Har Gaby Grip kastat in handduken?

 

Den Löwengripska klonen Gabrielle lanserades med löftet om att gå live i december 2018, men hittills är allt vi sett en silhuett och ett par fötter som såg ut att tillhöra en döing.
Succén lyser med andra ord med sin frånvaro.
Har projektet lagts ner? Har Gaby Grip fått gå i graven tillsammans med sina fötter?

Icke sa Nicke!
Medan ”teamet” bakom – alltid ett team – verkar vara helt nöjda med fötternas utseende så arbetar de fortfarande på hennes ansikte.
Och det kan ta tid! Man vill ju inte ha ett ”icke realistiskt” ansikte på en hitte-på-person? Det hade ju känts…orimligt. 🙂

Vad tror ni?
Kommer det komma någon klon-succé tror ni eller kommer det här rinna helt ut i sanden?

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vart tog 21 inlägget vägen igår?

      Det kom inte och skulle aldrig komma. CC glömde ta bort meningen från ÖS-inlägget om att det skulle komma ett inlägg 21 ? det var röd dag så

      Det var röd dag som en söndag.

    Kolla Maggan Graafs senaste insta inlägg!?? ??

      Hon verkar tycka en av personerna på planschen är lik hennes son. Oklart om hon lyckats få fram budskapet dock… Hennes sätt att skriva brukar vara rätt osammanhängande så ”man” skall inte spekulera i varför det är så extremt i detta inlägg.

      MEN om jag skulle spekulera så skulle jag säga att hon är lite uppspelt/stressad/manisk alternativt påverkad.

        Och att hon inte har glasögon på (vilket hon nämner). Alltså de sms jag skickar numera utan glasögon. Folk måste tro jag är tokig.

        Eller försökte hon bara vara lite rolig och det föll. Känner igen det också.

          Vilket inlägg??

            Borttaget nu, hon måste ha varit påverkad av något…

              på sjukhuset?

    Idén med en ”klon” på nätet var ju mycket märklig och svår att inse vitsen med redan från början. (Det är ju snarare en avatar.) Nu har det kanske börjat se konstigt ut även för teamet. Men det skapade ju en del uppmärksamhet och rubriker när det begav sig, så då kan man ändå räkna det som en succé!

    Jag tycker det räcker fint att följa originalets äventyr och påhitt härifrån BB. En version av Bella är fullt tillräcklig.

      Att ha en virtuell influencer kommer definitivt vara framtiden, du behöver inte skicka en fysisk person till någon plats långt hemifrån för att ta en bild och sen flyga hem igen. Allt sker i datorn. Vill du stå på toppen av ett berg och göra reklam för adidas? sure! Vill du vara på havets botten och marknadsföra cyklop? Done deal! Och allt till en bråkdel av kostnaden. Det finns redan idag en handfull influencers som är animerade, och det verkar gå ganska bra för dom. Varför ha en diva som BB när man kan ha en som gör exakt som du vill utan att säga någonting? 😉 Sedan att dom kommenterar via AI och autosvar är ju sen gammalt.
      På tal om AI så hade aldrig BBs klon någon AI, utan svaren som den gav var antingen manuellt skrivna av en människa, eller autosvar på dom vanligaste fraserna. Jämför INTE det med AI.

      Sen kan man ju kanske undra varför BB vill ha en KLON istället för en helt vanlig robot? det fattar inte jag heller…

        Konceptet funkar ja, men inte hos Löwengrip fabriken.

        Det har liksom kraschat innan de ens startat, de skulle väntat med att lansera och framför inte varit så transparent med förklara vad de gjorde.

    Mycket som påbörjas, inte så mycket som avslutas.

    Förlåt, men är det bara jag som inte förstår syftet med detta? Varför en klon? Vad vinner man på det? Det tar ju otroligt mycket tid att skapa klonens kropp. Är det något annat (stort, välkänt) företag som använt sig av denna idé som jag kan läsa om?

    Förstår bara inte vitsen vad man vinner på att ha en klon.

    Ha en fin torsdag alles!

      Kommer det i framtiden ska jag införskaffa det, eller någon form av robot. Tänk när man är trött på morgonen, skickar roboten till jobbet och bara ligger kvar i sängen och INGEN märker det…

        Kan ju alltid göra som Isabella skaffa en som kan sköta din inredningskonto på Instagram och samarbeten. Sen kanske du behöver inte längre ett vanligt arbete. ??

