En intressant diskussion om klimatet hos Sandra Beijer

Att det huggs till höger och vänster inne hos Sandra Beijer är mer tradition än undantag nu för tiden, och på tal om traditioner så handlade den förra ”falling down-en” om att Sandra skojade om påsk när det hänt hemska saker i världen.
Några av hennes läsare har diskuterat kring detta i hennes kommentarsfält och det är riktigt intressant.
Särskilt en mening tycker jag sätter huvudet på spiken, knorren på grisen och ugnen för bullbaket. (I don’t know either..)

Men helt ärligt?
Vem vill egentligen INTE äta pasta och hångla? 🙂

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Folk hånglar och ligger för lite och det märks här! ?

      Mer hångel åt bloggbevakare!

        Och pasta!

          åh, blev nästan lite orimligt sugen på både hångel o pasta. dock inte samtidigt.

          o hånglet ska vara med nån jag är riktigt förälskad i och pastan ska vara skitgod.

            Det finns bra pastarecept på Sandras blogg…

              Finns det även potentiella hångelaspiranter?

          IT’S NOT ABOUT THE PASTA

            IT WAS NEVER ABOUT THE PASTA

          Är mer intresserad av pastan än hånglet faktiskt. Har aldrig gillat hångel. Men det är väl bara jag som är konstig.

            Hångla som är så mysigt. I alla fall om man gör det med någon som inte salivar ner hela ens ansikte☺

            Jag med isåfall…… gillar att pussades stängd lite öppen mun men inte med tungor…….

            Möjligtvis extremt nyborstat men känns mest konstigt att leka med tungorna……

            Är 44 och gift sen länge……hånglade väl färdigt i mitt ungdom rejält i folkparken 😉

            Finns mycket annat mysigt att göra med maken.

      Ligger för lite? Vad får dig att tro det

        Ditt ligglösa ifrågasättande..?

        Bittert, surt och allmänt gnälligt här ?

          Ja det vet man väl att alla flickor behöver lite k*k för att hålla sig glada och nöjda.

            Eller bara släppa lös lite glädjehormoner 🙂 ?

    Det tror inte jag. Jag tror folk har tröttnat på henne och hennes stoppa-huvudet-i-sanden-inställning till allt och att hon vägrar växa upp. Hon vill ju vara forever tonåring (snackar om pojknackar och romantiserar att vara ung) och bara typ leka sig genom livet. Det verkar ju innebära att blunda för alla kriser i världen och tjura när man får kritik.

      Men varför inte bara låta henne? Om nu man tröttnat på henne och hennes tonårsbeteende så hitta en vuxenblogg som skriver om typ aktier och andra tråkigheter istället då

        Vissa kanske blir provocerande av personer som skiter i klimatet och bara flyger kors och tvärs, har tveksamma samarbeten och blir sura när de blir ifrågasatta? ?‍♀️ obs jag skriver inga suriskommentarer, säger bara hur jag tror andra tänker. Tror inte folk generellt tror Sandra ska vara supervänster och vegan.

        Så tröttsamt med kommentarer om ”pojknackarna”. Något hon själv slutade skriva om för ca 7 år sedan

          Oktober 2018
          https://sandrabeijer.elle.se/raviolo-al-uovo/
          ”Tycker även att det doftar killnacke?
          Herregud ursäkta, så niotillfem av mig att skriva, men men”

        Det är väl ingen som inte låter henne? Ingen har makt att hindra henne som okänd kommenterare på internet. Är man så ömhudad ska man nog inte vara en offentlig person.

    Asså henens stories där hon tänder en cigerette inomhus? Wtf?

      Det är väl nice!

      Jag såg den och garvade lite. Missförstå mig rätt, gillar inte rökning någonstans, men det kändes ju bara som ret. Och ja, hon får retas

      Har alltid hatat rökning och cigarettrök – men haregudrun – det är ju ett skämt att någon ens reagerar på att någon annan, någon annanstans (alltså inte hemma hos mig, eller dig – utan i ett annat land!) tänder en cigg!
      Lovar att det simultant med Sandras cigg tändes tusentals, ja miljontals, andra ciggar…

      Vi röker inomhus här på jobbet – I SVERIGE! gött :d:d

        Men fyfan, vad är det för arbetsplats? Så jag vet var jag inte ska söka mig.

        Faan vad gottigt att röka inomhus.
        Minns när jag själv rökte.. om man vaknade mitt i natten och inte orkade gå ut.. då satte man sig i köket under fläkten. Ibland var man latare och tände en cigg i sängen.
        Det var tider! Jag saknar att vara rökare

      Vem är henen? Och vad är en cigerette?

