Snodde Hannah och Amanda Isabellas högra hand?

När Simon berättade att han skulle sluta som Isabellas högra hand och ”head of hotlappar” så skrev Bella att hon kände sig som en dumpad 16-åring.
Med tanke på vad som framkommer i Simons intervju med Resumé så var det kanske inte helt långt ifrån sanningen.
Ni är några stycken som kommenterat att det hela framstår som en hämnd från Hannah och Amandas Perfect Day för incidenten där Isabella avslöjade på sin blogg att hon tänkte hoppa av ”Being Bella-projektet” innan hon meddelat produktionsbolaget Perfect Day som redan skaffat sponsorer till programmet.
En källa med stor insyn i företaget har avslöjat för mig att alla på Löwengrip och Löwengrip Invest vet om att det ligger till så här, alla utom Simon själv som enligt uppgift ska tro att han blivit headhuntad av Hannah och Amanda utan någon som helst dold agenda från deras sida.

Det förklarar kanske varför Isabella varken deltog på Simons avskedsmiddag eller ens har nämnt att han jobbat sin sista dag i sin blogg?
Jag ger Simon fyra månader på PD, sen är han tillbaka hos Isabella, med papper, penna och tejp i högsta hugg!
Någon som vill sätta emot?

243 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag sätter emot. Tror att han inte är så naiv som han ger sken av. Verkar vara en ung reko-kille som lämnar en märklig arbetsgivare bakom sig.

      Reko kille som skriver hotlappar med chefen ?

        Enligt vem? Vem är källan på att han var med på det?

          Ingen hemlighet för folk med IQ över 80 ?

            Vad jag vet var det sms mellan Bella och H. Så, vad säger att han var med på det?

              Simon skickade väl bilden med den gamla hotlappen på till Hajen? Så han var ju helt införstådd med planen.

                Ja, så minns jag det också (jag kan minnas fel). Men alla glömmer, allt glöms bort … tillslut blir det att inget hänt.

          Ja han satt säkert med fingrarna i öronen och nynnade på ABBA medan det smiddes planer..

        Haha precis. Och samma sak när folk skriver att Hajen verkar så otroligt chaaaaarmig och genuin. Det var ju han som rådde Bella hur hon skulle göra med den gamla hotlappen

          Ja, det var han. Inte Simon.

          Nej det är inte sant.

            Enligt sms H själv läkte så är det sant.

        Du tycks ju ha alla tid i världen att sitta och försvara Bella, vad är skillnaden?! ?

        Ja jävlar, du verkar inte ligga så långt efter.
        Andas. Tänk på hjärtat.

        Vem påminner detta om..? Ringer de några klockor? Hon hade också en ”högra hand”… kanske Simon inte ville sjunka med skeppet och försökte hoppa av i tid…

        https://www.dailymail.co.uk/news/article-7018811/A-9bn-lie-Blood-testing-company-boss-Elizabeth-Holmes-faces-20-years-bars.html#article-7018811

      Tycker inte alls han verkar så reko… Eller seriös heller för den delen, räcker med att se alla konstiga videos tillsammans med Bella. Tror som Camilla, han går nog gärna tillbaka till dårhus nr 1 (eller ja, beroende på kommande utvecklingen där också förstås).

        Största naiva dåren är ju du ??

      Tycker det lyser igenom lite i intervjun att han nog ville bort och att allt inte vara bara ”ljuvligt”. Han säger rätt saker, men t ex om Isabella som chef, ”extremt bra och framför allt väldigt givmild”. Låter ju lite som att han inte vet vad han ska säga. Också att han velat bort ett längre tag, och att han ”bara vill vara ett sms bort” för Isabella. Jag vet inte, låter lite som när man gör slut och ska ”fortsätta vara vänner” bara för att vara snäll med den andra. Tror både vi och han förstår att det inte kommer bli nån sensuella Isabella-karaoke mer.

        Men Isabella har lagt ut en bild på insta med ett citat från intervjun där han säger att han hade kunnat jobba med Isabella in i döden

          Men då hade han väl gjort det? Vad hindrar honom?

          Jo fast nu valde han ju att inte jobba kvar där trots sådana vackra lojalitetsförsäkringar. Om man verkligen har sitt drömjobb, sitter man då och funderar på om man är en flaskhals som tar någon annans plats? Han vill få det att låta som att han gjorde det bästa för sig själv, Isabella och företaget, men faktum är att han inte hann vara COO eller whatever på Löwengrip Invest länge innan han började fundera på att gå vidare. Nu jobbar han hos en konkurrent och Löwengrip-gruppen har uppenbara problem att behålla personal.

          Isabella har också postat att hon aldrig älskat någon så intensivt som Hajen, även efter alla hot etc, sen i DN-intervjun så har hon helt plötsligt aldrig älskat en man. Jag vidhåller att vi inte kommer se mer av team Simon-Isabella, oavsett hur mycket kutter det publiceras i sociala medier nu.

            Camilla Jag sätter en tusenlapp på att han inte är tillbaka inom 4 mån. Du har mitt ip nummer om du antar!

          Exakt såhär citeras han; ”Jag skulle kunna jobba med Isabella tills jag dör, men det vill jag inte.”

          Han ”skulle kunna”, men vill alltså inte.

            Han sa det ungefär som man säger att ”jag skulle kunna jobba kvar på ICAs kassa till jag dör men det vill jag inte. Jag vill utvecklas.”.

            Han sa i samma andetag att han kände att han behövde vidare för sin och även företagets utveckling. Så den där rubriken är verkligen missvisande.

      Håller med. Varför skulle Löwengripanställda veta Perfects Days syfte med att rekrytera honom? Långsökt och let me be clear: jag AVSKYR Bella.

