Det händer på Instagram

Är det Fannys vattenpistol-look som Rebecca är ute efter? Om vattenpistolerna var fyllda med matolja då vill säga?

Vänner som tränar tillsammans, väljer filter tillsammans? Väl?

Dagens Outfit? Ett blött papper?

Systrarna Lagergren gör en klockren imitation av flickorna från ”The Shining”. Halloween 2019 – check!

Så jag förstår den här trenden korrekt?
Först byxor, sen trenchcoat, SEN kavaj och avslutningsvis innetofflor?

Rid på vågen Laila! Det där ser riktigt bra ut på Vänner-CVt!
Fake it til you make it!

Här är anledningen till varför Isabella inte kunde ”signa avtalet” för lägenheten i New York via elektronisk signatur eller fax. Man kan inte faxa en high five, och med tanke på hur dåligt retuscheringsjobb som gjordes med Isabellas hotlapp så vågade hon nog inte försöka med den taktiken en gång till utan hon fick vackert flyga över för att få content till Instagram.

Molly Rustas fortsätter strössla med smygreklam inför sin kommande badkollektion.

KLICKA HÄR!

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mina blygdläppar hade smitit på en sekund, i såna badbyxor.

      Intressant, verkligen.

      Haha, exakt min tanke. Hade blivit string, fast på fel kroppsdel. ?

        Molly Rustas ser MER 80-tal ut än alla kvinnor jag sett på bild från 80-talet.. sammanlagt. Alltså det är liksom allt – brännan, håret, bikinis, ansiktet, till och med kroppsformen. Blir bara fascinerad. Vet inte om jag gillar eller ogillar det alls men det är sjukt.

          I know!

    Skrattar alltid åt Rami. Han är liksom beyond pretto och tar sig själv på alldeles för stort allvar. Hans outfits är inte coola och egna dom är bara ansträngda och asfula. Sorrynotsorry

      Alltså det var något av det fulaste jag sett på länge och viiidriga tofflor på det.
      På en stillbild med pose är det horribelt, tänk att möta någon i allt det där i verkligheten. ? Hemlös gone hipster, eller nåt.

    Asså Stella och hennes stela bilder… de tilltalar mig verkligen 0.
    Får bara nån creepy feeling när hon är megaspacklad i nåt som ska framstå som förlåtande ljus, hela tiden. Lika mycket djup i dem som ett bakplåtspapper…

      ”Naturlig look” är alltså det RS är ute efter?
      = spackla järnet och stå som en skyltdocka?

      ”Naturligt.”

      ”glowy and natural”.

      Glowy I get. Men vaaar får hon in natural någonstans? Supermegadunderspacklad.

        Får lite gynning-feeling av henne..
        Vill vara evig ungdom liksom men i bilderna blir det krock med verklig ålder. Spänt och krystat

    Lisas klänning ser ut som ett blött halvmultnat höstlöv…. Å andra sidan gillar jag höstlöv, men…. Hm.

      Ser exakt ut som våra ekologiska bivaxwraps, som man har för att packa in matvaror i stället för gladpack. Bra ändå att hon inte valde gladpack.

      Och jag som tyckte det såg ut som ett sånt där grisöra som hundar kan få som snacks, haha.

        Hahahahaha! Dagens! ?

        Eeeeeeexakt vad jag tänkte ??

      En blandning mellan grisöra och trattkantarell ?

      Tyckte den var ascool, får hennes byst att se ut som om hon var en staty!

      Jag tänker på decopage eller vad det kallas för, när man lägger servetter med fina mönster på saker och stryker fast med lim ovanpå servetten. Men måste säga att hon verkligen bär upp skapelsen oavsett vad den är tillverkad av!

      Kunde bara tänka på ett använt kaffefilter som fortfarande är blött.

    I Mollys bikinis skulle inte ens min högra inre blygdläpp få plats. ?

      Är det mer tänkt som tandtråd?

      Tack för infon om ditt könsorgan. Givande.

        Men snälla, skrolla om du stör dig så fruktansvärt mycket då…

        Tycker det är bra att lyfta att kvinnliga könsorgan kan vara olika, många som mår dåligt över att deras blygdläppar är ”för stora, för små, sticker ut” etc. har varit tabu så himla länge så kör på.

