Dagens bästa kommentar!

…och den kommer från det här inlägget där korvdiskussionen fortfarande verkar vara igång. 🙂
Jag var tvungen att publicera den, bara för att…. 😉

I love you, guys! <3

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vet inte om detta är roligt eller sorgligt…
    Blev sugen på korv iaf.

      Alltså snälla camcam ta bort GoT-spoilern i EU-valsinlägget haha, låt det sista avsnittet vara fredat till imorgon iallafall!

        Så barnsligt, haha 🙂 Got = Get over it 😉

          Get over tit?

            Ja, typ 🙂

        Titta på avsnittet direkt på måndag morgon eller håll dig borta från internet tills du sett det!
        Those are your choices.

        Knappast en spoiler

        Är man så känslig bör man hålla sig undan forum och sociala medier tills man sett det. Det är en serie, inte liv eller död. Slappna av.

        Men det var ju ingen spoiler. Personen som svarade att ”ja” det var en spoiler talade ju inte sanning.

          Nu spoilar du ju!

        Men det var ingen jävla spoiler. Ta och se skiten istället så du får det gjort.

    En fråga när jag ser alla kommentarer härinne: HUR har folk tid att vara så aktiva här?? Är det sjukskrivna/föräldralediga/etc som hänger här? Får inte ihop det annars 😀

      haha sånt här fattar inte jag, hur kan det vara så sjukt att hinna skriva en kommentar? du skrev ju en nu till exempel. Det är ju inte en person som skriver alla kommentarer 🙂

        Nej det förstår jag såklart, skulle kanske utvecklat frågan? läser ni igenom alla kommentarer eller mest läser inlägg o sen strökollar kommentarer? För jag läste alla kommentarer på ett IL-inlägg en kväll och när jag var klar hade det typ gått 2h? är själv sjukskriven så hade inte gjort det om jag jobbade☺️

          Jag slösurfar hellre än typ slöglor på tv, det är min avkoppling och återhämtning när hjärnan inte orkar så mycket :).

          Är dock också sjukskriven pga just hjärntrötthet så jobbar 40% och har således mer tid hehe

          För mig tar det inte så lång tid att ens läsa igenom ett öppet spår dagen efter. Jag scrollar och läser ganska snabbt igenom ett kommentarsfält. Så jag läser de flesta kommentarer men lägger inte flera timmar på att vara här.

          Prokrastinerar plugg atm

      för att svara på frågan förresten så är jag varken sjukskriven, föräldraledig eller liknande 🙂

      Studenter som prokastinerar 🙂

        Amen???

        Haha jaaa, här är en!

      Många jobbar inte 8-16 längre. Utan det finns andra arbetstider, folk pluggar, är föräldralediga, jobbar natt, är sjuka osv.

      Sitter mycket i telefon på jobbet så medans jag väntar på svar så funkar slösurfing och bloggkommentering utmärkt ?

      Jag har tva skarmar pa jobbet. En till jobb och en till blogg! Tror jag..

        haha! Samma här, läser på jobbet med två skärmar 😀

      Kissar och bajsar inte du? ?

      Just nu är jag sjukskriven pga fraktur i handen så har massor av tid över men när jag jobbar hänger man ju inte lika frekvent här

        Vet inte hur ni har det på jobbet men jag både käkar lunch(!!!) och har raster(!!!!!!!). Sen scrollar jag när jag sitter i telefonkö eller typ väntar på en kund, om jag var tvungen att hålla 100% fokus 8 timmar om dagen så skulle jag somna så fort jag kom hem…

          Jag gissar att det inte var ett svar till bara mig men inte lika frekvent = inte lika ofta, vilket jag tycker faller sig naturligt. Jag har rätt mycket dötid på jobbet men där har jag arbetskamrater att konversera med, när jag hänger hemma scrollar man ju igenom Internet oftare/hänger på bloggbevakning ?

      Jag bökade skriva kommentarer här och involvera mig i kommentarsfälten när jag blev föräldraledig, så på mig stämmer din tes iaf!

      Jag tar ca 5-10 minuter rast per timme på jobbet. Då passar jag på att kolla här, Instagram osv. Fast då jag kommenterar som anonym så bidrar jag väl till att det ser ut som att ett gäng anonyma hänger här 24/7. Kan även passa på att surfa om jag är i telefonkö, väntar på att en kollega ska komma till mötet osv.