          Tänkte låta roboten göra det. Casha in pengar som både sjuksköterska, fotograf och inredare? En robot som aldrig får svackor i privatlivet och alltid orkar prestera på topp… ?

      Jag gissar att det blir mer och mer av detta i framtiden. Det finns redan några instagramkonton som är robotar. Sen så uttryckte sig Bella märkligt när hon pratade om sin klon, det är ju bara i datorn allt sker. Precis som kommentaren från P ovan, så är det nog väldigt smidigt: Gabrielle kan resa jorden runt och göra reklam för saker, det krävs bara personer som är duktiga på 2d-grafik (kanske 3d?). ?

        Men det ger ju 0 trovärdighet, förstår inte riktigt poängen. Men ja, kanske vi ser på trovärdighet annorlunda i framtiden

          tror inte att det handlar så mycket om trovärdighet, snarare exponeringsyta gällande reklam. Det är ju bevisat att om man utsätts för en reklam tillräckligt mycket så kommer man tillslut att köpa produkten. (Lite förenklat jag vet…)

          Plus att det BB gör (reklam för ALLT) kan ju en robot göra lika bra. Typ.

          Trovärdighet = 0. Exponering = 100.

    Detta visar hur ofattbart talanglös Isabella och pingis är. Alltså verkligen helt talanglösa med noll självinsikt och total avsaknad av självbevarelsedrift.
    Isabella som har sagt att hon aldrig kollar på tv eller Netflix ligger nog ganska många år bakom utvecklingen i världen och trender, kanske därför hon satt hemma en kväll och slog på tv för att se den gamla filmen irobot visas på tv och tänkte att de där vill hon göra med sig själv ?
    Så pinsamt orkar inte ?????

    Är jag den enda som tycker att Pingis kan låta dryg och hård i sina svar? Ofta när hon svarar något känner jag ”okej, ingen tvingade dig att göra någonting så chilla lite Kansk?”

      Håller med! Hon är ofta direkt otrevlig, en b***h!

      Tror de är tonen hon och Bella har till sin personal när inte kameran är på
      Kom ihåg bilderna på Bella i DN! Även sett på inststory när det var ngn avtackning och personalen trängs som vanligt på kontoret, runt ett litet soffbord med någon sponsrad vegansallad och Pingis håll ett tal i hård ton. Bella stod bredvid och lyste upp med sin platinafrisyr och oranga hud

    Kan du skriva om Isabelle Strömberg?
    Trött på alla Blondinbella-inlägg.

      Kan du skriva mer om BB? Älskar alla Blondinbella-inlägg. ❤

      En knarkare (och umgås med såna) är väl inte de minsta intressant? Bloggar hon ens längre?

    En tanke: vad Isabella verkligen i Köpenhamn igår…..???? Små inlägg på instastory och sedan hemma i Stockholm igen. Mmmm börjat tro att hennes Instagram verkligen är ett spel för gallerierna. Kunde varit vem som helst som satt med sen kaffen och filmade utsikten.

      Tror hon där för att dejta någon, alt pyssla med något annat hemligt hemma. Tänk typ bröstoperation.

        ..och alltså därför låtsades va i CPH.

        Pumpa upp dem ännu mer? Fniss.

        Oh herregud… det är verkligen dårarnas paradis här. Say no more.. hon åkte till Köpenhamn i förrgår och stannade över tills igår, det går snabbt att flyga till Sthlm därifrån.. Ja hon gjorde säkert bröstoperation eeh eller vänta nej det har hon ju nyligen gjort enligt er här ju, och hon tränade idag så njaee.. Och att hon skriver -vi har tittat- betydde tydligen enligt någon här att hon påstod att Pingis var med henne i cph eeeh nej… alltså galningar, tokstollar…skaffa er ett liv, och hjärnceller om det går…

          Jag tror att du får väldigt svårt att övertyga någon om dina åsikter när du går till attack så där.

