reklammarkering du har gjort lite mer än så – du vinklar det mesta hon gör till något dåligt, verkligen vrider till det och hittar på, du skriver alltid med en hånfull ton och vill så uppenbart smutskasta henne i dina inlägg och kommentarer.

      Fram med popcornen….

      Häääj stollis!

      Camilla har mycket mer material som hon hade kunnat publicera om Mona om hon hade velat jävlas …

        Gräv lite mer om Mona please!!

        Jupp! You would know. 😉

          Lite ot. Det är utmätning av i stort sett alla bolag som Mona och hennes man har. Dom sålde huset som var överbelånat och hyr nu istället….. och skadeståndet betalar iofs cissis instaföljare, men det är mycket för Mona nu! Och då har jag bara tagit det som är offentliga handlingar. Synd om Mona! Or not.

      Ja men så är det ju med många som frekvent blir omskrivna i den här bloggen inte specifikt för en person

      ??? vem är du egentligen? Är så sjukt nyfiken på hur du orkar sitta här och vara så arg på Camilla.
      Önskar dig en fantastisk dag ✨☀️

        Hur vet du Sanna om någon sitter och är arg på C? Kommentaren ser inte särskilt arg ut, det var klokt och sakligt skrivet, det är fakta ju. Du orkar sitta här Sanna, vem är du?

          För att det alltid är skrivet på samma sätt, så det blir väldigt tydligt att det är stollis som är på gång 😛

            Jag har aldrig blivit kallad stollis förr så du har tagit fel på person är jag rädd. Och mite saklig kritik kan jag gott ge när det krävs men är väl inte argare än någon annab. Dessutom trodde jag stollis mest skrev under postef med blondinbella?

              Nä stollis brukar vara på andra inlägg också

            Vad är stolligt? Ser inget stolligt utan det verkar vara en klok och klarsynt person som skriver fakta, för det stämmer ju det som hen skriver. Tror C drar till med stollis när hon ogillar vad någon skriver, som ett skydd, en härskateknik när hon inte har bra svar… Vissa andra här ser mer ut som stollar, verkar hänga några här som håller C och andra stollar om ryggen. Mer stolligt att vara besatta, paranoiida, skvallra, hitta på, hååna och vinnkla. Nästan så man blir mörkrädd.

              Roligt att kommentaren är skriven av ”the one and only – Stollis”. 😉

          Jag orkar skriva här för jag är inte full av bitterhet men stollis gör inget annat än gnäller om samma sak. Vi veeet att du är butthurt av allt Camilla skriver, ingen orkar vara lika sur som du så snälla låt oss slippa matas av det här oavbrutna tjatandet!

          Vem jag är?
          Sanna, 30+, bor norr om sthlm, vem är du själv?

    Väldigt förvånad att MU har så många läsare-så tråkig blogg.
    Förstår inte riktigt vem som läser eller vem hon vänder sig till?
    Följde henne ett tag för några år sedan.
    Jag är i samma ålder men tycker hon skriver så omoget och fjantigt, nästan men bara nästan lika fjantigt som MG.
    Finns andra betydligt mer roliga, innehållsrika yngre bloggare att följa även för mig som är lite äldre.

      Jag klarar inte av hennes språk. Det är som en vuxen som vill svära lite då och då för att via att de är coola och ”down with the kids” men som bara blir pinsamma. Tänkte på alla ”jeflar”, fan bad jag stör mig på det.
      Också hittat något som var ”kul” första gången och nu upprepar samma skämt om och om igen för att det funkade en gång. Typ ”cöööörkeö kaaay”. Det är inte roligt?

      Tror ej min kommentar sparades, sorry för dubbelpost annars. Men jag sa iaf att jag inte klarar av hennes språk som känns väldigt ”vuxen person försöker vara cool” men som bara blir pinsam, typ ”jeflar” och ”fii fan”. Eller att hon upprepar skämt som kanske var ”roliga” första gången men som bara blir tråkigt och uttjatat när man upprepar det gång på gång för att det funkade första gången typ ”cööörkel kaay”.