        Åh herre. När jag jobbade inom industrin fick vi 12 minuter rast på morgonen och 18 minuters lunch på hela dagen. Blir otroligt provocerad när jag läser att folk nästan tar ledigt min frukostrast en gång i timmen. Men men, livet är långt från rättvist ?

          Handlar väl inte så mycket som rättvisa som att olika jobb har olika förutsättningar, förmåner, nackdelar mm!

          Nu jobbar inte jag i industrin. Jag jobbade i hemtjänst förut och vet hur det är att ha ett jobb med tight tidsschema. Det jobb jag har idag är också stressigt men jag har förmånen att få planera det mesta av min arbetstid själv. Något som är det jag ser som den främsta fördelen med det jobb jag har idag. Men jag har pluggat hårt och länge för att ta mig dit jag är idag så jag ber inte om ursäkt för hur mina dagar ser ut, det unnar jag mig?

    Nä, nu kokar korven!

      Haha, ja jag trodde det var nån typ av ordspråk ?

        Som nu är det kokta fläsket stekt? 🙂

          Precis så!

            Nu blommar löken!

              ”Nä nu blommar asfalten!”

    Förstår inte riktigt hur man kan lyckas med att kommentera isf för sms, är ju helt olika?

      Jag lyckas slänga tvätten i toan, lägga mobilen i kylen osv. Det kanske är min superkraft, vad vet jag, men sympatiserar med korvkokarens disträitet.

        Haha jag la mjölken i tvättmaskinen hat om dan?

        Haha ja, för att inte tala om att öppna dörren med visakortet eller ställa glassen i skafferiet.

        Hahaha ???

        Hahahaha det gjorde maken också! Kalsongerna han skulle slänga i tvättkorgen hamnade i toaletten ??

      Blippa passerkortet till jobbet mot dörrlåset hemma och bli sur för att det inte fugerar, hänt flera gånger. Lämna nycklarna i låset, på utsidan, och vara borta hela dagen…”välkommen in i brottstjuvar”. Klassikern att leta glasögonen samtidigt som man har dem uppe på huvudet, hatar när drt händer. Försöka logga in i datorn på jobbet och få felmeddelande på inloggningskortet, ber en kollega kika och blir informerad om att visa-kortet inte fungerar i datorn. Händer nåt ”kul” var och varannan dag…

        Haha mitt gymkort och SL kortet har EXAKT samma blå färg ????

        Haha ja eller åka buss med gymkortet. Jag jobbar i butik och vi har touch på våra kassor/datorer ute i butiken men inte på kontoret så jag försöker alltid använda fingret på kontorsdator ?

          Varje gång jag kommer i kontakt med displayer som inte är touch gör jag detta, så störande, vem har inte touch 2019?

            Själv försöker jag ofta förstora bilder och texter i papperstidningar med fingrarna….Blir jättefrustrerad när det inte fungerar.

          Köpte nyligen en stationär dator och försöker pinsamt många gånger per dag att använda skärmen i tron om att den är touch..

        Försöker ofta låsa upp ytterdörren genom att trycka på bilnyckeln 🙁

        Eller leta efter mobilen samtidigt som man pratar med maken i den och ber honom att ringa den när vi har lagt på ?

        Leta efter mobilen när man håller i den ?

      Jag kokade ”kaffe” på bebisens ersättning. Amningshjärna deluxe!
      Och som någon skrev. Vad hittar man inte i kylskåpet eller skafferiet ibland?
      Felplaceringar deluxe.

      Jag tappade bort en skruvdragare. Hade lagt den i grabbens garderob och jag fick leta i över en månad för att hitta den lilla manicken ? Eller den gången jag hittade fjärrkontrollen i kylen, ibland är inte hjärnan med helt enkelt.

      Bara häromdagen lyckades jag gå in kalkylatorn och börjar knappa in telefonnumret till pizzerian. Allt går.

    My är singel igen

      Naää, det är hon väl inte. Ännu i alla fall. Särbo skulle jag kalla det. Ringarna sitter ju fortfarande på och de ska vara på Öland några dagar.

