Alice & Bianca släpper merch

Personligen ÄLSKAR jag alla typer av merch, fråga mig inte varför men det gör jag.
Dock är jag inte så säker på att Sverige är tillräckligt stort för att influencer-merch-businessen ska kunna blomstra – men jag har haft fel tidigare?
Skulle ni vilja ha en tröja med Alice & Bianca på? Eller Kenza-merch? Blondinbella-merch? Bloggbevaknings-merch? Det finns förresten redan lite utkast till det för den som är nyfiken. Här. Här och här. 🙂

Influencer-merch?
Jäy or näy?

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Näy

    Aldrig…

    Vem vill det? Herregud vilka egon dessa tjejer är…..

      Förstår inte hur någon orkar lyssna på dessa två egotrippade personers podd. Alltså nivån på bloggare idag är fan skamlig.
      Live podd, tycker synd om folk som har så tråkigt liv att de ska gå och lyssna på två vilsna småtjejer utan varken stil, klass eller någon som helst lärdom eller roliga erfarenheter att bjuda på.
      Geez alltså

        Ursäkta men vad får dig att ha rätt att säga så? Det är ju isåfall lika tråkigt att du sitter här på din fritid och klankar ner på två tjejer som hat uppnått trippelt med saker än du! Sitt ner i båten asså

        Om du nt har nått bra att säga så kan du tejpa igen din mun, dem har faktiskt ett liv till skillnad från dig. Får man nt gilla nån elr? Låt dem va! Bara för att du är avundsjuk på deras luv så behöver du nt kasta hat hit och dit!!!! Du säger att dem som ska kolla på deras SHOWCAST (inte livepodd!) har ett tråkigt liv, men eftersom du sitter och kastar hat så ska du nt säga nått för du har ett ännu tråkigare liv eftersom du skriver hat!!!!!!!! Va snälla och gör mig en tjänst, SKAFFA ETT LIV!!!!!!!!

          Men gumman pleeaasee skärp dej man får väl för faaan tycke vad man vill utan att folk ska klanka ner på en? Okej man kan skriva på ett schysstare sätt men liksom d är it ditt fkn problem

      Ursäkta. Du slänger skit anonymt. Herregud. Negativitet gör inte vår värld bättre. Att tänka sånt tyst och sprida mer positivt skulle gynna oss alla så varför skriva sånt i onödan. Varför var det viktigt.

    Aldrig i livet ?

      Men kul att du tkr så finns andra som gillar de o r tillräckligt mogna så att de nt håller på o skriver ngt jävla hat!

    Näy tack!

    Finns ju redan en influenser/youtube-merch del i Sverige som uppenbarligen funkar så varför inte?

      …vardå?

    Vad tror ni Elsa ska avslöja imorgon?

      Tydligen ingen som bryr sig. ?

      Vem är elsa?

      Att hon ska börja med ngt nytt tv-program, förmodligen om klänningar eller ngt lika tråkigt zZZzZ

      Tror de kanske håller på att adoptera

        Tror också de ska adoptera!

        Har tänkt att det ska hänga ihop med det hon skrev inför sin loppis: ”De som kommer på loppisen kanske märker en ny grej i mitt liv”, varken klänningstvprogram eller adoption märks ju liksom av på en loppis? Men det kanske är helt orelaterat!

      Hon ska avslöja ett nytt tv-program som handlar om hennes bröllopsklänningsuthyrning/vintageintresse.

      Det var ett tv-team som var och filmade på loppisen!

        Haha, ah, borde ha kunnat lista ut! Tackar!

        Tack! Undrar varför är hon orolig över att berätta det? Det lät i inläggen som att det var något mer privat.

    Nej, verkligen inte.

    Däremot om någon vet vart jag finner en tröja med Britney på vore jag tacksam. Har varit ett fan sedan jag var liten ???

      En googling av ”britney spears t-shirt” fick upp mer än 45 miljoner träffar. Prova det.

        Hon kanske vill ha original från någon konsert eller så

        Wow, håll dig ifrån internet om du ska behöva svara folk på ett otrevligt sätt. Prova det.

          För resten av internet har sååå trevlig ton..?

            Är det ok att bete sig illa bara för att andra gör det?

          Dumma frågor, dumma svar.

          Man tröttnar på folk som sitter framför hela världens information och ändå ställer enkla frågor. Som är lite dumma i huvet helt enkelt.

        hahah 45 miljoner träffar. Måste varit svårt för dig Joanna att hitta en tshirt, låter ju nästan omöjligt :—)

          Hon kanske behöver hjälp att välja.

    Hmm. Kanske en Blondinbella-tischa med en lista på alla projekt hon har drivit som sedan kajkat. Får bli en stor tröja.

    Wtf, vem vill gå runt med influencäääärs trynen på sin tröja. Dafuq tror dom att dom är Kurt Cobain eller?