        Håller med. Inget företag anställer någon för en hämnd, kostar alldeles för mycket pengar. Det är ju bara löjligt att tro något sådant, sen att de anställda på Löwengrip tror det, det säger mer om dem än om verkligheten.

    Om det finns något att komma tillbaka till…

    Om det finns något att komma tillbaka till ?

    Bloggsfären ter sig med en massa blajtitlar fram och tillbaka, men i slut ändan består jobbet av att försöka hitta så många företag som möjligt som vill öppna sin plånbok och bidra till ”influencernas” privatkonsumtion.

    Nu när jag är bland de första att kommentera skulle jag vilja passa på att fråga/kommentara om Isabella och hoppas på svar.
    Jag är lite för gammal för att någonsin varit intresserad av blondinbella och är det inte nu heller. MEN det skrivs ju onekligen en hel del om henne i denna blogg. Mycket skit. Och min undran är, om hon nu är fake och fattig och allt detta, HUR har hon då kunnat köpa lyxhus, hålla sig med en stor stab osv?? Uppenbarligen finns det ju pengar! Så uppenbarligen säljer hon ju något?? Eller är allt spons?? Jobbar hennes stab gratis? Flyger hon gratis?

      Villan är maxbelånad, bilen är leasad på företag, hennes ”tema” består av praoelever och underbetalda wannabe influencers.

        Även som maxbelånad behöver hon ha gått in med 15% och banken måste ha godkänt månadskostnaderna med amortering. Även om man är maxbelånad har man ändå ganska ok med cash om man lyckas köpa ett hus för 25 millar…

        Men ja jag är också sjukt nyfiken på hur det går ihop.

          Hållhake på PS… Lyxen kom in i hennes liv i den vevan… finns nog fler miljardärer som betalar för att inget ska läcka

            Kan inte någon bara infiltrera hos PS och snoka redan på sanningen ?

          Jag tror ju att Isabella och Odds ”försenade” skilsmässa har nåt med huset att göra… de var ju fortfarande gifts när hon köpte det och han var tvungen att signera, var det?, pantbrevet

            Hmm, har inte tänkt på det. Sökte hon lån med papper på två inkomster?

              Det var ju deras hus som de sålde! Så det kanske var taktik! Sedan hade ju hen hajen som hon trodde hade pengar och när det visade sig att han inga hade! Bytte hon spelare!Eftersom hon hoppar mellan städer och produkter nu så märks det att hon är desperat! Hon ställde för höga krav att hennes företag skulle dubblera omsättningen! Men är själv bara ute på shoppingrunder! Lever loppan! Hon kanske behöver det! Krävs ju en vd för att göra satsningar! ,allt känns ju bara fruktansvärt irrelevant som det blir i en kärlekscirkus och trassligt och taskigt är det eftersom isabella just etablerat sig i Oslo och kanske behövde hon ett mentorskap! Han utnyttjade situation! They use each other!

      Hon är långt ifrån fattig. Det är bara att inkomsterna (som vi vet om) inte matchar utgifterna. Det går inte ihop liksom.

        Nja, det är ju rika män som betalar mycket för henne

          Det har du 0 aning om. Sluta sprid lögner. Hon är lika lite fattig som en person som tjänat 25 000 i månaden är fattig. Om du tror att Isabella är fattig behöver du en reality check.

            Du behöver nog en du också om du tycker att 25 000 i månaden är fattigt. Inte konstigt att folk mår piss i dag med såna föreställningar.

              Poängen var ju precis tvärtom. Att någon med 25000 INTE är fattig.

                Men någon med 25000 in varje månad, har inte råd att köpa hus för 25 millar (eller hur mycket det var hennes kostade). Så det är en märklig poäng att göra.

      Det är spons, hon betalar låga löner.
      Men ett av skälet till att luftslottet håller på att spricka är att hon lever över sina tillgångar. Antagligen har hon dessutom betalat mycket på företaget.
      Det finns massa människor som lever fint lyxliv med massa yta utan att egentligen ha råd med det.
      Och anställda kommer och går hos henne, de orkar inte allt för länge och med dåligt betalt.
      Så nej, det är inte konstigt.
      Och privat flyget på sistone betalt hon inte för, skulle tippa att hon inte betalar för vistelsen på hotell i london just nu, eftersom hon ska ha date där.

        Dåligt betalt? Tycker de har en helt vanlig heltids lön.

          Allt är ju relativt…!

            Nej, ung person med kontorsjobb brukar ligga runt den lönen. Är liksom ingen dålig lön. Om man inte tar till sig av expressens uträkning då, innan de ens jobbade hos Bella, men det hoppas jag de flesta har iq nog att sålla bort.

              Fast nej, dessa personer är ju sk praktikanter väldigt länge innan de blir anställda men (låg) lön

        Camcam, att denna kommentar får stå kvar? Nog för att Blondinbella inte har helt rent mjöl i påsen, men att någon får oemotsagt skriva att hon jobbar som eskort är ju helt galet.

          Fan inte klokt ?

        Men sluta.

        Tror faktisk att du har rätt!

          Har du erfarenhet eller?

        Hmm… Ny ”kärlek” ser till att hon kan flyga till London på hans PJ. Hon passar på att fejka lite ”möten” för avdragens skull (eller helt enkelt bara för att kunna skriva i sina sociala medier att hon har ”en busy week” som avslutas med ”möten” i London)…

      Ok tack för svar. Får ändå inte helt ihop det eftersom det inte är några småsummor det handlar om ?. Även om huset är maxbelånat så måste det ändå funnits pengar i botten. Banker låter sig väl inte förföras av influensers? Likaså med privatplanet. Smågrejor kan jag förstå som dyra kläder, ”praoelever” osv, men just de stora sakerna….