      Det är nog därför Bella tycker det skulle vara praktiskt med en klon.
      Då kan ju klonen skapa content de dagar då Bella vill hålla på med sin ”kärlekscirkus” eller kanske justera något i ansikte eller på kroppen. Där har vi säkert anledningen till att Gabrielle blev påtänkt 🙂

    Tror det ligger i att göra snygga, verklighetstrogna animationer är jättedyrt. Tror att de i vanlig ordning söker någon som gör det för så lite pengar som möjligt. Då blir det inte bra…
    Det är ju bara att titta på annonsen Simon la ut när det sökte någon som kunde jobba med att göra Gabrielle. De förstår nog inte riktigt vad som krävs för att få till en snygg klon.

      Och så lär ju klonen inte sköta sig själv heller. Någon måste skapa content och lägga upp inslag på Instagram och Instastories med klonen. Att en klonad dvs virtuell influencer skulle bli automatiserad genom AI och själv kunna agera och kommentera, svara på frågor osv är bara en dröm som ligger många år och miljoner pengar långt borta.
      Och skapar man flera kloner för olika marknader och med olika utseenden för att passa asiatisk marknad, afrikansk eller sydamerikansk osv blir det än mer komplicerat. Nej, det där är lika bra att skrota från början. Det finns säkert annat som Bella kan ägna sig åt som ger bättre utdelning än kloneriet.

      Känns inte som att de har anlitat de bästa heller, med tanke på flaskan som försvinner i bordet, de döda fötterna och de allmänt dåliga bilder som finns på gabbygrips insta

      De är riktiga amatörer! ”skämskudde

      Tror också de har underskattat kostnaden. Läste en artikel kring de virtuella influensers som finns och att en bild tar i runda slängar 100-120 timmar att skapa. Det resulterar i en kostnad om en 100 000kr per bild och då gissar jag att mycket av intäkterna för samarbeten är uppätna.

        Jag tror att de mest ville ha en rubrik. Tror nån att IL verkligen kommer börsnotera sig själv tex. Snack och yttepytte lite verkstad på det. Ingen som följer upp ändå.

    De har inte råd! Utvecklare kostar svinmycket och är svåra att få tag på.

      Jag vet inte ens om det som Blondinbella vill göra går att göra.

      Det går att göra skitsnygga porträtt, absolut.

      Och det går att göra funktionella animationer (där rörelsen och rörelseoskärpan är en del av realismen)

      Men Blondinbella vill ha båda dom där sakerna, så hon vill ha ett fotorealistiskt riggat och texturerat ansikte, och kropp, som hon kan återanvända i olika situationer.
      Mig veterligen (och jag kan faktiskt en del om 3D) så har det aldrig gjorts.

        Jag vet att i alla föryngrings-scener, och när man ersätter Paul Walkers ansikte (efter hans död) i Fate of the Furious, så gör man ju _inte_ det i/med 3D, utan med traditionell ”comp”.

        Samma sak när Nvidia för ett tag sen gick ut med ansikten som hade skapats med ”AI”, så är det också comp work.

    Man undrar ju lite vad det är som tar tid. För det är klart det tar tid, men om man faktiskt hittar någon som kan göra det, så tar det ju på sin höjd 1 månad.

    Jag gissar att Blondinbella (med team) trotsade alla goda råd dom fick när Blondinbella bad om hjälp på sin blogg, och fortsatte att anlita samma person som jobbat med Gabrielle dittills, och att han helt enkelt inte klarar av det.

    Men ja, jag tror Gaby har kastat in handduken.

    Begrep aldrig grejen med det där, dessutom så tolkade jag det som att ”klonen” skulle finnas så Bella ( eller fler ur företaget ) slapp resa så ofta till NY. Men det stämmer ju inte heller. Bella åker ju dit minst en vecka i månaden. Detta med klonen är bara en flera saker som inte stämmer, är konstiga. Men aldrig, inte någon gång i intervjuer, så ställs Bella till svars angående sådant här. Hennes intervjuer är som kopierade av varandra, samma svammel om att hon måste maxa allt, aldrig småprata med någon ,vare sig anställd eller vänner. Gå på släktkalas går bort, -alldeles för simpelt för Bella. Hon satsar på att bli världens MÄKTIGASTE ( mycket oklart vad detta rör sig om…någon slags diktator? Inspo från Jafar i Alladin? ) och hon maler hela tiden om att kvinnor minsann kan ha karriärer trots skilsmässor och barn. Det är samma skit som går på repeat då hon intervjuas, -finns det ingen journalist som kan ställa kritiska frågor? Peka på alla märkligheter och brister? Fast nej, Bella skulle väl då avsluta intervjun , -bara ja-sägare och folk som stryker medhårs får prata med henne. Maken till jävla trams, stackars barn också.