        Fundera en stund så kommer du nog på ska du se.

      Haha kändes så tacky

      Haha, det är ju för f*n inte ens inomhus ? Typ uterum/veranda. Kolla några bilder tidigare, jf duken på bordet o stolarna, växter o träd i trädgården. Jisses alltså ??

    Tror också hennes läsarskara har växt upp och förväntar sig någon slags utveckling från henne med. Man ser ju henne som en kompis och utveckling och förnyelse är bara bra, därför kan man bli lite ledsen (tyvärr) när man ser att hon ej är kapabel till detta. Elsa är ett bra exempel på en influencer som hela tiden har en intressant och lärorik kurva. Och ja, jag må visserligen tala om dessa individer som om de är karaktärer i en bok – men dem är offentliga personer och jag känner dem inte, vilket gör att jag skapar en egen uppfattning om dem – vare sig de vill eller ej. Allt handlar om storytelling.

      Elsa har ju dock haft saker som hänt runtomkring henne och henne i i vuxen ålder. En som det verkar jobbig skilsmässa mellan hennes föräldrar, gifte sig för länge sedan och fått barn, livmodercancer av någon sort, att ”äntligen hemma” lades ner så hon fick ändra lite riktning i yrkeslivet, dvs saker ändras, vissa riktigt dramatiska vilket gör att människor tvingas att utvecklas.

      Hur menar du med storytelling? Elsa fick väl ett barn som förändrade hennes livsstil, svårt att fejka det. Slutade läsa hennes blogg då pga inte intresserad av barn men det är ju bara för att det är min preferens.
      Har en teori om att alla dessa kommentarer om att Sandra B är omogen kommer från föräldrar som tycker det sticker i ögonen att hon inte verkar vara på g att fortplanta sig.

        Behöver väl inte sticka i ögonen, lite onödigt hårt. Hur är din syn på människor med barn?

          Hahaha, kränkt förälder vände på steken…

            Och där kom kränkt!

          Gillar barn, kan tänka mig att skaffa ett någon gång! Men blir less på alla som tycker att man är omogen för att man som 30-åring kanske typ gillar att dricka vin och hänga med sina kompisar och inte bara fokuserar på att skaffa familj.

            Och jag vill inte ha barn men är trött på att föräldrar tror att det är för att jag vill leva som en tonåring, supa mig kalasfull varje helg och flänga runt. Jag vill helst vara hemma i min lägenhet, laga god middag med min sambo och ibland ta promenader i parken med någon vän, men utan barn.

            Exaaaakt. Less på att bli dömd av gamla vänner och släkt/familj för att jag är 30+ och lever singelliv som aldrig förr. Visst vill jag också träffa någon så småningom men låt mig ha kul med mina vänner till dess. Tycker helt ärligt att de jag känner som har barn, är gifta och hela köret verkar ha så sjukt tråkigt liv, sen finns det såklart undantag.

              Och jag tycker att de som är singel verkar leva så sjukt tråkiga liv men det finns såklart undantag 🙂 tur att vi alla är olika känner jag!

                Hur lever man som singel? Gör man inte det de flesta i par gör fast man har inte en partner? ?

              Guuud jag skulle bli så stressad av att vara över 30 och singel.

                Varför?

                Tråkigt att du skulle känna att meningen med livet som 30 vore att hitta en partner, känns som om en ev. behöver träna på att trivas i sitt eget sällskap då?

                Singellivet är underskattat och då lever jag ett tantigt singelliv utan en massa fest. Lever mest mitt liv som jag vill ha det och ligger/myser när jag vill ha det. Perfekt kombo ?.

                  Jag kan sakna att vara singel ibland! Äta vad jag vill, när jag vill. Göra vad jag vill utan att ta hänsyn till någon annan. Spana in och flörta med diverse killar i dessa vår-och-sommartider. Ha min egna lägenhet som jag själv bestämmer hur den ska vara (inredning, städning etc.).

                  Aldrig förstått mig på dessa ”läger” med singlar vs. upptagna. Ingen civilstatus måste vara tråkig, tom eller mindre värd. Men ska jag välja sida väljer jag fan singlarna, de är ytterst sällan lika dryga som folk i förhållande eller de som skaffat familj. Fifan.

                Sorgligt synsätt. Vad som helst kan ju hända. Du kan skilja dig när du är 40 liksom.

                  Ja men har ju mina barn vilket ju lite var målet innan 40 ?

        Du skrev vad jag tänkte.