      Hennes grimaser. Jag säger bara det. Snälla sluta med dom.

        Bara att sluta läsa. Ingen som tvingar er. Många här verkar verkligen ha fullt upp med att klaga på andra. Vilka futtiga liv ni måste ha.

      Älskar hennes blogg

      Klarar inte av hennes upprepningar. Ett evigt tjat om Fin-hooden och Dyr-Ica eller att hennes make blir galen på henne när hon kränger sitt tingeltangel ”alldeles för billigt” via bloggen (som om någon normalbegåvad person skulle gå på det enkla säljknepet??)

      Klarar inte eller av att hon är hysteriskt titelsjuk och måste hålla på att kalla vänner (?) för SÄPO-chäääfen och SÄPO-frun osv. Det är så bisarrt.

    Det behövs någon som CamCam, för jädrans vad med dret det finns bland alla fuskande fluencers och deras frälsta följare som behöver komma upp i ljuset. Mer, mer, mer!

    Att stollisar försöker bromsa, det fattar jag inte. Det är liksom som att gå ut och skrika/vifta med armarna för att vinden ska sluta blåsa.

      Hej Camcam! ?

        Öh, hej?

        Hej Bella!

          Hej wannabe

      Hehe ja kul att camcam kommenterar som anonym för att klappa sig själv på axeln lite

        Nej, det gjorde hon inte. Det var jag.

          Öh… och det bevisar du? ?

            Nä det var ju jag!!!

              No I’m Brian!

    Så uppenbart att Isabella läser denna blogg/kommentarerna om henne! Senaste inlägget beskriver att hon tagit en paus med bloggen över helgen (folk spekulerar i vad hon ”döljer” från helgen då hon inte uppdaterat) samt att hon är sååååå glad för Pingis skull ang graviditeten (folk spekulerar i att IL inte är glad för Pingis skull här inne). Så, om vi inte hade kvitto för att hon sitter och läser om sig själv här inne så har vi det nu 😉

      Eller också har Bellas eminenta team uppdaterat henne. De har säkert inte haft så mycket att göra medan hon har varit borta.
      Hemmateamet i huset har mest sysslat med att putsa silvret och jaga sponsrade grejor kan man tänka 🙂

      Alla bloggare läser denna blogg. Kenza gör det, då hon nämnt flera saker i podden som skrivits här och har även mailat Camilla efter att hon läste ett inlägg hon ville rentvå sig från. Sen graaf, feministduon, Bianca osv osv

        Bloggbevakning; bloggen om bloggare, för bloggare. Där de alla får en chans att läsa om sig själva och känna sig relevanta. Det är ett enda stort hamsterhjul bloggarna och bloggen som bevakar dom. Truman show! Vad kom först hönan eller ägget

    Hur kan hon ens ligga på listan?! Skärp er!

    Mona är den där ruggiga ankungen i Finhooden som aldrig förvandlades till en svan trots ihärdiga försök.
    Mona med sina sunkigt fula grimaser som ska föreställas charmiga.
    Mona som försöker lura i sina läsare att de otaliga skönhetsingreppen behövs efter viktnedgång.
    Eller att tandställning har och göra med kökproblem :=)

    Mona den mycket motsägelsefulla tanten i Finhooden vars Universum kan braka käpprätt åt Wilmers kaffebar till om en toarulle ligger och skräpar.

      Kan även tillägga att hon är rätt oskön som kund. Iaf när hon handla där jag jobba i finhoodsen.

        Mogi var betydligt trevligare kan jag tillägga ?

          Oavsett vad jag tycker om Mogis blogg och ljugande om vad hon arbetar med så har jag så svårt att föreställa mig att Mogi skulle vara otrevlig mot någon.
          Så jag tror dig ?
          Däremot skulle jag inte vilja ha Mona som kund någonstans. Vet noll om henne och läser knappt bloggen, men sympati och godhet är kanske inte det första man tänker när man hör hennes namn.