      Nevermind (pun intended) såg att många unga tjejer är intresserade! Finns det något dessa tjejer inte köper? Bajskorv med Bianca’s namn på? Omjgaad yaaas måste köpas?? xoxo

        Man går ju hoppas päronen har mer vett än så att inte köpa all denna dynga till sina barn

          Tror att päronen ger barn pengar utan att tänka till eller hålla koll på deras inköp tyvärr.

    Tror inte de som hänger här är målgruppen precis… personligen skulle jag inte ha det, men det finns många unga tjejer som avgudar Bianca t.ex. så varför inte?

      Influensers lurar små barn på deras veckopeng.

        Bianca Ingrosso har ju gått ut med att den absoluta majoriteten hat (kritik?) hon får kommer från äldre kvinnor (45+), kanske är det helt enkelt flickornas mammor som inte gillar att deras döttrar blir skammade på månadspengen?

        Hon kunde ju ha gjort hela liveshowen barnförbjuden istället för bara första parkett om de ändå ska diskutera ämnen som kanske inte passar för barn.

          Hur vet hon åldern på dom som ”hatar”????
          ”Jag tycker du är sjukt otrevlig/
          Britta 54”???

    Nej tack vill inte bidra till Biancas 10.e kök

    Nja…känns avslaget

    Både James Charles och Jeffree Star har vrålsnygg merch som jag köper mycket av, några svenska influences är jag inte intresserad av

      Vrålsnyggt är väl att hugga i. Nog för att jag gillar Jeffree Star, men ändå.

    Nej, verkligen inte. Jag kan köpa merch om jag ska på konsert, men skulle aldrig göra det när det gäller influencers.

    Jag känner bara att alla förlöjligar unga tjejer hela tiden. Eller målgruppen är väl unga tjejer får man anta? De är en bra grupp att rikta in sig på då de ofta söker en förebild, ni vet, för att hitta sin identitet och grejer. Vill nån liten tjej köpa merch med bianca och känna en tillhörighet och allt det så får hon det, tycker jag.

      Ja. När jag var barn köpte vi spice girls-bilder, killarna hade hockeybilder, vi var med i Backstreet boys fanclub och fick merchs skickade med jämna mellanrum. Köpte affischer och tshirts med idoler på. Vad är skillnaden?

        Ja men precis 🙂

        Skillnaden är, känner jag rent spontant, att artister, skådisar etc har presterat något. Vad har Alice och Bianca gjort utöver en podd?

          Varför måste vi alltid förminska influencer? Det har skapat material i podd, blogg, youtube och Instagram och driver företag. Även om de inte har ett ”vanligt” yrke så har de många följare som ser upp till dem. De arbetar fast på ett annat sätt. Sen förstår jag inte stressen influencer ofta pratar om, men känns så tråkigt med förminskande kommenterar.

            De är vandrande reklampelare (säga vad man vill om det) men vad som är mer allvarligt är att många verkar sakna all form av yrkesetik – därför tror jag att deras sysselsättning inte inbjuder till respekt. En influencer kan exempelvis kränga en uppenbart undermålig produkt till sin unga följarskara och sedan helt vägra ta ansvar.

          Rent krasst har de väl åstadkommit lika mycket som någon annan tonårsidol. Britney skrev ju inte direkt sin egen musik och producerade och koreograferade etc. Hon var ”ansiktet utåt” för musiken på samma sätt som Spice girls tex. Vad är skillnaden på att sjunga låtar som någon annan skrivit eller prata i poddar?

            Du kan inte jämföra Britney med en influencer. Influencers gör reklam för allt och alla, ingen gräns what so ever. Britney är artist och dansare, hon har åtminstone talang något för tjejer att se upp till.

              Huruvida Britney har talang eller inte går ju att diskutera. Har du hört henne sjunga live?

                När Britney var ung då! Många artister på 90talet sög på att sjunga live men dom va fortfarande bra entertainers.

                  Ja och uppenbarligen underhåller Bianca sina lyssnare när hon poddar ?‍♂️

            Att sjunga bra och uppträda på scen, show efter show, är en talang som inte många har – alla kan starta en podd, där har du en skillnad (även om jag med denna kommentar inte menar att klanka ner på vare sig Ingrosso eller Stenlöf).

            För en musiker/ artist är merchandising och liknande enbart en bisyssla.

      Wow vilka förebilder dom är då? Utseendehets och uppmuntrar till överdriven konsumtion. Photoshoppar sina kroppar och redigerar sina bilder för att framstå som ”perfekta” resa överallt, äta ute varje dag. Har du en lillasyster? För det har jag och Instagram får henne att må dåligt, vi vuxna blir kanske inte lika hjärntvättade av deras fejkliv men många unga tjejer jämför sig själva med dessa ”perfekta” tjejer och önskar att dom hade deras liv.