        Med storytelling menar jag att i absolut största mån så är det bloggarna som själva berättar sin historia, de har den makten att själva ”styra” sin handling. Även om inte allt skett precis så som dem beskrivit det så är det ändå deras fullständiga version. Vi som läsare får den möjlighet att själva analysera det och dra slutsatserna. Men dem har makten att vinkla det.

        Det ligger nog något i detta, Peggy! Många av Sandras följare är i samma ålder. När hon var 20 och fick flatlöss på Roskilde och drack billigt tyskt vin ur plastmugg så var de likadana och kände igen sig. Sedan har de flesta av dem skaffat man, volvo, vovve och nu även barn och då sticker det lite i ögonen att Sandra inte gör likadant. Antingen avundas de hennes frihet och inkomst, eller så tycker de inte om att hon inte följer normen och växer upp. Det retar dem att hon inte torkar barngump varje gång när de gör det.

        Detta ser man ju i vänskapskretsar ibland. Runt 30-35 finns det oftast en person som inte har följt normen med egen familj och den personen brukar antingen självmant lämna umgänget eller blir utknuffad av de andra. Här ser man det hos Sandra i mycket större skala då hon har tusentals kvinnor som följer henne och gjort så i 10 år minst.

          Sandras personlighet just nu är ”poor little rich girl” – ett rätt drygt karaktärsdrag, lätt att störa sig på.

      Sist jag kollade hos Elsa kändes hon mycket mer „Elle“ än innan. Väldigt många snygga bilder på hennes ansikte, mycket, mycket reklam och lite skryt om Gotland på det. Vet inte om problemet snarare är att både Elsa och Sandra är överklassbrats och att de värderingarna lyser igenom starkare.

        Ja, när Elsa klagar på att deras stadsnära sommarstugeområde byggs ut med bostäder och infrastruktur för att kommunen ’bara vill tjäna pengar’… kära nån, bortskämdhetsnivån (hennes) och skämset (mitt) vet inga gränser!
        De rika och privilegierade kan nu alltså inte ens få ha pittoreska natur-/strandtomter på pendlingsavstånd från city i fred, bara för att folk behöver nånstans att BO!

          Haha påminner om Lady Dahmer för några år sen som gnällde över att det skulle byggas bostäder/hyresrätter i närheten av hennes hem. Folk är så vänster och hojtar att Sverige är stort och det finns plats åt alla, TILLS det påverkar dem i närområdet. Bygg gärna bostäder, men inte nära mig, typ så.

        Ja låt oss inte glömma när Elsa och hennes man skulle på bröllopsresa till Paris och alla vänner skulle åka med. Vet att det i sig inte är något konstigt men kommer ihåg hennes sätt att skriva om det, som om det inte var något att tänka om, klart att alla hade ekonomi att åka… både hon o Sandra är ju ”hipsters på söder” men det är självklart att deras priviligierade bakgrund har satt standarden för hur de har det idag.

    Har det inte blivit sådant klimat i de flesta bloggar, att folk hugger till höger och vänster osv? Jag tycker inte att det är något specifikt för Sandras blogg.

    Vore intressant att höra Camillas teori om varför den här bloggens kommentarsfält har blivit likadan, där folk går in för att bråka och hugga åt alla håll hellre än att diskutera. Ingen kan väl ha missat den sura stämningen som har blivit här inne?

      Ja, som någon skrev igår. Det är bra hålla hjärnan alert och bråka lite typ.
      Eller att här är en möjlighet få debattera lite.
      Synd dock, för detta klimat ser man överallt.
      Försök läsa kommentarerna under random Aftonbladet-inlägg på facebook och du blir helt matt av detta hat och behov av att minsann få säga vad man tycker.

        Ja precis, det är ingenting som har hänt bara i Sandras blogg.

        Sen kan jag själv tycka att det finns andra sätt att hålla hjärnan alert på än att bråka i kommentarsfält. Till exempel ha givande diskussioner där man får ompröva (är det ett/rätt ord?) sina argument då någon annan tycker annorlunda.

      Håller med. Debattklimatet är så hårt idag på sociala medier att det är hemskt, nästintill otäckt hur dömande och hatiska människor blir i allt större utsträckning och det värsta är att det är så lätt att dras med.
      Jag funderar på att helt lämna sociala medier för det har blivit en enda stor hat-drevs-sandlåda där vuxna gömmer sig anonymt och skriver ut sitt har eller bråkar öppet för den delen också.

        Det är lätt att dras med, det håller jag med om.

        Fast värst är att blunda för mobbning. Ska hjälpa en 15 årig kille vi har redan kontaktat datainspektionen aldrig att jag sviker honom. Han ska få upprättelse och han sparar mycket bevis.