            Maggan Graafs bästis! Kaka söker maka?

            Du vet noll om henne och läser knappt bloggen, men sympati och godhet är kanske inte det första man tänker… ? ? Märkligt, motsägelsefullt.. tokigt det blev… men nej, för om du läst hennes blogg så hade du kanske tänkt godhet och sympati.

              Ibland får man bara en känsla, lite som folks utstrålning, någon kan vara huuuur trevlig som helst men ändå känner man bara obehag för att personen utstrålar något negativt.
              Svårt att förklara, men så känner jag om Mona. Like it or not.

            Jag som jobbat i finhoodsen igen!
            Mogi är inte trevligare än nån annan men aldrig otrevlig, hennes kille är generellt väldigt trevlig och hennes mamma är trevlig också. Mona är bara knepig. David Hellenius och Renée Nyberg är suuuupertrevliga. Agneta fältskog är supergullig & Fredrik Wikingsson är disträ men alltid artig. Svårt att förstå hur man som ”offentlig person” ens vill vara oskön då det uppenbarligen är folk som känner igen en, att inte ens kunna hälsa på kassapersonal eller svara på om man vill ha kvitto är bara sinnessjukt ouppfostrat & drygt! ???

              Hur människor behandlar servicepersonal (butik, servitris, reception osv) säger allt om vem de verkligen är.

      Ojoj det var hetsigt. Låter som du är avundsjuk.

        Vad skulle hen vara avundsjuk på? Jag är så trött på det ständiga tjatet att man är avundsjuk om man kritiserar nån. Det är en enkel förklaring som man ger till unga barn, men som vuxen bör du fatta att allt inte handlar om avundsjuka.

    Tur då att hon laddat inför sin resa till fattiga människor ser till att vara presentabel med fixade fötter, nya fransar, nyfärgat hår och en necessär med produkter som skulle kunna hantera behovet i en svensk småstad i ett år.

      Fast den resan verkar ju krävande. Bra tycker jag att hon gör sig fin. Då blir man mer gladare och hon kan ge mer positivt till dom människor hon ska träffa. ?

        Så otroligt ytligt. Göra sig fin för att bli gladare. Låter som om man måste jobbamed sig själv om allt sitter i ytan.

    Skrev en kommentar om att det var barnsligt att inte vissa vem som står som nummer 1 på listan.
    Nej den blev inte godkänd- märkligt eller inte………

      Men du vet väl att hon bara har supertrevliga läsare. Blir sen chockad och hon har hittat kommentarer som inte släpps fram när någon påpekar att hon raderar. Lol

        Mm. Bästa läsarna i vääääärlden!

    Alltså ordet ”stollis” har samma äckelhetsgrad som ”bebor”.

    Aldrig hört talas om varken Mona, Micke, Cindy, Ida varg, Sandra Bejer(?), nån bloggerska som målar träd i Norrland, hon som har hästar.. alltså vissa bloggare har dig att tacka för att du når ut till så många fler än de själva.

      Sandra Beijer är visserligen en av Sveriges mest etablerade bloggar. Kanske lite äldre än de andra du nömnde, så tillhör därför en annan generation läsare. Min gammelgeneration då dvs hehe

      Vem är det med hästarna?

        Nellie tror jag hon menar

    Vem är Mona?

    Mona är ett skämt, heja cc.

    Om man presenterar sig som ”en wanna-be-cougar som hyfsat nyligen klev över femtiostrecket och är gift med min chef och bor i ett överklassområde” så behöver man inte läsa mera. Antar att läsarna är tanter ute i spenaten som liksom också fastnat i det förgångna men inbillar sig att om de lyfter här och sprutar där, klistrar lite fransar och tatuerar Karma på kroppen så är de på topp. Ibland verkar det som om hon har problem med allt och att lyckan kommer om man handlar konstant nytt för att sen gnälla över hur många kartonger man har med skrot liggande. Nä, dubbelmoralens moder kommer aldrig att intressera mig;)

      Cynisk much? ?