      Har förstått det som att hon vill bli världens mäktigaste affärskvinna. Men ja det är lite oklart vad som är syftet med det. Kanske för att kunna skaffa ett privat jumbojet att fräsa runt med och en legion av tjänstefolk?

      HAHAHA Jafar. Bästa jämförelsen någonsin, lätt. Kommer aldrig se henne på samma sätt igen ???

        😉 ja, jag tycker hon uttrycker sig så förbannat fånigt. Oprah som defacto ÄR världskänd och rik håller inte på såhär. Förmögna, framgångsrika kvinnor i Sverige klarar tydligen att kamma sitt eget hår mm. Men Bella ba flabbar och spelar helt oförstående inför allt från kaffebryggare till hårfönar.

      Alternativet till att ställa kritiska frågor ör naturligtvis att inte göra några intervjuer alls med henne. Lite journalistisk integritet som borde tillämpas på alla intervjuobjekt. Det är inte en mänsklig rättighet att bli intervjuad i media, särskilt inte om man inte arbetar med något samhällsviktigt.

      Du S maler på om samma saker, samma skit som går på repeat… Fascinerande att ni skriver dessa långa skitranter om Bella dag ut och dag in. Att ni orkar..

        Att du orkar dryga dig såå ??‍♀️

        Ja, för dina försvarsinlägg är ju inte tröttsamma eller så……

        Att du orkar vara här inne och inte bara läsa alla inlägg utan även svara på dem ?‍♀️

      Tror inte journalister som har för vana att ställa svåra frågor och gräva i det som inte stämmer är intresserad av Bella. Tror även Bella skulle tacka nej till en sån intervju. Hon hör hemma i lättsamma söndagsartiklar och nöjesbilagor.

    Klarar inte den fantastiska AI:n att svara på kommentarer längre?
    ”Gabrielle måste ha ett ansikte. Annars kan jag inte leva mig i rollen!”

    Ännu en Bellanyck som floppar(trodde någon något annat?). Superentrepenören levererar utan att tänka sig för. Ingen ville visst jobba gratis med hennes superprojekt. Någon borde bromsa hennes brainstormingsförslag eller åtminstone kolla upp förutsättningarna för att realisera dem. Samma med hennes nyck att byta utseende på förpackningarna trots att de satt på ett jättelager med de gamla istället för att först sälja slut och sen ändra utseendet. Hon skulle behöva en ekonomisk/strategisk rådgivare och inte bara rusa på helt hysteriskt. So fun .

    Lilmiquela verkar klara sig bra som animerad/inte riktig, utan att det tar månader av tystnad och ett helt team.
    Fortfarande oklart vad de menar med ”klon” dock

    Det blev ju lite av succé till en början, många som följde. Jag följde och har saknat Gabrielle och väntat på att få se hennes ansikte men jag tror de lagt ner det, både för att de inte fick till ansiktet men framför allt la de nog ner det för att det blev hånat och folk skrev och drev med kontot, så de tröttnade nog och kände att nej, inte värt att lägga tid på. Har Pingis skrivit nyligen att de jobbar på hennes ansikte, är inte det längesen hon skrev det? Tror Gabrielle gick i graven, tyvärr. Men somliga är väl nöjda över det.

    Förstår inte. Varför göra en kopia av ett original (i dubbel bemärkelse) som misslyckas med det mesta? Räcker det inte med en enda pajas, behövs det verkligen två?

    Kan du inte gräva i vad som hände med hennes ”efterlängtade” ”bästsäljande” och ”hyllade” intimprodukter? Det var ju ett himla tjat om dem ett tag för inte alltför längesen.

    Haha såå dåligt, inte ens hela flaskan de ska marknadsföra är i bild ?

    Det mest genialiska med Klon-Gabrielle är hennes grannar, Felix & Pagge.

    Åh, jag som såg så mycket fram emot att se henne hänga med Felix och Pagge!

      Det var nog delvis de som förstörde och gjorde att de tröttnade och ej fortsatte, allt hån och hur folk ville förstöra. Och så var det svårt att få till bilderna bra antar jag och att hitta någon som kunde göra jobbet bra. Inte värt tiden och kostnaderna tror jag de kände. Men idén och tanken var bra, de låg i framkant, sånt är redan stort i andra länder och på framasch.