        Hennes dejt är biljonär såklart han är villig att belasta för att få doppa lite lite vid sidan av frun ?

          ”Biljonär”?
          1 000 000 000 000?

            Då är det lätt att räkna ut vem det är eftersom det bara finns en i världen…

            Personen lär ju mena miljardär, men skriver biljonär pga tror att billionaire = biljonär. Lätt hänt om man t.ex. inte har svenska som förstaspråk.

        Hennes delägarskap i natural cycles fungerar som (en stor del av) säkerheten för banken. Hon lyckades väl övertyga banken om att bolaget är så pass högt värderat.

          Hade hon inte bara en yttepyttedel som delägarskap? Eller minns jag fel?

            Ja, men den pyttedelen var värd rätt mycket – på pappret iaf – vid den tiden.

              Aha, tack.

          Allt detta med hennes delägarskap, som hon erhållit inte genom cash utan värdet av sina kanaler och sitt ”inflytande” därigenom…. Jag bara undrar, vart går gränsen för bedrägeri? Hon har ju använt sina siffror för att skaffa sig delägarskap i flera företag, men siffrorna var falska. Idag, 2019, innebär ändå delägarskapet en viss ekonomisk säkerhet..vilket i ett par led framåt kan bidra till att säkra tex just hus mm. Räcker det att man lyckats lura ett par företag för att bara kunna ”köra på” och bygga en karriär av det?

            Exakt, det är det jag undrar! Okey att vissa företag går på det för de hoppas på samarbete, reklam, vinst. Men banken vid huslånet måste ju på mer konkreta siffror. Och svenskt närlingsliv som gav henne utmärkelsen, någon slags check måste de väl ändå göra?? Eller så är hon framgångsrik på ”riktigt” trots att man inte förstår på vad ?.

              Bara en liten rättelse, så att inte fel information sprids: det var inte Svenskt Näringsliv som gav henne utmärkelsen ’näringslivets mäktigaste kvinna’ 2018, utan tidningen Veckans Affärer. Är en viss skillnad, antar jag.

              Hon har inte fått någon utmärkelse av svenskt näringsliv, hon fick utmärkelsen av Veckans Affärer och delar förstaplatsen med Kerstin Hessius. Veckans Affärer ägs av Bonnier, precis som Bellas bloggplattform Tailsweep gör. Bella är även vän/har någon slags relation med Martina Bonnier och utmärkelsen kom samtidigt som hon sade sig ha ett projekt på gång med Martina Bonnier.

              Det var inte ”svenskt näringsliv”, det var tidningen Veckans Affärer som gav henne utmärkelsen. VA har publicerat smickrande artiklar om henne tidigare och är lättköpta, så den utmärkelsen betyder inte så mycket alls, även om Bella skryter med den.

        Hon fick ju loss lite pengar när hon och Odd sålde huset,de lade hon på det nya som kontantinsats. Huset är köpt med max tillåtna lånebelopp….

          Hon ägde förra huset ensam efter separationen. Hon tog banklån och köpte ut Odd.

        Hon har ju heller inga omkostnader. Spons på mat kläder resor och julklappar. Och resten bidrar vi till genom att hon gör avdrag på allt hon gör genom att hävda att det är jobb

        Hon har även en aktieportfölj.

      Ingen har påstått att hon skulle vara fattig. Hon tjänar säkert en hel del mer än de flesta av oss. Men hon är inte sådär galet rik och framgångsrik som hon vill ge sken av. Det är ju en hel del saker som avslöjats på senaste tiden.

      Lite Refaat El-Sayed

    Hur orkar du CC ditt har bara lyser igenom, tycker faktiskt synd om dig, vilken hangup ? som aldrig verkar ta slut, kom nu inte och tjata om Stollis, jag har inte bytt namn ännu.

      Allaså du är så jävla töntigt stollis ? Men tack för alla garv!??

        Men sluta nu. Kommentarer som din är vad som drar ner nivån här inne.

          Du drar ner nivån ja! Bye!

            Troll.

          ”Nivån” xD

        Hej jag heter Anna, var det något du ville förgylla min lördagskväll med?

      Snarare Bella som har pappa komplex att ligga med gubbar som stordalen och den hon har nu bara pga pengar ?

        Kräks du på åldersskillnad? Why? Gå ut ur deras sovrum liksom.

          Allt handlar om pengar köra du ? Det kommer du med bli varse om en dag…!

            Va?

        Men va fan skriver du? har du belägg för det du skriver?

        Camilla! Ta bort kommentarerna som handlar om att Isabella skulle arbeta som eskort eller att hon ligger med äldre män som har pengar och står för hennes utgifter. Inte okej att spekulera eller insinuera på det viset.

      Ja verkar fan inte bättre, alla taskiga kommentar typ om utseende mm får stå kvar, det gör inget när det gäller Bella, riktigt rötet ?

      Hur orkar du börja alla dina kommentarer med ”Hur orkar du…”, stollis? ?

    Fler som tror att Bella är här inne och kommentarer flitigt? ?

      Nej, tror inte hon bryr sig faktiskt. Alltså genuint, tror inte hon har förmågan att ta till sig kritik.

        Eller hur, hon lever på uppmärksamhet ?

          Ja. Jag tror det. Tror inte hon bryr sig det minsta om vad andra säger. Inte att hon bara struntar i det, utan jag tror att hon på riktigt inte har förmågan att ta sig till det. Därför tror jag inte heller att hon har något behov att försvara sig i kommentarsfält etc.

            Tror absolut hon spär på rykten här för att hålla sig relevant. Både bra som dåliga. Kan man fejka hotlappar… ! ?

