The busted Selfie

Skämdes ihjäl 2 sekunder efter denna bild. Chefen kom in, jag tog snabbt ner telefonen och han frågade vad jag gjorde, om jag satt och fotade mig själv. Heh. Ja. Kanske. Lite. //Egoina

Åh, vi har nog alla varit där. Generade och påkomna med telefonen höjd framför ansiktet.
Eller är du en sådan där ”självsäker selfie-tagare” som helt utan förbehåll lyfter telefonen och poserande tar selfies oavsett omgivning?
I så fall – grattis!
Selfie game – Strong!

Jag skannade av nätet på lite selfies, där motivet blivit aningens påkommet – mitt i själva fotograferandet.
Vissa har märkt att de är iakttagna, vissa verkar inte ha märkt det en.
Favoriten kommer dock allra längst ner, och den kommer till och med en motivering.

Motivering:
Det här sorgligt slokande V-tecknet är den perfekta illustrationen av en ”busted selfie”. Ingenting skulle kunna skrika ”PÅKOMMEN!!!!!” mer än det här!

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ha underbart! Pinsamt oxå när man tar en diskret bild och har ljud och/eller blixt på. Snopet det med.

      Det är så pinsamt ? Och jag hatar att samma ljud kommer när man screenshotar med sin iPhone.

      Tyckte sånt här var skitjobbigt tills jag var tvungen att lära mig bli fotograferad osv (pga bloggen och min instagram som jag jobbar med). När jag fotograferats har det gått förbi folk och sånt så pinsamhetskänslorna har liksom minskat haha!

    Du missade den bästa! Förvisso en video, men:?

    https://youtu.be/uq-0oZSrdcI

    Både Linn Ahlborg och Bianca gör reklam för Shapeby, stället där båda fixar sina läppar. Onödigt när dom har så unga fans

      Jag använder själv fillers pga har jätteliten mun samt en överläpp som går inåt och knappt syntes innan. Och jag har inte gjort mina läppar sedan juli förra året. Men blir så triggad när folk börjar tipsa om fillers. Nu har jag jättemycket ångest och har kollat i spegeln och tänkt att mitt kanske behöver förnyas och bokade en tid nu på fredag. Vet inte var jag vill komma med detta riktigt, men håller med om att verkligen inte borde tipsa eller uppmana andra om sånt här. Helt okej att använda fillers om man vill. Men kan man inte bara låta bli att uppmana andra till det. Det kan verkligen vara en stor trigger för vissa. Även om man såklart får ta ansvar själv för vilka man väljer att följa och vad man väljer att läsa om på nätet.

        Sluta, du är fin exakt som du är! Ditt värde sitter inte i läpparna utan i hur du är som person. Är du snäll och trevlig kommer ingen bry sig om hur du ser ut! Alla kommer tycka om dig ändå och du låter som en sund och ödmjuk person när du skriver!

          ?

        Fast va? Du får ta eget ansvar över dina egna känslor!

        Anonym. Du är säkert den enda som tänker på detta, pga vi människor är så självkritiska. Jag är ganska säker på att du är SÅ fin som du är! ❤️

        Oftast tänker ingen annan på det vi själva har ångest över. Och kolla in på Yoga Girls Instagram. Hon har smala läppar men är ju sjukt vacker!

    Besvikelsen när man går in för att läsa ett nytt inlägg och det inte handlar om BB

      Lyckan när man går in för att läsa ett nytt inlägg och det inte handlar om BB ?

      Fast det här är väl inte en blogg enbart om vad BB gör. Lite mer variation om alla andra är bara positivt.

      Det här är ju i nivå med våren 2017, statistikkaoset och hajenkaoset. Ändå är det denna gång inget som ”hänt”, egentligen. Hatar min besatthet.?

        Som någon som inte bryr sig verkar det bara osunt. Ni har en person som själv säger att hon hittar på mycket och gör saker för att provocera. Ändå faller ni för det varje gång. :S Bella ska läsas och följas som en påhittad bok, det är liksom inte på riktigt.

    Hehe, jag är någonstans mitt emellan
    Ibland tar jag selfies utan att bry mig och ibland vill jag smyga. Beror helt och hållet på i vilket sammanhang jag är.

    Bara tanken på att ta en selfie ger mig skampåslag. Har aldrig tagit någon. Vet inte om det hör ihop med att jag inte har sociala medier och därför inte matas med andras självupptagenhet?

      Jag tog selfies långt innan sociala medier och internet. På den tiden man i princip fick utegångsförbud för att man hade slösat kort haha. ”Rör inte kameran vi har bara 7 bilder kvar!!!!”

        Hahaha, mina bröder slösade en hel rulle på att ta kort på deras actiongubbar som dom hade hängt upp med tejp på olika ställen i deras rum. Dom tyckte väl att det såg coolt ut.

    Jag skulle typ behöva öva på att ta selfies, ser alltid helt knäpp ut på kort!
    Pojkvännen klagar till och med när man ska ta kort på semestern haha
    Tycker det är så obekvämt att jag ser obekväm ut och gör något obekvämt och cirkeln är sluten 🙂

    Skäms ihjäl när jag ser personen på bussen framför mig ta selfie… Skäms ännu mer när jag ser att hon/han inte skäms och att jag kommer med i ena kanten. Haha, fy

      Jag brukar passa på att göra nån knäpp grimas om det finns risk att jag hamnar på någons selfie ?

        Hahah, ska börja med det med tror jag ?

    Pinigaste är ändå att låtsas att någon annan tagit bilden när man ser man att det är en selfie ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.