      Människor har blivit mer stridsgalna i allmänhet och fått för sig att om man har en åsikt/värdering så ska alla tycka likadant och gör de inte detta så ska man gå på dem.

        Precis. Man blir nästan rullad i tjära och fjädrar om man tycker olika. För att del vill bråka och slå ner. hur dåligt måste dom inte må.

      Det går i vågor här inne, beroende på hur mycket nytt folk som hittat hit. Hur det är på Sandras blogg kan jag inte uttala mig lm men här funkar det så…

    Sandras estetik och retorik skulle säkert tilltala en yngre målgrupp, men dessa barn/ungdomar har andra bloggare att följa. Tror det kan bli rätt tjatigt om Sandra fortsätter i samma hjulspår och samma prat om hångel och pojkar. Vet någon om hon nånsin dejtar nån i sin ålder?

      Alltså, to be fair – det var länge sedan Sandra skrev något om pojkar och pojknackar.
      Jag har läst hennes blogg sedan hon började med den och läser den än idag; jag tycker utvecklingen är negativ och man märker verkligen att hon inte gillar att blogga längre, men någonstans måste man ändå vara schysst mot henne.

      Och för att svara på din fråga; Magnus må ha varit typ 87:a eller 88:a, men Er*k som hon har haft ihop det till och från i något år nu är bara ett år yngre än henne. Både Tobias och Ludvig (de två första) var i hennes ålder.
      Så det är bara Magnus som sticker ut som något yngre egentligen.

        WHAT?
        Det jag har hört om varför det tog slut med Magnus var för att de hade en trekant med en tjejkompis som jan sedan fortsatte träffa bakom ryggen på Sandra.

        Ja. Bland annat.

        Men Sandra är ju även bara tillsammans med personer som ser likadana ut och som verkar tämligen omogna. Samtidigt så lär de väl tröttna på henne för hon om någon växer aldrig upp.

          Men nu säger du ju emot dig själv. Om de hon dejtar nu är så omogna – varför skulle de då tröttna på Sandra, som du menar inte vill växa upp.? Låt Sandra leva sitt liv som hon vill. Gillar man inte hennes livsstil så finns det ju andra bloggar att följa. Livet är för kort och krångligt för att söka efter provokationer. Fattar inte hur ni orkar engagera er och jaga upp er så över en människa som ni inte känner eller ens behöver ha i er närhet….

            Men Stollis VARFÖR är du här inne (och kommenterar) varje dag (varje timme)?

              Tror inte det där är Stollis faktiskt. Hen har ett så säreget sätt att skriva.

    Eller bara att det liv bloggare/influenser lever börjar bli omodernt och Sandras läsare tillhör de mer trendkänsliga då många av dem började som ”I’m different from the other kids” i förorten/småstan (undertecknad inkluderat) vilket gör att de idag har mer åsikter än typ Kenzas läsare?

    Samhällstrenden idag går ju trots allt närmast mot Underbara Clara, (idealet inte vad människor faktiskt gör), växla ner, lite självförsörjande, enkla livet på landet med en härlig familj. Sandra är så att säga motsatsen till det.

      Kanske har det gått inflation i influensers. Det finns för många och de flesta skriver om samma saker. En ny generation (gen Z) har helt andra prioriteringar än ”millennials” som många influensers tillhör. De är helt enkelt inte intresserade av den materialism som många influensers bloggar om.

        Jag tror inte det är generation Z som främst läser vare sig Kenzas eller Sandras blogg.

          Precis min poäng. De har andra prioriteringar och läser inte den typ av bloggar överhuvudtaget.

    Apropå hennes blogginlägg om drömdagboken: tror någon seriöst på att hon verkligen drömmer allt det där? Seems fake but ok

      Inte en chans.

      Tror hon kryddar det extremt mycket.

      Minns när hon skrev i något frågeinlägg för flera år sedan att hon överdriver och ljuger ”för att få historier att låta mer roliga”. Har sedan dess alltid tagit hennes historier med en nypa salt..

        Precis. Hon är ju författare.

      Klart det är hittepå

      Jag tycker inte alls att de är konstiga. Tror ingen skulle tro mig om jag skrev ner mina drömmar heller förvisso…

    Håller med ovanstående om att ”problemet” är att läsarna har växt upp. Popparna har blivit vänster och medvetna men Sandra har bara stannat av och är fortfarande sjutton år mentalt. Hon försöktw väl ett tag att skriva om feminism och gick ut med att hon var miljöpartist, men tydligen var inte det intresset så starkt som hon först ville påskina. Klart läsarna blev besvikna då. Jag själv ar slutat läsa hennes blogg aktivt eftersom hon är så världsfrånvänd och beter sig som en tonåring som slår åt alla håll så fort inte allt går hennes väg. Någon jämförde henne med ett barn som lägger sig ner och slår och sparkar i marken när hon inte får som hon vill. Ärligt talat tycker jag att det är den mest träffande beskrivningen av henne på länge.