      De här två bloggarna föder varandra. Ibland tror jag att det är ett samarbete, alternativet är konkurrens på kniven, utfallet är samma.
      Tror att IL planterade både P-piller på packlista och även bildens på mannen. Alla spekulationer hålller hennes livsstil vid liv.

        Så smart är hon inte ?

        Jag tror på samarbetet!

      Vet med säkerhet att Simon klämt ur sig en och annan kommentar i alla fall.
      Bella läser nog bara.

        Kan du förtydliga vad du menar?

          Det var inget.

          /Anonym 19:17

        Stalkade du dem på kontoret?

          Det märks klart och tydligt att negativa kommentarer på Dollys kommentarer kommer från Bellas team. Försöker skrämma henne med t.ex. se upp för att snacka skit om fd. arbetsgivare, det ser inte bra ut för framtida jobb, etc.

      Nej jag tror på riktigt att det är en styrka hon har, att bara skita i vad folk säger om henne. Tror inte hon bryr sig för fem öre, och gör hon det så är det inga negtiva känslor, hon går i gång på att vara omdiskuterad. Hon leker med oss alla.

        Det tror jag också, hon kan inte bry sig mindre, det har hon iofs själv sagt och jag tror henne där. Hon lever efter att allting på internet glöms efter typ tre dagar, vilket är helt sant. Det är bara att blåneka ’skandaler’ sen är det glömt och livet går vidare och Bella blir bara rikare och rikare.

      Nej men tror hon har folk i sitt team som gör. Eller gjorde i alla fall. Kan ha ingått i Simons arbetsuppgifter.

    Bellme
    Classified
    Egoboost
    Entreprenörsskolan
    Spotlife
    Cellviva -vad hände med den?
    Hermine Hold
    Smyckesföretaget-vad hette den?
    MBA
    Flattered
    Alla hennes failade företag/utbildningar

    Investeringar-vad hände?
    Juhlins Champagne
    Style Level – vad hände där?
    StyleIn – har de avslutat samarbetet? Det var ett inlägg var och varannan dag om dem?
    Natural Cycles-total tystnad

      Kommande failade företag

      Löwengrip Invest
      Löwengrip Beauty
      Nordic Tech House

        Perfect Day Media

      Är inte det hennes grej, att starta något för att sen lämna och starta nytt?

        Äh hon kommer bara slänga sig med något citat ifrån Richard Bransons så fort ett av hennes företag går i graven som vanligt. Något i stil med att “De flesta entrepenörer har bakom sin succé flera idéer som aldrig blev en succé”.

      Kollade E.S. på ratsit och där fanns 33 bolag varav 4 var aktiva, resten hade antingen gått i konkurs eller likviderat så de verkar ju ha något gemensamt att prata om på dejterna iaf.

    Jag har så svårt att förstå hur en ung pojke utan utbildning kan ha något att ge i ett storföretag? Han säger ju själv att han inte ens förstod det där med ekonomi när han kom till Bella. Varför blev just han headhuntad? Måste väl finnas massor med begåvade människor som har mer livserfarenhet och kunskap? Det låter å andra sidan konstigt att man väljer att anställa någon pga hämnd, då är man inte professionell direkt. Att anställa fel person kostar ju multum för företaget.

      Utbildning är inte allt! Han har nu flera års erfarenhet!

      Ja dom är rätt omogna och långsint och han är rätt duktig så två flugor i en smäll ?

      Som jag förstår ska han alltså assistera de ”nordiska profilerna” på samma sätt som han assisterade Bella och sedan jobbade med på Invest, med samarbeten, räckvidd etc. Och det har han ju erfarenhet av. Att det kändes extra gött för Hannah att poacha honom från Bella och inte leta någon annan med liknande erfarenhet, är ju lite en annan fråga. Betyder ju inte han inte duger för jobbet.

      Kan ju vara så att man vill åt info som bara han har som jobbat med Bella…

      Hanna & Amanda är väl inte kända för att vara de mest mogna kvinnorna direkt. Har förstått det som att de är riktiga ”skvallertanter” men det vet jag inte om det stämmer.

      Duktiga, erfarna människor med utbildning kostar därefter. Unga, ny- eller outbildade är billiga.

      Men. På nya, oerfarna sparar man pengar men måste lägga tid på coachning via ledarskap och kontroll. Därav kommer att fails i Löwengrip. De har inte ekonomi att anställa erfarna utan tar billiga, unga och pga bristande ledarskap får de problem som vi ser i missarna de gör.

      Jag har anställt många unga utan erfarenhet och vet vad det innebär i form av stöttning de behövt.

    Varför? Vad spelar det för roll för någon annan än mannens fru? Bella är singel, hon får ligga med vem hon vill. Han är ju en gris, men är ju ärligt talat inte Bellas problem.

      Fritt fram för Bella att ligga med en gift man menar du, inte hennes problem alltså?

    Är man biljonär är det ingen konst att betala lite krasch för lite sällskap ?

      1 biljon = 1 miljon miljoner
      1 miljard = 1000 miljoner
      Jag tror du menar ”miljardär”.

    Tror inte att han kommer tillbaka. Kan inte tänka mig att en person med erfarenhet av någon annan arbetsplats whatsoever skulle vilja jobba för henne. Typiskt ställe för första anställningen där man är upp över öronen glad över att casha mer än studiebidraget och skulle gå över glödande kol för ett gott ord från chefen. Vi är nog många som varit där… Med lite mer erfarenhet och världsvana lär man sig att ställa krav och sätta gränser. Alla hennes anställda är väl plockade från gymnasiet, fått praktisera gratis ett tag och sedan fått anställning med rätt värdelös lön och villkor? Nej, Simon kommer att jobba vidare för någon annan tror jag.