        Dra ut pinnen ur röven.

      Men vad har folk för jättefittor? Det är väl helt normala baddräkter/bikinis?

        Vadå jättefittor? De är ju ändå ganska smala i grenen? Tönt

    Haha åtta kommentarer so fall och alla hånar någon 🙂

      Och du hånar samtliga kommentarer haha ?

        nja, var för sig kan jag tycka att flera av kommentarerna har någon form av poäng och bidrar med något. sammantaget ser det ganska lustigt ut dock 🙂

    Rami vilka ögon han har ?

    Tycker hennes klänning ser ut som ett löv ?

    varför har lisa tellbe sytt en klänning av torkade grisöron

      Precis min första tanke.
      Den där klänningen skulle mina hundar gilla att tugga på.

    Gällande den här Gillis-födelsedatum-felsägning-mediafårpanik – Är det bara jag som får upp en bild av att Isabella i skrivande stund gör en high five med sin ”head of fake it til you make it”?

    Hela grejen känns så planerad. Man gör inte ett så pass stort fel i ett så pass stort program – tänk er hur många ”head of korrekturläsning” det är som har gått igenom manuset. Missade ALLA den detaljen?

      Hur bra koll har andra på när han är född?

        Om hon säger 2015 så litar väl de på det…

          Hennes agna barns födelse verkar inte vara en så stor grej för Bella. Bästa dagen i hennes liv var ju när hon signade lägenheten, enl hennes egen story

      Man tar nog bara förgivet att hon skulle veta när hennes barn är född.

        Fast hade varit mer konstigt om hon sagt ett helt random årtal. Nu har hon ju faktiskt ett barn som är född 2015 och råkade väl antingen säga fel eller så var det planerat. Oavsett, det är ingenting att haka upp sig på ?

          Förstår också att man kan säga fel ibland om man har flera barn, absolut. Det sjuka här är väl att en förälder skrivit ned fel datum, gjort ett manus av det, korrekturläst både tyst och högt samt övat och spelat in det, och ÄNDÅ inte reagerat. Det är ju inte två söner heller så lite skillnad på barnen kan man ju tycka det är.

            Framgår det någonstans att det stod 2015 i manus?

            Men alltså hur orkar du?!.. Du vet väl inte om hon skrivit ned fel datum – det var för övrigt rätt datum, och kanske stod rätt årtal nedskrivet men att hon råkade säga fel år ändå, sade dotterns år – du vet inte heller om hon korrektursläst både tyst och högt eller övat och spelat in det.. hon har förmodligen inte lyssnat på det färdiga resultatet, det spelades in bara för några dagar sedan, i tisdagskväll. Nu råkade hon säga fel, och vad spelar det för roll att det inte är två söner.. så hon kan inte säga fel och dotterns årtal då ööh.. alltså vissa av er här, otroligt korkade, besatta och löjliga.

      All PR är bra PR. Så länge hon blir sedd, SEDD av folket duger allt.

      Men snälla..! Du vet väl inte om många gått igenom det och korrekturläst, det verkade skrivits klart kvällen före inspelningen, dessutom så vet väl kanske inte andra eventuella korrekturläsare vilket år hennes som är född. JO det är lätt att säga fel!

    Fy.. Vilka fula badkläder!

    Är allas ansikten så fulla av botox så de blir helt uttryckslösa?

    Nu är det drama mellan Isabelle och Knivmicke. Isabelle lackar på sin story på ”alla äckliga brudar som skickar oönskade tuttbilder osv” till hennes pojkvän, senare lägger Micke upp en story där han frågor om någon kan hämta honom eller har en soffa att låna ut, ”vill härifrån” (från Isabelles lägenhet), och nu har Isabelle lagt upp en story med sin hund med texten ”Den enda killen som aldrig sviker eller sårar mej”. Tror ni det blir drama i paritet med när Micke var med Sindy?

      ”Kom och hämta mig” Han är verkligen ett barn…

      Ska du kapa alla trådar om detta fjortis-krig?

        Nu är det första gången just jag skriver ”ot” om dem, men då är vi tydligen flera anonyma som bryr oss så du kan väl låta oss diskutera det om vi vill, så kan du diskutera annat om du vill, låter det bra? 🙂

      Har väldigt svårt att uppbåda något som helst intresse för dessa människor.