    Jag är en välutbildad 35-åring som är gift med kids och bor i villa i förorten, gillar ändå Sandys blogg. Hon får väl hångla och äta pasta bäst hon vill. Jag tycker hennes liv verkar rätt nice, missförstå mig rätt, jag älskar mitt Svenssonliv. Men det betyder inte att alla bör vara så jäkla vuxna hela tiden, hon är nog helt medveten om sina livsval och jag tror absolut att hon är fullständigt nöjd med dessa precis som jag är nöjd med mina. Alla behöver inte följa samma mall i livet. Sen är hon privvad som tusan, men kan man inte njuta av att få åka till Frankrike, dricka rödpang, skriva och hångla så vet inte jag vad man får njuta av i livet

      Håller verkligen med dig! 36 åring här, gift men dock utan kids. Tycker det är skönt och uppfriskade att följa bloggar som inte lever det exakta normlivet med att gifta sig och få två barn vid 30 etc etc… Det finns ändå många fler sätt att leva på och vara vuxen på! (Man kan utvecklas som människa utan att få barn tro det eller ej!!) Föredrar Sandras blogg mer än Elsas eller andra bloggar med barn inkluderat, blir så himla mycket fokus på barn i dem bloggarna.

      Samma här!

      Samma här! Jag har iofs inga ungar, men annars följer jag normen med sambo, stabilt heltidsjobb inom vården, aldrig full längre, roar mig med promenader och böcker… Men jag gillar att Sandra bryter mot alla dessa oskrivna regler och bara lever och njuter av sitt liv fullt ut. 🙂

    Appropå SB och samarbeten hittade jag detta inlägg från hennes egen blogg: https://sandrabeijer.elle.se/det-har-med-reklamsamarbeten/

    Inte särskilt gammalt inlägg, men vad tycker vi om punkt 2 egentligen? Känns inte direkt som hon följt sina egna råd speciellt bra på sistone.

      Och för den som inte vill klicka på länkar så är punkterna som följer:
      1. Du gör inte samarbeten för din egen vinning utan för din målgrupp.
      2. Bloggare får inte sätta sig på tvären när läsare klagar – lyssna på dom.
      3. Reklamombudsmannen måste förstå hur en blogg fungerar.
      4. Alla måste inte vara poliser.
      5. Detta är även en feministisk fråga!

        ”2. Bloggare får inte sätta sig på tvären när läsare klagar – lyssna på dom.
        En annan sak som jag tycker är lite märklig är när bloggare tar illa upp när deras läsare klagar över dåliga samarbeten. Den direkta kontakten med läsarna är ovärderlig för en bloggare! Säger läsarna att det är irrelevant eller tråkigt så måste man som bloggare kunna ta åt sig av den kritiken.
        För att göra ett samarbete intressant bör man lägga ner mycket tid på det specifika inlägget och hela tiden försöka tänka på vad man själv hade uppskattat som läsare.
        Obs – detta bör ej förväxlas med dom kommentarer som är ”hej, tänker sluta läsa din blogg nu, du säljer ut dig själv”.
        Som läsare måste man förstå att bloggaren behöver gå in i samarbeten och dessutom att ett samarbete inte alls alltid är lika med dåligt. Det går att göra jätteroliga, intressanta samarbeten. Dessutom tror jag att en del bloggare ibland tänker att de inte vill märka ut reklam för att de är rädda för just dom kommentarerna. Så kan vi ju inte ha det.
        Både bloggare och läsare bör vara uppmärksamma och inlyssnande mot varandra.”

    Tycker att det är bra att folk blir upprörda och reagerar på hyckleri.

    Jag tycker det är så sinnessjukt att alla verkar ha sådana skruvade förväntningar på influencers. Och att det typ blivit en ”sanning” att man ska vara vegan, säga ”hen”, vara vänster, handla second hand, bara åka tåg etc. etc. Vem har bestämt att det är det Sanna och Rätta sättet att leva? Och more to the point, varför förväntar sig en del att influencers ska följa deras egen hittepå-mall för vad som är rätt och riktigt? Öppna ögonen och kom ut i verkligheten, det finns en värld utanför er filterbubbla och folk lever på alla möjliga sätt och är ändå inte hemska personer.