    Tror inte han dansar tillbaka… däremot kanske han inte stannar så länge på perfekt Day. Orkar han jobba på ännu ett flams o tramsföretag?

    Jag tror inte han kommer återvända till IL.
    Han säger det han måste säga.
    Simon har sett baksidan av hennes personlighet på nära håll – hon är oberäknelig, saknar gränser och manipulerar personer och regisserar sitt content därefter.

    Han vill inte berätta sanningen (under sitt riktiga namn) och riskera att hamna i ännu mer onåd hos IL.

    Däremot är jag säker på att han inte kommer stanna hos Hanna & Amanda någon lägre period. Ur askan, i elden… Ytterligare ett luftslott.

      Nja.. de har ju en hel del poddar hos sig med många lyssnare som har mkt reklam.

        Det räcker inte. Verksamheten blöder efter misslyckade investeringar (Daisy Grace bl.a.)

      Om han skulle kunna jobba ihop med Bella tills han dör, varför gör han inte det då?

        För att han inte vill det. Han sa det i intervjun. Läste du intervjun?

          Jag tror du missade min poäng 🙂

    Nå det är nog äckligt tycker jag. Hur kan man falla för män som alla är skitrika, fjärde miljonären på g åtminstone redan.. Och av nån orsak delar de frikostigt av sina pengar…

    Alla borde lyssna på Bellas föreläsning här. Här finns svaren på hennes taktik. https://www.youtube.com/watch?v=KrPtaxU7qEc

      Herrejösses vilken skillnad det var då och nu. Man ser det så tydligt är det är ”live” = inget filter

      Vad hon modifierat så att säga…under åren:

      1, Brösten
      2, Hudfärg (inget bus än)
      3, Extensions saknas här

      Hon har gått från att vara naturligt fin till… plast fin.

        Och hakan när hon pratar? Varför dagens underbett?

        Där hade hon inte heller hunnit bleka sitt anus

          Camcam, kan inte såna här flashbackkommentarer tas bort?

            Vissa kommentarer som försvarar Bella och skriver det sanna har tagits bort, men all skit och lögner får stå kvar.

        Kindben och näsa (gissar jag).

        Det var på den tiden man gillade blondinbella fortfarande.

    Åh men när kommer inlägget vi alla väntar på? ? Grafer och gantt-schema, flowchart och diagram. ??

      Det kommer.

      Hahahaha

      + de senaste rapporterna från restaurang Milos i London…

        VEM BAR HON DÄR MED? Någon har tydligen sett henne med ?

    Bella var också gift och träffade andra. Om hon nu verkligen är där med en gift man kanske även han håller på och separera. Om han är förmögen kan det vara struligt med bodelning.

      Knappast separation, det är bara lite helgnöje på sidan om för honom

    Sorry, Simon, men om några månader finns det inget jobb att komma till.

      Det var inte snällt 🙁

      Han behöver inte oroa sig, skriv en bok om tiden med Bella och jag med flera köper! ?

        Yes! ?

    Simon är långt ifrån en talang på någonting, förutom att störa andra i deras arbete med sitt sjungande. Han och Bella har funkar bra ihop eftersom att Simon aldrig har gått emot henne, han har bara nickat och utfört. Som tack har hon fortsatt bygga upp bilden av honom som något geni men i själva verket har han ju inte varit något annat än hennes assistent.

    Simon Sjögren har varit ytterst delaktig i allt som rörde försäljning av samarbeten på Isabellas påhittade statistik. Den sortens erfarenhet han sitter på är ingenting som andra företag i branschen borde vilja slåss om, snarare tvärtom. Och av just den anledningen kommer han också få det otroligt tufft i sin nya roll på PDM. För nu är det upp till bevis, och han har knappt någonting att komma med.

      Intressant. Men med tanke på att Perfect day också styrs av flamsiga, känslostyrda personer utan utbildning (men med mycket erfarenhet av branschen förvisso) kommer han inte kunna köra samma race där?
      Det känns som att även H +A är mottagliga för smicker.

        + evinnerlig körsång också på PD…

      Alex kommer att slita honom i stycken. Älskar dina kommentarer, keep ’em coming!

        Alex är en jävla mobbare!

          C:s förebild då eller? Vad kallar du C då?

      Rollen ”Head of…” som han snotts till, är ju skapad för hans tjänst men har de liknande titlar i PDM eller är titeln en pik åt IL tro?

      Fråga: Vad är Bella mest rädd för? Vad får hon ångest av när hon vaknar kl. 4 på morgonen?

      Hoppas för din skull att din identitet inte kommer ut, skulle aldrig anställa någon som smutskastar (Även om det stämmer) tidigare kollegor.

        Jag smutskastar inte. Det är inget annat än fakta att han är ett störningsproblem i kontorsmiljön, och att hans erfarenheter från Löwengrip inte kommer hjälpa honom i sin nuvarande roll – eftersom att Simon Sjögren ägnade sin tid hos Isabella till att bland annat blåsa/lura kunder och samarbetspartners. Han är lika mycket ett luftslott som allt annat på Löwengrip. Men du kanske hellre anställer en sådan person, vad vet jag!

          Anledningen till att man inte vill anställa någon som pratar om tidigare arbetsgivare och kollegor är att du kan göra samma sak om ditt nya jobb när du slutar där. Ingen seriös vill anställa en sån person. Tänk dig för så du inte avslöjar din identitet, bara det jag säger.

            Tack för omtanken. För mig är det skillnad att bryta lojaliteten mot en arbetsgivare utan anledning och att visselblåsa när en arbetsgivare ägnar sig åt shady business och i viss mån även olagligheter.

            Tur att Dolly har ett bättre säkerhetsteam runt sig än vad Isabella har ?. Min identitet kommer inte ut.