      Tuttbilderna kanske inte var så oönskade.

      Stop giving these fucking lowlifes attention

      Nu gick det upp ett ljus för mig (typ). Jag har inte fattat en del kommentarer här inne om Isabella men det finns alltså FLER?! Jag hänger bara med om Blondinbella och Booken så inte så konstigt /tanten

        Den här Isabelle som skrivs om här är Isabelle Strömberg!

    Mollys bikinilinje… Hon fick väl allt hår på huvudet I guess. Vet inte hur man annars lyckas vara sådär slät jämnt där nere. Jag vaxar och använder pincetter men får ändå leva med synliga hårsäckar i alla fall, och gräva ut inväxta hårstrån. Jag har till och med hårsäckar där det växer två strån ur samma hål. Känns ibland att man har tjockare hår där nere än på huvudet.

      Äsch, orka raka sig där nere. Aldrig gjort och kommer aldrig göra heller..

        +1!
        och när jag läser om folks inflammerade hårsäckar, 10-stegmetoder för att få det bra, specialprodukter, behandlingar, kli och inväxta strån blir jag än säkrare på min sak och firar all tid, lidande, möda, pengar och energi jag sparar!

          Samma här!! Hur orkar man? Hur har man tid? Och råd?

            Sköter du det själv är det ju billigt. Om du rakar som jag varannan dag tar det en balsamtid 😉 växlar du är det en gång i månaden. Hur har man inte tid, snarare? 🙂 (om man nu vill hålla på alltså)

            Tid? Jag rakar varannan dusch. Går fort, vet inte vad det är du tror skulle ta tid. Brukar raka under tiden balsam eller ansiksmask sitter i.

              Ja, jag bara drar nog ca 6 drag med hyveln varannan gång jag duschar håret, så är det klart. Får aldrig några plitor efter heller. Ungefär mitt minsta problem i livet. Lägger nog ca 4 min i veckan på det.

          Och tänk, jag har både rakat och vaxat i tio år och upplever inte något av det du nämner. Förutom att det tar tid då, men den lilla lilla tid det tar har jag. Den dagen jag inte har tid att dra några drag med rakhyveln när jag ändå duschar, då måste jag nog se över mitt schema.

          Fem personer ändå som kände sig tvungna att förklara hur lite tid det tar att raka! Tack!
          Lovar att det går åt mindre tid på att INTE raka dock.

            Vad gör du med all den tiden du sparar på det?

            De 5 minuter i veckan du sparar är säkert otroligt värdefulla och produktiva. Grattis!

        Haha hur lång tid tar det? Jag har i alla fall fem minuter över när jag duschar.

          På 5 minuter har jag rakat benen, under armarna och mellan benen. ??

        Molly har knappast så mycket annat att bekymra sig över än att ta bort allt oönskat hår från kroppen och i övrigt anstränga sig att se vacker ut för mannen som betalar allt 🙂

      Ahahahah jaa igenkänningsfaktorn är hög, speciellt dedär med två strån från samma hårsäck, hur går det ens till?

      Photoshop hjälper mot sånt 😛

      Ett ord. LASER! Recommend, recommend!

        Varför laser? Vi har hår där nere av en anledning…. Sluta vara så jävla lättpåverkad.

          Jag kan förstå att man inte behöver bli av med allt hår ovanpå själva muffen, men vi som faktiskt har hår som växer en bra bit ut på kanterna in mot låren… Där är det faktiskt jobbigt. Man vill iallafall vara slät där, eller är man lättpåverkad då?

          Men wow vad bitter man får vara över att det finns personer som vill vara slät året om. Alla vill inte ha en regnskog av pubishår på muttan och se ut som en feminazi.

            Usch för att använda ordet feminazi. Du jämför alltså människor som kämpar för jämställdhet med nazister? så sjukt outbildat och världsfrånvänt. Ang. pubeshår så finns det där av en anledning, renrakat kommer från början från porrindustrin. Men man gör såklart som man vill med sin egen kropp, det tror jag de flesta håller med om.