      Särbo… Vad bra, han verkade kontrollerande och oskön. Vad är det för turné han åker på förresten??

        Han är med i bandet Basic Element, där Maggan Graaf’s bästis Linda ( Rosing) sjunger ?

          Förstår att det kan kännas obekvämt…

          Basic Element var dom inte inne på 90 talet?! Är det samma band? Det var ju skitmusik på riktigt. Nåt euro-techno skräp som man stod och gungade till på högstadiediscona.

            Where did you come from, where did you go?
            Where did you come from, Cotton-Eye Joe?

              Haha nej det var ju fel band. ?

          Oj. För en stund, med tanke på Mys smeknamn på honom, trodde jag han åkte runt på festivaler och marknader och spelade native american musik. Det hade varit mer värdigt.

        Kontrollerande och oskön? Jag måste ha missat händelser och situationer för jag har inte den uppfattningen. Att han inte ville ha mys två katter hårandes överallt kan jag faktiskt förstå. Ingen av dem verkar ju vara av den städande och fejande sorten så gissar att det var MYCKET katthår på möbler och kläder. Dessutom så är ju my inte hemma särskilt mycket så jonas kände kanske att han fick ta mest ansvar äver katterna (som han inte valt att skaffa). Utöver katthistorien har jag inte uppfattat jonas som annat än en snäll kille men uppdatera mig gärna på negativa saker så ka ske jag ändrar mig.

          Bara en känsla. Men katthändelsen bidrog absolut. Om han varit kraftigt allergisk hade jag förstått beslutet, men att störa sig på katthår är bara trams. Det är enbart obehagliga människor som pushar någon att göra sig av med sina älskade husdjur. Katter stressas kraftigt av att flyttas på så det är inget man ska ta lättvindigt.

        Jag fick också en känsla av att han var hård och kontrollerande. Ibland är det vibbarna som är sådana. Det med katterna var ju helt sjukt. Vem är så pedantisk? Stackars katter.

      Du orkade inte läsa hela inlägget?

      ”Vi är fortfarande förlovade, och bär våra ringar. En symbol för oss själva, som visar att vi fortfarande kämpar, att vi INTE har gett upp.”

      Nej Molly. Läs hela inlägget. En del fungerar bättre som särbos, inga konstigheter.

    Älskar! Jag trodde det var ett uttryck för att vara upprörd och koka över av ilska? Inte så konstigt med tanke på att inlägget ifråga upprörde en hel del. Underbart uttryck, ska använda det när jag är arg!

      Nu är det kokta fläsket stekt 😉

      Haha trodde också att det var nått uttryck först! Vi får börja använda det och se om det sprids.

        Ja! 🙂 I en lättkränkt och hårdkokt internetverklighet som denna tror jag att det kan bli succé.

          Min version är veganmärkt iaf: ”nej nu kokar broccolin över!” Sagt i pressad situation med broccoli på spisen. Nu sägs det varje dag hemma

    Åh har man hängt här för mycket de senaste veckorna om man börjar samla på sig internskämt? ?

    Uppenbart fake.

      Tror jag med

      Kan ju vara kul ändå? men känner man eller själv är en disträ person framstår det inte som så otroligt. Min gamle far har försökt ringa med fjärrkontrollen, stoppat in smutsig disk i prydlig rad på gallret i ugnen istället för i diskmaskinen, stoppat mat i diskmaskinen och stängt i tron om att det är micron, för att sen inte hitta maten igen förrän flera timmar senare, och han har googlat i what’s app (dvs skrivit in en sökfras i en chatt istället för i webbläsaren) . Bland annat. Och då är han i övrigt helt normalstörd.

        Jag skulle kräva en medicinsk utredning om jag började bete mig så. Låter långt ifrån normalt.

        Det där är tyvärr inte normalt och han borde uppsöka läkare.

          Lugn ba lugn. Han är som sagt disträ och flera av de där sakerna har han gjort medan han tex pratar i telefonen och således har tankarna på annat håll. Han är normalstörd, som jag skrev.

    ASGARV!!! Roligaste kommentaren ever!!!????????

    Okey så hur smakade korven? Blev den bra kokt?
    Var mannen nöjd?

    Jag föredrar korven grillad.

    … he… he… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.