              Dolly kan du inte svara på en fråga som jag undrar, inte för att det egentligen spelar någon roll men är iaf nyfiken, har Bella helt slutat dricka? Eller är det bara något hon också hittat på. Dum och ganska ointressant fråga, men är ändå nyfiken ?

                Tror inte att hennes kvällar med Isolina i NYC är särskilt nyktra 🙂

                Jag tror hon äter roaccutan, då ska man inte dricka alkohol. Har gått förbi henne ett par gånger och hennes hy är faktiskt riktigt illa! Tror aldrig hon skulle sluta annars

              Citerar från tråden om IL på Flashback. Jag vill inte säga något ont om Simon, han kan säkert vara en bra kille, men det känns som att IL generellt sett skulle kunna jobba på det här sättet.

              ”Att anställa och höja upp individer som helt saknar utbildning till chefs-poster och att ge dom makt och förmåner är ett tillvägagångssätt som används av sektledare för att skapa en jaaa-jippie-kultur kring sin egen person. Personer som helt saknar relevant utbildning och plötsligt erhåller makt och förmåner har vunnit mycket och har således mycket att förlora, och tenderar därför att hålla med, se mellan fingrarna, och att varken begripa eller ifrågasätta
              Det mest kända resultatet var Jonestown
              https://en.wikipedia.org/wiki/Jonestown
              Man har undrat hur en individ (sektledaren som misslyckats) kan lyckas övertyga så många att begå självmord samtidigt.
              Vid en granskning av Jonestown så visade det sig att det berodde på att sekt-ledaren (Jim Jones i detta exempel), inte övertygade någon, utan han hade gett makt och förmåner till och utrustat helt obildade ’chefer’ med automatvapen
              Det såg initialt ut som kollektivt självmord till den misslyckade sektledarens ära, vars gloria hade hamnat sned, men egentligen så fick medlemmarna välja mellan cyanid och automatkarbin…

                Okej, nu börjar liknelserna gå lite väl långt.

            Förtäckta hot är osmakliga…. Vi förstår alla att du jobbar hos IL.
            Ägna dig åt att förbättra din arbetsplats och låt Dolly vara ifred.
            Allt hon/han säger klingar sant.

          Skriv vem du är då om det nu inte gör något 🙂

            Vem är du själv? ?

          Dolly, en fråga. När du jobbade på LB. Hur mycket snackades det om denna blogg och vad sa Bella om den till de anställda? Försvar eller låtsades som ingenting? Har hon erkänt att hon har tvistat till sanningen rejält eller kör hon samma skådespel för alla?

            Tänker lite på storyn med Nagini tex och mär statestik/hotlapp avslöjades

              Skulle inte säga att det pratas om Bloggbevakning öppet på det sättet, men alla läser, speciellt Simon.

              Förstår dock inte ”storyn med Nagini”?

          Haha älskar SEOn på denna kommentar + den tidigare. Kul för Simon/Isabella om man googlar Simon + Löwengrip…

        Får det inte att smutskasta ?

          Helt klart att hon gör även om ni gillar skvaller.

        Tror inte du hoppas det alls.

        Tvivlar stark på att Dolly skulle smutskasta någon chef eller medarbetare på ett seriöst företag med bra organisation och ett etiskt beteende. Jag har eget företag och skulle inte tveka en sekund att anställa någon som tar avstånd från ett företag där man upptäckt att saker inte sköts sakligt och korrekt.

        Det är moraliska värderingar som attraherar mig som arbetsgivare.

          Jasså. Själv skulle jag inte anställa någon som pratade om personer på förra arbetsplatsen. Värnar om min personal och vill inte utsätta dem för någon som eventuellt börjar sprida saker om dem. Allt kan hända, du kanske hamnar i problem med personen, varför riskera att du är nästa person personen pratar om?
          Att dolly skriver här gör väl inget, men som sagt, personen borde se till att vara helt anonym så det inte förstör framtida möjligheter.

            Nej det oroar mig faktiskt inte det allra minsta.
            Tycker dessutom det är befriande att man är ärlig och öppen kring vad som faktiskt inte funkade på förra arbetsplatsen än att ängsligt rapa upp de vanliga flosklerna om ”dags att gå vidare” och ”nya utmaningar”.

            Dessutom sitter inte Dolly i någon anställningsintervju här utan berättar om företagskulturen. Sådant behövs och är viktigt i vårt samhälle. Tänk hur mycket fusk och oegentligheter som hade kunnat fortsätta på arbetsplatser om inte anställda slagit larm – ofta anonymt – eller kontaktat media. Nu senast sportkedjan XXL som tvingade anställda att göra armhävningar, men det är bara ett exempel.

              Finns ju en Lex Sarah av en anledning, hon ”smutskastade” tack och lov också sin arbetsgivare!

                Suck. Använd inte begrepp du inte kan något om. Lex Sarah används inom socialtjänst ingen annanstans.

                  Tack det vet jag, Lex Sara används främst inom olila vårdformer typ äldre/lss boenden. Socialtjänsten kan man anmäla på annat sätt eftersom det ofta rör tjänstemännansvar. Dessutom så var det en liknelse på att visselblåsare kan vara viktiga för att uppmärksamma olika former av felaktigheter och missförhållanden. Jösses trodde du på allvar att jag menade att man skulle göra en Lex Sara på Isabella ?‍♀️

                  Men Blondinbellas ”anställda” är ju vårdgivare, ledsagare och hemhjälp?

                    Boendestöd skulle jag kalla det.

                      Men Lex Sarah fanns inte innan Sarah gjorde det som hon skulle kunnat bli anmäld över. Därav skapades lex Sarah.

          Exakt!!