    Gällande Sandy Beijer så tycker jag hon har en fin blogg som jag följt länge, jag själv lever mer eller mindre motsatsen till hennes liv med barn, hus etc. Väldigt lite hänga på söder och dricka öl i solen mao men jag tycker ända hennes blogg är bra och rolig att läsa. Tycker inte hon är en ”förvuxen tonåring” utan gör superfina samarbeten, är kreativ och lever sitt liv som hon vill. Det är befriande att läsa om något.

      Fast har man verkligen de förväntningarna på influencers eller bara på de som nu faktiskt förespråkar typiska vänstersätt men som inte lever upp till det? Att skriva under den där debattartikeln mot flyg samtidigt som man ofta flyger själv låter inte bra.

        Men man kan väl rösta MP om man nu vill det men samtidigt inte vara 100 % miljökämpe? Inget i livet är ju ”allt eller inget”. Influencers är ju mångfacetterade precis som folk är mest och ingen är särskilt rationell eller konsekvent utan består av en blandning av mer eller mindre medvetna val. Jag tycker det är konstigt att tycka att antingen är man vänster och då är det hela den kakan som gäller eller så är man höger och gör alla de stereotypa livsvalen. Jag tror vi alla plockar och blandar lite som vi vill och vad som känns rätt.

        Jag håller med om att debattartikeln var ett riktigt bottennapp och många inkl. Sandra hade mått bättre av att inte skriva under den.

      Har noll förväntningar på influencers? Lol. Men till skillnad från andra så definierar Sandra sig som MP:are, uttalad feminist, woke södertjej. Automatisk skapas förväntningar då hennes livsval som MP-anhängare och feminist kräver någon slags handling. Varför rösta MP om man personligen inte pallar göra något för miljön? Har mer respekt för exempelvis Therese Lindgren som röstar KD och blått och som lever som hon lär…

        Tja hon lever och gör ju ungefär lika mycket som de partiledare som hon röstat på gör. Eller kanske tom bättre. Har inte sett henne begå några miljöbrott tex. ??

        Och jag är vänster och lever fattigt som fan, men är ändå skitglad att Sandra försöker förbättra välfärden och miljön genom att rösta Mp. 🙂 Skiter i vad hon gör privat, är gött att hon inte bara tänker egoistiskt när hon röstar!

        Har Therése uttalat sig om vad hon röstar på? Har missar det helt. Riktigt besviken om det är KD.

          Ah hon sa det i podcasten Sinnessjukt

      Håller med! Alla som tjatar om att hon inte växt upp och utvecklas. Exakt vad menar ni? Stadga sig och skaffa barn?Kan man inte vara vuxen om man dejtar, reser, träffar vänner, driver eget företag, lagar mat, läser böcker.. hon är ju självständig och tar hand om sig själv, tar egna beslut och lever som hon vill. Så vad är problemet?

      Jag tror att hon fått en svans av PK-läsare efter sig som hugger på varje ”snedsteg” Sandra gör från normen (deras norm). Denna attityd märks även i hennes fb-grupp 925 som tidigare var så trevlig. Så fort man inte har vänsteråsikter så hugger dom. En tjej ville de slänga ut för att hon fått SD i ett parti-test på nätet. Om någon skriver ”hej tjejer jag behöver råd jag är så ledsen”, så är det alltid någon som bara ”skriv inte tjejer, finns icke-binära i gruppen”. I recepttrådar skulle jag aldrig våga dela ett recept på köttfärspaj typ. Man ska vara så fruktansvärt PK och inkluderande men det är dom som är hårdast och elakast.

      Influencers är inget nytt. Det nya är att det har kommersialiserats. En ny sorts influencers har vuxit fram som tjänar pengar på att uppmana sina följare till konsumtion. En del bryr sig inte andra har svårare att förhållas sig till detta. Jag tycker att det finns många fina bloggar som är välskrivna och känns äkta. Ändå läser jag dem inte för de ger mig inget mervärde, vilket är just poängen. Antingen rullar de på i samma hjulspår, eller så finns det andra saker som lockar mig mer. Vi är alla olika och göra alla olika val.

    Raderad av CamCam.

      Snart 40 bast, det var fan vad du tar i! Är 34 år gammalt, jag förstår inte. Du framstår verkligen som en jävligt otrevlig människa, en riktig jävla äcklig mobbare!

      Är det alltså bättre att inte ha ’så många tänder’?
      Lite Krösa-Maja style? Hur många tänker du är ok?
      12? 7? 4?

        haha

      Asså verkligen hon har otroligt många tänder, hur man kan man ha så många!! Samt noll käkben själv. Verkligen ett platt ansikte

        And your point is?