              Nej, det gör det inte.
              Människor har rakat kroppshår åtminstone sedan de gamla egyptiernas tid, och i konst från alla tider sedan dess har rakade kroppar förekommit flitigt.
              Vet inte om du helt saknar allmänbildning eller ljuger medvetet för att driva din politiska agenda, men fel har du oavsett.

                Ok, så det är inte ’feminazi’-kommentaren som driver kroppshårspolitik?

            Tänk att en man en gång i tiden kände så mycket hat att han startade ett andra världskrig och fick med sig hundratals män som kallade sig nazister och begick mord på mer än 6 miljoner judar.

            Så när en kvinna vill ha jämställda rättigheter i samhället, bland annat genom att det ska vara okej att inte raka sig, så blir hon kallad ett ord som jämförs med den historien. Människor som du är så märkliga.

            Alla vill inte se ut som ett barn mellan benen.

          En del av oss är håriga som en riktigt hårig man därnere såatteee, ja vi vill gärna bli av med det

          Lättpåverkad? På mig kliar det om jag har buske. Fastnar i trosorna, kliar, irriterar.

            Det låter inte normalt i så fall! snarare så att det kliar när det växer ut.

              Nej, jag har samma problem och jag har provat att sluta raka/vaxa i över ett år. Resulterade i hårsäcksinflammationer, svettningar pga värme och problem med att det kliade då huden blev svintorr. Mitt hår är väldigt tjockt och tätt vilket gör att det knappt andas alls där nere och ska jag smörja in med olja för att motverka torrhet så är det ett jäkla projekt. Det blir alltså inte alls den där bra ”luftbarriären” med inbyggd AC som alla andra verkar prata om, utan snarare tvärtom. Jag vaxar därför ca 1 gång i månaden/två månader och det sparar mig dessutom tid ?

              Men jo!!! Visst normalt ju. Min man kan inte ha skägg pga att det tydligen kliar så infernaliskt. Så varför i helvete skulle det inte kunna klia om man har hår ända ut i ljumskarna?

        Önskar jag kunde lasra men har alldeles för ljusa hårstrån så det går inte. Hade varit sjukt skönt att vara permanent hårfri. ?

      Hon har garanterat lasrat

      Typ alla mina hårsäckar har två hår var. Orkar bara kämpa med håret som växer utanför troslinjen ner på insidan av låren. Att ha på sig sådana bikinitrosor som ovan skulle innebära för mkt jobb.

      Vi alla är olika, även om jag skulle vara orakad där nere så skulle ingenting synas utanför kanten då min hårväxt inte är särskilt ”bred och utspridd”. Nu rakar jag dock bort allt.

        Vilken ”lyx”! Själv har jag mörkt tjockt hår som växer låååångt utanför kanten, både neråt och uppåt ? men för väll glädjas åt att ögonbryn o håret på huvudet också tjockt och fint ?

    Jag minns när Rebecca Stella började blogga på Stureplan och tänkte på henne som en typiskt blond svensson. Tycker hon var vacker då, liksom nu (på olika sätt) men däremot undrar jag om hon nyligt lagt till på insta att hon är lebanese/greek? Är det något som dykt upp i takt med operationerna.

    Absolut inget fel med att vara detta men en del av mig undrar om hon lagt till lebanese/greek för att det låter bättre?

      Varför inte? Hon är ju libanes och grek. Så många som klankar ner på RS och hennes utseende. Let me tell y’all one thing, hon är till och med finare IRL!

        Blir man coolare på engelska, y’all?

          Ja Anonym 15:59

            Yes box!

        Fast nu klankade jag inte ner på hennes utseende utan undrar om hon ändrat sitt ursprung.

        Hennes pappa är syrian men född å uppväxt i Libanon.

      Varför skulle det dykt upp i takt med operationerna? Hennes ursprung och operationerna är väl två helt skilda saker ?

        Fast jag tänkte att hon inte ville se typiskt svensk ut och därför opererade sig. Jag är väldigt cynisk men tror liksom att allt är fejk i sociala medier. Om det säljer att ändra sitt ursprung så tror jag inte influencer drar sig för att göra det.

        Inget liv – Tack för svar!

        W – Google gav mig ingenting. Jag tror inte det är något alla vet. De var då inget jag visste i alla fall, därav min fråga.