      Visste att alla störde sig på hans fåniga sång och dansnummer, dessutom ibland ihop med Pingis och Bella. Så löjligt och idiotiskt och totalt hjärnslött. Lägg till Bellas metalliskt klingande skratt på det hela! Uhhh… ?

        Metalliskt klingande!!!! ???

      Exakt det intrycket jag har av honom också. Tror inte han blir långvarig i branschen. Folk ser igenom sådant där.

    Alltså jag förstår inte vad alla dessa killar/män/gubbar ser i BB öht? Hur kan man falla för någon som lever ett låtsasliv där allt går ut på att bli ’most powerful businesswoman’?

    De måste väl ha sett hur hon slänger alla under bussen så fort de inte är värt något för henne längre?

    Förutom Stordalen, det har hon inte vågat sig på ännu – undrar om han kanske har en hållhake på henne, snarare än tvärtom? Hon kanske fick skriva på ett NDA innan de tog sig en svängom i sänghalmen…

      Ja, hon är snygg? Det kan man inte förneka. Gubbar med pengar vill oftast inte ha ett kommunikativt geni att bolla livsfrågor med, de vill ha en snygg (ung oftast) tjej som inte ifrågasätter någonting utan bara är jävligt tacksamma för allt de får av dessa sagda gubbar. Männen vill känna sig attraktiva, sedda och manliga och köper därför detta från tjejerna. I PS fall tycks han gilla blondiner, det var framförallt enbart blonda brudar han limmade på när han festade i Stockholm i höstas

        Snygg? Inte ens med 1000 filter. Hon ser ju ut som skit irl!

          Elak. Vissa kommentarer borde du ta bort camcam

      Hon är ju bevisligen helt gränslös, iskall och utan moral. Vi vet att hon är villig att göra precis vad som helst om hon tror att det gynnar hennes grandiosa plan. Det gäller säkert även i sovrummet. Eftersom allt är ett rollspel för blondinbella castar hon sig själv i rollen som drömälskarinnan som fyller alla begär. Ny man, ny identitet.

        Men herregud vilka kommentarer. Vad är nivå. Är detta nivån Camilla vill ha i kommentarsfältet, spekulera om
        Kvinnors sexliv och hur de utnyttjar män för pengar, helt utan grund (nej anonyma kommentarer är inte säkerställda sanningar). Inte en skvallerblogg, bara bevakning, jovars.

          Det är inte klokt. Kommentarer med diverse nick och namn som t ex Dolly är inte heller säkerställda sanningar. Blir mörkrädd och får ont i magen av detta fält och folk som hänger här – dåårar – ska man skratta eller gråta åt att vissa blint litar på denna Dolly och inte fattar att det är någon som bara vill smutskasta, jävlas och trolla. Och vissa som tror på vad folk skriver på Flashback, cc tror ju på vad vissa skriver här och på fb och menar att det är källor som hon har. Detta är galet, IL borde ta tag i detta som första prioritet och anmäla och stävja detta. Det är inte okej. Och c som tar bort kommentarer som går emot hennes sjuka agenda.

            Tänd en lampa och köp omeprazol (alternativt laxermedel?) så slipper du kanske mörkerrädslan och magont.

      Personer med en släng av narcissism har en otrolig förmåga att lyfta och hylla andra människor- tills de lyckats ”snärja dem. De är otroligt bra på att vara offer- de gör aldrig fel, det är alla andra som felbehandlat dem. Det kombinerat med en mycket manipulerande och beräknande förmåga gör att de initialt väcker sympatier hos sina ”offer”.

    Något som jag tycker är märkligt är att man som entreprenör bokar absurda sviter i arbetsresor och tar det på företaget. Det är en sak vad man gör privat för sina intjänade pengar. Total brist på kostnadsmedvetenhet som annars brukar vara en fördel när man vill få ett företag lönsamt.

      Hon passar på medans det går. Om ett halvår finns det inget företag att boka arbetsresor för….

      Fast sviterna behöver hon nog inte betala för? Hotell verkar ju bjuda på/uppgradera typ alla med någorlunda följarskala, och följarskara har hon ju sannerligen…

        Även utanför Sveriges gränser där ingen vet vem Isabella är? Jag tror inte det funkar så att hon går mobilen i högsta hugg till receptionen, visar sitt Instagramkonto/blogg och vips, får en uppgradering.

    Men vad har det med saken att göra hahaha, herregud

      Såg ljusare ut nu än tidigare men det kanske va skärmen på min mobil som var inställd på mer ljus

        Hahaha, skrattar så att jag dör

    Lite OT : kan någon vänlig själ förklara hur denna ”stollis” kan väcka mer aversion hos Camilla,och de flesta i kommentarsfältet,än the real hmm? Jag själv upplever denna stollis som irriterande och helt fel ute vad gäller Isabella,medans the real hmm bara är… osympatisk och nedlåtande. Jag föredrar denna stollis varje dag i veckan.

      Ogillar båda. Men TRH har ju iaf lite mer variation i sina svar, och låter inte som att hen är helt galet uppjagad jämt.

      Tar långa pauser från denna blogg med jämna mellanrum just pga TRH och dennes nedlåtande svar till allt och alla.

      Jag upplever the real hmms svar som korrekta, hen blir sällan provocerad och bemöter provokation sakligt. Det tror jag gör att folk blir irriterade. Det går inte att trycka till/NER the real hmm och det verkar väcka aggressioner.
      Men, men, det kanske är min uppfattning för att jag i sak hållit med om det mesta hen skrivit.
      Ang s.k Stollis får jag mest andnöd när jag läser hens monologer. Blir inte stördare är vanligt ?

        ”Jag upplever the real hmms svar som korrekta, hen blir sällan provocerad och bemöter provokation sakligt”.