        Det måste väl ändå finnas nåt intressant innehåll på kontot också, och inte bara en snygg klon?

        Hjälper inte vara i framkant om det inte är bra.

    En silhuett och ett par fötter som såg ut att tillhöra en döing –

    Hahaha hahaha!!

    Har deras viktigaste medarbetare Simon slutat nu?
    #hurskadetgå?

      Äntligen slipper han deras trams beteende. Skulle aldrig palla att arbeta för de två. ?

        Blir det så mycket bättre med Hannah och Amanda verkligen? ?

          De tror jag inte
          Däremot blir de kul för Hannah och Amanda och få höra lite insideinformation om sin antagonist ?

    Läste på Flashback att Bloggbevakning /Camcam skrivit på instastories att Odd ska ha ensam vårdnad om barnen (”Ska Isabella flytta till NY?” ”Eftersom Odd ska ha ensam vårdnad så är det inte omöjligt”). Har du skrivit så Camcam? Eller är det bara något Flashback fabricerat ihop? Intressant hur som helst! Förstår dock om du måste ligga lågt och inte kan gå ut med det offentligt. (Åh, vad jag skulle vilja veta mer om all information du sitter på!)

      Vet att det var någon som tidigare skrev om att BB inte hade vårdnad om barnen alls. Går det att kolla uppnås t? Menar om
      Det är offentlig handling. Konstigt då dom inte har lyckats skilja sig ännu menar jag.. svårt att dela upp vårdnaden innan dess. Skilsmässan kanske har gått igenom nu.. jag tror på riktigt att hon känner att Sverige är kört nu. Hon kommer nog flytta rätt snart

        Ring skatteverket och fråga.

        Vidare är det fullt nöjligt att vårdnad, boende och umgänge regleras innan ansökan om fullföljd av äktenskapsskillnad är inlämnad. Sluta sprid okunskap.

      Men varför tror ni att Cc vet en massa saker, varför skulle hon veta? Varför frågar någon henne om Bella ska flytta till NY, varför och hur skulle Cc veta det? Nej det är säkert CC själv som skriver frågor för att hon själv vill och ska få skriva vissa saker – som detta då att hon sett någon som påstår att Odd ska ha ensam vårdnad då ville Cc skriva det. En möjlighet är att Bella betalat ut visst underhåll till honom och då tror någon det är att han har vårdnaden och blandar ihop, men de har troligtvis delat vårdnad iaf delar de på tiden ju. Att vissa inte fattar att allt som står på fback inte är sant, där skriver dårar och hittar på, hånar, gissar och spekulerar och hälften är inte sant. Fattar inte att inte IL anmält Cc för längesen, det har gått för långt och över gränsen, besattheten är sjuk dessutom. Det är inget annat än otäck mobbing av IL här.

        Allt som står härinne är inte heller sant, samma dårar hänger här och skriver skit, hittar på, gissar, hånar, vinklar och spekulerar. Galet är det, sjukt.

    Kanskje det er med klonen som med den engelske versjonen av bloggen – den er bare der for å kunne skryte, men har ingen markedsføringsverdi? Kikket på de siste to ukers innlegg på den engelske bloggen. Språket er dårlig og hvert eneste innlegg har åpenbare skrivefeil, av typen to bokstaver som har byttet plass eller «and» uten d. Det er ingen kommentarer på noen av innleggene. Kanskje oversettelsene av bloggen kun er der for å selge Isabella som en internasjonal influencer? Klarer ikke å se for meg at de når ut til et publikum og det tror tydeligvis ikke Isabella heller når hun har null oppmerksomhet på kvaliteten.

      Har aldrig varit in på den engelska versionen av hennes blogg men gick in nu när du skrev så där. Så tafflig engelska, inte en enda kommentar eller gillamarkering… Har hon ens utländska följare på bloggen?! Jag förstår inte. Hur får hon ihop ens en miljon följare?!

      Klonen är ju på instagram så inte till bloggen..

    Ringer genast!!! Åh, ditt seriösa och förtroendeingivande inlägg, jag kan inte vänta! Here, have my money!

    Vad händer med Hörmajni Hold? Inga smygreklamsinlägg?

    Är floppen ett faktum?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.