        Det där med överdriven konsumtion är något jag funderat på. Jag såg någon av Bianca Ingrossos vloggar där hon visade upp en del kläder hon skulle skicka till Sellpy (och då fick tittarna ändå bara bevittna en minoritet av plaggen som skulle skickas in) och jag fann det märkligt att en människa kan konsumera så mycket som hon inte ens behöver – kläderna såg inte ens speciellt använda ut. Det vore önskvärt om influencers faktiskt influerar sina följare till en mer miljövänlig livsstil men det verkar vara yta som gäller för hela slanten.

          ❤️ Tips! Therese ”zäta” zätterqvist är en youtuber som influerar till en mer hållbar livsstil. Hon är fantastisk o annorlunda sett till konsumtionshetsbubblan. Kolla in henne!

          Ja ja låt henne göra,som hon vill, Bianca Ingrosso. Det är en fin ung kvinna. Vad gör,du själv då? Jag gillar henne. Hon är så driven snäll bjuder på sig .fel med,hat och mobbning

    Känner spontant… HYBRIS. Herregud.

    Bahahaha… nej!

    Hahaha hur ego och fjantig kan man bli… sitter hon verkligen och håller i en banan som telefon på bilen?? Ja skriv upp mig på en sån tröja!
    ELLER INTE!
    När man trodde man sett allt….:P

      Bilden!

    Biggest näy ever

      Jag säger näy näy, så klart!

    Never ever! Herregud vilken hybris! ?

    Nej, och förresten så känns det tyvärr som att Bianca förändrats en del sen hon var med i wv första säsongen. Gillade henne då men känns som att kändisskapet och allt som tillhör har gjort att hon fått hybris. Fötterna är inte längre kvar på jorden riktigt om man får säga

    OT: Elsa Billgren har sagt att hon har skrivit ska ett känsligt inlägg som ska publiceras imorgon, vad tror ni det är?

      Såg nu att det redan fanns en tråd, sorry!

    Precis som Rebecca Stella och Vanessa. Kom ner på jorden lite. Det störigaste var att de byggde upp det sjukt mkt i deras podd. Något sjukt ’stort’ som de skulle avslöja…. så var det bara att de släpper merch. Herregud. Needless to say –slutat lyssna!

    OM du nu ska försöka sälja något, så kan du ju iallafall ha en mejladress som funkar.

    De enda kläder jag kan tänkas köpa är Sam & Colby´s XPLR-merch.

    Camcam kan du inte blocka den här..? Känns så störig med dessa hela tiden.

    Nej tack! Kanske om man vore 12…

    Jag känner väl att man kanske måste vara lite mer ikonisk ändå! Jag skulle så vilja ha en grease, britnet spears eller red hot chili peppers tröja men tycker att

      Billy Idol är den ende jag tänka mig gå runt med på ett klädesplagg.

      H&M har en Greasetröja!

    Bianca börjar få samma hybris som Löwengrip…….. och hennes svans till assistent, knähund deluxe.

    100% nej.

    Thanks but NO thanks.
    Man kan inte jämföra Britney med “influencers” inte ens samma kategori….puta med läppar och rumpa kan alla göra. Enda merch jag kan tänka mig är en t-shirt av the Prodigy som det står Take Me To The Hospital på. Verkligen synd att Keith Flint gick bort…..otrolig bra artist och saknar av många.

      Håller med. Hur fan kan man jämföra en influencer med en artist?! Hur kass en artist än må vara så är den mer talangfull än vad en influencer någonsin kan bli.

    Bianca och Alice kan jag nog förstå. De har mycket följare och det de (iaf Bianca) erbjuder säljs. Men Rebecca och Biancas agent?? Konstigaste jag hört

    Who the f*ck is Alice?

    Snark! Det var det dummaste. Men nån fjortis vill säkert ha!

    ”Influencer” är en trend som snart kommer dö ut. Ju förr desto bättre för alla.

    Tråkigt nog känns det som att det ännu är ett sätt för att få pengar. Deras följare dock kanske tycker det är kul och det får man väl unna dem.
    Jag tycker tyvärr att allt fler influencers bara känns giriga…

    Camcam hvorfor ikke radera disse åndssvage reklamer?! Irriterende at se på.

    Anna Bok har flyttat nu, och passar på att göra en del smygreklam. Så bra att kunna få en massa spons under flytten 😉

    Pinsammaste är väl ändå Rebecca Stella Simonsson och Vanessa hang around merch, en vit asful kopp med ”gmn” på…
    skäms de inte själva eller har de så dålig självinsikt att de inte fattar hur pinsamma de är ??? lyssnade lite snabbt på podden och jäklar vad tydligt de är att Rebecca tycker hon är bättre och coolare än Vanessa som bor i Sverige och är nobody i hennes ögon, bara för att hennes kille råkar vara agent till några kändisar.

    JAAAAAAA VEM VILL INTE HA ALICE OCH BIANCA MERCH!??

      Exakt!!!!

    Jag kommer absolut sitta och räkna ner till när tröjorna släpps! Dem här gummorna är ju legender. Plus att trycket e så jävla snyggt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.