      Vad är hennes ultimata kille då? Är det en hunk hunk a la Brad Pitt eller en ung kille som typ Timothée Chalamet?

        Asså Timothy är så så så så snygg.

          Härligt att smaken är så olika!

        Typ James Dean.

      Fräscht att kritisera någons utseende. Släng upp en bild på dig själv så kan vi recensera det också 🙂

      Men skärp dig! Det är en sak att inte gilla hennes blogg men slutsatserna om hennes kärleksliv och det du skriver om både hennes och killens utseende är att dra det alldeles för långt!

      Varför får sånt här stå kvar?

        Förlåt, jag har spenderat morgonen med att sövas på sjukhus för att fortsätta utgrävningen av min livmoder. Jag fick inte ha telefonen med mig upp på operationsbordet. 🙁

          Jag skrev det mer för att uppmärksamma. Jag förstår ju att du inte sitter här och övervakar 24/7. Krya på dig!?

            Tack! <3

              Hoppas och tror allt kommer gå fint. ?

          Usch, stackare…. Krya på och ta hand om dig!

          Krya på dig!

    Från ganska säkra källor så sägs det att ”mailet” CW påstår att hon fått från Sigge & Malin är fejk. Tydligen blev hon förbannad på att Sigge inte fortsatt bråka med henne i pod och instagram och vill få fram en reaktion. Granskning på det kanske Camilla? Du kanske kan kontakta Cissi och be henne maila över deras mail och bara bekräfta om det är sant eller inte?

      Borde inte Sigge eller Malin nämnt det då? Det vore ju riktigt illa isf.
      Usch Cissi har verkligen sina poänger ibland men har så svårt för hennes stil.

        Sigge sa sist i podden att han inte tänker delta i cissis hetskampanj och därför inte svara henne på något. Men oavsett vart sanningen ligger är det ju en intressant granskning som jag tycker behöver svar.
        Inte specifikt för att det är Sigge, bryr mig inte ett dyft om honom. Men tycker att Cissi kan slänga ur sig vilka anklagelser och uthängningar som helst nuförtiden utan de minsta bevisen.
        Att hänga ut en person som väljer att avfölja henne, att påstå att samtyckeslagen kom till på grund av henne, visar att hon är uppe och flyger i det blå.

    Tror även att SB tänker att alla ”haters” i hennes kommentarsfält enbart är en liten grupp människor – men jättemånga börjar bli rejält trötta på henne?!? Tror hon tänker att hennes fb-grupp 925 är den sanna kärleksfull plasten för hennes riktiga fans. Men det sorgliga är ju att typ alla man möter som är medlemmar där är kritiska mot henne, men de skulle aldrig kommentera det på bloggen.. Sen är ju folk medlemmar där pga härlig grupp där SB;s inblandning inte betyder så mycket. Kan förstå att hon blir förvirrad

      Vet inte om jag tycker det är så härligt där längre. Varit med i några år och funderar på att lämna. Är så trött på att alla ska vara så ”rätt” hela tiden. Ängsligt som fan.

        Eller hur, kommer ihåg i höstas när det var val och alla som inte röstade vänster blev typ brända på bål och idiotförklarade. Härlig stämning, jag vet inte det

          I know. Blev nästan mörkrädd av hur folk hoppades på som inte röstade vänster. Blir sjukt tråkigt när alla ska tycka samma saker. Sen tycker jag gruppen oftast tar saker för långt. Som det här med att morgonrockar och klänningar med lite kimonostuk är CA för att det skulle kränka japaner? Liksom va?

            Jaaa men gud alla dessa CA-diskussioner! Och om man har en annan åsikt får man höra ”sitt ner och håll käften” typ. Trevligt.

    Jag kan till viss del förstå att det kan finnas saker i Sandras blogg som sticker i ögonen.

    Men jag tycker ofta att de kritiska läsarna har fel förväntningar. Jag läser Sandras och liknande bloggar som avkoppling och underhållning. Motsvarigheten till ett glossigt magasin. Vill jag ha samhällsanalyser vänder jag mig till andra forum och medier med kunniga skribenter och journalister.

    Vissa verkar totalt ha missat syftet med Sandras blogg. Ser aldrig någon begära av tex Elle eller Styleby att de alltid ska vara medvetna om fan och alla hans mostrar.

    Dasha skriver i en kommentar på hennes blogg att orsaken till att de säljer lägenheten är för att hon är gravid med tvillingar och att de därför vill flytta till större lägenhet

      Ok??

      Såg det haha tror du hon är seriös? Var ju en ganska dryg kommentar hon svarade på.