        Då kan du inte har läst så mycket av det hon skriver. Du har så fel!

    https://www.youtube.com/watch?v=KrPtaxU7qEc

    Vilka biffiga överarmar hon hade där

    Va det resultatet av Odds alla grytor ?

      Kan vi int ta och lämna kommenterandet av folks kroppar bakom oss? Se det som nån fullkomligt idiotisk grej man sysslade med förr i tiden?

        Nej.

        Nix.

        Bra kommentar Anna! Även om jag inte är ett Bella-fan så tycker jag också att man drar det lite för långt när man kommenterar utseendet. Finns ju dessutom så mycket annat att snacka om när det kommer till Bella.

      Tycker hon ser hälsosam ut! Skulle absolut inte kalla henne för biffig.

      Märklig sak att säga och ens bry sig om

    Är nyfiken på om Simon också kommer uppge när han menstruerar för Hanna och Amanda?

    Hajen gör memes på instastory med Anna book, lady Dahmer, hannalicous och Greta Thunberg på instagram han har äntligen blivit rolig igen ?

      Han är obehaglig

        Tycker att det är kul att han är öppen och ärlig. Man vet i alla fall vad han tycker. Till skillnad från Bb.

    Seriöst, varför försöka skriva ner Simon? Gratulera istället till nya jobbet, snacka om att visa att det går att steppa upp i karriären en alternativ väg.
    Dessutom väldigt svårt att tro att Hannah och Amanda dels orkar fortsätta vara bittra över en bruten deal så länge (funkar inte riktigt i deras bransch), dels investera i en rekrytering för att jävlas med Isabella. Låg nivå på spekulationerna i detta inlägg.

    Men sluta. Var kommer alla troll ifrån?

    ”Vila.”

    Halvt OT men om Hanna. Någon skrev förut att hon är påväg att skilja sig. Jag lyssnade på senaste fredagspodden och det verkar stämma. Hon berättade om att hon var i en ny fas i livet. Att hon tidigare var lycklig i Bromma men att hon nu inte ville sätta sin fot där.

      Hon sa nåt om att ”första gången jag skiljde mig” också…

      Lyssnade på en del av podden nu. Mycket prat om skilsmässor och att aldrig nöja sig med ”det blev så här” i livet. OM Hannah skiljer sig kommer Amanda att göra likadant. Och då är det fritt fram för JF.

        Vem är JF?

    Undra vad hon tar i betalt för en helg?

      Fy, vilken hemsk kommentar!

    Företagen befinner sig uppenbarligen i någon form av kris, om inte annat så har åtminstone inte de som jobbar på Invest någon arbetsplats att gå till. Då väljer chefen att sticka sig undan med sin gifta älskare. Ledarskap??? Den omtalade passionen för företagen??.

    Info från saccny.org ( om du vill starta upp i NY som andra med ambitioner att bli stor i världen:) ”If you are a promising startup, excelling scaleup or a flourishing corporation breaking new ground in the US or simply looking to expand your presence on the New York tri-state area//
    Backoffice Services including bookkeeping, insurance, banking and mail forwarding
    Legal partners & advice
    Assistance setting up a US Business entity
    Business Matchmaking
    Coaching and guidance on the US market
    Partner searches & attracting investments
    Communication, Marketing & PR services
    Visibility on social media & website//
    Resident memberships are for those who are using Gateway as their primary workspace and require either a private desk or a studio.Open work area with private and communal desks, Private studios, Exclusive board room,High-end conference rooms
    Intimate meeting rooms, Event and social areas, Cafeteria,Fully-equipped gym//

    Dedicated desk ($790/mo): A private desk with a personal locker
    Small studio ($3,370/mo): Private office seating 1-3
    Medium studio ($4,950/mo): Private office seating 4-5
    Large studio ($6,530/mo): Private office seating up to 7

    Jag har personligen lägre förtroende för PDM än för Löwengrip. Tycker att Alex, Sigge, Hanna och Amanda verkar vara helt fruktansvärda människor. Utstuderat elaka med lång historia av att ”mobba” andra. Säga vad man vill om Isabella men hon provocerar i alla fall framförallt genom att använda sig själv som slagpåse snarare än andra människor.

    (Jag hatar mig själv för att jag älskar TPT men det är också det enda från PDM som jag konsumerar.)

    Förstår inte varför man vill jobba på någon av arbetsplatserna annat än för pengar och publicitet. Men jag undrar om man utvecklas som människa.

      Då kanske Cc hade passat bra att jobba för PDM.

    Det här kommentarsfältet är värre än Flashback!

      *bättre än

    BB jämförs med Paris Hilton i P1 kultur
    https://sverigesradio.se/avsnitt/1283740

    Det var ju deras hus som de sålde! Så det kanske var taktik! Sedan hade ju hen hajen som hon trodde hade pengar och när det visade sig att han inga hade! Bytte hon spelare!Eftersom hon hoppar mellan städer och produkter nu så märks det att hon är desperat! Hon ställde för höga krav att hennes företag skulle dubblera omsättningen! Men är själv bara ute på shoppingrunder! Lever loppan! Hon kanske behöver det! Krävs ju en vd för att göra satsningar! ,allt känns ju bara fruktansvärt irrelevant som det blir i en kärlekscirkus och trassligt och taskigt är det eftersom isabella just etablerat sig i Oslo och kanske behövde hon ett mentorskap! Han utnyttjade situation! They use each other!

      Nästan omöjligt att läsa din text när du inte använder dig av skiljetecken.

    Man kan inte stjäla en anställd. Han är väl fri att ta jobb var han vill och om perfect day gav honom ett bättre erbjudande så är det väl inga konstigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.