      Men varför kollar du inte upp sånt själv på Google??
      Alla vet att Rebecca är halv libanes/grek – liksom därifrån hon fått sina looks. Kan dessutom som den andra kommentaren säga att hon är pangsnygg irl. Den enda som e d minus alla operationer typ.

        Kanske från sitt ursprung hon fick sin original-look, men till och med du måste väl vara medveten om att Rebecca opererat om nästan allt som går i ansiktet? Tycker inte det finns mycket unika ansiktsdrag kvar ALLS på henne. Näsan, kindben, käklinje, läppar, tandfasader, botox, fillers, bröst, fettsugning… Det ändrar ett utseende en hel del, och inte till det bättre oavsett vad ens dåliga självkänsla kanske säger.

            Men shit!! Kan ju inte tro att det är samma person!!

        ”Alla vet” lol nej tror inte alla vet rebeccas ursprung

        Nej det vet inte alla, jag visste inte det. Tyckte hon såg väldigt ”svensk” ut tidigare, inget illa menat.

      Ser det som att det, inom den medievärlden som RS befinner sig i, börjar det bli mer accepterat att härstamma från mellanöstern. Herregud, hela min ungdom skämdes jag något otroligt över att vara syrian från Libanon. Kan visserligen ha med att jag gick i en skola med svenska vänner och att det fanns inget värre än att sticka ut. Nu däremot? Har absolut inga problem med mitt kulturella arv! Hon har nog kommit till den instinkten själv.

      Observera dock att jag aldrig läst hennes blogg eller dragit slutsatsen att hon inte varit tydlig med sitt ursprung (varför är det ens en grej?). Tänker att det ovannämnda kan vara en teori till det iallafall 🙂

    Du som äger denna bloggen, är det något som tynger dig? Har följt dina inlägg ett tag och reagerar alltid på hur negativ och bitter du är mot det mesta. Du skulle nog må bättre om du började glädjas åt andra, eller åtminstone inte klaga så mycket. Du har makten över ditt egna liv, varför väljer du då att spendera din dyrbara tid på att bry dig så mycket om hur andra väljer att leva sina liv?

      Men alltså ? Tror du på allvar att den här typen av kommentar ger något? Att det skulle få någon att tänka om? ?

        Precis som bloggägaren borde du ta ett kliv tillbaka och fundera på vart du vill. Vill du vara kvar här, frekvent följa denna blogg som om det vore det viktigaste i ditt liv så får du självklart göra det. Men jag vill bara påminna bloggägaren om att en positivare attityd kanske vore något för hennes eget bästa om hon vill må bra, då jag misstänker att all denna negativitet grundar sig i något djupare.

          Herregud, du lägger själv garanterat mer tankekraft på den här bloggen än 99% av alla som slöläser den på toan under kaffepausen på jobbet…

            Om man får tro vissa som kommenterar här så läser alla denna bloggen enbart när de sitter på toan eller gör något annat som tar max 2 minuter. De är även lyckligare än lyckligast med sig själva, sin partner, sitt jobb och liv i stort. De har heller inte ett uns avundsjuka, missunnsamhet eller bitterhet i kroppen och är vettig, bra och snälla människor.
            I princip perfekta alltså ?

              Haha ja men skulle tro att det är samma person som brukar skriva det där med att de läser på toan på kafferasten, kanske C själv eller någon annan som liksom ska försvara det.. någon som hänger här osunt mycket antagligen 😉

      Haleluja. Amen. Messias är på väg.

      Camilla hävdar att hon blivit av med de demoner som tidigare fått henne att må väldigt dåligt och var väldigt destruktiv.
      Jag skulle dock satsa mina pengar på att de till stor del lever kvar. Det krävs en viss typ av människa för att driva en sån här blogg.

      Tramsfrans är kapabel att skämta och driva med människor på ett sätt som faktiskt är roligt och inte bittert, elakt eller spekulativt och slår under bältet. De har bloggar so än är väldigt lika varandra, men hur de skriver om personer är som kommer från två olika världar. Och den ena är väldigt mycket mörkare än den andra.

        Fast han skriver å andra sidan inte så många inlägg i veckan. Enklare få till det då än om man skriver flera om dagen.