      Känns som ett tecken på att flytten inte görs pga ngt positivt… annars brukar ju influencers mjölka sina flyttar

        Och framför allt graviditeter brukar de inte vara sena på att skriva om.

    Men va? Berätta mer, aldrig hört!

    Sandra gör ju ett intelektuellt intryck, då förväntar sig läsarna mer från henne än exempelvis kissie (klart kissie också får kritik men på ett annat sätt). På något vänster är det ju en komplimang.

    Vad hände med kommentaren om att hennes ex skulle ha ett hemligt barn?

      Den raderades…

    ”Ey, ska du med hem till mig och käka makaroner och hångla eller?”
    – Markoolio

    Jag störde mig jättemycket på Sandras blogg omkring 2006-2007, när det var så himla uppenbart att hon tillhörde en helt annan samhällsklass än jag och levde ett helt annat liv. Jag fortsatte ändå läsa hennes blogg, av någon slags fascination eller hatkärlek, och nu, såhär en 12 år senare tycker jag att det är en av de bästa platserna på nätet.
    Hon har faktiskt mognat och hittat ett eget språk. Att hon fortfarande festar och röker ibland och äter kött, vem fan bryr sig? Glöm inte att hon skrivit två bra ungdomsböcker, med en tredje på väg. Hon ÄR en begåvad skribent, hon har fingertoppskänsla för vad som är bäst på nätet, hon försöker bjuda in sina läsare och bjuder på sina tillkortakommanden.
    Ja, hon är rik, ja hon lever inte enligt normerna för hur en miljöpartist ska leva (thank god), men hon gör mina bussresor till jobbet fan så mycket roligare.

      Bra skribent som dessutom skrivit 2 bra böcker!! Hahaha detta är din åsikt… Skulle inte säga att skriva i klyschor är ett eget språk ?

        Hon skrev klyschigt förr, eller lite naivt kanske, men tycker hon hittat en egen ton nu. Det är min subjektiva åsikt, sånt här går ju inte riktigt att debattera om.

    Jag gillar att läsa och följa Sandra för att hon är sig själv och inte ändrar på sin stil eller personlighet och visar att man ska våga vara sig själv och leva sitt liv utefter sina egna drömmar och visioner.
    Hon har ett fint skrivsätt som ibland bryts av med slag eller talspråk.
    Hon lever ett helt annorlunda liv än vad jag gör och har råd med saker jag bara kan drömma om just nu, vilket gör att man blir peppad att uppnå ett liknande liv när det kommer till att må bra och ha roligt. Dock inte materiellt sett, fast gillar när hon visar upp fina saker hon fått eller köpt. Blir som en unboxing- feeling över det hela liksom.

    Har följt henne sen gymnasiet och sett hur hon vuxit ifrån vissa grejer. Ibland återkommer hon med fraser eller bilder och då blir det som en nostalgitripp. Det är många gånger som jag varit kritisk till saker hon skrivit eller gjort, men antingen släppt eller bara fått leva med.
    Bloggen är som en tidskrift och trygg punkt som man kan luta sig tillbaka emot när saker suger eller om man bara mår röv.
    Kommer sakna bloggen den dagen hon inte postar längre.

    Är så fruktansvärt trött på precis all kritik som riktas mot Sandra Beijer för tillfället. På vilket sätt är hon problematisk? Jag förstår verkligen inte. Hon har inte gjort någon något? Hon lever sitt liv. That´s it. Vad är det för fel på folk i dagens läge? Är detta Sverige 2019? Denna utveckling är fan ororväckande. Sandra Beijer är en intelligent, vacker och begåvad kvinna och har inte gjort något fel. Tvärtom. Jag blir galen på att alla på nätet blivit så endimensionella? Jag vet att detta inte låter särskilt konstruktivt men jag tycker verkligen folk har fördummats. Det är moralism i precis allt. Folk beter sig som barn som blir kränkta om något inte överensstämmer med deras värdsbild och försöker må bättre av att uppfostra folk de inte känner på nätet? Fy fan, fy fan, fy fan för allt detta. Alla ni som håller på såhär, ni får folk att gå in i väggen. Det är sjukt hur kraven på att vara en perfekt människa blir större och större och de drabbar främst kvinnor. Sluta ställa orimligt höga krav andra (och er själva), det bidrar bara till den redan ökande psykiska ohälsan bland unga kvinnor.

    Hur kommer det sig att Lisa, nä och E skriver på exakt samma sätt här ovanför? ? så sött

      För att vi antagligen delar samma åsikt.
      Tycker du det är konstigt?

        Olika ip-nummer på de tre dock! ??‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.