      Fast du verkar ju ha hyfsad koll, eller rättare sagt stenkoll, trots att du inte intresserar dig 😉 Så du är inte själv en tant då?

        Anonym/19:43 Visste inte vem hon var så jag klickade in av nyfikenhet och man behöver inte läsa mycket för att få en inblick i hennes värld. Ursäkta, universum. Tror inte att det är några ungdomar som läser den typen av bloggar och av kommentarerna att döma så är de flesta 50 +. Hon verkar vara enormt bekräftelsesökande och fixerad av utseende och status och helt rå på att shoppa. Själv försöker hon kränga billiga saker för dyra pengar och det är väl sånt som tilltalar hennes läsare? Vet inte när man räknas som tant men det kanske man gör när man just passerat 30?

      Du verkar vara väldigt intresserad och insatt.??

        Man behöver inte vara intresserad och insatt för att veta allt som försiggår på den där bloggen. Det är ju samma saker dag ut och dag in och dag ut och dag in och Wilmers kaffebar, sladda, jefla, cörkel kej, ”brukar alltid vara trevlig/vänlig/osjälvisk/ointresserad av yttre” etc etc. Inget ändras någonsin. Jag slutade läsa regelbundet för flera år sedan, men ibland går jag in och tiden har stått still – i alla fall när det gäller den personliga utvecklingen.

    ??? du är fan inte riktigt riktig du stollis?

    Mvh
    Sanna, inte Camilla.

      Oj. Den hoppade fel den här kommentaren ?

      Men hur tråkigt har du att du måste sitta och leka ”hitta stollen” i camillas kommentarsfält? Antingen är du camilla själv eller någon utsänd polis. Får du betalt för det här löjliga du?

        snark

        Haha ”löjliga du”? Wow. Du kunde inte komma på något värre?
        Vet du, jag hade en hel timme där jag satt och bara väntade och hade skittråkigt. Jag lade gladeligen den timmen på att leta ”stollis” eftersom stollis är riktigt underhållande.

    Tycker Mona är gemytlig men tror hon har komplex för sitt utseende och därför gör en massa grimaser när hon tar bilder, mindre pinsamt än flörtiga pussmunsbilder, eller blink med ena ögat selfies

      Jorå. Fast hon bryr sig aaaaaaldrig om hur hon ter sig ut men trots det måste hon alltid kommentera när hon gått ut i nåt ”skojigt” och att maken sagt att hon inte kunde gå ut i det ju. Alltså för att visa hur lite hon bryr sig om hur hon ser ut.

    Skulle inte heller gett dig uppmärksamhet om jag var hon. Hon gillar ju inte dig? Hon är en väldigt märklig människa, men just det är ju inte så konstigt.

    Nu har hon fått dagsböter för förtal. 70 st a 50kr. Hur är det möjligt med lägsta möjliga belopp på 50kr? Borde väl dra in en hel del på bloggen?

      Det är ju därför hon inte ville ha vinst i bolaget som hon skrev för någr veckor sedan. Så uppenbart?

      Helt rätt. Så tröttsamt med alla som tror att lagen inte gäller dem. Vi har en lag gällande förtal, bryter man mot den får man vara beredd att ta konsekvenserna.

      Hon tyckte väl att det var värt det.

      Åh mera !!

      Tell moore

      Förtal av vem och hur?

        Av exmaken, ang sexuella övergrepp på deras dotter

        https://www.monasuniversum.se/2019/04/01/domd-for-fortal/

        Alltså jag finner fan inga ord!!!
        Varför ska HAN ha skadestånd!!

          För att hon har begått ett brott. Det är inget konstigt.