        De demonerna och sin mentala ohälsa har bloggägaren C*m*lla kvar

      Varför väljer du att spendera din dyrbara tid med att följa en blogg som du anser är negativ och bitter?

        Jag gissar av samma anledning att så många av er exempelvis lyssnar på isabellas sommarprat, tittar på hennes storys osv.. att det finns en form av underhållning i att ta del av sånt som man tycker är konstigt/fel/helgalet/osv.
        Ts kanske finner bloggen fascinerande, även om ts inte tycker att den är positiv eller gillar den. Precis som många av er känner inför Isabella.

      Fast du HAR rätt, den här bloggen är en bitter bitchig blogg. Det gäller bara att ta den med en nypa salt och inte vara sån själv. De flesta här vet vad för typ av människa Camcam är, men vi tycker om bloggen ändå då den känns väldigt ”levande”. Sen får man se till att själv inte ta in det negativa.

    Glow måste dö. Det är dags.

      Nej,vi med naturligt fet hy äntligen inne! Inga mer mattpuder!

        Jamen eller hur! Jag har tappat hakan över att glow är inne eftersom jag ”på min tid” gjorde det mesta för att dölja min glansiga hy. Vill minnas att det fanns en uppsjö produkter för ändamålet och att det gjordes en hel del reklam för sådant som dolde den glansiga huden ??

      Glow är ju snyggt!
      Ser ungdomligt ut.

        ?

    Rebecca Stella – glowy and ”natural” – My Ass! Glowy? O ja, ser ut som plast. Så natural – never!!!

      Ja hon ser ut som RuPaul’s och Betty Spaghetty’s kärleksbarn.

    Har väldigt svårt att uppbåda något som helst intresse för dessa människor.

    Har människan sålt sina läppar till underredet !!!!

    Någon mer än jag som är spytrött på ”snälla jag vill att du ska vilja knulla min kropp” bilder?? Så jävla tröttsamt

    Finns inget ”natural” med den där sminkningen…

    Glowy and natural? Glowy som i självlysande då eller? Känns som att hon smort in sig med en hamburgare typ en sån som är så flottig att pappret helt plötsligt är transparent.

    mm Stellas look på ett bröllop, känns lite oortodoxt. Och ser inte klokt ut någon övrig dag heller för den delen…

    Great Article… I love to read your articles because your writing style is too good, its is very very helpful for all of us

    You will get an introduction to the Python programming language and understand the importance of it. How to download and work with Python along with all the basics of Anaconda will be taught. You will also get a clear idea of downloading the various Python libraries and how to use them.
    Topics
    About [url=https://www.excelr.com/data-science-certification-course-training-in-singapore]Excelr Solutions[/url] and Innodatatics
    Introduction to Python
    Installation of Anaconda Python
    Difference between Python2 and Python3
    Python Environment
    Operators
    Identifiers
    Exception Handling (Error Handling)

    Kommer ihåg när Rebecca Stella såg ut så här. 😮 https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/178485/images/2007/_10__1170792240_17303495.jpg

      På riktigt? SHIT 😮

    I love to read your article. Your writingstyle is too good
    ExcelR is a global leader delivering a wide gamut of management and technical training over 40 countries. We are a trusted training delivery partner of 350+ corporate clients and universities across the globe with 28,000+ professionals trained across various courses. With over 20 Franchise partners all over the world, ExcelR helps individuals and organisations by providing courses based on practical knowledge and theoretical concepts.

    Excelr Solutions

    Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read articles from other writers and practice something from other web sites.

    I blog often and I really thank you for your content. The article has truly peaked my interest. I will book mark your site and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed as well.

    Pretty! This has been an extremely wonderful article. Many thanks for providing this info.

    Greetings! Very useful advice within this article! It is the little changes that will make the most significant changes. Many thanks for sharing!

    Hi there! This blog post could not be written much better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a great read. Thanks for sharing!

    Hi there, There’s no doubt that your web site may be having browser compatibility problems. When I look at your site in Safari, it looks fine however, if opening in IE, it has some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Aside from that, great website!

    Having read this I thought it was very informative. I appreciate you spending some time and effort to put this informative article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.