    Ser precis Blondinbella hos Parneviks – på den tiden när hon bar sin egen väska och t.o.m packade själv 😀

    Jag läste Monas Blogg för ett par år, tyckte hon var rolig och uppfriskande men det blir lite tjatig efter ett tag. Alla kompisar runt omkring är ”världens bästa” sen helt plötsligt så försvinner de. Jag vet att jag läste ett blogginlägg för ett par år sen när Mona sågade Johanna Toftby längst med fotknölarna hur dryg hon var på ett event mot Mona och inte vill hänga med Mona förens det visade sig att Mona var BFF med Magdalena Graaf, helt plötsligt dög hon och det tyckte Mona var kasst och skulle aldrig tänka sig ha någon kontakt med Johanna. Döm om min förvåning när Mona helt plötsligt börja skriva om ”finaste Johanna” och hur toppen hon är osv…. Mona vänder kappan lika fort som en fjärt flyger i medvind…

      Tror du blandar ihop det. Tyvärr minns jag också och det var My som kritiserade Toftby ( som Mona för övrigt försökte hjälpa att hitta lgh i Sthlm innan det sket sig).

        Kan inte någon berätta vad bråket mellan My och MG handlade om? Har Hannahs separation något med det att göra?

        Har aldrig läst Mys blogg….

      Men en kan ju ändra uppfattning om en person när man lärt känna hen eller hur, är det verkligen stt vända kappan?

      Men Ann.. sitt inte och sprid dynga utan att ha koll, varför gör man det? Du ljuger fullständigt. Det var My som sågade JT långt efter ett event, My som inte är trovärdig det minsta, och på JT blogg kunde man se att hon inte alls ignorerade lilla My minns jag utan skrev snällt om henne till o med.

    Mona skriver ju att det är Kenza som ligger på förstaplatsen!

      Ljuger i vanlig ordning…

      Va? Nej, Mona skriver:
      ”[…] men kul att man legat tvåa i Sverige efter 13 år i bloggvärlden, till och med större än Kenza!?”
      https://www.monasuniversum.se/2019/03/30/man-ska-tydligen-sticka-ut-hakan/

    Mona har en hel del skelett i garderoben… tänk om någon ville gräva mer i hennes bolag. Från pengarna de tjänade på vidriga porr-businessen, till att de panik-sålde huset för att kunna pröjsa sina skulder…

    ”Smart” att inte ha ngn vinst i företaget när hon visste att skadestånd var att vänta. (Igen…)

      Ja camcam gräv

      Skadestånd?

      Men att pröjsa skulder är väl bra, det är ju rätt att göra och inget fel. Inget fel i att sälja ett hus heller. Vad är det att gräva i? Hmm…

    Mona är en fjant. Punkt.

    Läs detta istället.. vidrigt!!!!

    https://www.monasuniversum.se/2019/04/01/domd-for-fortal/

    Camcam, detta om något måste du skriva om!

      Visst är det vidrigt det han gjort men använder man sin blogg för att sprida uppgifter om en individ,
      i syfte att utsätta denne för andras förakt då får man också räkna med att det kan bli åtal iom att,
      även det är ett brott.

    Läsarna swishar till henne? Till någon som har ett shoppingkonto som vida överstiger cirka allas fantasi? Ibland förstår jag mig inte på mänskligheten och det här gav en fadd smak i munnen.

    Det var jag som frågade 🙂 Ang nr 1 på listan.
    Den kvinnan ( mona) skrämmer mig lite.
    Känns som att hon är lite….olycklig/ desperat för att inte vara älskad. Jag tycker lite synd om henne.

    Kom igen , det handlar ju inte om att Swisha hennes shoppingkonto !
    Hon är dömd att betala skadestånd till sin ex-man för förtal eftersom hon skrev om vad han utsatt hennes dotter för.
    Det handlar inte om att hon ”behöver” pengar utan om hur sjukt det är att Mona ska behöva betala en förövare.
    Att våldsmän tystar sina offer genom stämma för förtal!
    Att man inte förstår det ger mig en fadd smak i munnen!

      Helt rätt Sofie! Gäller att skilja på person och sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.